Cum de a alege un pistol nerf pentru stilul dvs. De joc

Lupta pentru supremație supremată nu a fost niciodată mai distractivă. De ani de zile, Nerf a ajutat prietenii să salveze un război fără sânge unul împotriva celuilalt de la confortul propriilor camere de zi. Dar, înainte de a putea domina pe câmpul de luptă, trebuie să știți ce arme sunt cele mai potrivite pentru strategiile dvs. ca jucător. Luați în considerare factorii cum ar fi dimensiunea, capacitatea de muniție, rata de ardere și intervalul atunci când vă armați pentru luptă.

Pași

Partea 1 din 3:
Luând în considerare stilul preferat de joc
  1. Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 1
1. Run-și-arme. Aruncați-vă fără teamă în căldura bătăliei. Nu așteptați ca dușmanii voștri să vă aducă lupta pentru tine - ieșiți acolo și luați-o la ei! Jucătorii care iau abordarea comandanilor nu stau încă foarte mult timp și tarif mai bine cu arme care trag repede, reîncărcați ușor și au o capacitate mare de muniție.
  • Dacă intenționați să săriți în groaza de lucruri, luați o armă cu o rată rapidă de foc, care poate deține o mulțime de darts, cum ar fi retaliatorul (de preferință cu un tambur) sau RapidStrike ECS-18. Dacă doriți să utilizați arme personalizabile, utilizați Blaster Stryfe sau Modulus ECS-10
  • Asigurați-vă că împachetați o armă secundară, cum ar fi disruptorul atunci când pistolul dvs. principal se scurge din ammo. Arme secrete, cum ar fi stocul modulului, blachetele de prindere și de prindere sunt, de asemenea, minunate în cazul în care se scurge secundar și primar din ammo.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 2
    2. Redați defensivul. Așezați înapoi și apărați baza de domiciliu sau păstrați căile critice acoperite prin așezarea unui foc defensiv rapid. Jucătorii defensivi tind să posteze într-un singur loc și să mențină o cantitate limitată de mișcare în zonă. Pentru acești oameni, arme care se aprind în explozii puternice la o distanță apropiată vor fi ideale. Încercați Classic Nerf Ballzooka dacă doriți să împachetați un pumn sau cele două împușcate și vărul său împușcat al brainului.
  • Masini de mitraliere montate și artilerie grele, cum ar fi Rinoco-Fire (Notă: Blaster Blocaje de multe ori) cu reviste mari sunt ideale pentru jucătorii defensivi.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 3
    3. Stai în așteptare ca un lunetist. Dacă jucați într-un spațiu mai deschis, aveți opțiunea unui a "Sniper". Nerf "Sniper" puștile nu incendieră darts de la o distanță lungă sau cu o precizie mai mare decât armele și pistoalele în stil asaltului. lunetistii modded numit poate fi un mare bun pentru asigurarea victoriei intr-un razboi NERF, mai ales atunci cand joci cu echipe mari. Longshot CS-6 (în special modificat) este considerat, în general, ca modele de lunetist cele mai bine rotunde, deși s-ar putea, de asemenea, să fie bine cu tăcerea și gama unui arc și săgeată, cum ar fi arcul elegant și minim mega, sau carnea de beefier Mega Thunderbow. Unele arbori, cum ar fi CrossBolt Elite, sunt, de asemenea, oarecum mai precise cu o capacitate mare. Poți fi un lunetist pentru apărare. Dacă vă aflați din Darts, aveți o revistă / reumplere clip și dacă aveți un stoc de stocare, depozitați o revistă în el. Dacă lunetistul dvs. este complet din ammo, aveți un pistol precis sau chiar o țeavă de lovitură silențioasă. Câteva exemple de pistoale exacte sunt Falconfire, Strike Fire și Shot Clear.
  • Jucătorii pacientului cu scop bun fac cele mai bune lunetiști.
  • Când vă loviți, păstrați-vă ascunși pentru a evita să fiți forțați într-o showdown.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 4
    4. Fi versatil. Faceți un pic de tot. Rulați, săriți, luați acoperire, loviți de la o distanță sigură sau ridicați-vă aproape și personal pentru a vă face daunele. Deși diferite arme NERF au funcții și caracteristici diferite, este mai mult despre modul în care jucați jocul. Dacă sunteți doar în el pentru a avea un moment bun, puteți face aproape orice tip de arma de lucru pentru dvs.
  • Mai simplu este mai bine pentru jucătorii care frecvent joacă multe roluri diferite.
  • Nerf`s Zombie Strike Linia face ca armele bune, cu o gamă medie, capacitate decentă de ammo și mecanisme simple de ardere.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unei arme primare pe baza specificațiilor individuale
    1. Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 5
    1. Alegeți o armă de dimensiuni adecvate. Odată ce aveți stilul sau rolul dvs. de joc ca parte a unei echipe, dotați o armă de dimensiune potrivită pentru a vă ajuta să vă îndepliniți misiunea. Jucătorii defensivi sau staționari armați puternici vor fi capabili să facă uz de arme mai grele, cum ar fi N-Strike Vulcan, Stampede sau Blaster Doominator, în timp ce jucătorul care trebuie să fie mobil și rapid pe picioarele lor ar trebui să opteze pentru arme mai puțin voluminoase ca elita Retaliator sau puternic.
    • Armele NERF pot deveni destul de grele. N-Strike Stampede ECS, de exemplu, cântărește la un număr de 5 kilograme. Acest lucru le poate face greu să se angajeze eficient dacă aveți tendința de a fi mai rapizi pe picioarele voastre.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 6
    2. Decideți cât de mult va trebui să transportați muniții. Asigurați-vă că aveți suficiente muniții pentru a supraviețui rundei. Lunetiștii și jucătorii care își aleg cu atenție fotografiile vor putea ajunge cu arme care dețin mai puține darts. Tipurile de run-și-arme, totuși, vor dori fie ca cartușele suplimentare, fie să se învârte cu o mașină de distrugere de mare capacitate, cum ar fi Blaster de Vortex Pyragon sau cu avocatul temut.
  • Încărcați-vă pe revistele extra NERF (vândute separat), astfel încât să puteți reîncărca jocul mediu
  • Anumite blastere Nerf cum ar fi disruptorul și hammershot sunt încărcate cilindru, ceea ce înseamnă că este ușor să scoateți în sus de la sol, dacă aveți nevoie să reîncărcați rapid la fața locului.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 7
    3. Atac de la o distanță lungă. De ce să vă grăbiți și să riscați o demisie cu vârful de aspirație atunci când vă puteți alege prietenii de pe parcursul curții? Configurați un post lunetist și faceți rău de havoc pe dușmanii dvs. de departe. Arme cu rază lungă de acțiune, cum ar fi caliburnul 3D imprimat, Longshot (în special modded) sau chiar un arc și arroge Nerf vă pot ajuta să realizați acest lucru în timp ce vă puneți la risc mediu la nivel scăzut.
  • Modded arme cu rază lungă de acțiune pot trimite darts zboară până la 100 de picioare.
  • Dacă blasterul Nerf nu este modificat, dar gama sa este ridicată, atunci poate ajunge la maximum 65 până la 100 de picioare. Prin utilizarea accesoriilor de modalizare opțional disponibile, cum ar fi izvoare mai puternice, intervalul fiecărui model poate fi majorat până la 65 până la 100 de picioare pe baza capacităților lor modului.
  • 4. Aveți două arme simultan. Ai două mâini - de ce nu folosești două arme? Pur și simplu ridicați o armă suplimentară și păstrați degetele de declanșare care lucrează ore suplimentare. Încercați-l cu mai puțin, mai ușor de a gestiona laterale precum Hammeshot, Stryfe sau chiar arme primare cum ar fi Slingfire și Hyperfire. Ce veți lipsi în capacitatea și precizia de muniție, veți face pentru a avea două dintre ele. Deși acest lucru vă va cere să vă purtați și să le reîncărcați, ceea ce este destul de hassle.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 8
    1. 1
    2. Luați timp pentru a vă alinia fotografiile. Poate fi ușor să ardeți prin muniție când vă trageți fără griji două arme deodată.
    Partea 3 din 3:
    Selectarea armelor secundare
    1. Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 9
    1. Păstrați o lateral ca o copie de rezervă. Când blasterul mare se epuizează din ammo, va trebui să păstrați o laterală mai mică pe dvs. pentru a rămâne în joc. Acest lucru este atunci când împușcăturile în stilul pistolului vin la îndemână. Tuck un sidestrike, cicloneShock sau jolt ex-1 în talie și comutați odată ce arma dvs. primară este cheltuită sau experimentează un gem nefericit, dar inevitabil. Poate fi doar lucru care pretinde-ți salvează viața!
    • Asigurați-vă că salvați câteva darts pentru partea dvs. laterală. Multe dintre cele mai compacte blastere Nerf dețin doar între 1-3 darts.
    • Aceste tipuri de blastere sunt mai ușor de manevrat, cu condiția să aveți mijloacele de a le purta.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 10
    2. Scoateți dușmanii în mod stealth cu un arc și săgeată. Optați pentru un arc și săgeată peste un dispozitiv punct-și-împușcat în situații în care trebuie să fii rapid, silențios și mort. Nerf arcuri trage lungi, arrow "darts distanțe impresionante de lungă durată cu acuratețea punctului. Originalul Nerf Bow and Arrow s-ar putea declanșa aproximativ 60 de picioare (18.3 m), în timp ce modelul de arc rebelle de platină anulat ar fi lansat săgeți de până la 100 de picioare (30.5 m)!
  • Desenul și acțiunea de ardere a unui arc face un zgomot semnificativ mai mic decât blasterul obișnuit, care adesea click cu voce tare când trag.
  • Lansatoarele de arc și arrow fac alegeri excelente pentru lunetiști.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 11
    3. Protejați-vă baza la toate costurile cu un pistol de mașină. Dacă toate celelalte nu reușesc, cosi concurența cu unul dintre armele brevetate ale lui Nerf de distrugere în masă, cum ar fi Vulcan EBF-25 sau Blaster de Rinocan. Aceste arme au încărcătoare de mare capacitate care dețin până la 25 de darts apiece și pot fi chiar montate astfel încât să puteți bloca holurile și alte cetăți cu un torentul de marmură de spumă nemiloasă.
  • Armele de mașini NERF pot trage la o rată de aproximativ un dart pe secundă.
  • Din cauza desenelor lor complexe și a cantității de muniție pe care o necesită, modelele de arme de mașină tind să fie mai scumpe.
  • Imagine intitulată Alegeți un pistol Nerf pentru stilul dvs. de joc Pasul 12
    4. Luați în considerare utilizarea armelor "Bladed", unele exemple sunt: Warlock Ax, Justiție rapidă, vigilență, Marauder Longsword, Vendetta Doublesword, StrikeBlade și poate chiar o armă de spumă personalizată. Adăugați un mic varietate la jocurile dvs., având toată lumea să treacă la o sabie Nerf sau Bataxaxe pentru combaterea clauzelor apropiate. Nerf noua linie de arme Melee este turnată dintr-o singură bucată de spumă moale, robustă, care permite în siguranță jucătorilor să se bată reciproc la conținutul inimii lor. Ele pot fi legate la spatele jucătorului și folosite în plus față de sau în locul pistoalelor și altor părți laterale. Cel mai bun dintre toate, nu au rămas niciodată din ammo.
  • Pereche o sabie cu o armă de asalt, cum ar fi demolisorul să devină de neoprit în lupta cu combatere de mână variată sau de mână.
  • Vino cu propriile reguli pentru modul în care pot fi folosite săbii și axele în luptă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți câteva războaie Nerf cu prietenii dvs. pentru a afla ce arme sunt cele mai potrivite pentru stilul dvs. de joc.
  • Dacă jucați cu echipe, atribuiți o poziție diferită pentru fiecare jucător pe baza punctelor forte și a preferințelor.
  • Dacă vă loviți de multe ori, creați un scut de carton robust, nu uitați să urmați regulile jocului de a avea un scut.
  • A se distra! O luptă împotriva focului spontan Nerf este o modalitate excelentă de a străluci ziua cuiva.
  • Un TRIAD EX-3 este întotdeauna mai bun decât un ex-1 - se potrivește încă în cele mai multe buzunare, dar poate trage mai multe darts.
  • Vestele tactice speciale pot fi achiziționate care dețin muniții suplimentare și vă permit, de asemenea, să faceți niște modele de arme.
  • Dacă vrei să fii un lunetist, o bandă sau pe niște binocluri pe un telescop.
  • Dacă sunteți rău în scopul, încercați să practicați obiectivele.
  • Avertizări

    S-ar putea să pierdeți darts atunci când jucați un război Nerf, dacă toată lumea lucrează pentru a le căuta, veți pierde puțin la nici unul.
  • Nu vizitați niciodată ochii sau alte zone sensibile atunci când jucați cu arme NERF. Nerf Darts sunt concepute pentru a preveni rănirea, dar nu știți niciodată când ați putea să prindeți accidental o rătăcire în locul greșit.
  • Nu trage niciodată pe nimeni care nu este implicat în nici un război NERF.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar