Cum să găsiți adresa url a unui site web

Thiste parere Cum să găsiți adresa unui site web pe computer, telefon sau tabletă. Dacă căutați site-ul unei companii, persoană, produs sau organizație, puteți găsi, de obicei, adresa URL utilizând un motor de căutare, cum ar fi Google, Bing sau DuckDuckgo. Dacă vizualizați deja site-ul URL-ului de care aveți nevoie, îl puteți copia din bara de adrese și îl puteți lipi oriunde doriți, cum ar fi un e-mail, un mesaj text sau o altă filă de browser.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site web 1
1. Mergi la https: // Google.COM Într-un browser web. Puteți vizita pagina de pornire a Google în orice browser web de pe computer, telefon sau tabletă, cum ar fi Chrome, Edge sau Safari.
  • Dacă navigați deja site-ul pe care doriți să îl găsiți adresa URL, săriți până la pasul 6.
  • Google este cel mai popular motor de căutare, dar există multe alternative. Dacă nu găsiți ceea ce căutați pe Google (sau preferați să utilizați ceva diferit), verificați Bing sau Duckduckgo.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site web 2
    2. Introduceți numele a ceea ce căutați în barul de căutare. Acesta este bara din partea de sus a paginii. De exemplu, dacă căutați adresa URL a Geico, compania de asigurări, ați putea scrie Geico sau GEICO Insurance.
  • Dacă căutați ceva cu mai multe cuvinte (cum ar fi numele și prenumele sau un nume de afaceri mai lung), încercați să plasați căutarea în ghilimele pentru rezultate mai precise. Exemplu: "Robyn Fenty" sau "Jersey Shore".
  • Dacă încercați să găsiți o persoană sau o afacere cu un nume comun, acesta poate fi util să includeți locația și / sau un cuvânt cheie util în căutarea dvs. Exemplu: Pizza lui Vinnie în Belmar NJ sau "Joey Roberts" Avocat New Orleans.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site Web Pasul 3
    3. Rulați căutarea. Dacă utilizați un computer, apăsați pe introduce sau Întoarcere Cheie de pe tastatură. Dacă sunteți pe un telefon sau un comprimat, atingeți căutare sau introduce cheie. O listă a rezultatelor căutării va apărea.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site Web Pasul 4
    4. Examinați rezultatele căutării. Primele rezultate de căutare sunt, de obicei, anunțuri promovate de Google. Veți vedea cuvântul "Anunț" Cu litere negre îndrăznețe la începutul tuturor anunțurilor. Derulați peste anunțuri pentru a găsi rezultatele căutării.
  • Dacă utilizați un computer, toată sau o parte din adresa URL a site-ului apare chiar deasupra link-ului pe care faceți clic pentru a vizualiza site-ul. De exemplu, dacă ați căutat WikiHow, vei vedea rum.maniqui-es.com deasupra.
  • Nu toate rezultatele căutării sunt pentru site-urile oficiale. De exemplu, dacă căutați o companie, este posibil să vedeți rezultatele căutării pentru instagram, Twitter și pagini Facebook ale companiei, precum și site-ul lor. Ati putea vedea rezultatele cautarii pentru companii similare si recenzii ale acelei companii.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site Web Pasul 5
    5. Faceți clic pe un link pentru a vizualiza site-ul web. Acest lucru vă redirecționează pe site-ul web.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site Web Pasul 6
    6. Găsiți adresa URL a site-ului web. URL-ul site-ului web se află în bara de adrese, care este de obicei în partea de sus a ferestrei dvs. de browser web. Această bară poate fi în partea de jos a ferestrei din cromată pe unele androizi.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site Web Pasul 7
    7. Copiați URL-ul. Dacă doriți să lipiți adresa URL într-un mesaj, Post sau o altă aplicație, puteți copia și lipi din bara de adrese.
  • Dacă utilizați un PC sau Mac, faceți clic pe adresa URL pentru ao evidenția, apoi apăsați Control + C (PC) sau Comanda + C (Mac) pentru ao copia.
  • Pe un telefon sau tabletă, apăsați și țineți apăsată adresa URL în bara de adrese, apoi apăsați Copie Când apare meniul.
  • Imagine intitulată Găsiți adresa URL a unui site Web Pasul 8
    8. Lipiți URL-ul. Acum că adresa URL este copiată în clipboard, îl puteți lipi oriunde doriți:
  • Dacă utilizați un PC sau Mac, faceți clic dreapta (sau apăsați Control Pe măsură ce faceți clic pe un Mac) locul pe care doriți să-l lipiți URL-ul, apoi faceți clic pe Pastă în meniu.
  • Pe un telefon sau tabletă, apăsați și țineți apăsat locul pe care doriți să-l lipiți URL-ul și apoi apăsați Pastă Când apare în meniu.
  • sfaturi

    Vedea Cum să căutați Google Pentru mai multe sfaturi despre găsirea site-urilor web.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar