Cum se colectează securitatea socială

U.S. Administrația Securității Sociale (SSA) permite persoanelor eligibile să colecteze beneficiile de pensionare a securității sociale în orice moment între 62 și 70 de ani. Există pro și contra la colecția timpurie sau târzie, dar procesul rămâne același. Beneficiile de pensionare a securității sociale se bazează pe venitul câștigat în cariera oamenilor, mai degrabă decât de necesitatea financiară la momentul depunerii unei cereri. Producția de dizabilități de securitate socială Furnizarea de venituri pentru persoane fizice nu mai sunt capabile să funcționeze din cauza unei stări medicale.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea pentru a face o cerere de prestații de pensionare
  1. Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 1
1. Determinați cerințele de eligibilitate. Trebuie să înțelegeți cerințele de eligibilitate de bază înainte de a începe procesul de Aplicarea pentru securitate socială Indemnizațiile de pensionare. Trebuie să aveți cel puțin 61 de ani și 9 luni pentru a aplica pentru prestații de pensionare, nu trebuie să primiți în prezent beneficii pentru înregistrarea dvs. de securitate socială și nu puteți fi deja aplicată pentru prestațiile de pensionare a securității sociale.
  • Aplicați pentru prestații de pensii cu aproximativ patru luni înainte de a începe să le primiți. De exemplu, dacă doriți să primiți beneficii începând cu luna ianuarie, atunci ar trebui să începeți procesul cel puțin până în octombrie.
  • Dacă doriți să aplicați pentru beneficii care vor începe mai mult de patru luni în viitor, cererea dvs. nu va fi în măsură să fie procesată.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 2
    2. Verificați serviciile de pensionare a securității sociale anticipate online. Este recomandat să evaluați nivelul de beneficii pe care probabil îl veți primi atunci când aplicați pentru securitatea socială înainte de a începe procesul. Puteți verifica online beneficiile de pensionare socială anticipată online, mergând la site-ul SSA la adresa: http: // SSA.Gov / Planificatori / BeneficiiClectors.HTML.
  • Aceste calculatoare online vă pot oferi o imagine clară a viitorului dvs. financiar și vă pot ajuta să vă informați decizia de a colecta securitatea socială și cum să vă asigurați viitorul.
  • "Estimatorul de pensionare" vă va oferi o estimare personală a cât de mult vor fi beneficiile dvs., în funcție de momentul în care vă retrageți.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 3
    3. Ia în considerare la ce vârstă să se aplice. Principala decizie pe care trebuie să o faceți cu privire la beneficiile dvs. de pensionare este când să se aplice. Pe măsură ce sunteți eligibil să aplicați oricând între 62 și 70 de ani, trebuie să cântăriți argumentele pro și contra pentru situația dvs. particulară. În general, ori de câte ori alegeți să vă retrageți, beneficiile pe care le primiți vor fi aproximativ la fel peste durata dvs. de viață.
  • Dacă vă retrageți mai devreme, sumele lunare vor fi neapărat puțin mai mici pentru a acoperi perioada mai lungă în care le colectați.
  • Ca atare, dacă colectați mai târziu, sumele lunare vor fi mai mari, dar durata plăților va fi mai scurtă.
  • De exemplu, dacă vârsta dvs. de pensionare completă este de 66 de ani și ați fi primit 1000 de dolari pe lună la acea vârstă, acest lucru s-ar schimba semnificativ dacă ați putea să vă retrageți mai devreme sau mai târziu.
  • În acest exemplu, pensionarea la vârsta de 62 de ani ar reduce beneficiul dvs. lunar la aproximativ 750 USD. Dacă v-ați retras mai târziu, la vârsta de 70 de ani, beneficiul dvs. lunar va crește la 1320 USD.
  • Utilizați calculatorul pentru a vă ajuta să vă informați alegerea și să nu vă grăbiți o decizie.
  • Contactați SSA înainte de a vă decide să vă retrageți pentru a vorbi prin opțiunile dvs.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 4
    4. Aplicați pentru Medicare la 65. Dacă decideți să vă întârzieți colectarea securității sociale, deoarece încă lucrați, nu uitați să aplicați pentru Medicare. Indiferent când vă decideți să vă retrageți, ar trebui să faceți aplicația dvs. Medicare cu trei luni înainte de a reveni la 65 de ani. Dacă nu vă înscrieți când sunteți eligibil pentru prima dată, vi se poate solicita să efectuați o plată întârziată înscriere.
  • Metoda 2 din 4:
    Aplicarea pentru prestații de securitate socială
    1. Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 5
    1. Aplica online. Există câteva moduri diferite în care puteți face cererea dvs. pentru prestațiile de pensionare a securității sociale. Cele mai simple dintre acestea este să se aplice online prin intermediul site-ului SSA: http: // SSA.gov / pensionare / aplica.HTML. Finalizarea acestei aplicații ar trebui să dureze mai puțin de 15 minute și va furniza informațiile de bază necesare pentru a începe procesarea cererii dvs. Aceasta include întrebări despre tine, familia ta și munca ta.
    • Cu această opțiune puteți începe ori de câte ori doriți și nu aveți nevoie să faceți o întâlnire sau așteptați într-o linie.
    • Nu trebuie să completați întreaga formă într-o singură dată. Puteți salva partea dvs. de progres a drumului.
    • Odată ce ați depus cererea, va fi revizuită de către SSA.
    • După revizuire, SSA vă va contacta dacă au nevoie de informații suplimentare sau de documentație de la dvs.
    • Odată ce au tot ce au nevoie, afirmația dvs. va fi procesată și veți primi o scrisoare prin poștă despre rezultatul.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 6
    2. Strângeți toate documentele necesare. Dacă aplicați online, va fi o listă de documente care sunt necesare în partea de jos a formularului de cerere, împreună cu informațiile despre unde trebuie să le trimiteți. Dacă aplicați personal, va trebui să reuniți împreună documentația pe care vi se va cere să trimiteți cu cererea dvs. Piesele cheie de documentare pe care vi se poate cere să le furnizați sunt:
  • Certificatul dvs. de naștere sau altă dovadă a nașterii.
  • Dovada cetățeniei americane sau, dacă v-ați născut în afara SUA, dovada statutului străin legal.
  • Dacă ați avut servicii militare înainte de 1968, este posibil să aveți nevoie de o copie a U.S. Lucrări de servicii militare. Cum ar fi DD-214 - Certificat de eliberare sau deversare din taxa activă.
  • O copie a formularelor W-2 și / sau declarația fiscală pe cont propriu pentru anul trecut.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 7
    3. Aplicați în persoană sau prin telefon. Dacă preferați să discutați cu cineva în persoană când trimiteți cererea dvs., puteți face acest lucru la biroul local SSA. Va trebui să vă telefonați în avans pentru a face o întâlnire pentru a face acest lucru. Pentru a găsi biroul local introduceți codul poștal în instrumentul de căutare online SSA la adresa: https: // sigur.SSA.Gov / Icon / Main.JSP. Aici veți găsi, de asemenea, numerele de telefon relevante și orele de lucru ale biroului dvs. local.
  • De asemenea, puteți aplica telefonului prin apelarea biroului central SSA la 1-800-772-1213.
  • Greu de auz ar trebui să sune 1-800-325-0778.
  • Orele de programare pentru liniile telefonice sunt de luni până vineri, 7 am-7pm.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 8
    4. Știți unde să mergeți dacă locuiți în străinătate. Dacă nu locuiți în SUA, puteți face o cerere pentru beneficiile dvs. de securitate socială. Pentru a trimite cererea dvs., ar trebui să contactați cel mai apropiat ambasadă, consulatul sau biroul de securitate socială din SUA. Personalul se va sfătui cu privire la modul de a continua cu cererea dvs.
  • Puteți solicita pensionari de securitate socială beneficii online prin intermediul biroului SSA de operațiuni internaționale.
  • Metoda 3 din 4:
    Aplicarea pentru prestații de dizabilități de securitate socială
    1. Imagine denumită colectarea securității sociale Pasul 9
    1. Determinați dacă puteți aplica. Pentru a fi eligibil să se aplice la SSA pentru Beneficiile de invaliditate Trebuie să îndepliniți anumite criterii. Trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai în vârstă, precum și nu primiți în prezent niciun beneficiu pentru înregistrarea dvs. de securitate socială. Trebuie să nu puteți lucra din cauza unei afecțiuni medicale care se așteaptă să dureze cel puțin un an sau să ducă la moarte.
    • Nu puteți aplica din nou dacă ați primit beneficiile dizabilități în ultimele 60 de zile.
    • Dacă este cazul, puteți solicita o revizuire a acestei decizii și a determinării medicale prin intermediul apelului la Internet.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 10
    2. Colectați informațiile personale pe care trebuie să le aplicați. Informațiile de care aveți nevoie pentru a colecta pentru procesul de aplicare pot fi defalcate în trei domenii principale: informații despre dvs. - informații despre starea dvs. medicală - informații despre munca dvs. Informațiile despre dvs. veți avea nevoie includeți data și locul nașterii și numărul de securitate socială.
  • Dacă este cazul, veți avea nevoie, de asemenea, de aceste informații despre actualul dvs. și despre orice soț fostul soț.
  • De asemenea, trebuie să cunoașteți datele și locurile de căsătorie, divorț sau moarte.
  • De asemenea, va trebui să trimiteți informațiile despre contul dvs. bancar, inclusiv numărul de tranzit de rutare al băncii, astfel încât să puteți primi plăți electronice.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 11
    3. Compilați informații despre starea dvs. medicală.Informațiile pe care le aveți nevoie în starea și istoria dvs. medicală includ informații detaliate despre bolile dvs., rănile sau condițiile. Aceasta va include nume, adrese, numere de telefon, numere de identificare a pacientului și date complete de tratament pentru toți medicii, spitale și clinici ați fost tratați de.
  • Trebuie să dezvăluiți numele oricăror medicamente pe care le luați și le-a prescris.
  • De asemenea, trebuie să trimiteți numele și datele testelor medicale relevante și care le-au ordonat.
  • Vi se va cere să furnizați numele, adresa și numărul de contact al unei persoane care știe despre starea dvs. și vă poate ajuta cu cererea dvs.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 12
    4. Colectați informații despre munca dvs. În cele din urmă, vi se va cere să colectați informații detaliate despre munca dvs. care va fi trimisă cu cererea dvs. Informațiile de care aveți nevoie includ suma de bani pe care ați câștigat-o anul trecut și în acest an, numele și adresa angajatorului dvs. pentru acei ani. De asemenea, trebuie să trimiteți declarația dvs. de securitate socială, precum și datele de începere și finale ale oricărui serviciu militar înainte de 1968.
  • Trebuie să întocmi o listă a locurilor de muncă pe care le-ați lucrat în cei cu 15 ani înainte de a deveni în stare să lucrați din punct de vedere medical. Lista ar trebui să meargă doar la cinci locuri de muncă și ar trebui să includă datele de angajare.
  • Sunteți obligat să trimiteți informații complete cu privire la compensarea celor lucrătorilor sau cu privire la beneficiile similare pe care le-ați primit în trecut sau pe planul de a solicita.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 13
    5. Compila documentația necesară. Există anumite documente pe care vi le solicitați să furnizați atunci când aplicați pentru prestații de invaliditate, deci este o idee bună să adunați toate acestea împreună înainte de a începe aplicația. S-ar putea să vi se solicite să elaborați un certificat de naștere și o dovadă a cetățeniei americane sau a statutului străin legal. S-ar putea să fiți nevoit să trimiteți lucrări militare de descărcare de gestiune dacă ați avut servicii militare înainte de 1968. Veți avea nevoie de formulare W-2 și / sau declarații fiscale pe cont propriu pentru anul trecut. Documentația suplimentară de care aveți nevoie include:
  • Dovezi medicale aflate deja în posesia dvs., cum ar fi rezultatele testelor, înregistrările medicale și rapoartele medicului.
  • Orice dovadă a beneficiilor de compensare temporară sau permanentă a lucrătorilor primite, cum ar fi salariile, scrisorile de atribuire sau acordurile de decontare.
  • Rețineți că fotocopii ale formularelor W-2, declarații fiscale de autoevaluare și documente medicale sunt, în general, acceptate, dar pentru orice altceva probabil că va trebui să furnizați documentul original.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 14
    6. Aplicați pentru prestații de invaliditate online. Înainte de a aplica completarea Lista de verificare a dizabilității pentru adulți pe care o puteți descărca de aici: https: // Securitate Socială.GOV / HLP / RADR / 10 / OVW001-Lista de verificare.pdf Pentru a vă asigura că aveți toate informațiile și documentația necesară. Odată ce sunteți mulțumit, puteți aplica online vizitarea https: // Securitate Socială.Gov / dizabilitățiLine. Aplicarea online vă permite să finalizați aplicația atunci când este convenabilă pentru dvs.
  • Dacă preferați să aplicați la telefon, sunați la 1-800-772-1213 de la 7 a.M. la 7 p.M, de luni până vineri. Surd sau greu de auz ar trebui să apeleze la 1-800-325-0778.
  • Puteți aplica în persoană la biroul dvs. local, dar va trebui să sunați mai întâi și să faceți o întâlnire mai întâi.
  • Dacă locuiți în străinătate, contactați cea mai apropiată Ambasadă sau Consulatul din SUA.
  • Metoda 4 din 4:
    Primind plățile
    1. Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 15
    1. Obțineți o plată lunară. Cu prestații de pensionare și de invaliditate, veți primi o plată lunară direct în contul dvs. bancar. Beneficiile sunt plătite în luna după ce au fost datorate. De exemplu, beneficiile dvs. din august vor intra în contul dvs. bancar în septembrie. Pentru beneficiile de pensionare, data exactă pe care o primiți de plată va depinde de data nașterii. Dacă v-ați născut între 1 și 10 de lună, veți beneficia în a doua zi de miercuri a lunii.
    • Dacă v-ați născut între 11 și 20, veți primi plata în a treia miercuri.
    • Dacă v-ați născut între 21 și 31, plata dvs. va fi procesată în a patra miercuri a lunii.
    • Dacă primiți beneficii de pensionare bazate pe înregistrarea câștigătoare a altcuiva, data plății va fi calculată în funcție de data nașterii acestei persoane.
    • De exemplu, dacă câștigați beneficii pe baza înregistrării câștigurilor soțului dvs., data va fi determinată de la data nașterii soțului dvs.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 16
    2. Plătiți prin transfer electronic. În timpul procesului de aplicare, veți fi furnizat detaliile bancare necesare pentru a primi plăți electronice. Aceasta este o modalitate ușoară și eficientă de a plăti beneficii și înseamnă că banii merg direct în contul dvs. fără a avea nevoie de a gestiona niciun fel de cecuri sau bani. Cel mai frecvent vei fi plătit prin depozit direct.
  • O metodă alternativă de plată electronică este programul Direct Express Card. Cu această metodă vă înscrieți pentru a primi un anumit card, pe care plățile dvs. le vor plăti direct.
  • Puteți să vă înscrieți pentru acest program prin apelarea Centrului de Contact a Soluției de Plată Trezoreriei de Taxe gratuite la 1-800-333-1795. De asemenea, puteți să vă înscrieți online la https: // Godirect.Gov / GPW /.
  • De asemenea, puteți beneficia de beneficiul plătit unui cont electronic de transfer. Acesta este un cont low-cost cu asigurat federal pe care îl puteți utiliza pentru plăți electronice.
  • Băncile, economiile și împrumuturile și uniunile de credit oferă acest cont. Găsiți un furnizor local vizitând site-ul la http: // Eta-găsi.Gov.
  • Imagine intitulată Colectează securitatea socială Pasul 17
    3. Fiți conștienți de impozite. Este posibil ca să plătiți impozite pe beneficiile dvs. de pensionare a securității sociale. Aproximativ 40% dintre persoanele care primesc în prezent prestații de securitate socială plata impozitului pe acest venit. Dacă depuneți o declarație fiscală federală ca o "individual", Iar venitul dvs. este mai mare de 25.000 de dolari, va trebui să plătiți impozit pe beneficiile dvs.
  • Dacă depuneți o întoarcere comună, va trebui să plătiți impozitul pe beneficiile dvs. dacă aveți un venit comun de peste 32.000 de dolari.
  • Dacă sunteți căsătoriți, dar depuneri separate, este cel mai probabil că va trebui să plătiți impozitul pe beneficiile dvs..
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Deși puteți lua pensionare anticipată (la 62 de ani), veți primi plăți lunare mai mari dacă așteptați până când ajungeți la vârsta completă de pensionare. Cu toate acestea, plățile nu vor fi retroactive.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar