Cum să ai grijă de scorpionii împăratului

Împăratul Scorpion (Pandinus Imperator) este o specie populară de scorpion de a păstra ca un animal de companie, deoarece sunt impresionant de mari și relativ docile. Speciile sunt originale din regiunile tropicale din Africa, deși pot fi păstrate ca un animal de companie oriunde în lume. Împărații adulți Scorpionii medii de aproximativ 8 inci (20 cm) în lungime, făcând specia cea mai mare din lume. Aceste scorpioni sunt cunoscute pentru că au temperamente calme, ceea ce le face toleranța greșelilor îngrijitorului. Împărații scorpioni sunt animale fascinante și pot face pentru un animal de companie excelent pentru o ramificare a începătorilor în Animalele Arahnide.

Pași

Partea 1 din 3:
Locuind Împăratul dvs. Scorpion
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 1
1. Casa scorpionul tău într-un terariu sau un rezervor de pește. Rezervorul poate fi fabricat din sticlă sau plastic, dar trebuie să fie robusi și bine ventilați și ar trebui să aibă un capac sigur că blocarea închiderii. Împăratul scorpionii sunt puternici și pot ridica un capac dacă nu este securizat. Rezervorul nu trebuie să fie mai mic de 10 galoane. Dacă intenționați să aveți vreodată două sau trei scorpioni împărat în același rezervor, optați pentru un rezervor de 15 sau 20 de galoane.
  • Ar trebui să puteți achiziționa un rezervor la orice magazin de animale de companie locale. Puteți comanda, de asemenea, geamuri din sticlă sau din plastic online la site-uri de vânzare cu amănuntul specific pentru animalele de companie sau cu amănuntul mare, cum ar fi Amazon.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 2
    2. Instalați un covor de căldură sub rezervorul Scorpionului. Scorpionii nu își generează propria căldură și, așadar, trebuie să fie păstrați cald prin mediul lor. Puteți oferi căldură pentru scorpionul dvs. prin instalarea unei matrițe de căldură sub rezervor. Acest covor va regla temperatura incintei și va păstra scorpionul să devină prea rece.
  • Împăratul scorpionii au nevoie de o temperatură de zi de aproximativ 29ºC / 85ºF și un timp de noapte scăzut de 23ºC / 75ºF. Dacă locuiți într-un mediu rece, puteți alege să atârnați un termometru în rezervor pentru a măsura temperatura.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 3
    3. Acoperiți podeaua cu 3-5 cm de substrat. Substratul dă scorpionului un strat de sol liber pentru a urca și păstrează umiditatea relativ ridicată în rezervor. Acoperiți podeaua cu un strat gros de substrat, materiale comune pentru care includ solul de potul sterilizat, fibra de cacao, turbă, turbă / vermiculită sau coaja de plută.
  • Substratul trebuie păstrat umed prin pulverizare zilnică cu o sticlă de apă. Pulverizați substratul până când este ușor umed, nu umed sau saturat.
  • Moss poate fi adăugat, de asemenea, la substrat, deoarece va reține umiditatea și umiditatea. Nu acoperiți tot substratul cu mușchi, totuși, deoarece va împiedica scorpionul să se săpare în substrat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 4
    4. Furnizați obstacole în terariu. Scorpionii doresc să se angajeze și să interacționeze cu mediul lor, oferind astfel obiecte ca scoarța și rocile pentru scorpionul tău, să urce, să se ascundă și să se ascundă sub. Adăposturile adecvate includ coaja de plută, un jurnal parțial, lemn de pluș sau o oală de flori. Având aceste obiecte în cușcă va face, de asemenea, scorpionul un animal mai plăcut pentru dvs., deoarece puteți urmări interacțiunea cu mediul său.
  • Împăratul scorpionii iubesc să urce, astfel încât să puteți plasa câteva sucursale scurte în terariu pentru a stimula interesul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 5
    5. Nu așezați lumini luminoase sau calde în jurul cuștii. Deoarece scorpionii sunt animale nocturne, nu le plac luminile luminoase. Păstrați rezervorul din lumina directă a soarelui și departe de radiatoare și alte surse de căldură. Această specie este deosebit de vulnerabilă la lumina UV, iar prea multă expunere va accentua scorpionul, care, în cazuri severe, va duce la moartea sa.
  • Dacă doriți ca cușca să fie bine luminată, astfel încât să puteți vedea scorpionul dvs. de companie, plasați carcasa lângă o fereastră sau lângă o lumină fluorescentă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 6
    6. Curățați în mod regulat carcasa scorpionului. Scorpionii nu fac prea multă mizerie, dar orice rămășiță alimentară trebuie eliminată zilnic. Schimbați substratul și curățați și dezinfectați rezervorul la fiecare 3 sau 4 luni, utilizând un dezinfectant prietenos cu lahnid.
  • Odată ce scorpionul dvs. Moltează, va trebui, de asemenea, să eliminați pielea vărsată.
  • Partea 2 din 3:
    Hrănirea scorpionului
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 7
    1. Pregătiți o dietă bazată pe insecte pentru scorpionul dvs. Așa cum ar fi în sălbăticie, scorpionii împăratului captiv trebuie să mănânce insecte vii. Hrăniți-vă greierii, lăcustele și viermii vii scorpioni. Insectele în sine trebuie să fie hrănite în prealabil cu un amestec bogat în nutrienți disponibil din magazinele de animale de companie (acest lucru este cunoscut sub numele de "Incarcare Gut").
    • Puteți achiziționa greiefice încărcate cu Gut și viermi la orice magazin de animale de companie locale care vinde arahnide și reptile. Insectele încărcate cu intemperii sunt, de asemenea, disponibile online la orice site de retail major de companie.
    • Dacă vă îngrijiți un copil sau un împărat minor scorpion, hrăniți-l insecte mici, inclusiv greierii pinhead.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 8
    2. Hrăniți scorpionul cel puțin de două ori pe săptămână. Scorpionii nu trebuie să mănânce în fiecare zi, dar ar trebui să fie hrăniți oarecum frecvent. Dacă scorpionul este foarte foame în timpul hrănirii săptămânale, puteți începe să o hrăniți la fiecare câteva zile. Pe de altă parte, dacă îl hrănești la fiecare trei zile și adesea mănâncă doar un singur cricket, îl puteți hrăni mai puțin frecvent
  • Adulți scorpioni o dată sau de două ori pe an și nu mănâncă înainte și după molting. Nu fi alarmat dacă observați acest comportament.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 9
    3. Hrăniți scorpionul doi la trei insecte pe hrănire. Nu vă copleșiți scorpionul prin aruncarea unei mâini de greieri vii sau viermi în incinta sa. În schimb, puneți 2 sau 3 insecte pe substrat lângă scorpion și lăsați-le să le mănânce la petrecere a timpului liber. Scorpionii pot fi consumatori temperamentali și uneori pot refuza alimentele cu totul.
  • E în regulă dacă părăsiți greieri neobișnuite în cușcă cu scorpionul. Păstrarea cricketurilor live în rezervor nu vă va răni niciodată scorpionii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 10
    4. Furnizați scorpionul cu apă. Scorpionii beau multă apă, deci asigurați-vă că este disponibil în fiecare zi. Cel mai bine este să oferiți apă într-un fel de mâncare superficială, robustă pe care scorpionul nu le poate bate. Empertorul Scorpion poate dori să se târască în vasul de apă pentru ao ajuta să se răcească. Dați zilnic apa proaspătă scorpionică și spălați vasul de apă în fiecare săptămână sau două.
  • Nu înmuiați vată de bumbac în apă îmbuteliată și plasați-o într-un mic fel de mâncare pentru ca scorpionul dvs. să bea de la. Acest lucru poate fi foarte dăunător pentru scorpionul dvs. și poate duce chiar la moartea sa.
  • Partea 3 din 3:
    Manipularea și îngrijirea scorpionului dvs
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 11
    1. Evitați manipularea scorpionului. Deși scorpionii împăratului sunt, în general, docil, pot continua să se încadreze sau să picătură. Pinchul va răni, deoarece scorpionii împăratului au gheare mari și puternice. Împăratul scorpionului lui Emperpion se pot simți asemănători cu zgomotul unei albine sau a unui Hornet: otrava lui este ușoară, dar stingul va face rău.
    • Este foarte puțin probabil ca vei fi alergic la veninul scorpionului, deși alergiile veninului există. Dacă observați umflarea sau experimentați dureri substanțiale după o lovitură, consultați-vă medicul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 12
    2. Mișcați scorpionul prin coaxizarea într-un recipient din plastic. Dacă aveți nevoie să mutați scorpionul din orice motiv, evitați să utilizați mâinile pentru a ridica și a muta animalul de companie. În schimb, coaxizați-o într-o cutie ventilată - cum ar fi un container de margarină din plastic curat - care poate fi închis ușor odată ce scorpionul intră. Asigurați-vă că recipientul are găuri perked în capac și laturi pentru ventilarea aerului.
  • Alternativ, puteți alege scorpionul folosind o pereche de clești sau forceps. Faceți acest lucru ușor, astfel încât să nu vă zdrobiți accidental coaja.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 13
    3. Păstrați mai multe scorpioni împărat în rezervoare separate. Împăratul scorpionilor nu sunt animale sociale - preferă să trăiască singuri, mai degrabă decât să trăiască în grupuri. Scorpionii se pot mânca unul pe altul dacă sunt adăpostiți împreună. De asemenea, nu este neobișnuit ca mai multe scorpioni să se lupte peste aceeași bucată de alimente sau insecte dacă sunt adăpostite în aceeași incintă.(Cu toate acestea, menținerea unei cantități adecvate de alimente în rezervorul lor ar trebui să împiedice să se întâmple.)
  • Împăratul scorpionii pot fi adăpostiți împreună, dar se bucură de spațiul lor personal și se tolerează doar unul pe celălalt. Dacă simțiți că aveți nevoie de mai multe scorpioni, asigurați-vă că există o mulțime de locuri de ascundere, deoarece animalele pot deveni teritoriale.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 14
    4. Permiteți scorpionului dvs. să se deplaseze liber în jurul incintei sale. Scorpionii vor primi orice exercițiu de care au nevoie din incinta lor. Dacă scorpionul dvs. pare să nu existe sau se deplasează prea mult, contactați VET-ul local sau magazinul de animale de unde ați obținut scorpionul.
  • Nu fi alarmat dacă scorpionul tău ascunde sau rămâne nemișcat pentru cea mai mare parte a zilei. Împăratul scorpionii sunt nocturne și vor ieși și se vor deplasa noaptea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru scorpionii împăratului Pasul 15
    5. Luați scorpionul la veterinar pentru orice preocupare de sănătate. Împăratul scorpionii sunt, în general, animale de companie sănătoase, și ar trebui să aibă puține preocupări de sănătate dacă sunt păstrate în condițiile potrivite. Cele mai frecvente probleme de sănătate se referă la temperatura terariu și a scorpionului. Dacă scorpionul este supraîncălzit, acesta va deveni foarte activ, poate să pară să se strecoare și, în cele din urmă, să se întoarcă pe spate.
  • Dacă animalul este prea rece, va urca în substratul căptușind fundul incintei. De asemenea, animalul nu poate mânca.
  • sfaturi

    Împăratul Scorpionii pot trăi timp de 9-12 ani. Înainte de a cumpăra un scorpion, asigurați-vă că sunteți gata pentru acest angajament de timp și resurse financiare.
  • Dacă aveți copii mici sau animale de companie curioase, poate doriți să vă asigurați că nu se apropie prea mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar