Cum de a decora cadrele de imagine

Crearea propriului cadru de imagine decorativă este o modalitate excelentă de a adăuga o atingere personală a fotografiilor sau artei dvs. În timp ce cadrele de imagine personalizate pot fi scumpe, proiectarea propriei dvs. este adesea doar o fracțiune de cost. Indiferent dacă doriți doar o lucrare simplă de vopsea pentru a vă culmei pe cadru, sau sperați să adăugați mai multe accente creative complicate, decorarea propriului cadru de imagine este un proiect de ambarcațiune distractiv pe care oricine îl poate face!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pictura cadrului
1. Bandă de pe orice zone ale cadrului pe care doriți să le lăsați necompletate. Este ușor să vă mișcați accidental peria puțin și să obțineți vopsea undeva că nu ați vrut să spuneți, ca pe geamul din interiorul cadrului. Pentru a preveni acest lucru, scoateți o bucată de bandă de pictor și întindeți-o pentru ao face lipicioasă, apoi lăsați-o cu grijă în jos pe orice parte a cadrului pe care nu doriți să obțineți vopsea.
  • Este mai ușor să elimini orice sticlă sau înapoi din cadru înainte de a începe, dar dacă nu poți, banda pictorului ar trebui să funcționeze bine.
  • Puteți folosi benzi de bandă de pictor pentru a crea modele răcoroase, cum ar fi dungile în formă de V dacă doriți un model Chevron. De asemenea, puteți pune banda orizontală pentru a face părțile laterale o culoare diferită din partea de sus și de jos.
  • 2. Nisip rama ușor cu șmirghel fine, dacă este neted. Vopseaua nu se potrivește cu ușurință la suprafețe strălucitoare, strălucitoare. Frecarea ușoară a cadrului cu o bucată de șmirghel ar trebui să creeze suficientă granulație pentru stratul de bază de vopsea pentru a adera la suprafață.
  • Pentru acest proiect, șmirghelul de 180-220 de gresie va funcționa perfect.
  • Nu zgâriați suprafața - nisipul doar până când scoateți strălucirea.
  • Dacă cadrul dvs. nu are un finisaj strălucitor, nu trebuie neapărat să-l nisipiți.
  • 3. Praful cadrului sau îl ștergeți cu o cârpă umedă după ce ați nisipului. Șlefuirea va lăsa un strat ușor de resturi pe cadru, ceea ce va împiedica lipirea vopselei. Dacă există doar un praf mic, puteți șterge cadrul în jos cu o cârpă microfibră uscată. Cu toate acestea, dacă cadrul pare foarte murdar, umeziți ușor cârpa și rulați cârpa umedă peste suprafață.
  • Dacă utilizați o cârpă umedă, lăsați cadrul să se usuce timp de 5-10 minute sau până când nu mai este umed.
  • Imagine intitulată Decorează cadrele de imagine Pasul 4
    4. Alegeți vopseaua de culoare pe care doriți să o utilizați pe cadrul dvs. Culoarea și finisarea vopselei dvs. sunt în întregime până la tine, și alegerea doar culoarea potrivită face parte din distracția unui proiect ca acesta! Utilizați negru pentru un cadru modern, alegeți o culoare strălucitoare dacă doriți ca cadrul să aibă o senzație de jucăuș sau să alegeți o culoare din imaginea pe care o încadrați pentru a accentua detaliile pe care le doriți.
  • Cele mai multe vopsele vor funcționa pentru acest proiect, deci dacă aveți deja ceva la îndemână, încercați să încercați. Dacă cumpărați vopsea, optați pentru vopsea acrilică, o vopsea pe bază de ulei sau vopsea de pulverizare.
  • Puteți crea efecte diferite bazate pe vopseaua pe care o utilizați. De exemplu, pictura unui obiect cu cretă sau vopsea de lapte va crea un efect dificil sau puteți folosi vopsea metalică pentru a da cadru un finisaj strălucitor.
  • De asemenea, puteți crea un aspect dificil prin utilizarea unei culori mai închise ca strat de bază și o culoare mai deschisă pentru straturile ulterioare.
  • 5. Vopsea pe un strat uniform pentru prima dvs. strat. Indiferent dacă utilizați o perie sau vopsea de pulverizare, este important ca straturile dvs. de vopsea să fie răspândite uniform. Nu vă faceți griji că acoperiți totul, deoarece va lua de obicei mai mult decât un strat de vopsea pentru a obține culoarea dorită.
  • Dacă încercați să pictați o imagine întunecată, o culoare mai deschisă, este posibil să doriți să utilizați un primer pentru prima dvs. strat.
  • Utilizați o perie mare de vopsea care este aproape de lățimea cadrului pentru o finalizare chiar. Luați în considerare utilizarea unei perii mai mici pentru a obține mai multe detalii.
  • Dacă utilizați vopsea de pulverizare, asigurați-vă că lucrați într-o zonă ventilată sau în aer liber.
  • Imagine intitulată Decorează cadrele de imagine Pasul 6
    6. Lăsați cadrul să se usuce complet între haine. Unele cadre ar putea avea nevoie doar de 1 strat de vopsea, în timp ce alții ar putea avea nevoie de 3. Depinde de efectul pe care îl faceți și de tipul de vopsea pe care îl alegeți. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de a adăuga o altă haină - altfel, vopseaua ar putea fi înghițită sau s-ar putea să nu se usuce corect.
  • Unele vopsele, cum ar fi anumite metalice, se vor usca mai repede decât altele. O acoperire ușoară de vopsea ar trebui să fie uscată în câteva minute.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă vopseaua este uscată, atingeți-l cu vârful degetului într-un loc inconspicuos. Dacă se simte lipicios, așteptați încă 5-10 minute.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea de îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată Decorează cadrele de imagine Pasul 7
    1. Alegeți un design care merge cu tema fotografiei dvs. În funcție de ceea ce arată imaginea, gândiți-vă la o modalitate de a decora cadrul care vă va aminti de ceea ce se întâmplă în imagine. Alegeți o temă florală strălucitoare pentru o fotografie din primăvară sau folosiți sparkles pentru un instantaneu de la un nou partid.
    • Dacă imaginea este de tine și de unii prieteni la plajă, ai putea folosi nisip, cochilii, calea mai mare din plastic sau orice altceva care te face să te gândești la mare!
    • S-ar putea să alegeți frunze, crengi și flori presate dacă imaginea dvs. vă arată într-o excursie de camping sau o excursie.
    • Ați putea, de asemenea, să potriviți cadrul în stilul de design de uz casnic, mai degrabă decât imaginea din interior, cum ar fi adăugarea butoanelor care se potrivesc cu pernele de aruncare pe canapea, lipindu-se pe paiele care sunt aceeasi culoare ca perdelele dvs. sau folosind burlap pentru un cadru pentru a merge În bucătăria dvs. de fermă.
  • 2. Utilizați clema ambarcațiunilor pentru orice lumină cum ar fi nisipul sau sclipirea. Obiectele ușoare nu au nevoie de lipici greu pentru a rămâne în poziție. Utilizați degetele sau un baston de ambarcațiune pentru a răspândi un strat de lipici pe cadru, apoi plasați elementele în adeziv. Nu deranjați piesa în timp ce adezivul este încă uscat, sau elementele dvs. ar putea cădea.
  • Lăsați adezivul să se usuce conform instrucțiunilor producătorului.
  • Alte obiecte ușoare ar putea include flori de hârtie tisulară sau margele foarte mici sau paiete.
  • 3. Atașați obiecte mai grele, cum ar fi butoanele sau panglica, cu adeziv fierbinte sau superglue. Orice cu o mică substanță va avea nevoie de lipici mai robust. Citiți cu atenție instrucțiunile de pe lipici, deoarece direcțiile și timpul de uscare variază de către producător.
  • Alte obiecte pe care le-ați putea lipi pot include margele, crengi, flori, jucării mici sau orice alte decorațiuni mici pe care le găsiți.
  • Aveți grijă să nu vă ardeți dacă utilizați un pistol fierbinte. Dacă sunteți copil, adresați-vă părinților pentru ajutor.
  • De asemenea, trebuie să utilizați precauție atunci când utilizați SuperGlue. Poate fi periculos și chiar toxic dacă îl luați pe piele.
  • 4. Decupați-vă cadrul pentru ao îmbrăca cu bucăți de hârtie. Alegeți un design de hârtie doriți și tăiați-l pentru a se potrivi cadrului pe care îl decorați. Așezați hârtia în poziție, apoi vopsea sau pulverizați un strat de acoperire limpede pentru ao adera la cadru. Când se usucă haina clară, veți rămâne cu un cadru suprapus, care este unic.
  • Indiferent dacă acoperiți un cadru cu resturi de tapet de vintage sau doriți să faceți un colaj de decupaje de reviste, puteți folosi hârtie pentru a vă ajuta să creați un cadru original pe care îl veți iubi.
  • Ați putea folosi imprimate Internet, imagini din cărți de benzi desenate, resturi de hârtie de înfășurare, pagini din cărți vechi sau orice altceva vă puteți gândi!
  • Folosirea lipiciului regulat poate face ca hârtia de hârtie să fie decolorată sau decolorată.
  • Imagine intitulată Decorează cadrele de imagine Pasul 11
    5. Înfășurați banda de spălare în jurul cadrului pentru a obține culoarea dacă nu doriți să pictați. Banda de spălare este o bandă decorativă care este adesea folosită în proiectele de artizanat. Înfășurați benzi de bandă colorată în jurul cadrului, așezându-le una lângă cealaltă, astfel încât cadrul nu apare între bucățile de bandă. Lipiți capetele în spatele cadrului. Puteți folosi aceeași bandă de design tot felul în jurul cadrului sau puteți să amestecați și să potriviți culorile și modelele pentru o privire nouă.
  • Puteți găsi Washy Banda la cele mai multe magazine Craft. Ea vine în aproape orice culoare și design vă puteți imagina, deci găsiți unul care se potrivește fotografiei sau decorului dvs. în casa dvs.
  • Imagine intitulată Decorează cadrele de imagine Pasul 12
    6. Scrieți cu un marcator de vopsea dacă doriți să adăugați cuvinte. Uneori, cel mai bun mod de a personaliza cadrul dvs. este de a adăuga un cuvânt sau o expresie pentru a rezuma imaginea. Practicați-vă scrisorile pe unele hârtie de resturi înainte de a scrie pe cadrul dvs. pentru a vă asigura că le obțineți perfect. Odată ce vă simțiți încrezători, utilizați un marker de vopsea pentru a scrie scrisorile. Pentru cel mai curat aspect, asigurați-vă că literele dvs. sunt aceeași înălțime și lățime și le spui în mod egal.
  • "Familie", "prieteni pentru totdeauna!"Și" dragostea "sunt toate frazele populare pentru decorarea unui cadru de imagine.
  • Dacă aveți o mână constantă, puteți folosi o pensulă foarte mică în loc de un marker de vopsea.
  • Dacă nu aveți scrieri de mână foarte bune, ați putea imprima ceea ce doriți să scrieți, apoi așezați hârtia pe cadru și urmăriți literele cu un stilou de bilete. Vopsea sau scrie peste indentare.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea de tehnici avansate
    1. Înfășurați cadrul în fire sau fir colorat pentru a crea o textură unică. Înfășurați o bucată lungă de fire în jurul unei părți a cadrului, apoi lipiți capătul firului în partea din spate a cadrului pentru ao menține în poziție. Continuați să împachetați firul, plasând fiecare buclă nouă cât mai aproape de cea anterioară fără a se suprapune. Când treceți la o nouă bucată de fire, fie să-l atingeți pe cel vechi, fie să lipiți fiecare capăt în poziție. Oricum, asigurați-vă că nodurile și lipici sunt pe spate, astfel încât acestea să nu se manifeste.
    • Încercați culorile alternante pentru a crea un aspect distractiv dungi!
    • Este posibil să trebuiască să adăugați un punct de lipici sub fire pentru a vă ajuta să vă țineți locul atunci când împachetați colțurile. Lăsați adezivul să se usuce înainte de a vă deplasa la următoarea buclă.
  • Imagine intitulată Decorează cadre de imagine Pasul 14
    2. Suprapuneți cadrul cu hârtie de contact pentru a crea un aspect curat. Hârtia de contact este frecvent utilizată pentru a linia dulapuri sau rafturi și vine într-o serie de stiluri diferite. Curățați cadrul, apoi înfășurați cu atenție o bandă de hârtie de contact în jurul fiecărei părți. Pliați sau tăiați hârtia de contact la colțuri, astfel încât acesta stabilește plat.
  • Partea de contact vine în stiluri variind de la marmură convingătoare la modelele distractive cum ar fi Polka-Dots sau Stripes. Puteți găsi acolo unde sunt vândute consumabile de îmbunătățire a casei.
  • De asemenea, este posibil să găsiți suprapuneri speciale pentru cadrele de imagine la Magazine de artizanat.
  • Imagine intitulată Decorate cadre de imagine Pasul 15
    3. Adeziv pe frunze de aur pentru o actualizare plină de farmec la un cadru de imagine din lemn. Curățați cu atenție imaginea și lăsați-o să se usuce, apoi periați adezivul pe cadru. Lăsați-l să se usuce până când este lipit de atingere, apoi puneți ușor frunza de aur pe cadru și lăsați-o în jos cu degetele. Îndepărtați cu grijă etanșarea clară deasupra cadrului și lăsați-o să se usuce.
  • În funcție de aspectul pe care îl faci, ai putea atașa frunza de aur la lemn brut, colorat sau pictat. Frunza de aur ar putea să nu adere la un cadru din plastic.
  • Frunza de aur este subțire și lacrimi foarte ușor. Purtarea mănușilor moi de bumbac ar putea ajuta la prevenirea foilor de la rupere când le gestionezi.
  • Imagine intitulată Decorează cadrele de imagine Pasul 16
    4. Ardeți un design într-un cadru din lemn netratat, netratat pentru un aspect rustic. Pixurile de ardere a lemnului sunt folosite pentru a arde un model în lemn, lăsând o amprentă întunecată care arată aproape că ar fi sculptată în lemn. Trageți sau urmăriți designul pe cadru și lăsați stiloul să se încălzească pe standul său timp de aproximativ 5 minute înainte de ao folosi. Odată ce este gata, încet și cu atenție vârful stiloului de ardere a lemnului în care doriți să părăsiți semnele. Nu atingeți vârful stiloului, deoarece vă va arde grav.
  • Aceasta este o opțiune excelentă pentru fotografiile dvs. în natură sau cadre care vor fi atârnate alături de alte decor shabby-chic.
  • Prețul acestor stilouri de ardere a lemnului variază în funcție de caracteristicile dorite, dar puteți găsi kituri de pornire decente la un magazin de artizanat sau supercenter pentru aproximativ 15-30 USD.
  • Vârful acestui stilou va ajunge la câteva sute de grade Fahrenheit, astfel încât să folosiți o atenție deosebită odată ce este conectat. Nu atingeți niciodată vârful cu nici o parte a pielii dvs. și întotdeauna să vă odihniți stiloul pe suportul său metalic. Asigurați-vă că vârful stiloului nu se odihnește niciodată în apropierea sau împotriva oricărei inflamabile și nu lăsați vârful apăsat pe un loc pe cadrul de lemn pentru prea mult timp.
  • Nu utilizați acest instrument pe cadre din plastic sau cadre din lemn care au fost adăpostite sau pictate, deoarece acest lucru va produce fum periculoase și ar putea fi un pericol de incendiu.
  • sfaturi

    Încercați să decorați mai multe cadre de imagine într-un stil similar, apoi să le închideți unul lângă celălalt pentru a crea un zid de galerie. Vopsea fiecare cadru aceeași culoare pentru un aspect uniform sau faceți fiecare altul diferit

    Avertizări

    Utilizați prudență atunci când lucrați cu un instrument de ardere a lemnului sau cu un pistol fierbinte, astfel încât să nu vă ardeți.
  • Lăsați cadrele cu vopsea umedă sau adeziv fierbinte să se usuce pe un ziar înainte de a încerca să puneți imaginea în interior.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pictura cadrului

    • Banda pictorului (opțional)
    • Ramă foto
    • Șaibă
    • Artistul de paint
    • Grund (opțional)
    • Vopsea (acrilică, vopsea de ambarcațiune, pulverizare etc.)

    Adăugarea de îmbrăcăminte

    • Bandă de spălare, fire sau fire (opțional)
    • Superglue pentru obiecte grele
    • Adezivul ambarcațiunilor pentru obiecte mai ușoare
    • Craft Stick pentru a răspândi adezivul (opțional)
    • Clapetă clară pentru obiecte de hârtie
    • Alegerea dvs. de îmbrăcăminte (butoane, arcuri, nisip, decupaje de hârtie etc.)
    • Vopsea marker (opțional)
    • Hârtie de fier (opțional)

    Încercarea de tehnici avansate

    • Fire colorate
    • Lipici
    • Publica de contact
    • Frunza de aur
    • Instrument de ardere a lemnului
    • Foarfece
    • Pix
    • Banda electrică și clește (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar