Cum se adaugă un cont de economii la paypal

Paypal este o companie de cont de comerciant online care permite deținătorilor de cont să accepte, să se retragă și să plătească prin intermediul unui site securizat de internet. Acest lucru este utilizat pe scară largă de cumpărătorii și vânzătorii eBay, precum și nenumărate alte site-uri de comerț electronic. Este cea mai folosită companie de cont online atât pentru Internațional, cât și pentru U.S. Utilizatori.

Pași

  1. Imaginea intitulată Adăugați un cont de economii la pasul 1
1. Du-te la Paypal.COM.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la PayPal Pasul 2
    Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la PayPal Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. PayPal introducând adresa dvs. de e-mail și parola PayPal în câmpurile corespunzătoare din "Conectare la cont" caseta din dreapta paginii de pornire PayPal. Asigurați-vă că meniul derulant din câmpul PayPal Password are "Contul meu" selectat.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul 3
    Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul 3
    3. Faceți clic pe galben "Autentificare" spre fundul "Conectare la cont" cutie.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul 4
    4. Selectează "Profil" fila sub "Contul meu" secțiunea paginii dvs. de cont PayPal.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul 5
    5. Derulați în jos și selectați "Adăugați sau editați contul bancar" opțiune. Acest lucru vă va direcționa spre dvs "Cont bancar" pagină.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul PayPal Pasul 6
    6. Faceți clic pe "Adăugați banca" buton. Acest lucru vă va duce la "Conectați-vă contul bancar" pagină.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul PayPal Pasul 7
    7. Selectează "Economii" Opțiunea de cont.
  • Imaginea intitulată Adăugați un cont de economii la pasul PayPal Pasul 8
    8. Introduceți informațiile despre contul dvs. bancar. Aceste informații vor include atât numărul de rutare, cât și numărul contului dvs. Acestea pot fi găsite pe una dintre verificările dvs. legate de contul dvs. bancar specific.
  • Numărul de rutare: numărul din partea stângă jos a cecului dvs. este numărul dvs. de rutare - localizați acest număr și introduceți-l în "Numărul de rutare" câmp în mijlocul "Conectați-vă contul bancar" pagină.
  • Numărul contului bancar: Numărul din partea dreaptă din dreapta a cecului dvs. este numărul dvs. de cont - localizați acest număr și introduceți-l în "Numar de cont" din "Conectați-vă contul bancar" pagină. La sfârșitul numărului dvs. de cont, există a "7" enumerate la cecul dvs. în zona numărului de cont. Fără utilizarea oricăror spații sau liniuțe, adăugați acest lucru "7" în "Numar de cont" câmp direct după numărul dvs. de cont general. Acest "7" desemnează porțiunea de cont de economii din contul dvs. bancar.
  • Imaginea intitulată Adăugați un cont de economii la pasul PayPal Pasul 9
    9. Introduceți numele băncii dvs. în "Numele băncii" camp.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont de economii la pasul PayPal Pasul 10
    10. Apăsați galbenul "Continua" butonul situat în partea de jos a ecranului. Acest lucru vă va duce la "Confirmați contul dvs. bancar" pagină. În această pagină, puteți alege să "Confirmați instantaneu" Introducând numărul dvs. de cont și codurile de acces. De asemenea, puteți alege "Confirmați în 2-3 zile" Opțiunea, care depozitează 2 depozite separate, foarte mici în contul dvs. dat și vă solicită să le verificați prin transferul de introducere și transferul exact la aceeași sumă înapoi la PayPal. Aceste depozite vor fi mai mici de 1 USD.00 și sunt doar forme de confirmare a contului dvs. bancar în contul dvs. PayPal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    La introducerea numărului de rutare în câmpul corespunzător, PayPal poate recunoaște deja numărul de rutare al băncii și introduceți automat numele băncii dvs. pentru dvs.
  • Când introduceți numărul dvs. de cont bancar în "Numar de cont" câmp în interiorul "Conectați-vă contul bancar" Pagina dvs. PAYPAL cont, terminând numărul contului dvs. într-o "6" (fără a utiliza orice spații sau linii) desemnează că acesta este contul dvs. de verificare.
  • Puteți selecta pentru a utiliza contul dvs. de verificare sau contul de economii ca și contul dvs. principal în cadrul PayPal, mergând la "Profil" Tab în "Contul meu" secțiunea PayPal, selectarea "Adăugați sau editați contul bancar", și făcând clic pe "Face primar" link-ul din partea dreaptă a contului corespunzător pe care doriți să-l primiți. Puteți face acest lucru numai după ce PayPal a confirmat contul dvs. bancar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar