Cum de a decora containerele din plastic

De la cutii de pilule la organizatorii de cameră, containerele din plastic reprezintă o parte esențială a vieții de zi cu zi. Deși își fac bine treaba, aceste containere sunt în general proiectate cu simplitate în minte, adică există o mulțime de spațiu pentru a decora. Folosind materiale simple cum ar fi hârtie, autocolante, vopsea și panglică, puteți transforma orice recipient din plastic în ceva cu adevărat fabulos.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acoperirea cu modele și culori
  1. Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 1
1. Utilizați o cârpă modelată pentru a acoperi recipientul. Găsiți un model de pânză care se potrivește cu stilul dvs. și taie suficient pentru a acoperi recipientul. Utilizați o pensulă pentru a aplica un strat de MOD PODOG atât la partea din spate a pânzei, cât și din plastic, apoi apăsați cârpa în ea. După cum se stabilește, aplicați un alt strat de Mod Podod peste partea de sus și lăsați-l să se usuce.
  • Încercați să legați cârpa modelată în camera însăși, cum ar fi utilizarea țesăturii Polka-punctate într-o cameră cu tapet Polka-punctat sau o cârpă de zebră, într-o cameră cu mobilier alb-negru.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 2
    2. Utilizați hârtia modelată pentru a linia recipientului. Hârtia modelată funcționează excelent pentru containerele care sunt translucide. Găsiți un model care vă place și tăiați suficient pentru a linia plasticului. Neteziți hârtia și aplicați un strat de Mod Podod atât la acesta, cât și în interiorul recipientului. Lipiți-o în plastic și aplicați o altă stradă deasupra, asigurându-vă că hârtia rămâne netedă.
  • Încercați să utilizați culori care se potrivesc cu mediul containerului, cum ar fi pastelurile luminoase pentru o cameră de copil sau lumină, culori dezactivate pentru o bucătărie.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 3
    3
    Utilizați vopsea pentru a adăuga culoarea în recipientul dvs. Spălați recipientul cu săpun și apă caldă. Când se usucă, nisip ușor suprafața cu șmirghel de 220 până la 300 de gresie, apoi o ștergeți cu alcool de frecare. Utilizați banda pictorului pentru a acoperi zonele pe care nu doriți să le pictați, apoi aplicați un strat de grund în container. Odată ce ați uscat, veți putea picta plasticul cu vopsea de pulverizare, acrilică sau email.
  • Utilizați șabloane pentru a picta sau a pulveriza modele specifice pe containerul dvs., cum ar fi zig-zaguri sau checkerboards.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 4
    4. Utilizați banda de canal patter ca o decorare simplă. Banda de duct este un instrument incredibil de versatil, iar din moment ce vine în multe culori și modele diferite, acesta oferă o soluție rapidă pentru spicarea plasticului drab. Găsiți un model de bandă de duct care vă place și pur și simplu apăsați-l pe container. Pentru recipientele mici și portabile, o cantitate mică de bandă de conducte va adăuga personalitate fără vrac.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind etichete creative
    1. Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 5
    1. Tăiați etichetele pentru a crea un sistem de organizare simplă. Uneori, cea mai bună modalitate de a decora un container este să o etichetați pur și simplu, mai ales dacă trebuie să o utilizați într-un mediu profesional. Tăiați o bucată de hârtie de construcție cu o singură culoare într-o bandă subțire, apoi scrieți o etichetă pe ea în litere clare și îndrăznețe. Fixați eticheta în recipientul dvs. folosind bandă sau lipici.
    • Pentru a face etichetele pop, lipiți-le într-o bucată ușor mai mare de hârtie colorată înainte de a le pune pe container.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 6
    2. Adăugați litere pentru a crea etichete și mesaje. Pentru containerele mai mari, literele ambarcațiunilor poate fi o opțiune bună. Dacă scrisorile voastre vin cu spate adezivi, aplicați-le ca fiind. Dacă nu, utilizați o cantitate mică de lipici pentru a le menține în poziție. Împreună cu numele și etichetele standard, literele pot fi utilizate pentru a scrie:
  • Un mesaj motivațional pentru containerele care dețin consumabile școlare.
  • O citare preferată sau un pasaj de carte pentru o cutie media.
  • O etichetă de glumă, cum ar fi cuvântul "grădina zoologică" pentru un recipient umplut cu animale umplute.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 7
    3. Imprimați etichete de pe un computer. Crearea etichetelor pe un computer vă permite să adăugați ceva de la fotografii și grafică la textul mic și instruit. Programele precum Word și Pagini pot crea etichete simple cu frontiere, în timp ce programele mai avansate precum Adobe InDesign pot fi potrivite pentru etichete specializate. Când aveți un design realizat, imprimați-l pe hârtie groasă, tăiați-l și lipiți-l sau trimiteți-l în container.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 8
    4. Etichetați recipientul cu obiecte din interior. Dacă recipientul dvs. va menține obiecte de artizanat, jucării sau alte obiecte mici, non-perisabile, le folosește pentru a crea o etichetă unică. În loc să scrieți "Legos" pe o cutie de plastic, lipiți un cuplu de cărămizi în față. În loc să scrie "consumabile de birou", lipiți un clip sau un marker de liant.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesorizator
    1. Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 9
    1. Adăugați panglica în container. Panglica și ornamentele similare vă pot oferi recipientului un simț mai elegant. Ele pot fi aplicate folosind Mod Podod, adeziv fierbinte sau bandă, iar o panglică poate fi pur și simplu legată în jurul plasticului. Căutați modele de panglică care se potrivesc cu conținutul casetei, cum ar fi panglica de argint pentru păstrari sau panglică colorată pentru bomboane.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 10
    2. Adăugați autocolante în container. Autocolantele sunt o modalitate excelentă, rapidă de a acoperi un recipient din plastic. Simple autocolante, ca cele găsite în magazinele de dolar și cărțile de artizanat, sunt perfecte și vin într-o varietate de stiluri. Evitați autocolantele cu bule și 3D dacă intenționați să stocați recipientul în spații strânse.
  • Dacă recipientul dvs. deține o colecție, puneți în jos un nou autocolant de fiecare dată când crește.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 11
    3. Utilizați adezivul fierbinte pentru a crea modele de glitter. Când se manipulează, adezivul cald poate fi o alternativă distractivă la vopseaua tradițională. Utilizați un mic marker pentru a desena un design pe container. Cu un pistol fierbinte, urmăriți cu atenție. Înainte de seturile de lipici, se toarnă strălucirea peste ea și lăsați totul să se usuce. Scuturați excesul de sclipire și bucurați-vă de designul strălucitor și distractiv.
  • Această metodă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a eticheta recipientul. Pur și simplu scrieți un cuvânt, turnați strălucirea pe ea și lăsați-o să se stabilească.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 12
    4. Utilizați ștampile de cerneală pentru a presa modelele din plastic. Pentru a vă oferi recipientului o școală veche, utilizați ștampile de cerneală pentru a crea modele și modele unice. Asigurați-vă că apăsați ferm ștampila pe container, în felul în care cerneala se fixează uniform. Ștampilele sunt disponibile la Magazine de artizanat, cum ar fi Hobby Lobby și Michael, iar ștampilele de specialitate sau personalizate pot fi comandate online.
  • Proiectele de ștampile comune includ inimile, simbolurile religioase, fructele și animalele simple. Încercați să găsiți unul care se potrivește cu mediul containerului.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 13
    5. Adăugați bijuterii, flori și alte elemente. Bijuterii de artizanat, flori false și alte obiecte mici sunt o modalitate ușoară de a adăuga un fler fabulos în recipientul dvs. Utilizați adezivul fierbinte sau un pistol de patimare pentru a aplica obiectele în plastic. Dacă nu aveți suficient pentru a face un model uniform, încercați să le aranjați în forme mici sau modele, cum ar fi o inimă sau o față zâmbitoare.
  • Imagine intitulată Decorează recipientele din plastic Pasul 14
    6. Creați un colaj pe container. Dacă recipientul dvs. va ține ceva deosebit de special, utilizați suprafața sa pentru un colaj. Acest lucru va face ca recipientul dvs. să fie frumos, arătând în mod clar ceea ce conține. Tăiați porțiunile de fotografii, reviste, ziare și materiale tipărite similare. Folosind orice lipici fierbinte, fie Mod Podod, lipiți obiecte individuale în cutie, asigurându-vă că sunt plate și netede. Unele dispoziții potențiale includ:
  • Fotografii ale familiei tale sau ale celor mai buni prieteni, mai ales dacă recipientul dvs. este o cutie de păstrare.
  • Imagini ale copertelor de carte, postere de film sau lucrări de artă album, mai ales dacă recipientul dvs. este o cutie media.
  • Imagini ale celebrităților și personajelor preferate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar