Cum să faci machiajul de joker ca joaquin phoenix

Dacă vă îmbraciți ca joker, vopseaua de față este un element absolut esențial al costumului. Dacă vă dați drumul la Ioaquin Phoenix, caracteristicile principale de care aveți nevoie pentru a picta sunt sprancenele roșii care stau puțin deasupra sprâncenelor adevărate, nasul roșu și zâmbetul roșu mare. Spre deosebire de alte aspecte, Phoenix`s Joker are, de asemenea, diamante albastre deasupra fiecărui ochi. Amintiți-vă, dacă veți merge la outfit complet, obțineți un sacou de costum roșu, vesta portocalie și un substrat verde. Vopsiți părul un galben-verde și lăsați-l înapoi pentru a se potrivi cu caracterul original.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui strat de bază albă
  1. Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 1
1. Păstrați o fotografie a jokerului de lângă dvs. pentru ao folosi pentru referință. Poate fi greu să duplicați machiajul celebru al personajului fără a face referire la o fotografie. Utilizați telefonul sau laptopul pentru a trage o fotografie de înaltă calitate a personajului lui Joaquin Phoenix și lăsați-o lângă oglindă unde lucrați.
  • Acest lucru va fi deosebit de util atunci când vine vorba de a face ajustări minore și a adăuga detalii.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul Joker ca Joaquin Phoenix Pasul 2
    2. Ia vopsele albe, roșii și albastre care sunt activate de apă. Obțineți un set de vopsele de pulbere sau de față solide care sunt activate cu apă. Nu aveți nevoie de o mulțime de vopsea de față, deci câteva 0.5 oz (14 g) Containerele ar trebui să fie mai mult decât suficiente. Pentru a vă activa vopselele, ceață sau stropiți puțină apă pe suprafața pulberii sau a vopselei solide. Amestecați suprafața umedă a vopselei cu o perie sau un burete pentru ao activa.
  • Vopselele de față pre-activate și gata de utilizare tind să fie destul de scăzute. Le puteți folosi dacă preferați, dar ar trebui să utilizați vopsele activate în apă dacă vă veți uita autentic.
  • Puteți cumpăra vopsele de față online sau de la un magazin de artă. Le puteți obține la majoritatea magazinelor de costume. Ele costă de obicei 5-15 dolari în funcție de marca pe care o alegeți.
  • Bacsis: Roșu și albastru ar trebui să fie versiuni primare ale culorii, nu nuanțe colorate ale maroului, albastru marin sau teal. Albul ar trebui să fie un alb pur, alb, nu cremă sau ouă de ouă.

  • Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 3
    3. Acoperiți întreaga față în vopsea albă folosind un mic burete de vopsea. Obțineți 2-3 în (5.1-7.6 cm) vopsea sau burete de machiaj. Îndepărtați-l în vopsea de față albă. Apoi acoperiți întreaga față într-un strat de alb prin dabbing și frecați buretele pe față. Lucrează aproximativ 1 în (2.5 cm) în interiorul liniei de păr și rămâneți în interiorul pometului și a bărbiei. Închideți-vă ochii la vopsea pe pleoape.
  • Dacă vă uitați atent, machiajul lui Joaquin Phoenix în film nu este perfectă. Este de fapt un fel de blotchy și aplicat prost. Nu vă faceți griji că vă acoperiți fața într-un strat solid, opac de vopsea. O să-l subțire în următorul pas oricum.
  • Reîncărcați buretele cu mai multă vopsea, după cum este necesar, ori de câte ori culoarea începe să se subție prea mult.
  • Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 4
    4. Utilizați un burete umed pentru a șterge fața la întâmplare și pentru a face blotchia de vopsea. Odată ce ați adăugat un strat de alb, faceți buretele într-o ceașcă mică de apă. Strângeți excesul de apă afară. Apoi, dați ușor buretele umede sub ochi, peste sprâncenele voastre, și în jurul maxilarului pentru a subțiri vopseaua. Nu există reguli dure aici, deci continuați să ștergeți vopseaua până când vă arată bine.
  • Dacă vă îndreptați într-o noapte fierbinte sau muggă în costumul dvs., optați pentru a păstra vopseaua puțin mai întunecată. Vei transpira în mod natural în cursul nopții și vopseaua se va subțiri pe cont propriu.
  • Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 5
    5. Ștergeți orice greșeli cu o cârpă umedă pe măsură ce lucrați. Dacă obțineți în mod accidental vopsea pe gât sau părul, utilizați o cârpă umedă pentru ao șterge. Păstrați această cârpă în apropierea dvs. pe măsură ce aplicați vopseaua și utilizați-o pentru a curăța greșelile pe măsură ce mergeți.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând sprâncenele roșii, nasul și gura
    1. Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 6
    1. Adăugați sprâncenele dvs. utilizând un 1 din (2.5 cm) perie și vopsea roșie. Începeți la jumătatea drumului între linia de păr și sprâncenele naturale. Asigurați-vă că lăsați cel puțin 1.5 în (3.8 cm) de spațiu deasupra ochilor pentru a lăsa loc pentru diamantele albastre pe care le veți adăuga mai târziu. Utilizați peria pentru a adăuga o lungime curbată de vopsea roșie, care este de aproximativ aceeași dimensiune ca și sprâncenele dvs. reale deasupra ochiului stâng și plasați o lungime ușor asimetrică a vopselei din dreapta. Apoi, periați vopseaua într-un pic pentru a construi în centrul fiecărei sprâncene.
    • Îndepărtați peria în apă când ați terminat să subțiri vopseaua în jos. Apoi, adăugați câteva 0.25-0.75 în (0.64-1.91 cm) semne verticale de-a lungul fundului fiecărei frunte pentru a le oferi un mic detaliu.
    • Făcând sprâncenele ușor asimetrice vă va face să arătați puțin instabil - la fel ca Jokerul!
  • Imagine intitulată face machiajul Joker ca Joaquin Phoenix Pasul 7
    2. Vopsea vârful nasului folosind același roșu pe care l-ați folosit pentru sprâncene. Utilizați o perie pentru a picta partea de jos 1-2 inci (2.5-5.1 cm) de vârful nasului. Faceți nasul rotund și umpleți mijlocul cu un strat curat de vopsea roșie. Adăugați o vopsea în fața nărilor dvs. pentru ao arăta ca un nas de clovn rotund.
  • Umpleți vârful nasului cu un strat suplimentar de vopsea pentru ao face mai întunecată. Vârful nasului jokerului este puțin mai întunecat decât restul lui.
  • Imagine intitulată Do Joker Machiaj ca Joaquin Phoenix Pasul 8
    3. Faceți sprâncenele și picurarea nasului puțin folosind o perie umedă. Îndepărtați peria pe care ați folosit-o pentru a picta sprâncenele și nasul într-o ceașcă de apă. Apoi, lăsați peria să piardă timp de 10-15 secunde pentru a lăsa să se usuce puțin. Utilizați peria pentru a penetra marginile sprâncenelor și nasului pentru a se amesteca un pic roșu în albul din jurul lui.
  • Acest lucru face ca vopseaua să arate un pic murdar și neglijent, ceea ce este un fel de modul în care machiajul Joker se uită în film.
  • Imagine intitulată face machiajul Joker ca Joaquin Phoenix Pasul 9
    4. Creați un zâmbet murdar prin pictura peste și în jurul buzelor în roșu. Reîncărcați peria cu un strat proaspăt de vopsea de față roșie. Rulați peria înainte și înapoi peste buze. Apoi, adăugați un plus suplimentar.5 în (1.3 cm) strat de vopsea deasupra și sub buze. La margini, extindeți aceste 2 straturi în sus la un unghi de 15 grade și conectați-le într-un punct moale pentru a crea zâmbetul clasic Joker.

    Bacsis: Va trebui să faceți un efort conștient pentru a nu linge buzele în timp ce sunteți în costum. Vopseaua nu este dăunătoare, dar nu va gusta bine dacă intră în gură!

  • Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 10
    5. Pene roșu în jurul buzelor pentru a face să pară obosit. Umeziți peria într-un pic de apă și o rulați în jurul marginilor exterioare ale vopselei roșii pentru ao răspândi puțin. Acest lucru înmoaie liniile pe care le-ați aplicat și faceți ca vopseaua să arate un pic deranjat.
  • Cât de uzură doriți ca vopseaua să se uite este în întregime până la tine. Dacă doriți ca acesta să fie relativ curat, simțiți-vă liber să tonați cât de mult faceți pene cu peria umedă.
  • Partea 3 din 3:
    Pictura ochii albastru și terminând aspectul
    1. Imagine intitulată Faceți machiajul Joker ca Joaquin Phoenix Pasul 11
    1. Adăugați o schiță albastră a unui diamant care înconjoară fiecare dintre ochi. Apucați o perie proaspătă și faceți-o în vopsea albastră. Trageți conturul unui 3 la 3 în (7.6 până la 7.6 cm) diamant peste fiecare dintre ochii tăi. Orientați diamantele astfel încât ochiul dvs. să se așeze în mijlocul fiecărui diamant.
  • Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 12
    2. Completați diamantele cu vopsea albastră pentru a termina aspectul iconic. Completați interiorul fiecărui diamant cu vopsea albastră până când ajungeți la ochi. Apoi, închideți-vă ochii și umpleți ușor vopseaua pe pleoape și sub ochii tăi.

    Bacsis: Albastrul din jurul ochilor tăi nu trebuie să fie perfect. Dacă vă referiți la fotografia dvs., veți vedea că există o mulțime de albii din jurul ochilor lui Joaquin Phoenix care se lipesc prin albastru.

  • Imagine intitulată face machiajul Joker ca Joaquin Phoenix Pasul 13
    3. Încărcați peria cu o mică apă și dați-o în partea de jos a diamantelor. Pentru a da partea de jos a diamantelor o personalitate, scufundați-vă rapid peria în puțină apă. Înclinați-vă capul înapoi la 15-25-grade și dați partea inferioară a fiecărui diamant cu apa și vopseaua. Vopseaua de picurare adaugă o atitudine mică și oferă machiajului unui aspect mesier.
  • Imagine intitulată face machiajul de joker ca Joaquin Phoenix Pasul 14
    4. Reaplicați alb la obraji și frunte pentru a adăuga evidențiere. Îndepărtați-vă buretele într-un pic de alb. Dab buretele cu blândețe în mijlocul fiecăruia dintre obraji. Apoi, frecați un pic de alb de-a lungul vârfului frunții. Acest lucru creează contrast între caracteristicile roșii și stratul de bază al albului.
  • Vopseaua de față se usucă destul de repede, dar este o idee bună să vă dați vopseaua de 10-15 minute pentru a vă stabili înainte de a vă atinge fața.
  • Puteți spăla vopseaua de față în duș când ați terminat.
  • sfaturi

    Puteți săriți pe toți pașii care implică înmuierea vopselei pe care o aplicați sau o peneră culoarea dacă doriți să fie perfectă. În cele mai multe scene din film, machiajul nu este perfect, totuși.
  • În timp ce există câteva scene în filmul în care machiajul lui Joaquin Phoenix este perfect, în mod normal destul de murdar. Machiajul dvs. va arăta mai autentic dacă îl faceți puțin murdar.
  • Părul lui Joaquin Phoenix în film nu este perfect verde. Este un fel de verde plictisitor, cu niște galbeni amestecați în ea. Utilizați un vopsea temporară de pulverizare pentru a schimba culoarea părului.
  • Dacă chiar vrei să arăți ca Joker, ai nevoie de restul dulapului! Ia un costum roșu închis, vesta strălucitoare portocalie și o cămașă verde închisă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Vopsea de față roșie
    • Vopsea de față albastră
    • Vopsea de față albă
    • Apă
    • Perie
    • Burete
    • Spălați cârpa
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar