Cum să ștergeți fotografiile în hangouts google pe pc sau mac

Thiste parere cum să ștergeți fotografiile în Hangouts Google pe PC sau Mac.Fotografiile pe care le distribuiți pe un chat de hangouts sunt stocate într-o arhivă de album pe un alt site web.Puteți șterge o fotografie din arhiva albumului.Puteți șterge numai fotografiile pe care le-ați partajat.Poate dura până la 24 de ore înainte de oprirea unei fotografii șterse care apare într-un chat de hangouts.

  1. Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor în Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 1
1. Navigheaza catre https: // obțineți.Google.COM / Albumarchive Într-un browser web.Acesta este site-ul unde sunt stocate fotografii Google Hangouts.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac.
  • Dacă nu vi se conectați automat, selectați adresa de e-mail asociată contului dvs. Google Hangouts din meniul derulant și introduceți parola pentru a vă conecta.Dacă nu vedeți contul asociat contului dvs. de hangouts listat, faceți clic pe Utilizați un alt cont și introduceți adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. de hangouts.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor în Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Clic Fotografii din hangouts.Este peste o imagine miniatură a celei mai recente fotografii împărtășite prin hangouts.De asemenea, are logo-ul cu bule de discurs verde pentru hangouts.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile din Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Faceți clic pe albumul cu fotografia pe care doriți să o ștergeți. Un album separat este creat pentru fiecare chat de hangout.Participanții la chat sunt listați în titlul albumului.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor în Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți clic pe fotografie pe care doriți să o ștergeți.Aceasta afișează o imagine completă a fotografiei.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor în Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Clic .Este butonul cu trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al paginii.Aceasta afișează "Mai multe opțiuni" meniu ca o drop-down.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor în Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Clic Ștergeți fotografia.Este a doua opțiune din meniul derulant.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un coș de gunoi. Aceasta afișează o pop-up de confirmare.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor în Hangouts Google pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic Șterge.Este în colțul din dreapta jos al meniului derulant.Aceasta șterge fotografia.
  • Puteți șterge doar o fotografie pe care ați partajat-o.Fotografiile împărtășite de alți utilizatori trebuie să fie șterși de către utilizatorul care le-a împărtășit.
  • Permiteți până la 24 de ore pentru o fotografie ștersă pentru a opri apariția într-un chat de hangouts.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar