Cum să editați un șablon powerpoint

Șabloanele pot accelera crearea de proiecte, dar pot, de asemenea, să încetinească productivitatea atunci când sunt ușor incorecte, în afara datei sau dezorganizate. Thisewill vă arată cum să controlați aspectul și să vă simțiți din toate diapozitivele prin editarea șablonului master al diapozitivului. Site-ul mobil vă redirecționează automat aplicația, care, din păcate, nu acceptă caracteristicile pentru editarea șabloanelor de diapozitive Master. Va trebui să faceți acest lucru utilizând programul desktop pe un computer. Dacă nu aveți deja un cont Microsoft Office, puteți obține o Versiune gratuită de încercare Pentru o perioadă limitată de timp.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați un șablon PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți șablonul PowerPoint. Deoarece caracteristicile sunt similare între programul de calculator, aplicația web și aplicația mobilă, această metodă funcționează pentru toți.
  • Dacă nu aveți un șablon PowerPoint, puteți căuta pe web pentru unul sau crează-ți propriul.
  • Imagine intitulată Editați un șablon PowerPoint Pasul 2
    2. Faceți clic pe fila Vizualizare. Veți găsi acest lucru în panglica deasupra proiectului.
  • Imagine intitulată Editați un șablon PowerPoint Pasul 3
    3. Clic Slide Master. Fereastra programului va redimensiona pentru a se potrivi atât previzualizării cu un singur diapozitiv, cât și modelului întregului dvs. prezentare de diapozitive. Ele sunt organizate de grupuri, dar de obicei există doar un grup și un maestru de diapozitive. Orice editări pe care le faceți aici (nu contextuale) se vor schimba pe toate diapozitivele.
  • Imagine intitulată Editați un șablon PowerPoint Pasul 4
    4. Editați șablonul. Diapozitivele din stânga sunt diapozitivele principale sau planurile, pentru toate diapozitivele similare.Schimbarea unui lucru pe un diapozitiv îl va schimba pe tot parcursul prezentării de diapozitive.
  • De exemplu, dacă schimbați fontul pe un diapozitiv bazat pe text, fontul întregului grup se va schimba. În ecranul Slide Master, veți vedea un meniu de opțiuni de formatare, cum ar fi adăugarea sau scoaterea titlului de diapozitive și a subsolurilor, schimbând stilurile de fundal, ascunderea sau afișarea graficei de fundal și schimbarea temei.
  • Puteți adăuga elemente cum ar fi un substituent de imagine pe tot parcursul prezentării, ca un logo. Utilizare Introduceți substituentul de la Slide Master Meniul Pentru a adăuga o imagine sau o casetă de text care va apărea în același loc, cu aceleași dimensiuni, în întreaga slideshow.
  • Folosind Teme drop-down, puteți aplica o schemă și un font de culori coerente pre-făcute. Deoarece nu toate temele vor lucra cu șablonul dvs. personalizat, puteți utiliza culorile și stilurile de fonturi ca inspirație. Folosește Culori și Fonturi drop-downs-uri pentru a personaliza în continuare șablonul.
  • Imagine intitulată Editați un șablon PowerPoint Pasul 5
    5. Clic Maestru apropiat. Acest lucru arată ca un roșu X într-o cutie. Veți găsi acest lucru la sfârșitul barei de instrumente Slide Master.
  • Imagine intitulată Editați un șablon PowerPoint Pasul 6
    6. Salvați șablonul. Va trebui să o salvați astfel încât să o puteți utiliza din nou în PowerPoint.
  • De la Fişier Tab, selectați Salvează ca.
  • În "Salvați ca tip de fișier" Meniu, alegeți Șablonul PowerPoint. Va economisi în dvs Șabloane de birou personalizate dosar cu A .extensia poxului.
  • Clic Salvați După ce ați dat un nume de șablon.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar