Cum să găsești salamanders

Salamanderii sunt un tip de amfibian care seamănă cu șopârle, dar aceste creaturi sunt destul de diferite de șopârle! Acești amfibieni respiră prin glandele mucoase care sunt situate pe gura, gâtul și pielea. Deoarece pielea unui salamandru este obligată să fie umedă și slick pentru a le permite să respire, salamanderii pot fi găsiți care trăiesc în habitate umedă și umedă. Căutarea salamanders în sălbăticie poate fi o aventură distractivă, educațională și interesantă! Pentru a profita la maximum de experiența dvs., asigurați-vă că vizitați habitatul Salamanderului în timpul celui potrivit anului și asigurați-vă că aveți grijă de mediul înconjurător din jurul vostru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vizitarea teritoriului Salamander
  1. Imagine intitulată găsi salamanders pasul 1
1. Vizitați casa lui Salamander. Călătorește într-o regiune geografică în care salamanderii locuiesc în general. O treime din toate speciile de salamander pot fi găsite în America de Nord, în special în regiunea Munților Appalachiană. Salamanders locuiesc, de asemenea, în întreaga America Centrală, America de Sud, Asia și Europa.
  • Imagine intitulată găsi salamanders pasul 2
    2. Știți ce să căutați. Există peste 700 de specii diferite de salamanders în lume și toți vin într-o varietate de dimensiuni și culori. Salamanderii au corpuri lungi, netede și patru membre și pot fi un mic de 2 centimetri lungime, în timp ce alții pot crește până la 4 metri lungime! Unele specii de salamanders sunt culori viu, care pot indica faptul că sunt otrăvitoare.
  • Hellbender este un tip de salamandru mare găsit în America de Nord, care poate crește până la 2.5 picioare în lungime!
  • Salamanderi din nordul roșu se găsesc de obicei în Maryland și trăiesc în izvoare naturale. Ele sunt un roșu strălucitor, frumos, cu fleacuri negre.
  • Unele salamanderi, cum ar fi axolotul sau salamander mexican, sunt roz deschis sau alb. Aceste tipuri de salamande trăiesc subteran și sunt rareori expuse la lumina soarelui.
  • Imagine intitulată Găsiți Salamanders Pasul 3
    3. Așteptați primăvara. Majoritatea salamanderilor trăiesc subterane, dar vor ieși din dormit în primăvară pentru a se reproduce în piscine vernale, care sunt depresiuni superficiale în pământ care conțin apă în această perioadă a anului. Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a căuta acești critters în sălbăticie.
  • Imagine intitulată Găsiți Salamanders Pasul 4
    4. Vizitați locațiile umede. Locațiile din apropierea zonelor umede, fluxuri, râuri, iazuri, mlaștini și mlaștini sunt locații ideale pentru salamanders pentru a-și face casa. Majoritatea salamanders au o scenă lungă de larvie și petrec cea mai mare parte a vieții lor timpurii în apă, cum ar fi broaștele. Aceste medii umede sunt ideale pentru a atrage o privire asupra acestor animale în sălbăticie.
  • Imagine intitulată Găsiți salamanders Pasul 5
    5. Uită-te în medii de margine. Medii de margine sau tonuri ecologice, descriu zone în care se întâlnesc două habitate diferite. Salamanderii pot fi găsite adesea în aceste medii, deci asigurați-vă că priviți lângă țărmurile curenților sau în apropierea arbuștilor și a tufișurilor în apropierea apei puțin adânci. Salamanderii pot fi găsiți și în jurul valorii de SEEP-uri, care sunt zonele în care apa subțire se deplasează încet spre suprafață. Păstrați un ochi pentru izvoare, scurgeri și alte zone bogate în care acești amfibieni își fac adesea casa.
  • Imagine intitulată găsi salamanders pasul 6
    6. Căutați sursele lor alimentare. Salamanderii sunt carnivori și mănâncă o varietate de insecte și viermi. În sălbăticie, un salamandru va mânca greieri, viermi, larve, păianjeni, slugs - destul de mult pe care îl poate înghiți cu ușurință! Dacă știți de unde să găsiți mesele preferate, este posibil să aveți o șansă mai mare de a observa un salamander.
  • Multe dintre insectele din dieta Salamander pot fi găsite sub bușteni, roci și ramuri, astfel încât să puteți observa un salamandru care se ascunde în jurul acestor zone.
  • Salamanderii mai mari vor mânca adesea broaște și salamander mai mici, în timp ce salamanderii acvatici vor mânca pește mic, raci și alte mici creaturi acvatice. Dacă întâlniți o piscină de apă încă în mișcare cu o mulțime de roci și rădăcini de copac, faceți o privire mai atentă! Crayfish sunt adesea găsite acolo, astfel încât șansele dvs. de a observa un salamander sunt mai mari.
  • Imagine intitulată găsi salamanders pasul 7
    7. Căutați noaptea sau în zilele ploioase. Face planuri de a căuta salamanders noaptea sau când vremea este acoperită și ploioasă. Salamanderii sunt nocturni și pot fi găsiți, de obicei, în timpul nopții, pot, de asemenea, să se aventureze în timpul orelor de zi când este tulbure sau plouă.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea salamanders
    1. Imagine intitulată găsi salamanders pasul 8
    1. Uită-te sub bușteni, roci și grămezi de frunze. Căutați resturi pe teren lângă zonele umede și bazinele de apă. Rock-uri, busteni căzute, ramuri și grămezi de frunze fac locuri de ascundere ideale. Salamanderii trebuie să-și păstreze pielea umedă pentru a respira și a se ascunde sub aceste tipuri de obiecte pentru a se adăposti de lumina directă a soarelui.
  • Imagine intitulată găsi salamanders pasul 9
    2. Încetați încet resturile. Încetați încet bucățile de resturi de pământ pentru a găsi salamanderi. Mișcările slabe, blânde pot împiedica salamanderii să devină alarmați și scuturați repede pentru a găsi un alt loc de ascundere. A fi atentă în timp ce ridicați resturile va ajuta la protejarea altor organisme vii care le-ar fi putut face acasă acolo.
  • Imagine intitulată Găsiți salamanders Pasul 10
    3. Întoarce resturile. Întotdeauna returnați resturile la sol la poziția inițială. Orice întrerupere majoră a rocilor, jurnalelor și altor resturi ar putea modifica nivelurile de umiditate, siguranța habitatului unui salamandru și siguranța altor creaturi vii în zonă.
  • Metoda 3 din 3:
    Protejarea salamanderilor și a mediului
    1. Imagine intitulată Găsiți salamanders Pasul 11
    1. Nu petreceți prea mult timp într-o singură zonă. Căutați salamanders în sălbăticie poate fi o mulțime de distracție, dar asigurați-vă că nu stați într-un singur loc prea lung. Frunzele perturbante și jurnalele și călcând prin ierburi într-o zonă concentrată pot provoca degenerarea habitatelor și pot afecta populațiile de reproducere salamander.
  • Imagine intitulată Găsiți salamanders Pasul 12
    2. Stai departe de piscinele de reproducere. Dacă vă împiedicați pe o piscină de reproducere salamander, evitați să o deranjați. Urmăriți de la o distanță, astfel încât să nu faceți rău salamanders sau ouăle lor.
  • Imagine intitulată Găsiți salamanders Pasul 13
    3. Nu manevrați salamanderii. Dacă nu este necesar să se ocupe de un salamander, nu optați. Uleiurile de pe pielea umană pot fi toxice pentru salamandere, iar sarea și căldura din mâinile omenești pot fi dăunătoare pentru ei.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că mâinile dvs. sunt libere de loțiune, spray de bug-uri și alte substanțe chimice care ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea lui Salamander dacă tragi amfibianul.
  • Întotdeauna asigurați-vă că aveți permisiunea de a căuta salamanders și asigurați-vă că un prieten sau o rudă știe unde veți fi și când veți căuta.
  • Dacă nu locuiți în apropierea unei regiuni geografice în care locuiesc salamanders, este posibil să puteți vedea salamanders la grădina zoologică locală. Multe grădini zoologice vor găzdui salamanderi într-un mediu umed și umed simulat.
  • Avertizări

    Nu apucați niciodată un salamandru de coada sa. Coada lui Salamander se va rupe. Se poate regenera, dar este mai bine dacă acest lucru poate fi evitat.
  • Dacă vă ocupați de un salamandru, asigurați-vă că vă spălați mâinile imediat după intrarea în contact direct cu un salamandru. Unele specii de salamander secrete substanțe chimice otrăvitoare care pot provoca iritarea pielii, iar unele reptile au fost legate de otrăvirea cu Salmonella. Spălarea mâinilor vă ajută să împiedicați răspândirea acestor substanțe chimice și bacterii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar