Cum să cumpărați mulci

Mulciul este un material organic care acoperă o suprafață a solului. Mulci împiedică pierderea apei, menține o temperatură uniformă a solului, suprimă buruienile, îmbunătățește creșterea plantelor și creează un peisaj atractiv. Este disponibil într-o varietate de materiale și intervale de prețuri. Utilizați aceste sfaturi pentru a afla cum să cumpărați mulci pentru peisajul dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați Mulch Pasul 1
1. Alegeți mulciul drept pentru nevoile dvs. de amenajare a teritoriului. Cypress, pin, lemn de esență tare și cedru sunt cele mai populare tipuri de mulci. Căutați mulci care este disponibil imediat în zona dvs. locală.
  • Cumpărați Mulch Cypress pentru beneficiile de exploatație a apei. Cypress are capacitatea de a deține mai multă apă decât alte forme de mulci de lemn, care reduce evaporarea apei din sol. Cu toate acestea, Cypress Mulch poate reduce cantitatea de apă atingând de fapt rădăcinile plantelor.
  • Luați în considerare mulchele de pin și lemnoase pentru frumusețea lor de lungă durată.
  • Achiziționați Cedru ca o formă naturală de insecticid și o opțiune bună pentru reducerea bug-urilor.
  • Imagine intitulată cumpăra Mulch Pasul 2
    2. Selectați zonele în care veți aplica mulciul. Evaluați cu atenție grădina, peluza și peisajul general. Locurile bune pentru a aplica mulci includ paturi de flori, grădini de legume, frontiere, pasarele, zone de joacă și în jurul copacilor și arbuștii.
  • Imagine intitulată Cumpărați Mulch Pasul 3
    3. Măsurați zonele în care veți aplica mulci. Măsurați lățimea și lungimea fiecărei zone pe care intenționați să o mulciți. Jot în jos măsurătorile dvs.
  • Imagine intitulată cumpăra Mulch Pasul 4
    4. Determinați cantitatea de mulci de cumpărare.
  • Calculați cantitatea de mulci de care aveți nevoie în șantierele cubice. Mulciul în vrac este vândut de curtea cubică, care este măsurarea pe scară largă în industria de grădinărit pentru mulci. O curte cubică (27 picioare cubice) va oferi 1 inch de acoperire peste 324 de metri patrati.
  • Evaluați cât de profundă doriți mulciul. Cantitatea de mulci pe care o cumpărați depinde de cât de profundă doriți să fiți mulciul. Majoritatea experților din grădinărit recomandă 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm) peste solul general, cu 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) în jurul legumelor, flori și arbuști.
  • Aflați câte șantiere cubice aveți nevoie prin înmulțirea lățimii și lungimii fiecărei zone pentru a determina imaginile pătrate. Înmulțiți imaginile pătrate prin adâncimea dorită a mulciului (1 până la 3 inci sau 2.5 la 7.6 cm), apoi împărțiți cu 324.
  • Imagine intitulată Cumpărați Mulch Pasul 5
    5. Decideți să cumpărați mulci în saci sau în vrac.
  • Obțineți pungi de mulci pentru a acoperi zonele mici. Pungi de mulci vin de obicei în cantități de 2.0 picioare cubice. Rețineți că pungile de mulci vin în diferite măsurători decât mulciul în vrac - picioarele cubice vs. Cuburi cubice. Pentru fiecare curte cubică, veți avea nevoie de o medie de 13 pungi de mulci. Pungi de mulci vă pot economisi timp. Puteți goliți câteva pungi într-o roabă și aplicați-o pe peisajul dvs. fără a fi nevoie să utilizați o lopată. Ele sunt, de asemenea, mai ușor de transportat.
  • Achiziționați mulciul în vrac pentru nevoile mai mari de amenajare a teritoriului. Mulciul în vrac este mai puțin costisitor decât versiunea bagată și poate fi o alternativă inteligentă dacă aveți mai multe zone care au nevoie de mulcire. Fi pregătit să lovească mulciul în roabe sau alte containere pentru ao transporta în zonele dvs. de grădină.
  • Imagine intitulată Cumpărați Mulch Pasul 6
    6. Compară prețurile. Vizitați mai multe magazine de grădină pentru a compara prețurile pe mulci Bagged sau Bulk. Factorul în costurile de livrare Dacă achiziționați mulciul în vrac. Dacă cumpărați pungi de mulci, verificați politica de returnare a magazinului. Deseori, magazinele vă vor permite să returnați pungi suplimentare de mulci nedeschis dacă achiziționați prea multe.
  • sfaturi

    Avertizări

    Acele de pin sau frunze mărunțite pot fi, de asemenea, folosite ca mulci, dar de obicei se descompun după câteva luni.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Instrument de măsurare
    • Hârtie și creion
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar