Cum să curățați ecranul de duș

Ecranele de duș sunt în general formate din plastic și alți polimeri sintetici. De-a lungul timpului puteți vedea că un strat de praf și murdărie se stabilește pe ea. Este important să vă curățați ecranul de duș din când în când pentru a vă menține scânteia ecranului de duș. Expertul de curățare la domiciliu Heather Isenberg sugerează utilizarea produselor comerciale de curățare cum ar fi generația bio-curată sau a șaptea pentru a scăpa de petele de apă tare și depozitele minerale, deși amestecurile DIY pot funcționa la fel de bine. Odată ce aveți un produs pe care să-l utilizați, pur și simplu trebuie să pulverizați și să ștergeți ecranul de duș pentru a fi complet curat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind produse de uz casnic
  1. Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 1
1. Utilizați apă simplă și detergent de spălat vase pentru a vă curăța ecranul de duș. Squirt unele detergent de spălat vase de înaltă calitate peste ecranul de duș grotesc. Utilizați o perie de spălare (sau o cârpă veche) și un pic de apă pentru a vă asigura că întregul ecran este curat. Utilizați peria sau cârpa într-o mișcare circulară până când întregul ecran a fost acoperit. Spălați cu apă proaspătă.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 2
    2. Curățați un ecran de duș de sticlă prin spălarea cu soda de copt și oțet. În primul rând, scoateți ecranul de duș umed prin rularea dușului. Puneți soda de copt într-o cârpă și curățați ecranul. În cele din urmă, pune oțet alb într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați ecranul în jos pentru a obține toate sucurile de copt. Clătiți cu apă caldă.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 3
    3. Utilizați o viță de oțet pentru a slăbi depozitele minerale. Complet uscați ecranele. Înmuiați prosoape de hârtie în oțet și lipiți-le pe ecran până când zona este acoperită. Încercați să puneți mai mult de un strat, dacă este posibil, pentru a menține zona înmuiată. Lăsați-le timp de cel puțin 45 de minute. Dacă există o mulțime de var, atunci poate doriți să le lăsați pentru câteva ore. Odată ce acest lucru sa terminat, reziduul ar trebui să ștergă cu ușurință.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 4
    4. Utilizați suc de lămâie și sare. Dacă aveți cadre metalice, amestecați o lingură de suc de lămâie cu două linguri de sare. Utilizați o periuță de dinți pentru a curăța cadrul, în special în colțuri. Lăsați să stea câteva minute și apoi să clătiți cu apă caldă.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 5
    5. Curățați ecranul cu saliva. Saliva conține enzime și bacterii care consumă literalmente murdăria pe ecranele de duș. Acest lucru este util dacă doriți să curățați un loc în care murdăria este concentrată.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o cremă de curățare
    1. Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 6
    1. Cumpărați o cremă de curățare comercială. Nu este nevoie să fie scump - o marcă generică ar trebui să fie suficientă. Găsiți o cremă de duș oriunde care vinde consumabile de curățare: magazine de casă și grădină, magazine de baie și unele farmacii.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 7
    2. Strângeți un pic în mână sau o cârpă și răspândiți-o pe întreaga suprafață a ecranului. Nu vă faceți griji cu privire la distrugerea suprafeței - crema nu dăunează geamului. Frecați crema peste tot pe sticlă și nu simțiți că trebuie să vă frecați prea tare.
  • Dacă aveți un duș de marmură, ar trebui să păstrați crema de curățare departe de marmură.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 8
    3. Apuca o cârpă umedă / umedă și ștergeți crema. Crema se va spa, și ar putea lua câteva încercări de ao șterge totul - dar nu trebuie să curățați!
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 9
    4. Uscați ecranul. Utilizați un prosop curat, uscat (cârpă sau hârtie) pentru a usca ușor ecranul de duș, astfel încât rezultatul final este uniform curat.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 10
    5. Repetați procesul pentru plăci pe dale. Dacă sunteți îngrijorat de suprafața plăcilor dvs., puteți pune crema pe o cârpă, dar va dura mai mult și mai multă persistență.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind o fereastră mai curată
    1. Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 11
    1. Spray ecranul de duș cu fereastră curat și ștergeți cu o racletă. Puteți utiliza orice fereastră comercială de curățare - de exemplu, Windx. Dacă nu aveți o racletă, luați în considerare utilizarea unui burete.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 12
    2. În primul rând, clătiți suprafața. Scapă de orice murdărie care a colectat pe suprafața ecranului de duș. Puteți executa apă de la duș pe ecran pentru a spăla murdăria sau puteți utiliza o sursă externă de apă.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 13
    3. Suprafață de curățare a ferestrei pe suprafață, apoi ștergeți-o ușor cu un prosop de hârtie.
  • Imagine intitulată Curățați ecranul de duș Pasul 14
    4. Strângeți suprafața. Spray pe un alt strat al soluției preferate de curățare a ferestrelor, apoi treceți peste suprafață cu racleta până când este perfect curată. Dacă există note lăsate după racletă, treceți peste suprafață cu un prosop de hârtie uscat. Nu vă fie frică să curățați petele încăpățânate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă este posibil, utilizați un detergent de spălat vase de înaltă calitate - unele mai ieftine nu pot funcționa, de asemenea.
  • Dacă aveți un duș de duș, care este atașat la o conductă flexibilă, scoateți capul pentru a vă asigura că vă dați ecranul o clătire bună.
  • Metodele de mai sus pot fi utilizate pentru Curățarea sticlei marcate Ecrane și ecrane.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar