Cum să editați sau să eliminați o recenzie postată pe yelp

Vedeți o recenzie care nu vă mai se potrivește cu ceva răcoros sau cu greșeală?Sau aveți doar gânduri diferite despre revizuire după ce ați postat-o ​​și gândiți-vă că doriți să o eliminați pe deplin?Cu Yelp, există o modalitate de ao edita și de a elimina aceste recenzii problematice.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată pe Yelp Pasul 1
1. Decideți cât de mult de revizuire doriți să editați sau să modificați.Dacă este nevoie de o eliminare completă, va fi necesară un buton separat care se află pe toate recenziile.
  • Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată pe Yelp Pasul 2
    2. Încercați să determinați de ce trebuie să se facă aceste modificări la revizuire.Poate că este ceva simplu, sau poate este prea complexă pentru a descrie în câteva cuvinte sau poate că lucrurile s-au schimbat și ați văzut prima experiență nouă, determinați acest motiv.Scrieți o actualizare de revizuire pe Yelp vă poate ajuta să faceți unele modificări ale comentariilor actualizate / modificați recenzii în experiența dvs.
  • Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată pe Yelp Pasul 4
    3. Viziteaza Yelp Web Page.
  • Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată pe Yelp Pasul 9Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată despre Yelp Pasul 5
    4. Apasă pe "Despre mine" Tab, din pagina de pornire Yelp. Din această pagină, veți vedea comentariile dvs.#Scroll în jos în partea de jos a paginii și faceți clic pe butonul alb (cu litere roșie) care spune "Mai mult", Dacă recenzia nu se găsește pe această pagină.
  • Pe măsură ce rotiți prin pagină după pagină, butoanele mai vizualizate se vor transforma "Mai mult" Hyperlink (legături neidentificate).Clic "Următorul" pentru a avansa la pagina următoare.Dacă aveți nevoie să copiați o pagină, în partea de sus și de jos a fiecărei părți a paginii, veți găsi, de asemenea, un hyperlink marcat "Anterior".Faceți clic pe acest buton pentru a merge la lista anterioară a recenziilor pe care le-ați scris.
  • Metoda 1 din 2:
    Editarea unei recenzii
    1. Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată despre Yelp Pasul 6
    1. Faceți clic pe linkul corespunzător cu revizuirea pe care doriți să o editați.Link-urile pot fi găsite direct sub revizuirea dvs. spre dimensiunea stângă a fiecărui element.Cele două linkuri sunt intitulate "Editați | ×" și "Elimina".
  • Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată privind Yelp Pasul 7
    2. Faceți toate editările pe care ar trebui să le faceți.
  • Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată pe Yelp Pasul 8
    3. Clic "Post" După ce editarea dvs. este completă.
  • Metoda 2 din 2:
    Eliminarea unei revizuiri
    1. Imagine intitulată Editați sau eliminați o recenzie postată privind Yelp Pasul 7
    1. Apasă pe "Elimina" Dacă doriți mai degrabă să eliminați revizuirea completă în schimb.
  • 2. Confirmați eliminarea revizuirii. Faceți clic pe butonul Confirmare când pagina care stă "Pentru cei care ar dori să elimine schimbul în schimb" apare.
  • sfaturi

    Primul scriitori de cuvinte scrise în secțiunea comunității de afaceri, vă rugăm să fiți sigur că ați citit Ghidul paginii de discuții Înainte de a trimite mesaje despre pagina de discuții pe site.
  • Fiecare acțiune pe care încercați să o luați pe Yelp (mesagerie, creând o recenzie etc.) are un an "Out" caracteristică, în cazul în care intenționat nu doriți să trimiteți mesajul (înainte de a trimite / publica mesajul.Pentru a anula trimiterea unui mesaj / mesaj, faceți clic pe hyperlink (non-buton) numit "Anulare" aproape "Trimite"/"Publica"/ etc. buton.
  • Avertizări

    Cu ocazia, veți merge într-o afacere care nu mai sunt în afaceri (și sunt marcate ca "ÎNCHIS" de către moderatorii Yelp chiar pe pagina de locație de nivel superior.) În această pagină, nu veți găsi alte recenzii. O regulă majoră ca membru al Yelp, nu este de a reevalua aceste întreprinderi închise.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • acces la internet
    • Contul Yelp
    • Cel puțin o revizuire a afacerilor care a fost deja publicată pe Yelp
    • Mouse-ul computerului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar