Cum se descărcă spectacolele de la netflix

Theteteri Cum să descărcați videoclipuri de la Netflix, astfel încât să le puteți urmări mai târziu.Puteți descărca videoclipuri Netflix utilizând aplicația Netflix de pe dispozitivul dvs. mobil sau utilizând aplicația Netflix de pe computerul Windows.Din păcate, nu există nicio aplicație Netflix pentru Mac, dar puteți utiliza QuickTime la înregistrarea ecranului de pe site-ul Web Netflix pe Mac.

Pași

Metoda 1 din 3:
Descărcarea de filme și emisiuni TV pe iPhone și Android
  1. Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 1
1
Conectați-vă la o rețea fără fir daca este posibil. Când descărcați emisiuni și filme cu aplicația Netflix, veți descărca o mulțime de date. Se recomandă să vă conectați la o rețea fără fir dacă puteți să nu treceți peste planul dvs. de date mobile.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 2
    2. Instalați sau actualizați aplicația Netflix. Dacă utilizați un dispozitiv Android, puteți descărca și instala Netflix de la magazinul Google Play.Pe iPhone și iPad, puteți descărca netflix de la App Store.
  • La Actualizați Netflix pe Android, deschideți magazinul Google Play și căutați "Netflix" În bara de căutare din partea de sus.Atingeți butonul verde care spune Actualizați lângă titlul aplicației.Dacă nu există niciun buton de actualizare, Netflix este deja actualizat.
  • La Actualizați Netflix pe iPhone și iPad.Deschideți App Store și atingeți Actualizări tablo.Atingeți Actualizați lângă netflix.Dacă Netflix nu se află în lista actualizărilor disponibile, Netflix este deja actualizată.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 3
    3. Deschideți aplicația Netflix. Netflix are o pictogramă cu un roșu "N".Atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide Netflix.De asemenea, puteți să apăsați Deschis Alături de Netflix în App Store sau Google Play Store pentru a deschide Netflix.
  • Dacă nu sunteți conectat automat la contul dvs. Netflix, conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. Netflix la ecranul de conectare atunci când porniți aplicația Netflix.
  • Dacă nu aveți un cont, puteți Înscrieți-vă pentru un proces gratuit.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 4
    4. Atingeți pictograma profilului.Dacă aveți mai multe profiluri în contul dvs. Netflix, atingeți pictograma profilului utilizatorului după ce vă conectați la Netflix.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 5
    5. Atingeți imaginea unui film sau a emisiunii TV.Emisiunile TV și filmele sunt listate ca imagini miniatură pe pagina principală netflix.Atingeți imaginea unui film sau a emisiunii de televiziune pe care doriți să o descărcați.
  • Alternativ, puteți atinge pictograma de lupă din partea de jos a ecranului sau colțul din dreapta sus și căutați un emisiune TV sau un film după nume.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 6
    6. Atingeți butonul de descărcare
    Imagine intitulată Android7Dowload.jpg
    . Acest buton arată ca o săgeată îndreptată spre o linie. Pentru filme, această pictogramă este sub titlul filmului din partea de sus a paginii de informații despre film.Pentru emisiunile TV, este listat în partea dreaptă a fiecărui episod individual.Atingeți această pictogramă pentru a descărca un episod de film sau emisiuni TV.Poate dura ceva timp pentru filmele și emisiunile TV pentru a termina descărcarea.
  • Nu toate filmele și emisiunile TV sunt disponibile pentru descărcare.Pentru a găsi spectacole disponibile pentru descărcare, atingeți Descărcări În partea de jos a ecranului.Apoi apăsați Găsiți ceva de descărcat sau Găsiți mai multe descărcări În partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 7
    7. Apasă pe Descărcări
    Imagine intitulată Android7Dowload.jpg
    pictograma. Este în partea de jos a ecranului.Are aceeași icoană cu o săgeată îndreptată peste o linie. Aceasta afișează o listă cu toate emisiunile și filmele TV descărcate.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 8
    8. Atingeți un element descărcat pentru a începe vizionarea. Odată ce o descărcare este terminată, îl puteți urmări în orice moment.Chiar și atunci când sunteți offline.
  • Filmele descărcate și emisiunile TV au o dată de expirare.Expirarea este diferită în funcție de ceea ce descărcați.Filmele și emisiunile TV care expiră în mai puțin de 7 zile vor afișa cât timp ați lăsat. Filmele și emisiunile TV care nu mai sunt disponibile pe Netflix vor expira automat.
  • Pentru a șterge un film sau emisiune TV pe care ați descărcat-o, apăsați Descărcări În partea de jos a ecranului.Apoi atingeți și țineți apăsat un film sau un emisiune de televiziune pe care doriți să o descărcați.Atingeți caseta de selectare de lângă toate videoclipurile pe care doriți să le ștergeți.Atingeți pictograma Trashcan din colțul din dreapta sus.
  • Metoda 2 din 3:
    Descărcarea de filme și emisiuni TV pe Windows 10
    1. Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 9
    1. Faceți clic pe butonul Start Windows
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    .Este butonul care are logo-ul Windows.În mod implicit, este în colțul din stânga jos al barei de activități Windows.Aceasta afișează meniul Start.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 10
    2. Faceți clic pe pictograma Microsoft Store
    Imagine intitulată Microsoft Store App pictograma V3.jpg
    .Are o pictogramă care seamănă cu sigla Windows pe o geantă de cumpărături.Este pictograma mai mare de mai jos "Explora" În meniul Start Windows.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 11
    3. Clic Căutare.Este lângă pictograma care seamănă cu o lupă în colțul din dreapta sus.Aceasta afișează o bară de căutare de lângă pictograma de căutare.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 12
    4. Tip Netflix În bara de căutare și apăsați ↵ Introduceți.Aceasta afișează o listă de aplicații care corespund căutării dvs.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 13
    5. Faceți clic pe pictograma aplicației Netflix și faceți clic pe Instalare.Aplicația Netflix are o pictogramă cu un roșu "N".Faceți clic pe pictograma aplicației din magazinul Microsoft și apoi faceți clic pe Instalare Pentru a instala aplicația Netflix pentru Windows 10.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 14
    6. Deschideți aplicația Netflix.După ce instalați aplicația Netflix pentru Windows 10, puteți face clic pe pictograma Netflix din meniul Windows Start sau faceți clic pe Lansa În magazinul Microsoft pentru a lansa aplicația Netflix.
  • Dacă nu sunteți conectat automat la Netflix, conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. Netflix după lansări de aplicații.
  • Dacă nu aveți un cont, puteți Înscrieți-vă pentru un proces gratuit.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 15
    7. Faceți clic pe pictograma profilului dvs.Dacă contul dvs. Netflix are mai multe profiluri, faceți clic pe profilul dvs. de utilizator după ce vă conectați la contul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 16
    8. Faceți clic pe un film sau o imagine de emisiune TV.Filmele și emisiunile TV sunt listate de imagini pe Netflix.Faceți clic pe imaginea unui emisiune TV sau a unui film pe care doriți să îl descărcați.
  • Alternativ, puteți să faceți clic pe pictograma de lupă din colțul din dreapta sus și să căutați un film sau un emisiune TV după nume.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 17
    9. Apasă pe Descarca pictograma
    Imagine intitulată Android7Dowload.jpg
    .Este sub o pictogramă care seamănă cu o săgeată în jos pe o linie.Pentru filme, pictograma de descărcare este sub titlul filmului de la partea de sus pentru pagina de informații.Pentru emisiunile TV, faceți clic pe pictograma mică care seamănă cu o săgeată care indică o linie sub fiecare titlu de episod pentru a descărca episodul.Poate dura ceva timp pentru filme și emisiuni TV pentru a finaliza descărcarea.
  • Nu toate filmele și emisiunile TV sunt disponibile pentru descărcare.Pentru a găsi spectacole disponibile pentru descărcare, faceți clic pe pictograma Meniu (☰) din colțul din stânga sus și faceți clic pe Disponibil pentru descărcare.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 18
    10. Faceți clic pe pictograma meniului .Este pictograma cu trei linii orizontale din colțul din stânga sus al aplicației Netflix.Aceasta afișează meniul spre stânga.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 19
    11. Clic Descărcările mele.Este în partea de sus a meniului.Aceasta afișează toate filmele și emisiunile de televiziune descărcate.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 20
    12. Faceți clic pe un film sau un emisiune TV pentru a începe vizionarea.Puteți viziona toate filmele și emisiunile TV descărcate, oricând doriți.Chiar și atunci când sunteți offline.
  • Filmele descărcate și emisiunile TV au o dată de expirare.Expirarea este diferită în funcție de ceea ce descărcați.Filmele și emisiunile TV care expiră în mai puțin de 7 zile vor afișa cât timp ați lăsat. Filmele și emisiunile TV care nu mai sunt disponibile pe Netflix vor expira automat.
  • Pentru a șterge filmele și emisiunile TV descărcate, faceți clic pe pictograma Meniu (☰) din colțul din stânga sus și faceți clic pe Descărcările mele.Clic Administra În colțul din dreapta sus.Faceți clic pe caseta de selectare din colțul din dreapta sus al tuturor videoclipurilor pe care doriți să le ștergeți.Clic Șterge În colțul din dreapta sus
  • Metoda 3 din 3:
    Înregistrarea ecranului Netflix pe Mac
    1. Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 21
    1. Faceți clic pe pictograma de lupă a geamului
    Imagine intitulată macspotlight.jpg
    .Aceasta este pictograma Search Spotlight.Este în bara de meniu din colțul din dreapta sus al desktop-ului Mac.Din păcate, nu există o aplicație Netflix pentru Mac.Cu toate acestea, puteți utiliza QuickTime Player pentru a înregistra înregistrarea Netflix într-un browser web și urmăriți-le mai târziu.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 22
    2. Tip QuickTime player și apăsați pe introduce.Aceasta caută aplicații și fișiere care se potrivesc cu căutarea pe Mac.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 23
    3. Clic QuickTime player.aplicație.Acest lucru lansează playerul QuickTime pe Mac.
  • QuickTime Player vine preinstalat pe Mac.Dacă nu aveți player QuickTime pe Mac, îl puteți descărca gratuit de la App Store.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 24
    4. Clic Fişier.Este în bara de meniu din partea de sus a ecranului.
  • Asigurați-vă că spune "QuickTime player" lângă pictograma Apple din bara de meniu din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 25
    5. Clic Înregistrare nouă a ecranului.Este a treia opțiune din "Fişier" meniul.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 26
    6. Faceți clic pe butonul de înregistrare atunci când sunteți gata de înregistrare.Butonul de înregistrare este butonul circular pe care un punct roșu în centru.Puteți începe înregistrarea acum sau așteptați până când aveți un film sau emisiune TV încărcată pe site-ul Web Netflix pentru a începe înregistrarea.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 27
    7. Faceți clic pe ecran pentru a începe înregistrarea.Faceți clic o dată oriunde pe ecran pentru a începe înregistrarea întregului ecran.
  • Alternativ, puteți face clic și trageți pentru a înregistra o porțiune a ecranului dvs.Acest lucru poate economisi spațiu atunci când înregistrarea ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 28
    8. Navigheaza catre https: // Netflix.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web instalat pe Mac.
  • Dacă nu sunteți conectat automat la Netflix, conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. Netflix.
  • Dacă nu aveți un cont, puteți Înscrieți-vă pentru un proces gratuit.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 29
    9. Derulați în jos și faceți clic pe un film sau o imagine de emisiune TV.Filmele și emisiunile TV sunt listate de imagini pe Netflix.Derulați în jos sub emisiunea de televiziune sau filmul prezentat și faceți clic pe imaginea unui emisiune TV sau a unui film pe care doriți să îl înregistrați. Acest lucru va începe să redea filmul sau emisiunea TV.
  • Alternativ, puteți să faceți clic pe pictograma de lupă din colțul din dreapta sus și să căutați un film sau un emisiune TV după nume.
  • Pentru a selecta un episod de emisiune TV, faceți clic pe pictograma care seamănă cu trei dreptunghiuri stivuite unul de celălalt în colțul din dreapta jos.Faceți clic pe un sezon, apoi faceți clic pe un titlu de episod din lista de episoade.
  • Faceți clic pe pictograma care seamănă cu un dreptunghi din colțul din dreapta jos pentru a vizualiza filmul sau emisiunea TV în modul ecran complet.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 30
    10. Urmăriți întregul film sau emisiunea TV.Pentru a înregistra întregul film sau emisiunea TV, trebuie să urmăriți întregul show în timp ce ecranul QuickTime înregistrează acest lucru.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 31
    11. Faceți clic pe pictograma QuickTime din doc.Când ați terminat înregistrarea, faceți clic pe pictograma care seamănă cu a "Q" în doc în partea de jos a ecranului.Acest lucru se întoarce înapoi la playerul QuickTime.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 32
    12. presa Esc.Aceasta aduce caseta de control al înregistrării ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 33
    13. Faceți clic pe butonul Stop.Este butonul circular cu un pătrat negru în mijloc.Aceasta oprește înregistrarea ecranului.După ce înregistrarea ecranului este finalizată, QuickTime va afișa întregul videoclip înregistrarea ecranului.Dacă doriți să previzualizați înregistrarea, faceți clic pe pictograma Triunghiul Redare.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 34
    14. Clic Fişier.Este în bara de meniu din partea de sus.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 35
    15. Clic Salvați.Este în meniul Fișier QuickTime.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 36
    16. Introduceți un nume de fișier pentru înregistrarea ecranului.Introduceți un nume de fișier pentru înregistrarea ecranului de lângă "Export" În partea de sus pentru meniul de salvare.
  • În mod implicit, înregistrările ecranului vor fi salvate în folderul dvs. de filme.Dacă doriți să o salvați într-o altă locație, o puteți selecta în meniul Salvare.
  • Imagine intitulată Descărcare spectacole de la Netflix Pasul 37
    17. Clic Salvați.Este în colțul din dreapta jos al meniului Salvare.Aceasta salvează înregistrarea ecranului în locația pe care ați selectat-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar