Cum să ai grijă de un șarpe de porumb

Șerpii de porumb sunt foarte recomandați pentru orice iubitor de șarpe, deoarece fac animale de companie excelente pentru persoanele de toate vârstele. Nativ în SUA și Mexic, sunt docile, hardy, atractive și sunt ușor de îngrijit.

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea habitatului
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 1
1. Obțineți rezervorul de dimensiuni potrivite pentru șarpele dvs.Adulții de șarpe de porumb pot deveni la fel de mari ca 5 picioare (1.4m) lung.Este posibil să nu aveți nevoie de un galon de 20 (75.7 l) Carcasa pentru o hatchling, dar în cele din urmă veți fi.Carcasa poate fi fie un rezervor, fie vivarium.Când șarpele este mic, este bine să vă porniți animalul într-un rezervor mai mic, cum ar fi un faună viu de viață sau un produs similar.Pentru un șarpe mare, vivariumul ar trebui să fie în jur de 30-50 inci (76.2-127.0 cm), dar nu există o limită reală, asigurați-vă că este suficient de mare pentru șarpe.

Bacsis: Lungimea cuștii trebuie să fie de cel puțin 2/3 din lungimea completă a șarpelui când este extinsă. Pe măsură ce șarpele dvs. crește, va trebui probabil să faceți upgrade rezervorul.

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 2
    2. Dă-ți grâul de porumb suficient de căldură. Furnizați un bec care acoperă aproximativ 1/3 din rezervor pentru a oferi un gradient adecvat de căldură. Poziționați becul peste o parte a rezervorului pentru a obține o temperatură a gradientului. Temperaturile ar trebui să fie de aproximativ 75-85 grade F, 23-29 grade C, cu temperatura mai mare pe suprafața caldă a rezervorului la o parte.
  • Puteți folosi, de asemenea, o covoare de căldură, dar poate pune șarpele cu riscul unei arsuri. Dacă utilizați un covor de căldură, acesta trebuie să fie controlat termostatic deoarece ajung la peste 250 de grade (121 grade C), ceea ce va arde grav șarpele. Așezați covorașul sub 1/3 din cușcă.
  • Rochiile fierbinți nu sunt niciodată potrivite pentru niciun animal de companie, deoarece oferă o sursă localizată de căldură prea caldă. Un șarpe rece se poate încurca în jurul ei, ars serios.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 3
    3. Dă-ți șarpele niște locuri ascunse: Ar trebui să oferiți câteva locuri pentru dvs. Șarpe să vă ascundeți să vă simțiți în siguranță. Puneți cel puțin 1 loc de ascundere în zona caldă și 1 în zona rece. Dacă vă place, este bine să adăugați locuri de ascundere suplimentare dacă habitatul este suficient de mare. Piesele pot fi orice de la cele cumpărate la magazinul la piesele lego. Fi creativ aici, dar asigurați-vă că materialele dvs. sunt non-toxice, nu sunt comestibile și nu sunt ingerate.
  • 4. Oferiți șarpele dvs. cu o ramură pentru alpinism. Șarpele dvs. va dori să-și exploreze habitat, astfel încât să includă cel puțin o ramură pentru a se strecura. Căutați o ramură robustă, care poate fi cumpărată. Instalați bine ramura în rezervor, astfel încât șarpele dvs. să se poată târî în siguranță în sus și în jos.
  • Verificați pentru a urca sucursalele la un magazin de animale de companie locale sau online.
  • Dacă găsiți o ramură în natură, curățați-o bine și asigurați-vă că este gratuit de bug-uri înainte de a le pune în habitat de șarpe.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 4
    5. Acoperiți rezervorul sau Vivarium cu substrat. Există multe, multe acoperitoare de podea diferite disponibile în mod comercial pentru șerpi de porumb, dar cele mai bune opțiuni sunt replizari, chips-uri Cypress, prosoape de hârtie simple și ziar. Ziarul este cel mai bun, deoarece este foarte absorbant și ușor de înlocuit.
  • În timp ce practic, ziarul nu este foarte plăcut estetic.
  • Dacă doriți un substrat decorativ, utilizați coaja sau mulciul Cypress. Nu utilizați rasurile de cedru într-un habitat de șarpe, deoarece este toxic pentru reptile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 7
    6
    Nu prinde un șarpe de porumb sălbatic. Șerpii de porumb devin din ce în ce mai ușor de obținut, dar asta nu înseamnă că ar trebui să-i cauți. Cele sălbatice nu se adaptează bine la captivitate și au o rată scăzută de supraviețuire. Cei crescuți captivi au fost în captivitate pentru multe generații și au devenit foarte domesticite. Găsiți un crescător bun, fie printr-un forum, fie printr-o altă sursă. Magazinele de animale de companie nu sunt bune, deoarece nu puteți fi siguri dacă șarpele provine dintr-o sursă de reputație.
  • Odată ce aveți șarpele, lăsați-l cu 5 zile înainte de a vă hrăni sau manipula acest lucru, astfel încât să se poată stabili.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere ziua de șarpe de șarpe
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 5
    1. Dați-vă suficientă apă. Ar trebui să oferiți un castron de apă pentru șarpele dvs., suficient de mare pentru a fi înmuiați dacă dorește. Schimbați apa de două ori pe săptămână. Bowl-ul poate fi fie pe partea rece, fie caldă.Fiți conștienți de faptul că un castron pe partea caldă va crește umiditatea.

    Bacsis: Pentru a crește în continuare umiditatea în rezervor, plasați mușchiul umed spaghnum în zona caldă a rezervorului. Umeziți și strângeți zilnic mușchiul pentru ao menține umed. Pe măsură ce mușchiul se evaporă, se va adăuga umiditate aerului. În plus, plasarea mușchiului lângă o rocă sau o ramură de lemn pe care șarpele dvs. se poate freca va ajuta la vărsare.

  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de reptile Pasul 11
    2. Oferiți iluminări adecvate. Ar trebui să oferiți șarpele cu un ciclu natural de lumină (12 ore de lumină și 12 ore de întuneric).Nu aveți nevoie de lumini UV sau suplimente de calciu, așa cum faceți în alte reptile care mănâncă insecte. Șerpii folosesc, de fapt, UV pentru a sintetiza vitamina D3, dar în captivitate nu au nevoie de ea pentru că primesc vitamina D3 de la șoarecii pe care o mănâncă.De asemenea, ei primesc calciu. Vitamina D este în ficatul de șoareci și calciu este în oase.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 6
    3. Evitați păstrarea unei perechi de șerpi de porumb, dacă este posibil. Șerpii de porumb sunt o specie solitară și preferă propriul teritoriu. Păstrarea a doi șerpi împreună își pot crește stresul. Șerpi de porumb în captivitate (în special hamblings) au fost cunoscuți ocazional de a mânca unul pe altul, ambele șerpi implicați pe moarte.
  • Principala excepție este o pereche de reproducere. Dacă doriți să reproduceți, verificați dacă femeia dvs. este de 300g, 3 picioare (0.9 m) lung și 3 ani (regulă 333) și consultați o carte bună. Nu vă ghiciți perechea de reproducere până când nu știți că ei și sunteți gata. Nu le adăpostiți permanent. Cercetarea de reproducere temeinic, reproducerea poate provoca complicații cu femeia. Încrucișarea este cel mai bine evitată.
  • Este posibilă păstrarea a două șerpi de porumb dacă le introduceți cu atenție și oferiți un vivarium suficient de mare cu consumabile suplimentare, dar eliminați noul venit imediat ce observați comportamentul de agresiune. În mod ideal, păstrați cele două șerpi în vivariumuri separate sau întrebați un expert în cel mai bun mod de a păstra împreună doi șerpi de porumb.
  • 4. Obțineți dimensiunea corectă a șoarecilor înghețați pentru șarpele dvs. Cel mai bine este să vă hrăniți șarpele pe șoareci înghețați / dezghețați, deoarece nu vă rănesc șarpele și este mult mai uman. Este sigur să stocați șoareci înghețați în congelator timp de până la 6 luni. Dați șoarecii de șarpe de porumb care nu sunt mai mari decât cea mai largă parte a corpului lor. Șerpii de porumb pentru copii sunt pornite pe șoarecii de dimensiuni Pinkie și progresează dimensiunile șoarecilor Pinkie, șoareci fuzzy, șoareci mici (hoppers), șoareci mediu (înțărcați), șoareci mari (adulți) și foarte mari (adulți Jumbo) pe măsură ce cresc. Iată un ghid dur despre ce să hrănească un șarpe:
  • Șarpe: 4-15g - Mouse: Pinkie-
  • Șarpe: 16-30G - Mouse: Pinkie X2-
  • Șarpe: 30-50g - fuzzy-
  • Șarpe: 51-90G - Mouse: Hopper / Mici-
  • Șarpe: 90-170G - Mouse: Woped / Mediu-
  • Șarpe: 170-400G - Mouse: adult / mare-
  • Șarpe: 400g + - Mouse: Jumbo Adult / Large.
  • Bacsis: Aveți grijă atunci când măriți dimensiunea mouse-ului, ca hrănirea șarpelui un mouse, care este prea mare poate face rău. Snake-ul tău ar putea suferi coaste rupte sau ar putea avea probleme să-și digeră alimentele.

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 8
    5. Hrăniți șarpele cu șarpe pe săptămână. Adulții trebuie doar să fie hrăniți o dată la 10-14 zile. Hrăniți șarpele în interiorul incintei sale. Pentru a hrăni, țineți obiectul de pradă în pensete și îl bateți în fața șarpelui. Acesta va lovi și, eventual, să-și înghită apoi alimentele.
  • Agresivitatea cutiei este un mit și nu se va întâmpla cu o manipulare consecventă.
  • Hrănirea în afara rezervorului poate provoca regurgitarea (ceea ce este foarte rău) și stres.
  • S-ar putea să utilizați o incintă de hrănire pe care o puteți plasa în interiorul rezervorului dacă nu doriți să vă ocupați de șarpele.
  • Nu vă ocupați de șarpele după o hrană, deoarece își poate regurgaliza masa.Așteptați 48 de ore înainte de a vă ține din nou șarpele!
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 11
    6. Păstrați șarpele fericit în casa lui. Droppingurile de șarpe nu sunt foarte mari, astfel încât curățenia de cușcă nu trebuie să se întâmple de multe ori. Va trebui să fie curățată aproximativ la fiecare 3 săptămâni, dar scoopi excremente proaspete acolo unde este posibil. Hrăniți șarpe săptămânal și dați-i o schimbare de scenă o dată într-o vreme și va fi fericită în noua sa casă.
  • De exemplu, puteți scoate obiectele de incintă pentru o schimbare de peisaj, adăugați obiecte de alpinism, puneți în butoane sau cârlige sau plasați elemente parfumate ca animalele de pradă în interiorul cuștii pentru șarpele dvs. pentru a investiga.
  • Partea 3 din 3:
    Manipularea și vărsarea
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 9
    1. Manipulați șarpele cu grijă. Alegeți șarpele cu mijlocul corpului și susțineți-l cu ambele mâini. Când țineți șarpele, țineți-l departe de fața voastră. PET-l în modul în care scalele merg - nu-i plac invers.Nu manevrați un șarpe după ce este mâncat timp de 48 de ore. Spălați-vă mâinile după ce vă manipulați șarpele.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un șarpe de porumb Pasul 10
    2. Știți când șerpi vărsau. Când ochii șarpelui tău deasupra lui este timpul să scape. Șarpele dvs. nu ar trebui să fie tratat în acest stadiu - deoarece acestea pot recurge la autoapărare, așteaptă până după vărsare.
  • Șerpii de porumb nu necesită scufundare sau un ascuns umed pentru a avea o vărsare bună. Cu toate acestea, dacă se blochează în lipici sau nu s-au vărsat într-o singură bucată, este mai bine să înțepenească și să ofere un umed umed atunci.
  • După câteva zile, ochii șarpelui dvs. se vor întoarce la normal și la câteva zile după ce se va întâmpla. Poate doriți să măsurați și laminați secțiunea ca înregistrare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă luați ochii de pe șarpele când jucați cu ea în afara vivariului. Îi place să se ascundă.
  • Covoarele de căldură se vor ridica la peste 120 ° F.Un termostat nu este niciodată opțional!Este esențial pentru supraviețuirea porumbului. Așezați termostatul aproximativ 1 din (2.5 cm) deasupra substratului în care șarpele dvs. petrece cel mai mult timp. Căutați un termometru digital sau un higrometru care este făcut pentru a măsura temperaturile rezervoarelor.
  • Cumpărați o sticlă de pulverizare pentru a pulveriza apa în rezervorul de șerpi când vin până la un vărsat. Aceasta va ajuta la creșterea umidității.
  • Nu vă încurcați cu șarpele dvs. în procesul de vărsare, deoarece vă va face stresul șarpelui.
  • Cu siguranță să se alăture unui forum de renume și să se sprijine pe sfaturile și experiența celor care au păstrat șerpi de porumb de zeci de ani.
  • Dacă șarpele de porumb iese, verificați toate cele mici locuri întunecate - Pornii iubesc fiind în spații strâmte.
  • Șerpii de porumb recent ar trebui să fie alimentați la fiecare 4 până la 5 zile, nu o dată pe săptămână. Căutați planul Munson pentru un plan bun, dacă este ușor prea agresiv, de hrănire.
  • Dacă există vreodată probleme de sănătate cu șarpele dvs. de porumb, mergeți imediat la un veterinar herpetologic / exotic.
  • NU ridicați șarpele de porumb lângă cap, gât sau coadă.
  • Avertizări

    Unii oameni vor sfătui că hrănirea șarpelui de porumb mai mult sau mai des va face să crească mai repede. În timp ce este adevărat, acest lucru probabil va provoca șarpele dvs. să moară cu 25% -75% mai devreme.
  • Dacă nu vă puteți găsi șarpele de porumb, căutați sub substrat. Cornele sunt înfricoșătoare.
  • Atenție! Bark de reptile poate fi letal dacă este ingerat.
  • Dacă șarpele dvs. respiră prin gură sau susținând cu susul în jos de perete, poate avea probleme respiratorii!
  • Când un șarpe își vibrează coada și pozițiile însuși într-o formă ", este agitată și poate lovi.
  • Păstrați șarpele departe de alte animale de companie, cum ar fi câinii, deci nu va fi subliniat sau devin agresiv!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar