Cum să pliați o cămașă

Tricouri pliabile este o mare abilitate de a avea atunci când aveți nevoie pentru a economisi spațiu în dresser. Există multe moduri diferite de a plia în funcție de ce tip de cămașă aveți. Pentru o cămașă scurtă ca un tricou, pliați țesătura într-un pătrat, astfel încât să puteți vedea în continuare orice design pe el. Împingeți mânecile în cămăși mai lungi pentru a păstra țesătura. Dacă aveți nevoie de un truc eficient care funcționează pe orice tip de cămașă, stăpâniți vârful și îndoiți. Apoi, păstrați-vă toate cămășile nou-născute pentru a le păstra ordonate și fără riduri înainte de a le purta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tricouri pliabile
  1. Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 1
1. Puneți cămașa cu fața pe o suprafață plană. Găsiți un spațiu pe o masă, patul sau o altă zonă care vă oferă o mulțime de spațiu de manevră. Răspândiți cămașa afară și flip-o, astfel încât partea din față este în jos. Dacă cămașa ta are o imagine pe ea ca multe tricouri fac, asigurați-vă că plasați imaginea cu fața în jos.
  • Împingeți toate cămășile în același mod pentru a le păstra în căutarea consecventă, chiar dacă cămășile dvs. nu au imagini pe ele.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 2
    2. Neteziți țesătura pentru a elimina orice riduri pe ea. Trageți manșoanele, astfel încât acestea nu sunt bătuți peste material. De asemenea, remorcher pe guler și hem pentru a le întinde și a lua cămașa să se așeze cât mai plat pe suprafața dvs. pliabilă. Fier de călcat înainte de ao plia dacă observi orice riduri.

    Bacsis: Orice riduri rămase în cămașă va fi aprofundată în timp ce este în depozit. Având în vedere că acum previne problemele atunci când doriți să trageți ceva din stocare în grabă.

  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 3
    3. Împingeți cămașa în lateral în treimi pentru a aduce mânecile în. Lucrați pe o parte a cămășii la un moment dat prin prinderea tivului și a umărului. Puneți tricoul peste el însuși, apoi așezați manșonul în jos deasupra ei. Lăsați-l până când este plat. Apoi, pliați cealaltă parte în același mod.
  • Nu este nevoie să faceți nimic pentru mâneci scurte înainte de a face acest lucru. Pur și simplu puneți mânecile peste restul cămășii. Ei vor fi ascunși în interiorul cămășii pe măsură ce terminați-l!
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 4
    4. Împingeți mânecile înapoi dacă nu se încadrează pe țesătură. Dacă pliați o cămașă cu mâneci care sunt puțin mai lungi decât în ​​mod normal, așezați fiecare manșon individual. După plierea cămășii, întindeți manșonul în centrul cămășii. Apoi, pliați maneca înapoi spre tine, tragându-l în jos, așa că se sprijină pe partea de sus a cămășii.
  • Când rotiți mânecile în acest fel, ele formează triunghiuri care se potrivesc bine peste tricou. Dacă rămân deloc, nu veți putea să pliați restul cămășii în sus.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 5
    5. Pliați cămașa în jumătate de jos în sus. Partea rămasă a cămășii ar trebui să fie mult mai ușor de pliabil decât mânecile. Tot ce trebuie să faceți este să ridicați hemul cămășii. Țineți-o cu ambele mâini și aduceți-o până la guler.
  • Cămașa ar trebui să arate ca un dreptunghi scurt cu tivul deasupra după terminarea pliului. Asigurați-vă că mânecile rămân ascunse în interiorul țesăturii.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 6
    6. Repetați plierea cămășii în jumătate pentru a reduce dimensiunea. Apucați-vă pe noua margine inferioară creată de foldul anterior și aduceți-l din nou. După plierea cămășii în jumătate, veți ajunge cu un mic pătrat de țesătură ușor de stocat într-un sertar sau bin. Dacă cămașa dvs. are o imagine pe ea, acest fold final va aduce imaginea înapoi în partea de sus.
  • La Stocați cămăși pliat în acest fel, stați în interiorul unui sertar sau fișierele de bin. În acest fel, puteți să le mișcați prin ele, să vedeți desenele și să alegeți cu ușurință ceea ce aveți nevoie.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 7
    1. Puneți cămașa cu fața pe o suprafață plană. Alegeți o suprafață cu o mulțime de spațiu pe ea, cum ar fi o masă pliabilă, apoi întoarceți cămașa, astfel încât partea frontală să fie în jos. Începeți răspândirea cămășii cât mai mult posibil. Trageți ambele mâneci și remorcați, de asemenea, pe tivul și gulerul pentru a le pune plat pe masă.
    • Dacă cămașa dvs. are imagini sau desene în față, păstrați-le cu fața în jos pentru moment. Ei vor deveni din nou vizibili când termini pliabil.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 8
    2. Netezi orice puckers sau riduri în cămașă. Aplatizați țesătura apăsând pe ea cu mâinile. Considera Calcat Cămașa dvs. înainte de ao plia pentru a elimina orice riduri rămase. Acest lucru funcționează cel mai bine cu cămăși proaspăt spălați.
  • Orice riduri pe care le lăsați în urmă vor fi aprofundate după ce trageți cămașa. De asemenea, dacă țesătura se învârte, este posibil să nu obțineți cele mai curate falduri.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 9
    3. Pliați partea dreaptă aproximativ o treime din calea în. Imaginați-vă o linie verticală care se scurge de la cel mai apropiat umăr la tiv. Ridicați cămașa prin prinderea umărului și a tivului, apoi îndoiți-l la linia pe care ați imaginat-o. Odihniți manșonul orizontal peste tricou.
  • Întindeți manșonul afară, așa că este nivelul cu celălalt manșon. Când ați terminat, aproximativ o treime din partea frontală a cămășii ar trebui să fie vizibilă.
  • Imagine intitulată Fold o cămașă Pasul 10
    4. Împingeți manșonul până la dreapta cu o diagonală. Apucați ambele capete ale manșonului pentru ao muta înapoi spre marginea cămășii. Aliniați manșonul cât mai uniform cu marginea cămășii. Apoi, trageți manșonul cât mai aproape de Hemline înainte de a fi apăsat plat.
  • Mâneci lungi ajung adesea la tot drumul până la tivul după această ori. Dacă cămașa dvs. are mâneci mai scurte, utilizați același ori, dar nu vă faceți griji cu privire la capătul manșonului ajungând la tiv.
  • O altă opțiune este de a plia manșonul lateral pentru a forma un teanc de țesătură pe partea de sus a cămășii. Împingeți manșonul în jumătate spre dreapta, apoi îl îndoiți din nou spre stânga. Marginea celei de-a doua ori se va alinia cu marginea stângă a cămășii.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 11
    5. Repetați faldurile cu partea stângă a cămășii. Lucrați pe partea stângă prin mutarea manșonului spre dreapta. Pliați partea stângă o treime din calea de-a lungul cămășii, apoi pliați manșonul în diagonală pentru ao pune în picioare. Aliniați manșonul cu marginea stângă a cămășii cât mai mult posibil. Când ați terminat, verificați pentru a vă asigura că părțile laterale arată chiar.
  • Manșonul stâng se va suprapune puțin manșonul drept. Acea parte este normală și necesară pentru a împiedica manșoanele din cale, în timp ce închideți restul cămășii.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 12
    6. Faceți un mic fold pentru a împacheta cozile tricoului dacă le aveți. Dacă tricoul dvs. de rochie se întâmplă să aibă o țesătură suplimentară în jurul valorii de hemline, pliați lungimea suplimentară peste mâneci. Faceți pliurile chiar la Hemline, astfel încât acesta este chiar tot drumul în jur. Aceste pliuri sunt mici, dar ei fac cămașa dvs. arată mult mai nouă și o protejează de riduri în timp ce este pliată.
  • Dacă cămașa dvs. nu are cozi, săriți acest ori. În schimb, începeți să-l pliați în jumătate, deci este suficient de mic pentru a depozita cu ușurință pe un raft sau într-o valiză.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 13
    7. Aduceți marginea pliată a cămășii până la guler. Împingeți cămașa în jumătate pentru a reduce dimensiunea sa. Poziționați hemul cămășii chiar sub guler, împingându-l plat pentru a forța orice riduri țesătura luată de-a lungul drumului. Acest lucru vă va lăsa cu un dreptunghi de țesătură ușor de ambalat pe un raft sau într-un coș de bin. Asigurați-vă că cămașa arată compactă și fără riduri înainte de ao depozita!
  • Mutați partea de jos în sus, astfel încât manșoanele să nu cadă din loc. Când ați terminat, ei se vor sfârși în interiorul țesăturii în loc să stea afară.
  • Hang cămășile de rochie dacă nu vrei să devină încrețiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind o pliere rapidă japoneză
    1. Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 14
    1. Așezați tricoul orizontal cu gulerul spre stânga. Faceți mai întâi o mulțime de spațiu pe o masă sau pe un alt loc de pliere solid. În loc să răspândiți cămașa ca și cum ați fi pe cale să o puneți, să o transformați astfel încât un manșon indică spre tine și gulerul este în stânga ta. Stați în fața manșonului după ce ați terminat netezirea oricăror riduri sau cresc.
    • Dacă începeți de la celălalt manșon, amintiți-vă să vă inversați poziționarea mâinilor. Utilizați mâna dreaptă pentru a prinde umărul și mâna stângă pentru a prinde zona inferioară.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 15
    2. Strângeți umărul pe manșon cel mai apropiat de dvs. Când gulerul este în stânga, utilizați mâna stângă pentru a ajunge la cămașă. Prindeți marginea superioară a umărului aproximativ 2 în (5.1 cm) din cusătura laterală. Dacă pliați un tricou, acest lucru va fi la jumătatea distanței dintre manșon și guler.
  • Dacă începeți pe cealaltă parte a cămășii, umărul va fi în dreapta. Ajungeți la ea cu mâna dreaptă.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 16
    3. Țineți partea de mijloc a cămășii cu cealaltă mână. Luați o privire rapidă pe cămașă, găsind mijlocul între guler și tiv. Mutați mâna liberă acolo, dar păstrați-o aliniată cu fața pe care ați prins-o pe umăr. Apoi, strângeți țesătura acolo între degetul mare și degetul arătător.
  • Mâna dreaptă trebuie să fie paralelă cu mâna stângă pentru ca foldul să lucreze. De asemenea, prindeți ambele straturi ale țesăturii.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 17
    4. Împingeți cămașa de sus în jos cu mâna stângă. În timp ce strângeți ambele mâini, aduceți umărul cămășii până la tivul său. Mișcați umărul drept în jos și peste mâna dreaptă. După ce obțineți umărul la tivul, strângeți ambele împreună cu mâna stângă.
  • Acest fold va face ca brațele să treacă. Mâna dreaptă va fi acoperită de țesătură un pic. Se poate simți puțin ciudat la început, dar duce la o pliere mare dacă continuați să mergeți.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 18
    5. Descroșează brațele prin ridicarea cămășii în aer. Ridicați cămașa în sus, dar mențineți prinderea întregului timp pentru a vă elibera brațele de la încurcarea țesăturii. Veți ajunge cu un dreptunghi pliat de țesătură care are un manșon care lipitează. Trageți cămașa cu mâinile, dați-i o mișcare bună pentru a scoate creasta, apoi lăsați-o în jos, astfel încât manșonul este pe partea opusă de la tine.
  • Finalizarea pliului va arăta probabil puțin confuză prima dată când o faceți. Atâta timp cât mențineți o firmă deținută pe țesătură cu ambele mâini, pliurile nu pot veni anulate.
  • Imagine intitulată Fold O cămașă Pasul 19
    6. Împingeți cămașa în jumătate peste manșonul rămas. Ridicați din nou cămașa, prinderea umărului și hemului ca de obicei. Utilizați tabelul pentru a împinge manșonul rămas în sub cămașă. Apoi, îndoiți cămașa pentru a reduce dimensiunea la jumătate. Care te lasă cu un pătrat frumos de țesătură gata pentru depozitare.
  • Dacă nu renunți niciodată la petele pe care le-ați prins, veți ajunge să țineți partea de care aveți nevoie pentru a vă plânge spre maneci. Nu trebuie să vă repoziționați mâinile. Piața este mai ușoară decât pare!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ați putea să utilizați un șablon de carton plat, dreptunghiular pentru a vă uni uniformele. De exemplu, plasați cămașa pe o revistă, apoi pliați țesătura spre marginea revistei.
  • Utilizați un ciclu permanent de presă pentru a preveni formarea ridurilor atunci când le spălați. Setarea permanentă de presare a mașinii de spălat răcește hainele în timp ce se rotesc în mașină.
  • Întotdeauna amidon și călcați cămășile pentru a le împiedica de la riduri când le îndoiți!
  • Cămăși bine pliate călătoresc mai bine și necesită mai puțin de o atingere când le împachetați. Bună plierea este utilă, de exemplu, dacă împachetați o cămașă de îmbrăcăminte în valiza dvs. înainte de a lovi drumul.
  • Dacă este posibil, evitați să vă strângeți cămășile după ce le îndoiți de când ar putea fi dezordonată dacă sunteți în căutarea unei singure.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar