Cum se șterge istoricul apelurilor pe viber pe pc sau mac

Thiste parere cum să ștergeți un apel de apel de la o conversație viber din contul dvs., utilizând un computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge Istoricul apelurilor pe Viber pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți Viber pe computerul dvs. Pictograma Viber arată ca un bule de vorbire purpuriu cu o pictogramă de telefon alb în ea. Puteți găsi în folderul de aplicații pe un Mac sau în meniul Start de pe Windows.
  • Imagine intitulată Șterge Istoricul apelurilor pe Viber pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Bubble de vorbire din partea de sus-stânga. Acest buton este amplasat în colțul din stânga sus al ferestrei App. Acesta va deschide o listă cu toate conversațiile personale și de grup pe panoul din stânga.
  • Imagine intitulată Șterge Istoricul apelurilor pe Viber pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Faceți clic pe o conversație de pe panoul din stânga. Găsiți chat-ul pe care doriți să îl editați pe lista de conversații și faceți clic pe el. Aceasta va deschide conversația de chat selectată în partea dreaptă.
  • Imagine intitulată Șterge Istoricul apelurilor pe Viber pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Derulați în sus și găsiți jurnalul de apeluri pe care doriți să îl ștergeți. Toate apelurile primite și ieftine cu contactul dvs. sunt listate în această conversație de chat.
  • Imagine intitulată Șterge Istoricul apelurilor pe Viber pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Faceți clic dreapta pe apelul dorit să ștergeți. Fiecare apel dintre dvs. și contactul dvs. este listat într-o cutie gri dedicată în conversație. Dând clic dreapta pe un jurnal de apeluri vă va deschide opțiunile într-un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Șterge Istoricul apelurilor pe Viber pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Selectați Ștergere pentru mine În meniul cu clic dreapta. Acest lucru va șterge jurnalul de apel selectat. Cutia gri cu informația de lungime și timp a apelului va dispărea din conversație.
  • Bustenii de apeluri șterse vor apărea în continuare în contul dvs. de contact. Puteți șterge doar un jurnal de apeluri de pe propriul telefon sau computer.
  • sfaturi

    Nu vă puteți șterge imediat istoricul apelurilor. Trebuie să eliminați manual fiecare apel din chipurile dvs. unul câte unul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar