Cum să zbori un elicopter de control la distanță

Flying Un elicopter RC poate fi o provocare.Stăpânirea artei și abilitățile de a zbura, de obicei, ia o serie de săptămâni - în fiecare săptămână practicând un anumit pas până când se face cu ușurință.În timp ce sarcina este descurajantă, poate fi, de asemenea, incredibil de distractivă.Odată ce obțineți câteva abilități stăpânite, veți putea să manevrați elicopterul dvs. în tot felul de rutine de direcție și aeriene.Atâta timp cât mențineți măsurile de siguranță adecvate și practicați foarte mult cu elicopterul dvs. în fiecare zi, veți fi pe calea dvs. de a zbura cu elicopterul dvs!

Pași

Partea 1 din 4:
Configurarea elicopterului RC
  1. Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 1
1. Redați-vă cu transmițătorul de radio.Acest lucru este la fel de important ca și elicopterul dvs., deoarece acesta este ceea ce veți controla copterul.Asigurați-vă că toate bastoanele mutați suprafețele de control în direcția corectă.De exemplu, dacă dați o comandă ciclică înainte, asigurați-vă că swashplatele dvs. se înclină înainte, nu în lateral sau înapoi.
  • Înclinați-vă bastoanele rămase și dreapta și vedeți dacă swashplarea răspunde, respectiv, comenzilor.
  • Măriți stick-ul de accelerație.Aceasta ar trebui să prezinte o creștere atât a vitezei motorului, cât și a pasului colectiv pe plasamentul dvs. de swash.
  • Dați o comandă dreapta rotorului de coadă și vedeți cum răspunde elicopterul dvs.Pitch-ul lamei rotorului de coadă ar trebui să se schimbe astfel încât să sufle aerul din dreapta, care la rândul său împinge brațul de coadă spre stânga.În mod similar, o comandă de rotor de coadă stângă ar trebui să sufle aerul din partea stângă, împingând boom-ul coada spre dreapta.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter etapa 2
    2. Verificați centrul de greutate (CG).Țineți elicopterul până la mijlocul lamelor rotorului.Țiglă lame, astfel încât unul să îndrepte direct în jos, în timp ce celălalt este îndreptat direct.Dacă CG este mai mare, boom-ul coada se va roti în sus.Dacă CG este greu de fund, nasul se va roti în sus.Un CG perfect este atunci când corpul elicopterului stă perfect perpendicular pe cel al lamelor rotorului.
  • O altă metodă de utilizat este de a ține elicopterul dvs. de bara de zbor (dacă este echipat cu unul).Elicopterul va începe să pivoteze înainte și înapoi.Dacă începe să se înclină înapoi sau înaintează permanent, CG este oprit.
  • Dacă cg-ul dvs. este oprit, va trebui să eliminați și să poziționați acumulatorul într-o poziție mai echidistant.Acest lucru ar putea însemna îndepărtarea acestuia cu o șurubelniță sau o pereche de clești, în funcție de modul în care este atașat acumulatorul dvs.
  • Dacă utilizați un elicopter alimentat cu gaz, este și mai important să verificați în mod constant CG.Schimbările mici în cantitatea de combustibil pot schimba drastic centrul de gravitate.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 3
    3. Strângeți lamele rotorului.Șurubul unic și piulița de blocare țin de lamele rotorului principal și de coadă.Dacă ați terminat sau sub strângeți aceste lame, ar putea determina funcționarea corectă a elicopterului dvs.O modalitate simplă de a verifica etanșeitatea este de a ține elicopterul dvs., perpendicular pe pământ.
  • Șuruburile ar trebui să fie suficient de strânse încât lamele nu pivotă în jos de trageți de gravitate, ci destul de liberi, astfel încât să se miște când dai elicopterului o mișcare minoră.
  • Cu cât este mai mare elicopterul dvs., cu atât mai sigur că veți dori să faceți lamele rotorului.Acest lucru este valabil mai ales atunci când dimensiunea lamei atinge peste 750mm.Elicopterele mai mici vor avea nevoie de lame mai ușoare.
  • Utilizați cheia pentru a strânge sau slăbi șurubul securizat, în funcție de dimensiunea elicopterului.
  • Partea 2 din 4:
    Exerciții de început
    1. Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 4
    1. Aplicați alimentarea cu elicopterul dvs.Veți dori să faceți acest lucru foarte încet, deoarece aplicarea prea multă accelerație poate provoca înclinarea copterului și căderii, ceea ce va provoca daune.Această creștere inițială a puterii este numită bobină.Când boboci în mod corespunzător, lamele se vor întoarce și ar trebui să începeți să simțiți niște vibrații.
    • Opriți imediat bobinarea când copterul se ridică și dorește să vină de pe pământ.Acest lucru se face prin scăderea pur și simplu a cuplului.
    • Cu elicopterul dvs., acesta este momentul perfect pentru a vă folosi ochii.Vedeți dacă elicopterul dvs. se schimbă spre stânga sau spre dreapta când se rotește.Ascultați cu urechile la motor.Ar trebui să facă un sunet de funcționare consistent, nu un sunet sporadic de pompare.
    • Când elicopterul dvs. este pe teren, nu adăugați nici un fel de tăiere ciclică.Acest lucru vă va face să vă înclinați în direcția comenzii dvs. și trimiteți-vă copterul împotriva solului.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 5
    2. Reglați urmărirea lamelor dvs.Fiecare lame de rotor se află într-un unghi.Majoritatea elicopterelor se vor deplasa între 4.5 și 5.5 grade de pitch pozitiv.Dacă unghiurile fiecărei lame sunt oprite de la altul, o lamă se va ridica mai sus și va provoca accidentul cu elicopterul.Pentru a ajusta acest lucru, astfel încât lamele să aibă unghiuri, trebuie să marcați mai întâi fiecare vârf al lamei rotorului cu o bucată de bandă colorată diferită.
  • Apoi, întoarceți-vă elicopterul, doar ca să devină un centimetru sau două de lift.Puneți ochelarii de protecție și asigurați-vă că partenerul dvs. (dacă aveți unul) poartă și ochelari de protecție.Îndoiți în jos, astfel încât să aveți nivel cu copterul de funcționare.Veți dori să fiți la cel puțin 10-20 de metri distanță de copter când faceți acest lucru.
  • Dacă urmărirea lamei este setată corect, ambele culori ale benzii se vor suprapune unul cu altul.Cu toate acestea, dacă urmărirea este oprită, veți putea distinge ce culoare este mai mare și care este mai mică.
  • Dacă lamele sunt în afara kilterului, opriți elicopterul și opriți-l.Veți dori să reduceți înălțimea lamei superioare, în timp ce creșteți înălțimea lamei inferioare.Reglați linkul cu bile care schimbă pasul pe instrucțiuni de elicopter (legăturile cu bile variază foarte mult între tipurile și mărcile de elicoptere RC).
  • Odată ce acest lucru se face, întoarceți-vă elicopterul, reveniți la sol, și vedeți dacă culorile se suprapun.Acest lucru poate dura două sau trei runde înainte de a obține înălțimea lamelor chiar.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 6
    3. Reglați tăierea ciclică.Plasați elicopterul în mijlocul câmpului pe care îl veți zbura.Dacă există vreun vânt, asigurați-vă că partea din față a copterului se îndreaptă spre el.Porniți elicopterul pe măsură ce stați la aproximativ 10 picioare în spatele ei (purtați întotdeauna ochelarii).Porniți accelerația până când elicopterul este luminos pe șezlonguri.Dacă începe să se deplaseze, pur și simplu coborâți accelerația înapoi.
  • Cu o mașină de acoperire cu zbura, în funcție de modul în care elicopterul dvs. începe să se deplaseze.
  • De exemplu, dacă aveți lame rotor rotor, elicopterul va fi aproape în mod necesar la stânga.Aplicați o ornamentală ciclică corectă cu mașina dvs. de acoperire cu zbura.
  • Pentru a accesa controalele la mașina dvs. de zbor, ar trebui fie să vă recuperați controlerul independent, fie canalul accesat prin swashplate.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 7
    4. Se obișnuiește cu controalele elicopterului.Porniți din nou elicopterul și lăsați-l să se deplaseze / deplasați pe poziția de plecare (punctul de referință).Odată ce elicopterul este stabilizat la punctul de referință, puteți crește încet accelerația înainte.Elicopterul dvs. ar trebui să se deplaseze înainte de aproximativ 10 picioare, înainte de a scădea încet comanda înainte.
  • Stabilizați elicopterul în această poziție, pe măsură ce elicopterul se deplasează ușor împotriva solului.Apoi întoarceți accelerația în poziția din spate.Aduceți-vă elicopterul înapoi la punctul inițial de referință.
  • Faceți același lucru ca înainte, cu excepția mișcării accelerației la stânga și / sau spre dreapta, mutați astfel elicopterul spre stânga și / sau la dreapta punctului de referință.De fiecare dată, mutați elicopterul de 10 picioare, stabilizați, apoi întoarceți-vă accelerația în direcția opusă pentru a aduce copterul înapoi la punctul de referință inițial.
  • Pe măsură ce vă mutați elicopterul, ar trebui să rămână destul de aproape de pământ.Nasul copterului trebuie să se confrunte întotdeauna în față și spre vânt.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 8
    5. Mutați elicopterul în aer.Întoarceți-vă elicopterul și stabilizați-l peste punctul de referință inițial.Copterul tău ar trebui să se rătăcească pe derapurile sale, pe măsură ce creșteți încet puterea accelerației (colectivă).În primul rând, creșteți colectivul până când elicopterul dvs. este de aproximativ 3 inci deasupra solului.După ce îl obțineți în acest punct, începeți să coborâți copterul înapoi la sol încet prin scăderea colectivului.
  • Repetați acest pas printr-o serie de incremente.Începeți prin a merge la 3 inci în aer.Odată ce vă simțiți confortabil cu acest lucru, mergeți la 6 inci sau așa, stabilizați-vă și aduceți înapoi încet la punctul de referință.Apoi du-te 9 inci, 12 centimetri, 15 inci, etc.
  • Odată ce ați stăpânit să vă plimbați la altitudini mai mari asupra punctului de referință, puteți începe să adăugați comenzi direcționale.Mutați accelerația înainte ca elicopterul dvs. să se ridice mai mult în aer.Faceți acest lucru încet și stabilizați copterul după ce ați mutat înainte de 10 metri distanță de punctul de referință.Apoi mutați încet accelerația înapoi, mutați astfel elicopterul înapoi până când ajunge din nou la punctul de referință.
  • Puteți face acest lucru cu comenzile stângi, drepte și diagonale, de asemenea.Dacă, în orice moment, vă simțiți incomod, amintiți-vă să vă stabilizați mai întâi elicopterul în aer.Apoi aduceți copterul încet până când se odihnește pe alunecare.
  • Partea 3 din 4:
    Învățarea mai multor elicopteruri provocatoare
    1. Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 9
    1. Efectuați o rutină de trecere a opt.Pentru această mișcare, veți dori să vă mutați într-o zonă deschisă, dar cu o suprafață mai moale, cum ar fi o fermă ierboasă.Încă o dată, întoarceți-vă elicopterul, deplasați-l ușor și obțineți o senzație pentru comenzile de bază.Prima parte a mișcării este de a transforma puterea colectivă, astfel încât elicopterul dvs. să se ridice încet în aer în sus de trei picioare.Odată ce copterul dvs. este stabilizat în aer în poziția de trei picioare, puteți continua.
    • Începeți să mutați elicopterul la un unghi diagonal înainte și spre dreapta.Faceți acest lucru prin controlul direcțional cu accelerația dvs.Odată ce elicopterul este la aproximativ 6 metri distanță de punctul de referință, începeți să o deplasați numai la dreapta și apoi pe o diagonală dreaptă din spate, apoi înapoi, apoi în spate diagonală, apoi la stânga, apoi în cele din urmă înainte diagonala stângă.
    • În timp ce aceste instrucțiuni pot părea complicate, ele înseamnă, în principiu, că veți începe să vă plimbați la punctul de referință, apoi să mutați copterul într-un cerc în sensul acelor de ceasornic și, în final, terminați înapoi la punctul de referință inițial.
    • Inversați instrucțiunile anterioare atunci când vă deplasați în partea stângă a punctului de referință.În esență, începeți să vă plimbați la punctul de referință, să vă deplasați într-un cerc legat la stânga în sens invers acelor de ceasornic și să terminați înapoi la punctul de referință inițial.
    • Odată ce obțineți o senzație atât pentru cercurile stângi cât și cele potrivite, puteți combina mișcarea într-o mișcare continuă, făcând astfel o figură opt.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 10
    2. Schimbați direcția nasului elicopterului.Până în prezent, toate etapele de precauție și manevrele de bază au presupus că elicopterul dvs. se confruntă cu direcția înainte în raport cu punctul dvs. de referință.Cu toate acestea, acest lucru trebuie să se schimbe, în special atunci când va trebui să zburați în jurul petelor strânse, colțuri și / sau obstacole.Ca normal, întoarceți elicopterul, ridicați elicopterul în sus de trei picioare și stabilizați puterea de împingere.
  • Începeți din punctul de referință, făcând un cerc în sensul acelor de ceasornic, care se încheie înapoi la punctul de referință inițial.Cu toate acestea, în loc să păstrați în mod constant elicopterul cu fața în față, veți folosi comenzile dvs. direcționale pe anghivul dvs. pentru a schimba poziția nasului elicopterului.
  • Pe măsură ce elicopterul se mișcă bine, schimbați controlul direcțional al propulsorului, astfel încât nasul să se confrunte drept.Permiteți elicopterului dvs. să se deplaseze spre dreapta timp de 15-20 de picioare înainte de a încetini puterea și stabilizați copterul.Apoi, întoarceți direcția stâlpului stâng legat, astfel încât nasul să se confrunte spre stânga.
  • Aduceți elicopterul înapoi la punctul de referință inițial și îl stabilizați în aer.Acum puteți începe din punctul de referință care merge spre stânga și făcând drumul înapoi spre dreapta.Pe măsură ce deveniți mai bine cu schimbarea direcției nasului, nu va trebui să vă stabilizați de fiecare dată când vă întoarceți și, în schimb, va începe să curgă în mod natural.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 11
    3. Mutați elicopterul în cercul în sens invers acelor de ceasornic.Aceasta implică atât elicopter cât și mișcarea fizică.În primul rând, începeți elicopterul în sus, ridicați-l la cel puțin 3 metri de la sol și îl stabilizați în aer.Elicopterul trebuie să înceapă întotdeauna prin îndreptarea vântului (nasul îndreptat spre ea) și ar trebui să stați la 10-15 picioare distanță cu transmițătorul cu care se confruntă copterul.Pentru a efectua cercul în sens invers acelor de ceasornic, începeți să vă mișcați elicopterul spre stânga, iar nasul elicopterului îndreptat spre stânga.
  • Continuați spre stânga, cu nasul elicopterului îndreptat în direcția pe care se îndreaptă.Scopul este de a face un cerc în sens invers acelor de ceasornic în jurul corpului cu elicopterul.Aceasta înseamnă că nu numai că trebuie să mențineți mișcarea diagonală a elicopterului, dar, de asemenea, păstrați-o la aceeași distanță de corpul dvs. întreaga distanță în jurul (10-15 picioare).
  • Pe măsură ce mutați elicopterul într-un cerc în sens invers acelor de ceasornic, trebuie să vă mișcați și corpul într-un cerc în sens invers acelor de ceasornic, păstrând întotdeauna transmițătorul cu elicopterul.
  • După ce ați terminat cercul în jurul poziției corpului dvs. și ați obținut elicopterul înapoi la punctul de referință inițial, puteți trece apoi într-un cerc de ceasornic.Este, în principiu, aceeași teorie, menținându-vă corpul poziționat departe de elicopter, dar întotdeauna îndreptat spre el cu transmițătorul tău.Singura diferență este direcția (diagonală dreaptă, mai degrabă decât spre stânga) încât veți menține pentru a finaliza cercul.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 12
    4. Creșteți abilitățile dvs. cu lift translațional.Acesta este un produs al fizicii de bază.Ascensorul suplimentar produs de aerul în mișcare este introdus pe discul rotorului.Acest fenomen poate lua un elicopter relativ alimentat cu pietoni și o transformă într-una mai mare.De exemplu, dacă viteza rotorului merge de 20 mph și elicopterul se confruntă cu o viteză a vântului de 20 mph, ridicarea eficientă a elicopterului dvs. va fi la fel de mare ca și cum lamele rotorului dvs. elicopterului s-au rotit la 40 mph.
  • Pentru a maximiza ascensorul translațional, va trebui mai întâi să faceți unele cercetări cu privire la ceea ce direcția și viteza vântului suflă la.Vitezele între 15-35 mph pot fi traduse în ascensoare mai mari, în timp ce vitezele de aproximativ 40 mph ar putea determina de fapt să pierdeți controlul asupra elicopterului dvs.
  • Începeți pașii obișnuiți de a vă întoarce copterul într-un câmp deschis, ridicându-l și stabilizându-l.De data aceasta, totuși, o să-l ridicați și mai mult la aproximativ 10 picioare de la sol înainte de a vă stabiliza copterul.
  • Pe măsură ce începeți să vă îndepliniți schimburile normale și schimbările direcționale cu el, faceți atât de încet.De exemplu, pe măsură ce vă mutați copterul spre stânga, atât de încet, fără a crește puterea colectivă și lăsați vântul să-ți poarte copterul.Copteria dvs. nu numai că va face o schimbare direcțională la controlul dvs., ci va fi condus la înălțimi de până la 25-50 de picioare.
  • Când vă aduceți elicopterul de la aceste tipuri de altitudini mari, continuați cu prudență.Vrei să mergi foarte încet.Cea mai bună modalitate de a vă aduce elicopterul în jos pentru prima dată este să vă aduceți elicopterul într-o serie de cercuri (așa cum sa practicat înainte).În cele din urmă veți putea să aduceți în jos elicopterul într-o linie mai dreaptă.
  • Partea 4 din 4:
    Asigurarea celui mai bun zbor al elicopterului dvs. RC
    1. Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 13
    1. Găsiți un site de zbor.Aveți nevoie de un spațiu larg deschis, de preferință un câmp, fără clădiri sau copaci în jur.Numărul sau persoanele din zonă ar trebui, de asemenea, să fie limitate, deoarece funcționarea unui elicopter RC poate fi extrem de periculoasă.Dimensiunea spațiului de care aveți nevoie va fi diferită în funcție de dimensiunea elicopterului dvs.
    • Puteți să ieșiți de unul singur, fie să mergeți cu o altă persoană.Distragerile, cum ar fi pranzi, jocuri sau râde, vă pot atenua capacitatea de a vă concentra pe zborul copterului.
    • Câinii și alte animale de companie ar trebui să fie lăsate acasă.Există multe povestiri de groază în care animalele de companie sunt ucise prin căderea aeronavelor.Nu lăsați acest lucru să se întâmple la unul dintre animalele de companie.
    • Dimensiunea zonei ar trebui să fie de cel puțin 60x60 picioare.Cel mai bun material sol este curat, neted, sau zăpadă strâns ambalată.
  • Imagine intitulată Fly O telecomandă Elicopter Pasul 14
    2. Achiziționați sau efectuați echipamente de instruire a elicopterului.Dacă sunteți cineva care este nou pentru a zbura, va trebui să atașați acest echipament pe fundul elicopterului.Echipamentul de antrenament este de obicei două bastoane din fibră de lemn sau de carbon, traversate într-un "T" formă, cu mici bile de cauciuc la capete.Acestea pot fi achiziționate la magazinele de specialitate Helicopter, atât online cât și pe site, pentru aproximativ 40-60 de dolari.
  • Pentru un videoclip bun despre cum să faceți propria dvs. unelte de antrenament, vizitați: https: // YouTube.com / ceas?v = cjtniz2u_0.
  • Imagine intitulată Fly O elicopter de control la distanță Pasul 15
    3. Verificați măsurile de precauție de ultim moment.Va trebui să vă asigurați că bateriile dvs. de recepție, elicopterul și radioul sunt încărcate înainte de a ieși să zboare cu elicopterul RC.De asemenea, va trebui să verificați vremea înainte de a ieși.Dacă vremea este ceva mai mare de 15 mph, și / sau ploaie ușoară, ar trebui să evitați să zburați copterul.
  • De asemenea, ar trebui să aduceți ochelari de protecție cu dvs. când ieșiți să zburați.
  • Dacă veți ieși într-un câmp deschis, mai ales în toamna sau lunile de iarnă, asigurați-vă că purtați haine calde.
  • sfaturi

    Începe încet.Este nevoie de răbdare să învețe să zboare orice aeronavă RC, iar un elicopter nu este o excepție. Nu încercați manevrele aerobice sau provocările precise de aterizare la primul dvs. zbor.Ele se vor sfârși cu siguranță în eșec.
  • Zburați întotdeauna elicopterul atunci când vă uitați la secțiunea nas sau pod, nu coada.
  • Dacă observați o schimbare dramatică a direcției vântului, nu ezitați să modificați punctul de referință din care începeți.
  • Avertizări

    Acesta poate fi un hobby costisitor. Accidentele vă pot face să înlocuiți părțile scumpe.
  • Zburați în siguranță. Un elicopter RC ar putea provoca vătămări grave și / sau daune materiale.Nu încercați niciodată să vătămați oamenii sau animalele cu elicopterul dvs.Cunoașteți regulamentele FAA privind elicopterele RC și alte aeronave de model.Aceste regulamente sunt disponibile la: http: // knowbeforeyoufly.Org.
  • Întotdeauna asigurați-vă că oamenii din apropiere știu ce faceți astfel încât să nu fie surprinși sau îngrijorați de elicopterul dvs.
  • Efectuați verificări de preflângere înainte de a începe să zburați cu elicopterul.Aceasta înseamnă că vă asigurați că bateriile sunt încărcate, nu există nici o deteriorare a elicopterului dvs. și vremea este clară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar