Cum de a alege o armă de foc pentru apărare personală sau la domiciliu

Selectarea unei arme pentru scopuri defensive este o decizie crucială și descurajantă. În general, există două tipuri de arme: pistoale și arme lungi. Pisicile sunt concepute pentru o singură utilizare și portabilitate, dar, în general, lipsesc puterea de oprire a armelor lungi, care variază de la puști la puști la arme submachine. Continuați să citiți pentru ajutor în alegerea tipului de care aveți nevoie.

Pași

Metoda 1 din 10:
Handguns
  1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 1
1. În timp ce mărimea, greutatea și designul pistolului le face cea mai comună alegere pentru apărarea personală (acestea sunt purtate cu disconfort sau expunere minimă), acest lucru îi forțează să utilizeze un cartuș mai slab pentru fotografii repetate cu ușurință relativă.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 2
    2. Concelabilitatea pistolelor îi împrumută să fie cel mai utilizat arma armatei. Dacă nu vă așteptați probleme, aduceți ceva ușor de gestionat.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 3
    3. Fiabilitatea este aspectul numărul unu care se uită la selectarea unei arme de apărare personale sau la domiciliu.
  • Metoda 2 din 10:
    Selectarea unui calibru
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 4
    1. Selecția calibrării în pistoale este o sursă fierbinte de dezbatere între utilizatorii de handgun de tactici. În timp ce puterea generală de oprire a unui pistol este măsurabilă în comparație cu aproape orice pistol lung, doriți să faceți o alegere informată pentru a vă oferi cel mai bun avantaj.
    • Calibre mai mici, cum ar fi .380, 9mm, etc, rezultă, în general, la o viteză mai mare de gloanțe, reluată recul, care permite fotografii rapide de urmărire, reviste de capacitate mai mare (sau pistoale încadrate mai mici) și gloanțe mai mari de viteză. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru etapa de apărare personală sau la domiciliu 4Bullet1
  • Calibre mari, cum ar fi venerabilul .45 prezintă gloanțe mai lente care au crescut diametrul general, permițând un canal inițial mai amplu (ceea ce vă oferă o șansă puțin crescută de a lovi ceva vital). Gloanțele mai grele și energiile în general ridicate ale bastoanelor cresc recul, rezultând focuri mai lente de urmărire și diametrul mai mare al cartușelor înseamnă reviste de capacitate inferioară. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 4Bullet2
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 5
    2. Cel mai important factor în determinarea ce calibru veți alege este cât de precis și confortabil sunteți cu orice calibru special. Cele mai multe U.S. Experții de autoapărare consideră .380 ACP (9 x 17 mm Browning scurt) sau 9mm ca minim pentru apărare adecvată, în timp ce poliția europeană consideră că .32 ACP (7.65 x 17 mm Browning) ca fiind adecvat. Efectuarea unei decizii în cunoștință de cauză despre ce calibru veți folosi necesită experiență.Trageți multe calibre diferite și alegeți cel mai mare calibru pe care îl puteți fotografia confortabil și faceți fotografii rapide și exacte.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 6
    3. Nu țineți cont complet a .22 Dacă obiectivul dvs. este apărarea la domiciliu. Un semi-automat .22 pistol sau Ruger 10/22 carbină cu o revistă de mare capacitate este ușor de controlat atunci când fotografiați rapid și poate fi foarte eficient în intervalul de închidere (cele mai multe fotografii de apărare la domiciliu la mai puțin de 7 metri) și .22 Muniția este foarte ieftină. Mai mult, A .22 nu va pătrunde cât mai multor ziduri, reducând astfel daunele de proprietate și riscul pentru vecinii dvs. dacă vă lipsesc.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 7
    4. Când vă luați decizia, țineți cont de costul muniției! Veți dori să vă puteți permite cu ușurință amuniuni suficiente pentru a menține o rutină de practică obișnuită.
  • Metoda 3 din 10:
    Marimea ramei
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 8
    1. Handguns vin în toate formele și dimensiunile.De la derrrinitori care sunt doar două sau trei centimetri lungi, la ceea ce se numește în glumă "Cannoane de mână" care pot fi de 12 sau mai multe centimetri lungi.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 9
    2. Pentru cei care se așteaptă să poarte o handgună ascunsă, o armă de foc, mai ușoară, polimerică, este adesea preferată față de o armă de armă mai mare încadrată, deoarece greutatea armei de arme poate deveni împovărătoare în timp. Curelele mai grele sunt disponibile, totuși, pentru a atenua efectul greutății. Pistoalele mai mici, de asemenea, ajută la ascunderea, deoarece acestea sunt mai ușor de ascuns sub îmbrăcăminte.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 10
    3. Pentru apărarea la domiciliu, sau în mod deschis pistoale, are sens să aveți un cadru mai mare.Slide-ul mai lung va ajuta acuratețea prin creșterea distanței dintre atracțiile din față și din spate, iar greutatea mai mare va reduce reculul și va permite fotografii de urmărire mai rapidă.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 11
    4. Alegerea unui cadru mijlociu poate permite o mai mare versatilitate, datorită unui compromis între greutate și dimensiune care vă va permite să utilizați pistolul în mai multe roluri.
  • Metoda 4 din 10:
    Pistoale
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 12
    1. Pistoalele reprezintă o tehnologie mai nouă de Handgun decât revolvești (deși John Browning a inventat ideea unui butoi de diapozitive în jurul anului 1900).Multe autorități de aplicare a legii și militari din întreaga lume se bazează pe pistoale pentru lateralele lor.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 13
    2. Un pistol păstrează de obicei muniția într-o cutie de primăvară încărcată de metal numită o revistă (nu o clipă așa cum este înțeles greșit).Pistolul se întoarce pentru următoarea lovitură prin acțiunea unui diapozitiv - o bucată de metal care acoperă cilindrul.Forțele gazelor propulsând glonțul din cilindru după ce este tras împinge înapoi pe diapozitiv, făcându-l să călătorească în spate și să tragă / ejecta cochilia uzată din pistol, moment în care o primăvară comprimată de acțiunea din spate aprinde diapozitivul înainte, ceea ce determină diapozitivul să prindă spatele unui alt cartuș din revista, împingându-l în cilindru.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 14
    3. Pistoalele timpurii au fost afectate de problemele de fiabilitate.În ultimii 50 de ani, totuși, fiabilitatea handgonturilor semi-automate sa îmbunătățit semnificativ în comparație cu revolverele.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 15
    4. Într-o oarecare măsură, un handgun de marcă mai scump, poate funcționa mai fiabil decât unul foarte ieftin.În timp ce nu trebuie să cheltuiți mii de dolari, așteptați să plătiți cel puțin 400 de dolari pentru un nou handgun semi-automatic cu un nivel rezonabil de calitate.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 16
    5. Costul nu este singura considerație, dar cea mai bună armă este cea pe care o aveți de fapt cu dvs. - este mai bine să aveți un pistol ieftin, încât nici o armă (presupunând că este fiabilă).
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 17
    6. Pistolii au o serie de avantaje față de revolvere:
  • Acestea sunt hrănite de reviste, ceea ce înseamnă că după ce ați epuizat oriunde între 5 și 33 de runde (în funcție de modelul pistolului, capacitatea revistei și legile aplicabile statului / locale), puteți schimba rapid revistele și puteți reveni lupta. (Rețineți că acest lucru este valabil numai pentru cât mai multe reviste pe care le-ați încărcat cu muniție. Reîncărcarea unei reviste sub stres cu runde libere poate avea o cantitate dureroasă de lungă durată sau poate fi aproape imposibil de completat datorită scăderii abilităților motorii cauzate de efectele cantităților mari de adrenalină.)Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 17bullet1
  • Forța necesară pentru a acționa diapozitivul de arme de foc le face mult mai de dorit pentru întâlnirile multiple, deoarece acțiunea diapozitivului atenuează reculul într-o anumită măsură.Acest lucru permite fotografii mai rapide și mai precise de urmărire.Acțiunea din spate a glisierei pe măsură ce scoate carcasa uzată reduce reculul global de a trage runda datorită acțiunii sale, reducând energia creată prin accelerarea glonțului în jos.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 17Bullet2
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 18
    7. Există, de asemenea, dezavantaje pentru pistoale:
  • Pistoalele sunt mai dificil de operat în siguranță.Ștergerea pistolului (eliminând muniția pentru ao face "sigur") ia mai mulți pași și disciplină decât un revolver.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 18bullet1
  • Funcționarea mecanică a pistolelor este mai complexă decât cea a revolverilor, creând mai multe oportunități pentru eșecul uneia sau mai multor componente pentru a dezactiva pistolul.După cum vă puteți imagina, oprirea acestei natură într-o situație care amenință viața pot fi foarte problematică.În cazul în care un cartuș nu reușește să se alimenteze corect în cameră, un pistol este redat în cazul în care oprirea este eliminată, în timp ce cu un revolver, trăgând din nou declanșatorul când un cartuș nu reușește să se rotească cilindrul, aducând un cartuș nou linia cu pinul de ardere.Acest dezavantaj către un pistol necesită o pregătire suplimentară și practică Asigurați-vă pașii pentru a șterge oprirea și returnarea armei de foc la comanda de lucru poate fi efectuată instinctuar.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 18bullet2
  • Părțile multiple în mișcare ale unui pistol înseamnă că în general, ele sunt camere pentru calibre mai puțin puternice decât revolverele.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 18bullet3
  • Metoda 5 din 10:
    Revolvere
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 19
    1. Revolverele au fost o alegere populară de arme de foc, deoarece au fost inventate.Mecanica lor ultra-simplă le fac foarte ușor de fabricat, iar designul lor de bază a fost în jur de secole.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 20
    2. Revolverele vă permit să trageți între patru și opt runde în succesiune fără a reîncărca. Muniția este stocată într-o bucată rotundă de metal numită a "cilindru", care se rotește atunci când ciocanul este înclinat sau declanșatorul este tras (în funcție de "acțiune" a revolverului).Dacă o rundă nu reușește să se aprindă, pur și simplu cocoașă ciocanul sau tragerea din nou a declanșatorului (în funcție de capabilitățile revolverului), va roti cilindrul pentru un cartuș nou.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 21
    3. Avantajele alegerii unui revolver:
  • Fiabilitatea este cea mai atractivă caracteristică a unui revolver. Un shooter standard ar avea un timp greu de a face un spumă (Hammerlessless), revolver de acțiune dublă, nu trage când declanșatorul este tras. Designul este simplu, iar utilizarea este chiar mai simplă: ridicați un pistol încărcat, dezactivați siguranța (dacă este cazul) și trageți trăgaciul și va fi declanșat.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 21Bullet1
  • Operarea mai simplă înseamnă că un nou shooter este mai ușor de a descărca un revolver.Îndepărtarea tuturor munițiilor din cilindru descărcați rapid pistolul.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 21Bullet2
  • De asemenea, revolverele sunt, în general, deținute în calibre mai puternice decât omologii lor semi-automați. .357 Magnum și .44 revolvere Magnum sunt extrem de populare și ambalate o mare cantitate de energie atunci când sunt concediați.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 21Bullet3
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 22
    4. Dezavantajele pentru revolvere includ:
  • Reîncărcarea unui revolver este o operație foarte dexteroasă și poate dura ceva timp. Chiar și încărcătoarele de viteză necesită practică și încă nu sunt la fel de repede ca schimbarea unei reviste preîncărcate, așa cum puteți face cu un pistol.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 22Bullet1
  • Cilindrii de multe ori nu pot deține aproape cât mai multe cartușe ca revistele Pistol, adică trebuie să reîncărcați mai des în evenimentul rar al unei incendii prelungite.Cu toate acestea, trebuie să menționăm că majoritatea întâlnirilor de autoapărare necesită mai puțin de patru sau cinci fotografii.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 22Bullet2
  • Deși pot fi mai mult "de încredere" ele nu sunt în nici un caz mai robust. Mecanismul pentru revolverele DA necesită precizie cu ceas. Așa cum a subliniat de către trainerul de arme de foc renumite Massad Ayoob, pistoalele auto sunt superioare în ceea ce privește gritul și murdăria (cum ar fi bucățile de gore etc.)Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 22Bullet3
  • Metoda 6 din 10:
    Concluzie Handgun
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 23
    1. Handguns iau abilități și practici de utilizat. Dacă nu sunteți dispus să dedicați timp și efort pentru a afla abilitățile, nu puneți în pericol pe alții încercând să utilizați unul sub stres.Mascașul de la Handgun este considerat un sport, deoarece ia antrenament și pricepere.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 24
    2. Pentru primii proprietari de pistol, revolveștii sunt probabil cea mai bună alegere, deoarece sunt mai simpli.În mod obișnuit, acestea dețin 5-6 runde care sunt suficiente, astfel încât să nu trebuie să reîncărcați în timpul celor mai multe incidente de apărare la domiciliu.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 25
    3. Pentru utilizatorii mai experimentați, sau utilizatorii care doresc să ia o instrucțiune oficială, o pistol semi-automată poate avea mai mult sens datorită capacității lor sporite și fotografii mai ușoare de urmărire. Operațiunea necesită un pic mai multă învățare și practică, dar pozitive sunt motivul pentru care majoritatea persoanelor de aplicare a legii și a personalului militar transportă pistoale semi-automate.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 26
    4. Fiecare persoană este diferită.O armă de foc care "se potrivește" mâna mea perfect nu se va simți drept pentru tine.Majoritatea proprietarilor de arme de foc sunt fericiți să permită unui novice să încerce câteva fotografii.Faceți-vă cercetarea, testați focul câteva arme înainte de a investi.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 27
    5. La vânătoare, un calibru mai mare poate fi necesar, deoarece multe jocuri periculoase au o piele și mușchii dură nevoia de energie suplimentară pentru a pătrunde prin piele și mușchi pentru a ajunge la organele vitale. Multe cartușe de putere inferioară nu pot pătrunde în profunzime pentru a provoca daune incapacitate.
  • Metoda 7 din 10:
    Pistoale lungi
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 28
    1. S-a spus, "Împachetați un handgun pentru neașteptate, dar dacă știți că veți fi într-o luptă, apucați întotdeauna o armă mai mare!" Pistoalele lipsesc puterea. Un high-end .44 pistol Magnum va produce aproximativ 1.000 ft / lb de energie baston - un tradițional "Varmint" calibru, cu .223, va produce aproximativ 50% mai multă energie, iar puștile de vârf produc peste 10.000 ft / lb!
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 29
    2. Principalele avantaje ale armelor lungi sunt puterea și acuratețea. Cu un pic de practică, un shooter decent poate atinge o țintă de dimensiune a bărbatului la mai mult de 300 de metri (274.3 m) cu pușca potrivită, datorită cilindrului mai puternic, mai lung și a bazei de vedere mai lungă (distanța dintre atracțiile din față și din spate).
  • Metoda 8 din 10:
    Shotguns
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 30
    1. Puștii pot avea orificii netede sau înghițite.Ele sunt folosite pentru a trage calibru mare "Shells" care conțin fie fotografii (o cantitate multiplă de peleți metalici), fie o singură lovitură mare.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 31
    2. Avantajele unei puști:
  • Cel mai mare beneficiu al puțurilor este capacitatea lor de a trage împușcat (și aproape orice altceva). Răspândirea scoiciului atunci când este concediată permite ca o zonă mai mare să fie lovită cu fiecare tragere a declanșatorului, reducând cerința pentru fotografierea de precizie și, în funcție de tipul de muniție și de intervalul, poate provoca daune mai mari decât un singur glonț dintr-o pistol. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 31Bullet1
  • Unele puști au flexibilitatea filmărilor de filmare sau de tip bullet (cunoscut sub numele de "Slugii"). Acest lucru le permite să aibă caracteristicile puștilor, dar și opțiunea de a utiliza împușcat în funcție de situație.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 31Bullet2
  • Puștii, ca multe arme lungi, sunt, de asemenea, personalizabile și versatile. Cele mai multe puțuri moderne pot fi echipate cu diferite butoaie de lungime, stocuri, se termină, obiective turistice și multe alte accesorii pentru a se potrivi nevoilor dvs.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 31bullet3
  • Utilizarea de sufocuri, o îngustare "pâlnie"-ca secțiunea de la capătul cilindrului, vă permite să controlați cât de mult se dispersează împușcăturile din capătul cilindrului.Unele puști au filetare sau o altă metodă la capătul cilindrului pentru a vă permite să schimbați cu ușurință un șoc în funcție de nevoile dvs. Pentru utilizarea defensivă, borele cilindrului (sau, practic, fără suflare) și uneori îmbunătățite cilindri (IC) sunt cele mai frecvente. Acestea permit împușcați să se răspândească rapid și să crească șansa de a vă atinge țintă. Cu toate acestea, la intervale mai lungi (mai mari de 20 de ani sau cam asa ceva), împușcarea se întinde prea mult și nu va putea garanta o lovitură bună.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 31Bullet4
  • Un alt beneficiu al împușcăturii de împușcare dintr-o pușcă este lipsa inerentă de penetrare. Pentru protecția la domiciliu, împușcat mai ușor va deveni probabil mai puțin decât letal odată ce trece printr-un zid, protejând membrii familiei nevinovați sau vecinii. În mod tipic, penetrarea este proporțională cu dimensiunea fotografiei (de exemplu, buckshot mare este încă capabilă de penetrare substanțială.) Desi "Cel mai bun" Dimensiunea este un subiect dezbătut fierbinte, împușcat de păsări mai mici și skeet / lut dimensiunea dimensiunii de dimensiune la închidere poate fi foarte eficientă.
  • Butoaie de pușcă variază în lungime de la 18.5 inch (47.0 cm) "Acasă Apărare" Butoaie la 24 inch (61.0 cm) butoaie de vânătoare. De asemenea, multe puțuri sunt făcute astfel încât butoiul poate fi schimbat cu ușurință. În acest fel, puteți pune un butoi scurt pentru apărarea acasă și un butoi lung pentru vânătoare sau busting. Nu uitați să practicați cu butoiul dvs. scurt, totuși.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 31Bullet6
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 32
    3. Există și unele dezavantaje:
  • Deși o lovitură de ardere de pușcă va produce o răspândire mult mai mare decât un proiectil solid, nu exclude necesitatea de a avea scop. La distanțele camerei obișnuite ale gospodăriei, împrăștia, chiar și fără suflare, este doar dimensiunea unui softball.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 32Bullet1
  • Cu excepția cazului în care utilizați sweps, puștii sunt inutili la intervale mai lungi.Între răspândirea împușcăturii și greutatea redusă a peletelor, puterea armei scade în mod precipitat, în timp ce intervalul crește.Acestea fiind spuse, cele mai multe întâlniri de autoapărare se întâmplă bine în raza de pușcă.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 32Bullet2
  • Puști cu încărcături grele, cum ar fi 00 buck, pot lovi cu piciorul destul de greu, făcându-le potențial greu de controlat fără practică.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 32Bullet3
  • Metoda 9 din 10:
    Puștile
    1. Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 33
    1. Puștile sunt ceea ce majoritatea oamenilor vizează când se gândesc la o armă lungă. Puștile sunt concepute pentru a trage un singur proiectil, adesea mai mici decât cele mai multe gloanțe de pistol, la o viteză mult mai mare de viteză.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 34
    2. Puștile au un văr mai mic numit a "carabină".Carbinele sunt, de obicei, mai ușoare în greutate și sunt mai scurte (și stocate) decât puștiul complet suflat.Deseori devin aceleași cartușele, totuși datorită lungimii lor sunt adesea găzduite în calibre mai mici și mai puțin puternice.
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 35
    3. Avantaje de pușcă:
  • Spre deosebire de gloanțele de pistol, care creează în mod obișnuit canale permanente de rănire permanente, viteza crescută foarte mare a gloanțelor de pușcă creează un val de șoc care poate distruge definitiv cantități mari de țesuturi, crescând foarte mult șansele de a opri amenințarea cu o singură lovitură în mod rezonabilă.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 35Bullet1
  • Cartușele de pușcă sunt mult mai puternice decât cartușele de pistol.Această putere mai mare înseamnă că puteți trage eficient la o distanță mult mai lungă.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru pasul de apărare personală sau la domiciliu 35Bullet2
  • Puștile necesită încă o bună precizie, dar dexteritatea necesară pentru un pistol nu este necesară, iar puterea de oprire este mult îmbunătățită.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 35Bullet3
  • Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu Pasul 36
    4. Dezavantajele unei puști:
  • Ca și în cazul oricărei arme lungi, manevrabilitatea este mult redusă datorită lungimii sale generale. Situațiile de apărare la domiciliu pot cere să plasați stocul sub umăr, reducând acuratețea dvs.Mișcarea în jurul colțurilor și prin ușile pot fi împiedicate de cilindrul care ți-a precedat prin ușă, avertizând un dușman că ești acolo.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 36Bullet1
  • Puștile sunt, de asemenea, mai capabile "peste penetrare". Acesta este locul în care glonțul trece printr-un obiect, cum ar fi un zid sau țintă intenționată și continuați cu suficientă forță pentru a vă răni sau a ucide.Peste penetrare poate fi atenuată prin alegerea adecvată a munițiilor, dar este întotdeauna o considerație serioasă cu puștile.Image intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 36Bullet2
  • Muniția de pușcă este mult mai scumpă decât muniția de la Handgun. Acest lucru poate însemna că este mai scump să se practică cu pușca dvs. și să reducă cantitatea de formare și practică pe care le puteți permite.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 36Bullet3
  • Lungimea totală a puștilor înseamnă, de asemenea, că acestea sunt mai lente de a scop decât un handgun datorită greutății lor.În comparație cu un pistol, leagăn o pușcă în jurul valorii de a angaja o amenințare poate dura mai mult și într-o situație de auto-apărare, timpul pierdut poate fi mortal.Imagine intitulată Alegeți o armă de foc pentru apărarea personală sau la domiciliu 36Bullet4
  • Metoda 10 din 10:
    Concluzie lungă de arme
    1. Purtarea unei arme lungi este mai dificilă, datorită dimensiunii și greutății sale, dar viteza și puterea mai mare a gloanțelor oferă rezultate mult mai bune cu o lovitură decât o pistol.
  • 2. Acestea fiind spuse, pentru apărare în casă, pușca este, în general, recunoscută de mulți pentru a fi o alegere superioară datorită intervalelor strânse și reducerii probabilității de peste penetrare.Sunetul unei puști de racking oferă mesajul universal care spune "Casa greșită, pleacă".
  • sfaturi

    Cea mai bună armă de foc de a avea atunci când aveți nevoie de ea este cea pe care o aveți cu dvs.
  • Common Footgun Companies: Remington (Foarte frecvente), Benelli (Common High-lot, Auto-încărcătoare excelente), Browning, Mossberg (ieftin, de calitate rezonabilă de auto-apărare), Winchester. Pumpurile de acționare a pompelor pot fi unele dintre cele mai ieftine arme de foc achiziționate, dar puștii de încărcare automată pot fi foarte scumpe, de asemenea.
  • Companiile comune de pușcă: Remington, Winchester, Savage, CZ, Browning, Ruger, Sako, Weatherby și multe altele. Acțiunea de pușcă și calibrul sunt extrem de importante pentru scopul pușcării.
  • Lista modelelor comune Handgun (sau fac): Glock (foarte popular și fiabil), 1911 (tradițional și greu de lovit), heckler și koch (aka h & k - foarte fiabil și bine făcut), Smith și Wesson (popular pentru revolvești, dar Semi-Auto sunt disponibile prea), Ruger (revolvere foarte populare și de bună calitate), Sig Sauer (confortabil, precis și bine făcut), Beretta (semi-automate populare, în prezent în uz cu u.S. Militar), Khar (foarte compact și lumină, dar poate fi un pic scump), există multe altele, aspect și magazin în jur!
  • În timp ce un calibru mai mare poate fi mai eficient la oprirea unei persoane care intenționează să provoace vătămări corporale grave sau de moarte asupra dvs., dacă nu trageți bine calibrul și nu puteți lovi asistentul, cel mai mare pistol din lume nu vă poate salva.Alegeți o armă și calibru pe baza capacității dvs. de ao împușca cu precizie și bine.
  • Veți obține cât mai multe sugestii, deoarece există arme de foc dacă întrebați oameni care arme de foc ar trebui să obțineți.Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți unul cu care vă simțiți, veți practica frecvent și că vă bucurați de fotografiere.
  • Dacă există o autorizație de pistol ascuns disponibilă în statul dvs., luați cursul, chiar dacă intenționați să părăsiți niciodată casa cu arma.Cursul de arme ascunse vă va învăța adesea despre legile din statul dvs. cu privire la utilizarea forței mortale și vă va face un proprietar de arme mai informat.
  • Practicați cu arma de foc. În caz de urgență, nu veți avea timp să scoateți manualul și să aflați cum funcționează!Având cunoștințe de memorie musculară despre cum să încarce, să folosești și să clarifice defecțiuni cu armele de foc vă poate salva viața.
  • Practicați cum veți lupta.Nu îndreptați încet, stoarceți o singură lovitură și apoi opriți-vă și căutați să vedeți unde a mers.Practica dobândirea rapidă a țintei și plasarea unei împușcări rapide, bine țintă (sau două sau trei).Au un prieten de încredere vă spun când să începeți și să opriți arderea la întâmplare, pentru a ajuta la simularea de fotografii de urmărire necesare.Practicați curățarea defecțiunilor sau reîncărcarea în zbor.(Faceți toate acestea cu siguranță în minte.)
  • Nu este nimic mai inutil decât o armă de foc descărcată.Utilizați blocări și seifuri de arme, dacă este necesar (sau cerut de lege), dar păstrați armele de foc cât mai aproape de o stare gata ca tine legal și în siguranță poate sa.Invadatorul casei care tocmai a dat jos ușa dvs. nu va sta în jos pentru ceai și nu va aștepta în timp ce găsiți caseta de muniție și încărcați arma!
  • Trageți înainte de a cumpăra!Prin experiența de fotografiere, veți afla rapid ceea ce vă place și nu vă place și puteți lua o decizie mai informată.Veți avea, de asemenea, o șansă să vedeți multe arme diferite la game și puteți obține o idee mai bună despre ceea ce este acolo.
  • Găsiți niște prieteni care trag și le întrebați dacă vă vor duce la gama cu ei.Asigurați-vă că vă informează în mod corespunzător siguranța și funcționarea armelor pe care le veți arde.
  • Apelați-vă la intervalele de fotografiere locale și întrebați dacă au arme de închiriere.Unele intervale au arme de foc pe care le puteți închiria în timpul gamei.
  • Întrebați aceleași intervale dacă au cursuri de fotografiere pentru începători.Unele clase vă permit să experimentați o serie de arme de foc diferite și să vă învățați importante proceduri de siguranță.
  • Niciodată, ți-ai pus degetul în interiorul gardei de declanșare până când ți-ai identificat ținta și ești gata să o tragi!
  • Avertizări

    Armele de foc ar trebui să fie decolorate numai în locații sigure și juridice. Să cunoască și să adere la legile statului și locale privind transportul și utilizarea acestora. Legile se schimbă drastic între state, județe și orașe.
  • Învățați cu atenție regulile de siguranță înainte de a merge la o gamă și asigurați-vă că le urmați în orice moment. Galeria nu vor fi adesea politicoși dacă trebuie să vă reamintească chiar și o regulă de siguranță aparent minoră.
  • Practica numai la intervalele de fotografiere, respectând toate regulile de siguranță sau în locații legale / private fără runde sau cu blank sau capace de fixare.
  • Luați în considerare cu atenție împrejurimile dvs. de viață atunci când selectați o armă de foc și o calibru. Calibre mari, cum ar fi .357 Magnum, au o penetrare considerabilă, deci nu sunt ideale dacă locuiți în clasamente apropiate cu alte persoane, cum ar fi într-un apartament.
  • Cunoașteți legile din zona dvs. privind auto-apărarea.Fiecare stat are o povară diferită care este plasată pe proprietarul casei cu privire la utilizarea unei arme mortale împotriva unui intrus.
  • Înainte de ardere, gândiți-vă la ceea ce este în spatele țintă.Există oameni nevinovați sau membrii familiei înapoi acolo, care pot fi răniți dacă vă pierdeți sau glonțul peste penetrează?
  • Identificați întotdeauna ținta înainte de ardere.Dacă nu știți cine sau ce este, aflați înainte de a vă trage!
  • Asigurați întotdeauna orice arme de foc care nu sunt direct sub controlul dvs.Asigurați-vă că un hoț / hoț (sau copii) nu au acces la armele de foc prin blocarea acestora în interiorul unui seif când este practic.
  • Siguranța în primul rând! Armele de foc pot fi foarte periculoase. Să presupunem că toate armele de foc sunt încărcate.Utilizați numai arme de foc dacă vă simțiți confortabil cu cunoștințele dvs. sau sunt supravegheate de un shooter cu experiență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar