Cum să editați o recenzie despre yelp

Tocmai ați greșit ceva într-o revizuire Yelp sau spuneți ceva ce nu ar fi trebuit să fi spus că doriți să fiți eliminat?Toți am avut vremuri când sa întâmplat acest lucru, iar aproape fiecare program bazat pe text are o caracteristică în care puteți edita textul.Acest articol vă poate spune cum să faceți aceste modificări pe Yelp.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 1
1. Știți că numai tu puteți edita orice revizuire pe care o lăsați pentru o afacere.Spre deosebire de WikiHow, care permite unui editor să editeze un articol, puteți edita doar recenzia dvs. și nu puteți edita alte recenzii.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 2
    2. Determinați ce trebuie editat. Planificați ce editări doriți să faceți înainte de a face modificări ale revizuirii.Poate că este o greșeală sau poate că îndepărtează o referire personală la ceva care ar putea fi incorect despre companie.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie despre Yelp Pasul 3
    3. Deschideți din nou browserul web, la Yelp Web Pagage.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 4
    4. Apasă pe "Despre mine" Tab, din pagina de pornire Yelp. Din această pagină, veți vedea comentariile dvs.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 5
    5. Derulați în jos până când ați găsit recenzia pe care doriți să o editați.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 6
    6. Căutați două butoane de legătură (editați și eliminați). Acestea sunt situate ușor sub revizuire și au fost postate pe partea dreaptă a paginii.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 7
    7. Faceți clic pe linkul Editare. Acest lucru vă va duce la revizuirea pe care doriți să o editați din zona dedicată gestionării comentariilor dvs. (care conține două butoane).Link-urile pot fi găsite direct sub revizuirea dvs. spre dimensiunea stângă a fiecărui element.Cele două linkuri sunt intitulate "Editați | ×" și "Elimina".
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 8
    8. Faceți cât mai multe editări, pe măsură ce aveți nevoie de toate odată.Spellcheck, verificarea gramatică și faceți tot ce este nevoie pentru a face această revizuire mai bună.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 9
    9. Apasă pe "Post" După ce editarea dvs. este completă.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 10
    10. Du-te înapoi la original "Despre mine" pagină. Repetați toți pașii pe care l-ați urmat anterior.
  • Imagine intitulată Editați o recenzie privind Yelp Pasul 11
    11. Derulați în jos în partea de jos a paginii. Faceți clic pe butonul alb (cu litere roșie) care spune "Mai mult", Dacă recenzia nu se găsește pe această pagină.
  • Pe măsură ce rotiți prin pagină după pagină, butoanele mai vizualizate se vor transforma "Mai mult" Hyperlink (legături neidenizate.Clic "Următorul" pentru a avansa la pagina următoare.Dacă aveți nevoie să copiați o pagină, în partea de sus și de jos a fiecărei părți a paginii, veți găsi, de asemenea, un hyperlink marcat "Anterior".Faceți clic pe acest buton pentru a merge la lista anterioară a recenziilor pe care le-ați scris.
  • sfaturi

    Există un motiv pentru care nu există butoane pentru partajarea unei revizuiri odată ce este într-o etapă de editare.S-ar putea să fi postat comentarii după această recenzie și ar fi încurcat numărul de câte apar pe pagina dvs. de social media.Ei au inclus două-trei linkuri pentru a le readuce pe social media, dar aceste butoane sunt disponibile numai după ce ați postat editarea la revizuirea dvs.
  • Fiecare acțiune pe care încercați să o luați pe Yelp (mesagerie, creând o recenzie etc.) are un an "Out" caracteristică, în cazul în care intenționat nu doriți să trimiteți mesajul (înainte de a trimite / publica mesajul.Pentru a anula trimiterea unui mesaj / mesaj, faceți clic pe hyperlink (non-buton) numit "Anulare" aproape "Trimite"/"Publica"/ etc. buton.
  • Primul scriitori de cuvinte scrise în secțiunea comunității de afaceri, vă rugăm să fiți sigur că ați citit Ghidul paginii de discuții Înainte de a trimite mesaje despre pagina de discuții pe site.
  • Avertizări

    Ocît, veți întâlni o afacere care a închis. Ele sunt marcate ca "ÎNCHIS" de către moderatorii Yelp chiar pe pagina de locație de nivel superior. Pe această pagină, nu veți găsi alte recenzii. O regulă majoră ca membru al Yelp, nu este de a reevalua aceste întreprinderi închise.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar