Cum să faci ochi pe ochii asiatici

Găsirea aspectului perfect de ochi poate fi dur dacă aveți monolide sau ochi fără o creanță definită. Poate fi într-adevăr frustrant când tutorialele de machiaj creează aspect care implică amestecarea de ochi în jurul valorii de crestă, care nu funcționează bine cu Monolides. Nu este nevoie să vă faceți griji - puteți face cu adevărat frumoase și elegante de ochi arată atâta timp cât urmăriți forma ochiului. Deși poate dura un pic de practică, puteți începe să experimentați diferite stiluri până când veți găsi ceva ce vă place!

Pași

Metoda 1 din 3:
Revizuirea bazei de bază
  1. Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 1
1. Acoperă pleoapele cu grund. Indiferent de tipul de ochi pe care îl aveți, Primerul pleoapelor este un ingredient cheie la orice aspect de ochi bune. DAB un strat subțire de grund peste ochi pentru a ajuta la eliminarea unor unsoare de capac suplimentar. Nu aplicați prea mult, altfel pleoapele dvs. fac ca tort-y înainte de a începe chiar să vă spălați umbrele!
  • Puteți găsi primerul de pleoape online sau la orice magazin cosmetic.
  • Imagine intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 2
    2. Împiedicați căderea cu o foaie de hârtie blot. Apucați o foaie de hârtie blotting și apăsați pe față, căptușind direct sub linia superioară a Lash. Pe măsură ce aplicați umbre diferite, această lucrare va ajuta la capturarea oricărei pulberi suplimentare și împiedicați să alunece în ochi.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 3
    3. Periați pe ochi în formă de ochi. Monolidele nu au crestături, ceea ce poate face o aplicație de ochi un pic dificilă. Concentrați-vă pe aplicarea ochilor în direcția și curba liniei dvs. de la Lash, care vă poate ajuta să vă faceți ochii și machiajul să pară mai ridicați.
  • Nu trebuie să vă faceți griji că faceți o cremă falsă. Există o mulțime de aspect crescați-mai puțin pe care îl puteți crea pe cont propriu!
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 4
    4. Aplicați filehadow cu ochii deschiși pentru un aspect mai realist. Din păcate, monolidele tind să ascundă o parte din ochi pe capacele tale. Cu alte cuvinte, o parte din ochiul de pe capacele tale ar putea să nu fie vizibile odată ce ochii tăi sunt deschisi. Pentru a contracara acest lucru, aplicați umbra cu ochii deschiși. În acest fel, puteți fi siguri că machiajul dvs. va fi vizibil pentru toată lumea.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 5
    5. Alegeți culorile de ochi care merg cu culorile ochilor. Optați pentru umbrele purpurii dacă ochii dvs. sunt verzi, ceea ce complimentează cu adevărat culoarea. Dacă ochii tăi sunt albastri, ajungeți la mai multe culori întunecate sau neutre, cum ar fi coralul. Ochii gri arata cel mai bine cu umbrele gri deschis si argintiu, in timp ce ochii maro arata foarte bine cu nuance dinamice, cum ar fi maro inchis, violet si argint. Dacă ochii tăi sunt albi, optați pentru nuanțe deschise roz sau metalice.
  • Nu trebuie să urmați aceste sugestii de culoare exacte. Alegeți culorile pe care le bucurați și pe care doriți să le ieșiți și despre!
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 6
    6. Ajungeți la umbre care plasă bine cu tonul pielii. Puteți crea aspectul cu adevărat dinamic atunci când vă păstrați tonul pielii în minte pentru aspect. Tonurile de bronz funcționează bine cu pielea mai echitabilă, în timp ce nuanțele de culoare maro, scorțișoară sunt mari cu pielea medie. Dacă pielea dvs. este mai mare-tonată, ajungeți la o umbră albastră ușoară, în timp ce pielea de bronz este cea mai bună completată cu tonuri de aur.
  • Acestea nu sunt reguli dure și rapide, dar ele vă pot ajuta să vă dați seama de un mod bun de acțiune pentru ochiul tău.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 7
    7. Aplicați Eyeliner și Mascara pentru a vă termina aspectul. Dați-vă un aspect mai plin de "strâns" umbra dvs. sau aplicați-l pe linia de plutire superioară. Înclinați genele, apoi adăugați niște rimeluri prin aplicarea ei în sus, nu spre exterior.
  • Metoda 2 din 3:
    Fishadow fumy
    1. Imagine intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 8
    1. Aplicați ochii de lumină pe baza pleoapelor. Luați o perie rotunjită, de dimensiuni medii de dimensiuni medii și faceți o umbră ușoară, tonifiată. Periați pe umbra peste capacele dvs. în curse rapide, orizontale, lucrați până la osul frunții.
    • Acest lucru nu trebuie să fie exact - vrei doar să creezi o bază pentru restul aspectului tău.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 9
    2. Buff o fard de bronz deasupra unde ar merge creasta ta. Chiar dacă nu aveți unul, încercați să imaginați în cazul în care creasta voastră s-ar forma pe ochi sau în cazul pleoapelor tale cele mai naturale. Aplicați această umbră de bronz deasupra în care ar fi "creat", ceea ce vă va ajuta să creați un aspect bine definit, Smokey. Concentrați-vă de ochi pe treimea exterioară a ochiului dvs., dar ușor amestecați-o și pe pleoapă.
  • Vrei ca această umbră să fie deasupra "crese", așa că va fi vizibilă cu ochiul liber.
  • Aceasta este cunoscută ca culoarea dvs. de tranziție și va ajuta la legarea restului ochiului.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 10
    3. DAB O umbră maro închisă de-a lungul colțului exterior al ochiului. Pat culoarea direct pe colțul exterior cu aceeași pensulă, amestecându-l în sus, astfel încât este deasupra creanței imaginare (sau vizibile). Amestecați umbra în mișcări orizontale deasupra acestei linii de creăre, care ajută la crearea unui aspect mai sigur și mai bine definit.
  • Utilizați întotdeauna mișcările luminoase, astfel încât machiajul dvs. nu pare prea intens.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 11
    4. Construiți fumat de-a lungul colțului dvs. exterior cu un violet profund. Deplasați aceeași perie în mișcări netede de-a lungul colțului exterior al ochiului, care lucrează la umbra deasupra liniei de creăre în timp ce mergeți. În acest moment, puteți face ca ochii să arate un pic mai mult prin aplicarea fardului mai departe de-a lungul colțurilor sau puteți să-l aduceți spre osul frunții pentru a vă face ca ochiul să apară mai rotunjit.
  • Imaginea intitulată face ochi pe ochii asiatici Pasul 12
    5. Periați o atrăgătoare albă de-a lungul colțului interior pentru a servi ca fiind evidențiat. Îndepărtați o perie foarte subțire, cu părul curbat într-o fard de ochi albi, care vă va evidenția aspectul. Aplicați umbra de-a lungul curbei ochiului dvs. interior, precum și de-a lungul treimii interioare a liniei dvs. de lansare inferioară.
  • Puteți aplica orice ochi extra-de-a lungul vârfului capacului superior.
  • Dacă aveți ochi mai sensibili, încercați să nu aplicați niciun machiaj în apropierea liniei de apă - acest lucru vă poate face să vă rupeți și veți lăsa o mulțime de gunk mai târziu.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 13
    6. Construiți linia de lansare inferioară cu aceleași nuanțe pe care le-ați folosit deja în aspectul dvs. Începeți prin scufundarea unei pensii mici cu părul curbat într-o fard de ochi neutru și aplicați-l în mișcări curbate între colțul exterior și linia inferioară a luminii. Strat de culoare maro deasupra bronzului, amestecându-l sub ochi cu mișcări netede, curbate. Pe măsură ce lucrați, bucurați umbra în centrul liniei dvs. de lasare inferioară pentru a crea un aspect cu adevărat dinamic. Finisați cu aceeași nuanță purpurie pe care ați folosit-o, aplicându-l aproape de genele inferioare pe măsură ce îl amestecați în colțul exterior.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 14
    7. Aplicați o linie de căptușeală lichidă de-a lungul liniei dvs. superioare. Adăugați linerul în porțiuni mici, trepte, menținând linia cât mai subțire și aproape de linia dvs. de line posibil. Lucrați linia în jos în colțul dvs. interior pentru a crea un aspect cu adevărat dinamic.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 15
    8. Adăugați genele false pentru a vă termina aspectul. Strângeți genele naturale într-un Curler, ceea ce va facilita aplicarea genelor false. Aplicați o linie subțire de adeziv de genul de-a lungul marginii genelor false și le lipiți la cele naturale. Aceste genețe vă ajută cu adevărat ochii.
  • Ca o alternativă, puteți termina aspectul dvs. cu paiete și rimeluri în loc de genele false. Dacă doriți să vă aduceți aspectul extra dinamic, aplicați o cantitate mică de rimel de-a lungul secțiunii exterioare a genelor inferioare.
  • Metoda 3 din 3:
    Machiajul de ochi naturali
    1. Imaginea intitulată face cu ochii pe ochii asiați Pasul 16
    1. Aplicați o fard de ochi neutru la capacul cu degetul. Îndepărtați-vă degetul într-o fard de culoare cremă și ușor dați-o peste suprafața pleoapei superioare. Acest lucru poate părea puțin ciudat, dar ajută la asigurarea unei baze pentru aspectul dvs. natural. Continuați să vă rog ochii peste capac, făcându-vă drumul până la osul frunții.
    • Ochelește probabil nu va fi super vizibilă, ceea ce este normal.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 17
    2. Adăugați lider în colțurile interioare ale ochilor. Aplicați un luminator cremos, ușor de culoare, direct în colțul interior al ochiului, curbându-vă drumul până la marginea liniei superioare de la. De asemenea, puteți înmuia o pensulă subțire, conică în unele pulbere de evidențiere, pe care le puteți peria pe partea superioară a cremei pe care tocmai ați aplicat-o.
  • Dacă doriți, puteți aplica mai evident peste capacele dvs. până când este în concordanță cu elevul dvs.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiați Pasul 18
    3. Amestecați un punct de concealer sub sprâncene pentru a vă lumina aspectul. Luați un stilou de concepție și adăugați un punct direct sub curba sprâncenei. Luați o perie largă, rotunjită și amestecați concealerul sub secțiunea mai subțire a frunții dvs. cu mișcări scurte până când produsul nu mai este vizibil.
  • Dacă nu aveți un stilou de concealer, puteți să periați un punct de concealer sub sprâncene cu o perie separată.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiani Pasul 19
    4. Răspândiți o fishadow mai profundă de-a lungul liniei dvs. de bordură. Îndepărtați o pensulă mai subțire, într-o culoare adâncă, dar naturală, cum ar fi Taupe sau Green. Aplicați umbra pe scurt, chiar și mișcări deasupra liniei superioare de la Lash, până când ajungeți la colțul exterior. Nu aplicați prea mult produs simultan - Dacă nu sunteți mulțumit de umbra, puteți adăuga întotdeauna mai târziu.
  • Echyhadow este un mare înlocuitor pentru ochi când creați un aspect natural.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 20
    5. Amestecați fishadow-ul de-a lungul treimii exterioare a pleoapelor și a osului frunții. Luați o perie mai largă, rotunjită de ochi și periați aceeași umbră de-a lungul treimii exterioare a ochilor dvs. în mișcări largi și măturatoare. Acest lucru vă ajută să vă aduceți ochii un pic mai ridicat și vă oferă aspectul un pic mai profund.
  • De exemplu, dacă ați căzut ochiul cu ochii taupe, ați peria acelasi ochi taupe de-a lungul treimii exterioare a ochiului.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 21
    6. Buff concealer în colțul exterior pentru a ușura aspectul tău. Îndepărtați o perie de machiaj mai largă, rotunjită în același concealer pe care l-ați folosit mai devreme, schimbându-l de-a lungul colțului exterior al liniei de lasare inferioară. Mișcați peria înainte și înapoi pentru a încărca cu adevărat produsul în piele.
  • Dacă doriți să faceți o declarație mai mare, puteți să vă luați aceeași zonă a ochiului dvs. cu același ochi pe care l-ați folosit înainte.
  • Imaginea intitulată face fard de ochi pe ochii asiatici Pasul 22
    7. Face ca genele să iasă în evidență cu un cordon. Dacă aveți monolide, genele tale probabil nu sunt foarte lungi. Nu vă faceți griji - nu este nimic de genul ăsta să se ocupe. Prindeți genele din Curler și concentrați-vă pe curlarea lor în sus pentru a vă oferi un aspect mai dinamic.
  • sfaturi

    Nu vă faceți griji cu privire la faptul că vă dați o crețuri false pentru aspectul dvs. Aceasta este adesea mai multe probleme decât merită.
  • Învățarea diferitelor stiluri de machiaj pot fi complicate, mai ales dacă nu aveți o mulțime de experiență sub centura dvs. Amintiți-o practică perfectă!
  • Îndepărtați-vă în mai puțin machiaj în loc să-l faceți pe. Cu ochiul de ochi monolid, mai puțin este mai mult!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar