Cum să eliberați spațiu pe google drive pe android

Toți te-a șters cum să ștergi toate datele cache și să elimini fișierele de pe unitatea dvs. Google pentru a elibera spațiul de stocare, folosind Android.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ștergerea cache
  1. Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Drive pe Android. Pictograma de antrenare arata ca un triunghi cu margini galbene, albastre si verzi. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma celor trei linii orizontale. Acest buton este în colțul din stânga sus al ecranului. Acesta vă va deschide panoul de navigare pe partea stângă.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 3
    3. Derulați în jos și apăsați Setări. Acest lucru vă va deschide setările unității pe o pagină nouă.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Clear cache. Puteți găsi această opțiune sub "Documente cache" rubrica. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-un nou pop-up.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 5
    5. Atingeți O.K În fereastra de confirmare. Acest lucru va șterge toate datele memoriei cache salvat și va elibera un spațiu suplimentar de stocare pe unitatea dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Ștergerea fișierelor
    1. Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 6
    1. Deschideți aplicația Google Drive pe Android. Pictograma de antrenare arata ca un triunghi cu margini galbene, albastre si verzi. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 7
    2. Atingeți și mențineți apăsat un fișier. Apăsarea lungă va selecta fișierul și vă va permite să adăugați mai multe fișiere în selecția dvs.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google unitate pe Android Pasul 8
    3. Selectați toate fișierele pe care doriți să le ștergeți. Găsiți și apăsați toate fișierele pe care doriți să le ștergeți pe unitatea dvs. Fișierele selectate vor afișa o pictogramă albastră de verificare.
  • Puteți apăsa din nou un fișier selectat pentru ao deselecta.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 9
    4. Atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor din partea de jos. Acest buton este amplasat pe o bară de instrumente din colțul din dreapta jos al ecranului. Opțiunile dvs. vor apărea din partea de jos.
  • Imagine intitulată spațiu liber pe Google Drive pe Android Pasul 10
    5. Derulați în jos și apăsați Elimina. Această opțiune este afișată lângă o pictogramă de gunoi din partea de jos a meniului. Acesta va șterge toate fișierele selectate și va elibera spațiu suplimentar de stocare pe unitatea dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar