Cum să cumperi o armă

Dacă sunteți interesat să cumpărați o armă, poate fi greu de știut de unde să începeți. Negocierea problemelor juridice este suficientă pentru un obstacol pentru a păstra o mulțime de cetățeni din proprietatea armelor. Oricare ar fi motivele pentru care doriți să dețineți o armă, puteți învăța drepturile dvs. și pașii necesari pentru a face o achiziție, precum și sfaturi pentru selectarea pistoalelor potrivite pentru scopurile dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cumpărați o armă legală
  1. Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 1
1. Aflați reglementările federale pentru proprietatea armelor în țara dvs. În unele locuri, este necesar să dobândească o licență de a gestiona, deține și să transporte o armă de foc, în timp ce în alte locuri restricțiile sunt mult mai îndrăznețate. Reglementările specifice variază foarte mult. În SUA, puștile sau puștii pot fi achiziționate de oricine cu vârsta peste 18 ani, iar pistoalele de către oricine cu vârsta peste 21 de ani, cu condiția să îndeplinească următoarele reglementări federale:
  • Cumpărătorul trebuie să fie un cetățean actual al Statelor Unite sau un rezident permanent (Holder Green Card).
  • Cumpărătorul nu trebuie să fie sub acuzatoriu pentru o crimă pedepsită cu un an în închisoare sau să fi fost condamnată anterior pentru o infracțiune cu o pedeapsă similară.
  • Cumpărătorul nu trebuie să aibă o reținere curentă depusă de un partener sau un copil intim, iar cumpărătorul nu trebuie să fi fost condamnat pentru violența domestică.
  • Cumpărătorul nu trebuie să fie un fugar sau un utilizator al substanțelor controlate.
  • Cumpărătorul nu trebuie să fie angajat în prezent la o instituție mentală.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 2
    2. Aflați reglementările locale din statul dvs. Legile de stat și municipale sunt, în general, mai specifice și restricționate decât legile federale, ceea ce este esențial să consultați liniile directoare locale pentru a afla despre ceea ce faceți și nu trebuie să faceți pentru a face o achiziție de arme legală legală.
  • În SUA, nici o licență federală trebuie să dețină o armă. De asemenea, majoritatea statelor nu necesită licențe pentru proprietatea armelor, dar majoritatea statelor necesită o licență de a transporta o armă ascunsă la persoana dvs. sau afișată în mod proeminent. Aflați despre legile specifice existente în fiecare stat făcând clic pe Aici.
  • Puține state vor necesita perioade de așteptare, înainte de care trebuie să plătiți pe deplin arma de foc și să trimiteți documentele necesare, apoi așteptați o perioadă de câteva săptămâni înainte de a fi permisă să vă luați noul pistol acasă cu dvs.
  • În unele state, reglementările sunt, de asemenea, în vigoare pentru a verifica măsurile de siguranță, asigurându-vă că, de asemenea, achiziționați încuietori de pistol, seifuri proprii și practicați siguranța pistolului înainte de a vă permite să cumpărați un pistol legal.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 3
    3. Cumpărați o armă de la un comerciant cu amănuntul licențiat dacă este necesar în starea dvs. de reședință. În SUA, comercianții cu amănuntul de arme trebuie să aibă o licență federală de arme de foc (FFL) să vândă arme de foc legal. Fiecare vânzător de arme de foc ar trebui să fie dispuși să furnizeze dovada licenței, dacă este întrebată.
  • Mult a fost făcut din "Gun Show Loophole," prin care armele se presupune că sunt vândute fără reglementările necesare la spectacolele de arme, sub masă. Deși uneori vânzătorii privați (adică cetățenii licențiați non-FFL) sunt uneori permise să vândă arme și antichități la spectacolele de arme, faceți achiziția de la un dealer FFL licențiat și nu veți avea nimic de îngrijorat. Întrebați despre starea licențelor cu amănuntul și asigurați-vă că completați documentele corespunzătoare și primiți o factură de vânzare.
  • Cu toate acestea, alegeți să achiziționați o armă, asigurați-vă că fiecare pistol pe care îl achiziționați are un număr de serie înregistrat și o factură de vânzare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 4
    4. Furnizați informațiile necesare. Când cumpărați o armă de la un comerciant cu amănuntul licențiat, va trebui să oferiți mai mult decât o strângere de mână și bani. Identificarea și confirmarea orientărilor federale de mai sus privind armele de foc va trebui furnizată. Acest proces va varia de la o țară la alta.
  • În Statele Unite, va trebui să furnizați un ID de fotografie și să completați Formularul 4473. Acest lucru este folosit pentru a vă confirma statutul de cetățean care este calificat să dețină o armă de foc în Statele Unite. Aceste formulare sunt păstrate în fișierul la magazinele de arme, pentru a face înregistrări cu ușurință la Biroul de Alcool, Tutun, Arme de foc și explozivi (batfe), dacă este necesar. Dacă și când un magazin de arme se închide, aceste forme devin proprietatea Batfe.
  • Din aceste informații, comercianții cu amănuntul licențiat efectuează verificări de fundal, în cazul în care încercați să achiziționați o pistol. Concluziile de fond sunt efectuate prin intermediul sistemului național de verificare a criminalității criminale (NICS) și sunt necesare ori de câte ori doriți să achiziționați un handgun.
  • Verificările de fond și perioadele de așteptare nu sunt una în același. În unele locuri, verificarea de fond se va întoarce imediat, în timp ce în altele poate dura până la trei sau patru zile dacă sistemul este blocat în jos. În cele din urmă, răspunsul ar trebui să revină "aprobat," "respins," sau se va întoarce cu a "întârziere," ceea ce înseamnă că este necesară mai multe investigații. Acest lucru va trebui să se întâmple tuturor înainte ca o perioadă de așteptare să aibă efect.
  • Imagine intitulată Colectează deficitul de repossesiune auto Pasul 20
    5. Cunoașteți drepturile dvs. atunci când vine vorba de achiziții private. În unele locuri, este legal să cumpere arme folosite de la un individ din aceeași stare, care nu va cere să depuneți la un control de fond înainte de a efectua vânzarea sau declarați vânzarea. Este totuși ilegal pentru vânzătorii privați să vândă persoanelor care nu se potrivesc cerințelor federale pentru proprietatea armelor, știind astfel că lipsa de supraveghere nu vă scine de la reglementările federale. Deținerea unei arme va fi în continuare ilegală dacă îl cumpărați în mod privat și nu îndepliniți reglementările.
  • Dacă achiziționați un pistol privat, trebuie să documentați vânzarea dvs. prin achiziționarea unui proiect de vânzare de la biroul grefierului din zona dvs. și probabil că este o idee bună să înregistrați arma de foc la nivel local. Acest lucru se va asigura că există o înregistrare trasabilă a achiziției.
  • Dacă localitatea dvs. nu solicită înregistrarea armei dvs., nu vi se cere să faceți acest lucru prin legea federală.
  • Asigurați-vă că verificați legile locale și de stat despre vânzările de arme private de partid înainte de a cumpăra o armă de la un individ. Dacă achiziționați prin vânzări online, mai ales dacă arma este din alt stat, probabil că va trebui să obțineți un dealer FFL implicat în tranzacție pentru a vă asigura că vânzarea este legală.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 6
    6. Păstrați-vă arma în siguranță. Armele achiziționate fie noi sau utilizate trebuie să fie stocate corect, atât pentru a menține viața armei de foc și pentru a vă asigura siguranța dvs. și a familiei dvs. Armele ar trebui să fie stocate descărcate, în cazuri de arme încuiate și, de preferință, cu încuietori de declanșare în poziție peste declanșatoare.
  • Cele mai multe arme noi ar trebui să vină cu cazuri, în special cu pistoale, care vor veni cu casete de blocare pentru depozitare ușoară. Dacă nu, totuși, va trebui să achiziționați un caz în plus față de achiziționarea armei. Cazurile din plastic hard-plastic și cazurile de stofa moale sunt bune pentru protejarea armei de arme.
  • Dacă aveți o mare colecție de arme de foc, luați în considerare stocarea lor într-o armă în siguranță. Unele modele high-end sunt controlate la temperaturi, ajutând la menținerea vieții antichităților și păstrarea lor în siguranță.
  • Metoda 2 din 4:
    Cumpărarea unei puști
    1. Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 7
    1. Cumpărați o pușcă pentru vânătoarea mică și fotografiere țintă. Puști, uneori numite "Pistoale lungi," sunt utilizate cel mai frecvent în scopuri de vânătoare și de fotografiere sportivă și să facă arme excelente pentru începători. Puștile sunt stilul cel mai precis de pistol, datorită "Rufir" spirală a cilindrului, care este suficient de lungă pentru a rezulta la fotografii foarte precise. Puștile moderne sunt corecte și eficiente pentru distanțe foarte lungi, în funcție de stilul pușcăi și de calibrul muniției utilizate. Oricare ar fi raționamentul dvs. pentru a dori o armă, o pușcă este o achiziție inteligentă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 8
    2
    Selectați un calibru pe baza nevoilor dvs. Calibrul unei puști se referă la dimensiunea diametrului cilindrului, iar muniția corespunzătoare folosită în pistol. Deși va exista o varietate de diferite stiluri de muniție într-un calibru dat, calibrul în sine vă va spune mult despre puterea de fotografiere a armei. Cele mai multe puști deținute de sunt fie .22 sau .30 calibru.
  • .22 este cel mai comun calibru al pușcă vândut pentru începători. Este un calibru relativ mic, cu recul scăzut și cu precizie ridicată, dar încă suficient de puternic pentru a fi folosit pentru vânătoarea jocului mic. Dacă doriți să vânați Deer sau un joc mai mare, un calibru mai mare (.30) este mai potrivită pentru ca arma să fie umană și eficientă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 9
    3. Selectați o acțiune adecvată de încărcare pentru scopurile dvs. Stilul puștilor variază în special în ceea ce privește modul în care pușca este încărcată și modul în care muniția este avansată în cameră care urmează să fie concediată. Parțial estetic și parțial practic, alegerea este în cele din urmă până la tine. Nu este "corect" alegere.
  • Puii de acționare cu șuruburi necesită să retrageți un șurub montat în partea laterală pentru a scoate fiecare cartuș uzat și apoi avansați un cartuș nou în cameră prin racordarea înapoi înainte.
  • Puști semi-automate folosesc forța fiecărei fotografii pentru a expulza cochilia uzată și a avansa o coajă proaspătă în cameră fără a fi nevoie să faci ceva manual. De fiecare dată când trageți trăgaciul, arma ar trebui să declanșeze până când revista este goală.
  • Modele hibride, repetarea puștilor, puști de acționare a pârghiei și multe alte soiuri sunt, de asemenea, disponibile, dacă sunt puțin mai puțin frecvente decât acțiunea standard și semi-auto. Magazinul în jurul valorii de și încercați mai multe arme obscure pentru a se potrivi scopurilor dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 10
    4
    Ia în considerare investiția într-un domeniu de aplicare. O pușcă este la fel de bună ca și capacitatea dvs. de aoința cu precizie. În funcție de motivul pentru care doriți pușca, ați putea găsi că este potrivit să investiți într-o amploare de pușcă telescopică suplimentară pe care le puteți monta pe pușcă și să îmbunătățească drastic acuratețea armei.
  • Metoda 3 din 4:
    Cumpărarea unei puști
    1. Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 11
    1
    Cumpărați o pușcă pentru păsări de vânătoare și fotografiere sportivă. Puștii sunt, de asemenea, arme lungi, care arată mult similar cu puștile, dar oferă mult mai mult recul și foc un alt tip de muniție. În timp ce puști trage gloanțe, puștii trage cochilii de plastic care sunt încărcate cu împușcat, peleți mici care expulzând de la coajă în modelul împrăștiat. Puștii sunt folosiți pentru păsările de vânătoare, în special rață, fazan și gâște, precum și pentru fotografiere Skeet și alte tipuri de fotografii sportive și apărare acasă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 12
    2. Potriviți ecartamentul de nevoile dvs. de alimentare. Ca și calibrul, ecartamentul de pușcă se referă la diametrul cochiliei care va fi folosit. Trebuie să utilizați numai muniția gabaritului corespunzător într-o pușcă. Cu cât numărul este mai mic în ecartament, cu atât mai puternic împușcat.
  • 12 gauge de pușcă sunt cea mai comună varietate de pușcă, dar sunt oarecum mai puternice decât ceea ce majoritatea oamenilor ar putea avea nevoie sau de a fi nevoie dintr-o armă. Un ecartament de 20 ar putea fi considerat un ecartament mediu, în timp ce un 410 este un ecartament de lumină comun pentru tinerii vânători și începători care sunt mai interesante în filmarea pentru sport sau controlul Varint.
  • Există o mulțime de alte considerente când vine vorba Alegerea cochilii de pușcă, inclusiv lungimea cochiliei și a "Numărul de fotografii" per coajă. Shotguns oferă o mulțime de versatilitate cu fiecare stil de pistol.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 13
    3. Selectați o acțiune. Puștii vin într-o mare varietate de stiluri, puști cu un singur baril, puști dublu-baril, orientați fie lateral sau peste-sub-și-sub-sub-și-subțire. Cea mai mare diferență în modul în care veți folosi de fapt o pușcă, cu toate acestea, are legătură cu acțiunea. Ca o pușcă trebuie să fie reîncărcată în mai multe moduri, deci trebuie o pușcă. Cele mai multe puțuri sunt fie acțiunea pompei, fie acțiunea de rupere.
  • Pumnii de acționare a pompei sunt iconice din cauza diapozitivului montat cu baril, care progresează o cochilie în cameră și expulzează carcasa uzată atunci când este racked prin alunecarea înapoi și apoi înainte. Common în filme, aceste puști sunt fiabile și extrem de populare. Pompele de acționare a pompei pot conține între două și douăsprezece cochilii din pistol simultan, în funcție de model.
  • Pușcă cu acțiuni de rupere sunt reîncărcate prin eliberarea unei balamale montate pe arc care permite ca butucul să se separe parțial de stoc și să scoată cojile uzate. Pentru a reîncărca, shooterul plasează pur și simplu o coajă nouă în manual. Majoritatea puștilor dublu-baril vor fi acțiuni de rupere.
  • Semi-automate Shotguns reîncărcați în același mod în care o pușcă face, expulzând automat coaja uzată și camera de cameră nou. Diferența dintre o semi-auto și un automat este că semi-auto necesită să trageți declanșatorul de fiecare dată când doriți să fotografiați, în timp ce un automat ar fi focalizat în mod continuu dacă ați ținut-o în jos.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 14
    4
    Luați în considerare adăugarea unui șoc. Tuburile de suflare sunt de aproximativ patru centimetri lungime, dar pot face o lume de diferență atunci când vine vorba de eficacitatea pușcării tale. Chokes vin într-o varietate de dimensiuni, mai multe "deschis" și ceva mai mult "strâmt." Choke afectează răspândirea peleților împușcați atunci când fiecare coajă este concediată, ceea ce înseamnă că unele sufocuri vă pot permite să păstrați o configurație mai strictă și mai puternică a împușcării, în timp ce alții îi vor permite să se răspândească într-o zonă mai largă, ceea ce înseamnă că " va fi mai probabil să vă atingeți ținta.
  • Metoda 4 din 4:
    Cumpărarea unui pistol
    1. Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 15
    1. Cumpărați o pistol pentru fotografiere țintă și apărare la domiciliu. Ghidurile sunt compacte și de mare impact, populare atât pentru fotografiere țintă, cât și pentru truc, precum și scopuri personale și de apărare la domiciliu. Handguns ar putea fi cea mai controversată dintre toate soiurile de arme, scurte de arme automate, precum și unele dintre cele mai reglementate. Știind un pic despre elementele de bază ale proprietății Phandgun vă va ajuta să faceți cea mai informată alegere.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 32
    2. Să fie pregătit să se supună unui control de fond. Toți cumpărătorii de pistol trebuie să se supună unui control de fond înainte de a fi permise să cumpere o pistol. Aceleași informații vor fi furnizate ca atunci când achiziționați orice arme de foc FFL, dar va fi probabil o perioadă de așteptare și o verificare mai detaliată a fundalului completă în înregistrarea dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o pistol Pasul 17
    3. Potriviți calibrul în scopuri. Handgunii vin într-o mare varietate de calibre, la fel cum fac puști și sunt măsurate în același mod. Calibrul armei se referă la diametrul cilindrului și la muniția corespunzătoare care va fi utilizată. În funcție de motivul pentru care doriți să achiziționați un handgun și ceea ce intenționați să îl utilizați, calibrul pistolului este un aspect important.
  • .40 de pistoale de calibru și 9 mm sunt extrem de frecvente în ceea ce privește aplicarea legii și ca ascunde și transportă arme. Pentru mulți proprietari de arme, arme cu un calibru mai mic decât acestea sunt ineficiente pentru utilizarea în apărarea la domiciliu.
  • .38-.44 de pistoale de calibru și de mai sus sunt utilizate în mod obișnuit în scopuri de apărare la domiciliu. Recoil și puterea acestor arme este destul de mare, făcându-l oarecum excesiv pentru cei interesați de arme pentru ascunderea și transportul sau scopurile sportive.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 18
    4. Decideți între un pistol semi-automat și un revolver. Ambele tipuri de pistoale sunt pistoale iconice la Hollywood. Shooter de cowboy ca Dirty Harry sau un semi-auto ca James Bond? Indiferent dacă doriți să rotiți camera sau să suportați diapozitivul, puteți obține o armă fiabilă.
  • Pistoalele semi-auto sunt încărcate de reviste, camera alimentată de revistele pre-încărcate care dețin între 9 și 12 fotografii. Pentru a trage pistoale semi-automate, diapozitivul deasupra armei trebuie să fie tras înapoi pentru a avansa un glonț în cameră și apăsați ciocanul.
  • Revolverele dețin între 5 și 9 cochilii și avansați prin rotirea într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic, avansându-se prin camere. Pentru a îndepărta cochilii uzate, camera rotativă este rotită în lateral și cochilii sunt golite manual. Ciocanul este, de asemenea, tras înapoi pe un revolver.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 19
    5. Țineți arma înainte de ao cumpăra. Pistoalele trebuie să fie potrivite cu stilul corpului și puterea dvs. mult mai mult decât majoritatea altor soiuri de pistol. Este important să țineți mai întâi o armă și să vă asigurați că se simte confortabil în mâinile dvs. înainte de a efectua o achiziție. În mod ideal, ar trebui să puteți trage arma de câteva ori pentru a face o alegere informată. Din acest motiv, gama de arme sunt de obicei cele mai bune locuri pentru a încerca arme într-un mediu sigur și supravegheat.
  • Magazine de arme
  • Spectacole de arme
  • Game de fotografiere
  • Magazine antice sau de schimb
  • Magazine de surplus militare
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă Pasul 20
    6. Dacă statul dvs. necesită o autorizație, nu vă purtați arma până când nu ați primit-o. Dacă cumpărați un pistol pentru că doriți să îl duceți la persoana dvs., cercetați reglementările din zona dvs. și primiți formarea necesară pentru a le face legal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar