Cum să fii la modă

Fiind la modă înseamnă urmărirea populară a fads și tendințe. Puteți urmări tendințele modei, precum și tendințele privind mediile digitale. Încercați să rămâneți la curent cu ceea ce se află și ce este în afară pentru a fi o persoană la modă. Există o varietate de modalități distractive de a urma cele mai recente stiluri.

Pași

Metoda 1 din 4:
Următoarele tendințe de modă
  1. Imagine intitulată Fii o pictogramă de modă Pasul 9
1. Vorbește cu un prieten la modă. Dacă doriți să fiți mai mult modă înainte, ajungeți la un prieten al cărui stil pe care îl admirați. Fiind la modă și la modă ia o anumită cantitate de muncă. Puteți învăța foarte mult de la cineva care știe cum să urmeze cele mai recente stiluri.
  • Adresați-vă prietenului dvs. cum rămâne la curent cu cele mai recente moduri. Întreabă-l despre ce bloguri ar trebui să urmezi pentru a-ți păstra moda înainte. De asemenea, puteți utiliza prietenul dvs. ca sursă. Anumite site-uri prognozate la tendință au taxe mari de utilizare. Poate mult mai ușor să se aplece pe un prieten bine informat pentru a urmări cele mai recente la modă.
  • Amintiți-vă, nu ar trebui să copiați niciodată stilul cuiva. În timp ce vă puteți adresa prietenului dvs. pentru sfaturi, încercați să nu deveniți o copie a acelei persoane. Fiind la modă nu înseamnă orbește după fiecare tendință. Pur și simplu înseamnă să fii conștient de o varietate de stiluri și urmând tendințe care te flatter.
  • Imaginea intitulată are un mare sentiment de stil Pasul 7
    2. Urmăriți tendințele corespunzătoare. Nu toate trendurile funcționează pentru fiecare persoană. Oamenii pot fi adesea vinovați să o suprasoliciteze atunci când vine vorba de tendințe, ducând la alegeri de modă nefolositoare.
  • Alegeți ce funcționează pentru dvs. și ce vă simțiți confortabil. Este puțin probabil să arătați bine într-o tinuta la modă dacă nu plătește tipul corpului și dacă te face inconfortabil. De exemplu, dacă un anumit stil de rochie arată voluminos pe tine pur și simplu urmați o altă tendință de modă. Nu există niciun motiv să purtați anumite haine pur și simplu pentru că sunt la modă.
  • Nu exagera. Jambierele pot fi în momentul de față, dar asta nu înseamnă că o pereche de jambiere casual arată bine cu fiecare costum. O pereche de jambiere neagră împreună cu un pulover lung ar putea arăta grozav. Cu toate acestea, jambierele cu un top mai formal poate să arate lipicios. Utilizați discreția atunci când urmați tendințe și nu vă fie frică să simplificați sau să ajustați având ocazia.
  • Imagine intitulată Fii o pictogramă de modă Pasul 1
    3. Aboneaza-te la revistele de moda. Abonarea la revistele de modă, atât imprimate, cât și online, vă pot ajuta să fiți mai la modă. Moda pe blogurile stradale, cum ar fi Sartorialist, poate fi un mod distractiv, ieftin de a ține pasul cu tendințele. De asemenea, ați putea cumpăra un abonament pentru o revistă cum ar fi Vogue, șaptesprezece sau Marie Claire pentru a ține pasul pe tendințele de modă sezoniere.
  • Imagine intitulată Rulați un blog de moda de succes Pasul 12
    4. Urmăriți bloggerii de modă pe Instagram. Instagram este un instrument excelent pentru cei care doresc un stil modern. Căutați listele de bloggeri de modă pentru a urmări pe Instagram și căutarea hashtags cum ar fi #ootd (costum al zilei) pentru a obține un sentiment de ceea ce poartă oamenii. Urmați oamenii ale căror stil se potrivește îndeaproape personalitatea voastră. Dacă vă plac costumele minimaliste, de exemplu, căutați utilizatorii Instagram care se îmbracă în acest stil.
  • Imagine intitulată Fii o pictogramă de modă Pasul 4
    5. Adăugați la ceea ce aveți. Dacă sunteți într-un buget sau doriți să cheltuiți mai mult practic, încercați să examinați garderoba curentă. Vedeți cât de curente, elementele moderne ar putea fi amestecate și potrivite cu îmbrăcămintea și accesoriile curente.
  • Faceți o listă rapidă a ceea ce aveți, inclusiv costumele pe care le purtați pentru a lucra, școala, agățându-se cu prietenii și așa mai departe. Apoi, uitați-vă la ceea ce este în prezent la modă. Ar fi o eșarfă infinită să meargă bine cu bluza de gât frumos, pe care o ai? Ar fi o potrivire frumoasă, la modă de cardigană care se potrivește bine cu acel tricou vechi pe care îl iubiți să purtați? Incorporarea obiectelor la modă în dulapul dvs. curent înseamnă că puteți obține cu doar achiziționarea de câteva elemente noi în fiecare sezon de modă.
  • Acordați o atenție deosebită articolelor pe care le dețineți că sunt nuanțe neutre. O pereche neagră de blugi, de exemplu, poate merge cu multe culori diferite, permițându-vă să țineți pasul pe căderea și nuanțele de iarnă fără a investi în pantaloni noi. Un cardigan alb sau negru este de asemenea util, deoarece acest lucru poate fi potrivit cu multe elemente moderne la modă.
  • Acceseaza-te. Dacă nu doriți să vă revizuiți în întregime garderoba, puteți accesa pentru a rămâne la modă. Ce fel de ochelari de soare sunt în sezon în acest an? Ce fel de bijuterii? Un nou colier sau o pereche de nuanțe este mai puțin costisitor decât un nou costum nou.
  • Metoda 2 din 4:
    Păstrarea cu tendințele online
    1. Imagine intitulată Rulați un blog de moda de succes Pasul 9
    1. Încurajați discuțiile despre evenimentele curente. Din ce în ce mai mulți oameni folosesc social media pentru a discuta despre știri și evenimente curente. Știrile de campanie mai ales a fost filtrată prin aceste medii. Profitați de pagina dvs. personală Facebook sau Twitter pentru a promova discuția. Postați legăturile cu articole despre problemele pe care le aveți grijă și angajați-vă cu ceilalți care comentează. Încurajați un dialog sănătos și productiv online.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas inteligent 13
    2. Urmăriți magazinul de aplicații. App Store, care poate fi găsit prin telefonul dvs. inteligent, prezintă diferitele aplicații disponibile pentru cumpărare sau descărcare gratuită. Deoarece aplicațiile sunt frecvent o parte esențială a ultimelor tendințe, faceți clic pe file precum "Aplicații nominalizate de top" și "Cele mai descărcate" sau "Cel mai achiziționat." Acest lucru vă va oferi un sentiment al ceea ce este și nu este în prezent popular. Încercați să faceți un obicei de a descărca cele mai populare aplicații. Doriți să vă asigurați că sunteți la curent cu cele mai recente accesorii de telefon inteligent.
  • Imagine intitulată obține Wi Fi oriunde Pasul 1
    3. Obțineți un telefon inteligent. O varietate de aplicații la modă, cum ar fi Snapchat și Instagram, sunt acum numai disponibile prin telefoane inteligente. Dacă doriți să fiți un utilizator online la modă, trebuie să fiți pe astfel de site-uri. Dacă nu aveți deja un telefon mobil, este vital să obțineți una pentru a urmări tendințele online. Având o varietate de conturi sociale sociale specifice telefonului mobil, vă vor menține proaspătă și la modă.
  • Imagine intitulată Începeți să faceți banii de bani Pasul 18
    4. Urmăriți noile mass-media sociale. În timp ce Facebook și Twitter rămân printre cele mai populare puncte de informare socială, păstrați-vă ochii pentru noi puncte de vânzare. Fiind la modă înseamnă a păstra înainte de joc și veți dori să urcați pe noi platforme sociale sociale în timp ce vin. Ello este o nouă platformă socială media care promite să nu vândă niciodată datele de utilizator pentru agenții de publicitate.
  • Imagine intitulată Găsiți informații despre persoane Pasul 1
    5. Ditch vechi conturi. Dacă o anumită priză socială nu mai este în stil, nu este necesar să continuăm actualizarea. Media socială, cum ar fi MySpace și Google Plus, care au scăzut din modă, ar trebui să fie aruncate. Puneți energia în menținerea conturilor care ajung în prezent la mulți utilizatori.
  • Metoda 3 din 4:
    După alte tendințe
    Imaginea intitulată devine un pas 1 mc 1
    Imaginea intitulată devine un pas 1 mc 1
    1. Rămâneți la curent cu muzica. Dacă doriți să fiți la modă, trebuie să vă străduați și să urmați tendințele muzicii populare. Rămâi la curent cu ceea ce este în și ce se întâmplă când vine vorba de gustul muzical.
    • Există numeroase servicii de muzică online, cum ar fi Spotify, Pandora și iTunes, care vă pot ajuta să rămâneți la curent cu muzica populară. Răsfoiți listele, cum ar fi "Cele mai descărcate" și "Cel mai jucat" Pentru a vedea ce este în prezent popular.
    • Urmăriți spectacolele conștiente de muzică, cum ar fi Premiile Grammy și Music Video. Doriți să fiți gata să răspundeți împreună cu mulțimea și să obțineți un sentiment de muzică este considerată în prezent.
    • Să vă familiarizați și cu clasicele. Petreceți ceva timp de citire a blogurilor, articolelor și reviste despre muzică și istoric muzicală. Citiți și apoi ascultați Pietre care se rostogolesc Lista celor mai bune albume ale tuturor timpurilor. Aboneaza-te la cateva bloguri populare despre muzica si istoria muzicii. Discutați cu prietenii care iubesc muzica și le cereți sugestii.
    • Frecventați concerte locale atunci când este posibil. Acest lucru vă poate ajuta să vă familiarizați cu muzica locală la modă, precum și cu benzi mai populare.
  • Imaginea intitulată are o noapte de film Pasul 1
    2. Urmăriți emisiunile TV și mișcările la modă. Când vine vorba de mass-media, filmele și televiziunea sunt, de asemenea, un aspect important de a fi la modă. Petreceți ceva timp vizionând cele mai importante emisiuni TV și filme.
  • Obțineți un abonament Netflix. Puteți vedea ce spectacole și filme sunt în prezent urmărite sau "Treading" pe social media. Încercați să oferiți cele mai populare spectacole și filme o șansă și să vedeți dacă le doriți.
  • Fiți atenți la EMMY și Oscar. Încercați să vizionați filme și spectacole care sunt nominalizate sau care câștigă premii.
  • Imagine intitulată Obțineți un loc de muncă social media 1
    3. Utilizați media socială în avantajul dvs. Pe măsură ce vizionați cele mai trenate filme și emisiuni TV, utilizați social media. Este adesea popular pentru a trăi răspunsurile Tweet la spectacole de premiere sau a sezonului finale la emisiuni TV populare. De asemenea, puteți partaja răspunsurile pe Facebook și discutați cu alți fani ai spectacolului. Utilizarea social media vă permite să transmiteți că sunteți bine informat și actualizat la cultura pop. De asemenea, vă permite să vă angajați activ cu mass-media pe care o consumați.
  • Metoda 4 din 4:
    Reducerea costurilor
    1. Imaginea intitulată are un mare sentiment de stil Pasul 10
    1. A face cumparaturi prin apropiere. Dacă faceți cumpărături pentru haine, electronice sau alte obiecte la modă, întotdeauna faceți cumpărături. Răsfoiți o varietate de magazine locale atunci când căutați un nou costum. Păstrați un ochi pentru vânzările online. Comparați prețurile online înainte de a lovi magazinele, astfel încât veți ști unde să obțineți cele mai bune oferte.
    • Creați un e-mail în mod specific pentru a obține cupoane. Când un casier vă întreabă pentru e-mailul dvs. când verificați, dați-le e-mailul dvs. de cupon. În acest fel, puteți verifica într-un singur loc pentru a obține cupoane sau reduceri sau pentru a verifica ofertele speciale.
  • Imaginea intitulată arată fără efort Pasul 9
    2. Căutați tendințe simple. Alegeți și alegeți ce tendințe pe care le alegeți să le urmați când vine vorba de modă. Stick la tendințe simple dacă sunteți la un buget. Consultați modul în care se potrivesc anumite accesorii sau opțiuni de costum în ceea ce aveți deja. Ar fi ultimul stil de eșarfă să arate bine cu un vârf pe care îl aveți deja? Grozav. Urmați această tendință. Ar fi cel mai potrivit stil nou de rochie să lucreze excelent cu o pereche de tocuri pe care le dețineți? Aceasta ar putea fi o tendință bună de a privi.
  • Imagine intitulată Utilizați cupoane Pasul 1
    3. Du-te ieftin pentru opțiuni de modă la modă. Când vine vorba de îmbrăcăminte, de obicei, are sens financiar să plătească mai mult pentru elemente de înaltă calitate, așa cum vor dura mai mult. Cu toate acestea, tendințele tind să vină și să meargă repede. Este logic atunci să cumpărați articole de calitate mai ieftină atunci când selectați îmbrăcămintea la modă, deoarece probabil că nu veți purta o mulțime de el în sezonul următor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar