Cum să găsiți cărbune în minecraft

Coal este o resursă foarte importantă în lumea Minecraft. Cărbunele sunt folosite pentru a îmbrăca torțe, focuri de tabără și acuzații de incendiu.Ambele torțe și focuri de tabără pot fi folosite pentru a vă aprinde calea în întuneric.Acest lucru nu numai că îl ușurează în întuneric, dar, de asemenea, împiedică anumite mulțimi ostile, cum ar fi zombi, schelete și păianjeni din reproducere.De asemenea, puteți utiliza cărbunele ca combustibil în cuptoare, care poate fi folosit pentru a găti hrana și minereu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cărbune minieră
  1. Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 1
1. Știți cum arată blocurile de cărbune. Blocurile de cărbune arată ca niște blocuri de piatră gri cu pete negre pe ele.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 2
    2. Găsiți piatră expusă. Blocurile de cărbune se găsesc printre blocurile de piatră.Blocurile de piatră pot fi găsite alături de munți, laturi de stâncă, în peșteri sau subterane.Deoarece lumile Minecraft sunt generate la întâmplare, nu există nici o modalitate de a spune exact unde veți găsi blocuri de cărbune.Va trebui să le căutați.Cu toate acestea, ele sunt destul de comune și nu prea greu de găsit.
  • Dacă căutați cărbune în peșteri, aveți grijă să nu vă aventurați prea adânc în interiorul peșterii.Nu numai că este ușor să vă pierdeți în interiorul unei peșteri, dar peșteri au, de asemenea, o mulțime de mulțimi ostile și alte pericole.Dacă mori într-o peșteră, veți scăpa totul în inventarul dvs.Singura modalitate de ao face înapoi este să vă întoarceți în interiorul peșterii spre locul în care ați murit și să alegeți totul.
  • Poți să-ți dai o vedere bună asupra peisajului.Aceasta implică stivuirea o mulțime de blocuri de murdărie sub picioarele tale pentru a ridica avatarul tău de la sol.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 3
    3
    Craft un pickaxe.Aveți nevoie de un pickaxe în scopul cărbunelui.Puteți să aruncați o pickaxe simplă din lemn din două bastoane și trei blocuri de lemn folosind o masă de crafting.Puteți să înveliți o pickaxe mai puternică și mai durabilă prin înlocuirea celor trei blocuri de lemn cu blocuri de piatră, bare de fier sau diamant.
  • Pentru a dota pickaxe, puneți-l într-una din fantele dvs. de instrumente și evidențiați slotul.Veți vedea pickaxe în mână.Pe PC, faceți acest lucru apăsând numărul de pe tastatură care corespunde slotului din bara de instrumente sau utilizați roata mouse-ului pentru a trece prin elementele barei de instrumente.Pe consolele de joc, apăsați butoanele din stânga și din dreapta (R1 și L1) de pe controler pentru a trece prin toate sloturile din bara de instrumente.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 4
    4
    A mea blocul de cărbune.Când găsiți un bloc de cărbune, echipați pickaxe-ul și stați în fața blocului de cărbune.Plasați reticulul în formă de plus în centrul ecranului de pe blocul de cărbune și apăsați și țineți apăsat butonul de atac pentru a ataca blocul în mod repetat până când se rupe și picături cărbunele.
  • Apăsați butonul stâng al mouse-ului de pe PC pentru a ataca.Pe consolele de joc, apăsați butonul Drept Trigger de pe controler pentru a ataca.
  • Dacă un pickaxe nu este echipat, blocurile de cărbune nu vor scădea cărbunele.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 5
    5. Colectați cărbunele.După ce mi-ați făcut un bloc de cărbune până când scade cărbunele, pur și simplu mergeți peste icoanele de cărbune negre care se rotesc pe pământ.Le veți ridica automat și le veți adăuga la inventarul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea cărbunelui prin explorare
    1. Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 6
    1. Căutați cufere de comori. Dacă miniere sună prea mundane, mergeți explorarea! Nu veți găsi prea multe cărbuni în acest fel, dar explorarea este mai distractivă și mai dificilă. Cărbunele pot fi găsite în cufere în următoarele domenii:
    • Cuferele găsite în igloos au un 74.3% șansă de a conține cărbune. Igloos se găsesc în zăpadă Tundra și Biomes de zăpadă Taiga.Există e pentru a găsi cărbune în ele. Cărbunele vor fi stive de 1-4.
    • Cuferele găsite în Dungeons au un 27.4% șansă de a conține cărbune. Dungeons se găsesc subteran.Cărbunele vor fi stive de 1-4.
    • Cuferele găsite în Mansionul Woodland au un 27.4% șansă de a conține cărbune. Vinziunile de pădure se găsesc în pădurea întunecată și în forestierele întunecate Biomes.Cărbunele vor fi stive de 1-4.
    • Cufere Minecarts în arborele de exploatare abandonate au 32.0% șansă de a conține cărbune. Arfturile de mine abandonate pot fi găsite subterane și în peșteri.Cărbunele vor fi stive de 3-8.
    • Cuferele din depozitele pentru cetatea au 35 de camere.6% șansă de a conține cărbune. Puteți localiza o fortăreață folosind un Ochiul sfârșitului.Cărbunele vor fi stive de 3-8.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 7
    2. Selectați un piept pentru ao deschide.Când găsiți un piept în timp ce explorați, stați aproape de el și plasați reticulul în formă de plus în centrul ecranului de pe piept.Apoi faceți clic dreapta sau apăsați butonul de declanșare din stânga pe consolele de joc pentru a deschide pieptul. Aceasta va afișa conținutul pieptului.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 8
    3. Colectați conținutul pieptului.Dacă găsiți cărbune sau alte elemente pe care doriți să le păstrați în interiorul pieptului.Utilizați mouse-ul sau stick-ul analogic al mouse-ului de pe controler pentru a evidenția slotul în care este în.Faceți clic sau apăsați butonul A de pe controler (x pe PS4) pentru a colecta elementul și a pune-o în inventarul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Vânătoarea skeletoane
    1. Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 9
    1. Călătoriți la Nether. Face un portal Pentru a călători în Nether unde veți găsi o sursă regenerabilă de cărbune: Witheletons.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 10
    2. Găsiți o cetate de rețea. Cetățile din Nether sunt structuri mari de cărămidă. Scheletele se încadrează numai în fortărețele NEHER.
  • Atenție. Nherul este foarte periculos. Nu vă pierdeți. Asigurați-vă că ați aruncat arme și armuri și știți cât de tosurvive în Nether.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 11
    3. Localizați o fortăreață de rețea.Cetrelele de la Nether sunt structuri mari din caramida Nether care se găsesc numai în Nher.Pentru cea mai bună șansă de a găsi o cetate de rețea, călătoriți spre est sau spre vest.
  • Imagine intitulată Găsiți cărbune în Minecraft Pasul 12
    4. Vânătoare pentru schelete în cetatea netedă. Scheletele pot arăta ca niște schelete regulate care se încadrează în lumea întreagă, dar sunt negri.Echipați o sabie sau altă armă și atacă niște schelete să le omoare.Când ucizi un skeleton, are o șansă de 1/3 de a renunța la cărbune.
  • sfaturi

    Novice Level Armorer, Instrumentul, armele, pescarul, iar sătenii de măcelări de la nivelul ucenicului au cel puțin o șansă de 40% de a oferi să cumpere cărbune pentru un smarald.
  • Utilizați o Pickaxe Fortune la minereu de cărbune. O Pickaxe Fortune III poate fi patru cărbune de la un minereu de cărbune.
  • Utilizați o sabie de pradă pentru a obține mai multe cărbuni din schelete.
  • Puteți construi o mașină de măcinare a lui Skeleton și o folosiți de cărbune de fermă.
  • Puteți mirosi lemnul brut în cărbune dacă nu găsiți cărbune. Utilizați scânduri de lemn ca combustibil.
  • Dacă aveți mult cărbune în inventarul dvs. sau în piept de stocare, puteți utiliza o masă de crafting pentru a converti 9 cărbune în blocul de cărbune pentru a economisi spațiu.Utilizați tabelul de crafting pentru a converti blocul de cărbune înapoi în cărbune individual când aveți nevoie de ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar