Cum să remediați problemele cu modurile skyrim

Modding Skyrim este un proces dificil și este ușor pentru unele bug-uri să alunece, dacă nu sunt făcute corect. Unele dintre aceste bug-uri pot fi minore, cum ar fi o anumită caracteristică care nu funcționează sau o anumită glumă de textură, dar alții pot duce la erori fatale, provocând Skyrim să se prăbușească sau să nu înceapă deloc. Thisewill vă învață cum să remediați aceste erori, permițând o experiență skyrim modificată fără probleme.

  1. Imagine denumită Nexus Mods.jpg
1. Descărcați modurile dvs. din surse de încredere. Este comună pentru unele site-uri web pentru a găzdui vechi, depășită și moduri incompatibile. Pentru a vă asigura că modurile pe care le descărcați sunt actualizate și ca Bug gratuit cât mai mult posibil, descărcați numai modurile din surse fiabile. Cele trei surse cele mai populare de descărcare a modurilor includ:
  • Nexus Mods - cel mai vechi și mai popular site pentru mods skyrim.
  • Atelierul de abur
  • Clubul de creare a Bethesda - Clubul de creație este propria casă a lui Bethesda pentru moduri. În timp ce au avut încredere, clubul de creație nu are aproape la fel de mare ca un catalog ca mods Nexus sau atelierul de abur.
  • Imagine intitulată compatibilityMods.jpg
    2. Asigurați compatibilitatea. Unele moduri pot intra în conflict între ele atunci când modifică aceleași active sau scripturi. Modurile conflictuale sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru ca Skyrim să se prăbușească. Înainte de a instala un mod, citiți cu atenție descrierea și asigurați-vă că nu utilizați deja un mod incompatibil cu cel pe care urmează să îl instalați. Dacă utilizați un mod incompatibil, decideți ce mod doriți să utilizați și continuați în consecință.
  • Imagine intitulată dependențeiMods.jpg
    3. Instalați orice dependențe lipsă. Unele moduri depind de alte moduri de lucru. Dacă nu sunteți sigur dacă modul pe care l-ați descărcat depinde de orice alte moduri de lucru, citiți cu atenție descrierea modului. Asigurați-vă că instalați toate dependențele și îndepliniți cerințele de instalare înainte de a instala un mod.

    Bacsis: Dacă Skyrim nu reușește să înceapă sau se blochează imediat la pornire, înseamnă că una sau mai multe dependențe lipsesc, treceți prin lista dvs. de moduri, asigurați-vă că ați instalat toate dependențele și reporniți Skyrim pentru a remedia problema.

  • Imagine denumită modmanager.jpg
    4. Instalați și utilizați un manager mod. Instalarea manuală a modurilor Skyrim poate duce la erori greu de fixat mai târziu, după cum probabil că nu știți ce mod cauzează o eroare. Utilizarea unui MOD Manager vă permite să urmăriți și să reveniți la modificări, iar unii manageri de moduri au siguranță suplimentară pentru a vă proteja de erori. Unele manageri de moduri populare includ Organizatorul Vortex și MOD.
  • Imagine intitulată loot.jpg
    5. Gestionați comanda de încărcare. Skyrim încarcă modurile unul câte unul, iar unele moduri care depind de alte moduri ar putea să nu funcționeze dacă sunt încărcate înainte de instalarea modului părinte. Puteți sorta comanda de încărcare utilizând pradă (scurt pentru instrumentul de optimizare a comenzii de încărcare). Instalați și executați pradă și faceți clic pe butonul Sortare din colțul din dreapta sus, după cum se arată.
  • Luați notă de orice avertisment de pradă afișaje în cutii galbene sau roșii. Vă poate intensifica modurile învechite, utilitățile depășite și fișierele masterne necurate. Dulapurile roșii indică erori majore. Dulapurile galbene indică avertismente.
  • Luați notă de avertismente pentru module cu referințe rele. Acest lucru va fi important mai târziu.
  • Bacsis: Skyrim Crashing în mijlocul unui joc este un indicator bun că ceva nu este în neregulă cu comanda dvs. de încărcare.

  • Imagine intitulată tes5EDIT.jpg
    6. Curățați fișierele Master Skyrim cu Sseedit. Codul lui Skyrim conține o mulțime de referințe șterse. Dacă un mod încearcă să se refere la aceste referințe șterse, acesta poate provoca accidente. Pentru a rezolva problemele cauzate de aceste fișiere master, va trebui să le "curățați" folosind un program numit SSEEDIT. Pentru a utiliza Sseedit:
  • Descarca Cea mai recentă versiune a SSEEDIT.
  • Extrageți conținutul într-un dosar.
  • Rulați Sseedit.exe
  • Selectați modulele care trebuie curățate, faceți clic pe O.K, si asteapta.
  • Imagine intitulată SKSE.jpg
    7. Instalați și utilizați Extender Skyrim Script (SKSE). Acest utilitar mărește cantitatea de memorie Skyrim alocă la mods și este necesar pentru unele PF cele mai populare moduri Skyrim pentru a funcționa corect. Pentru a utiliza SKSE:
  • Descărcați-l de pe site-ul oficial.
  • Extrageți conținutul arhivei în directorul dvs. de instalare Skyrim.
  • Începeți Skyrim prin alergare skse_loader.exe, Nu este executabilul său implicit.
  • 8. Lansați Skyrim. Skyrim ar trebui să ruleze fără probleme. Dacă ceva nu este corect, asigurați-vă că ați urmat corect toate instrucțiunile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu instalați Skyrim în C: Fișierele programului Steam Steamapps comune skyrim Director, unde se instalează în mod implicit. Instalarea Skyrim în acest director poate interfera cu funcționarea unor moduri și manageri de moduri. Luați în considerare mutarea instalării în alt director.
  • Luați copii de siguranță regulate ale directorului Skyrim, în special înainte de a face o schimbare majoră a conținutului său, cum ar fi curățarea fișierelor principale sau a instalării unei noi dependență. Dacă ceva nu merge bine, puteți restabili backupul.
  • Ștergerea tuturor modurilor și reinstalarea acestora una câte una, testarea de fiecare dată, este o modalitate lentă, dar sigură de a afla care mod provoacă o problemă cu instalarea Skyrim.
  • Avertizări

    Când se curăță modulele, nu încercați să curățați prea mult! Curățarea prea multor module simultan poate duce la SSEEDIT, care rulează din memorie și coruperea fișierelor de joc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar