Cum să accesați fișierele de pe un computer cu ubuntu când windows nu reușește să boot

Ați găsit vreodată într-o situație în care aveți într-adevăr nevoie de un fișier, dar din anumite motive ferestre dintr-o dată decideți să nu porniți mașina dvs? Nu panică, șansele sunt fișierele de pe hard disk sunt încă intacte, doar că nu este accesibil în acest moment.Următoarele instrucțiuni vor arăta modul în care puteți avea în continuare acces la aceste fișiere de pe hard disk, chiar dacă computerul nu reușește să pornească în Windows cu un pic de ajutor de la Ubuntu.

Pași

  1. Imagine intitulată Fișierele de acces pe un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 1
1. Mergi la http: // pendriveinux.COM / Universal-USB-Installer-Easy-As-1-2-3 / și defilați tot drumul spre partea de jos a ecranului și faceți clic pe Localdownload Universal-USB-Installer.
  • Imagine intitulată Fișierele de acces pe un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 2
    2. Localizați fișierul descărcat Odată ce programul a terminat descărcarea și faceți dublu clic pe acesta pentru a începe procesul de instalare. (Notă: Faceți clic pe butonul DA Când controlul contului de utilizator Windows apare și întreabă "Doriți să permiteți următorul program de la un editor necunoscut să facă modificări la acest computer?"
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 3
    3. Citiți prin acordul de licență, apoi faceți clic pe butonul I Agree
  • Imagine intitulată Fișierele de acces pe un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 4
    4. Selectați Ubuntu 11.10 desktop din meniul derulant sub pasul 1 și, de asemenea, verificați caseta unde se afișează Descărcați ISO.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 5
    5. Faceți clic pe butonul Da pentru a porni procesul de descărcare.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 6
    6. Faceți clic pe butonul Răsfoire din pasul 2 după finalizarea descărcării pentru Ubuntu 11.10 și localizați fișierul descărcat al Ubuntu 11.10.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 7
    7. Selectați scrisoarea de unitate flash USB din meniul derulant din pasul 3.(Sfaturi: Asigurați-vă că selectați litera corectă pentru unitatea flash USB sau altfel ați putea șterge celelalte hard disk-uri de pe computer. Verificați dublu litera de unitate din computerele mele.)
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 8
    8. (Acest pas este opțional) Alegeți cât spațiu doriți să alocați pentru stocarea modificărilor în sistemul de operare Ubuntu de pe unitatea flash USB prin glisarea cursorului spre dreapta și faceți clic pe butonul Creare.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 9
    9. O fereastră va apărea să vă spuneți ce va face programul și să vă asigurați că ați selectat litera corectă de unitate pentru unitatea flash USB. Apoi faceți clic pe butonul DA.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 10
    10. După ce faceți clic pe butonul DA, vor fi afișate două ecrane. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceste ecrane - doar arată procesul de instalare. Procesul de instalare va dura ceva timp pentru a finaliza aproximativ 20 de minute sau cam asa ceva. Du-te luați o cafea sau o mușcătură de mâncare, apoi reveniți.
  • Imaginea intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 11
    11. Odată ce procesul de instalare este terminat, faceți clic pe butonul Închidere și acum unitatea flash USB este gata să plece. Acum ați instalat cu succes sistemul de operare Ubuntu pe unitatea flash USB.
  • Imagine intitulată de acces la fișiere pe un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 12
    12. Opriți computerul. Apoi conectați unitatea flash USB care conține sistemul de operare Ubuntu într-un port USB de pe computer dacă unitatea flash USB nu este deja conectată.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 13
    13. Porniți computerul și mențineți imediat tasta F2 în timp ce computerul pornește. Acest lucru va accesa meniul dispozitivului de încărcare al computerului. De acolo selectați unitatea flash USB și apăsați Enter. Acum, calculatorul va reporni și va porni de la unitatea flash USB.(Notă: Diferitele computere pot avea o tastă rapidă diferită pentru a presa care va aduce acel meniu. De exemplu, pe un laptop ASUS Holding F2, va aduce meniul dispozitivului de încărcare. Consultați manualul utilizatorului dvs. - cheile comune sunt F2, F10, F11, F12)
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 14
    14. Evidențiați prima opțiune care este executată Ubuntu de la acest USB și apoi apăsați Enter și așteptați ca sistemul de operare Ubuntu să se încarce.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 15
    15. Odată ce vă aflați în sistemul de operare Ubuntu, mutați cursorul mouse-ului la bara neagră din partea de sus și faceți clic pe Du-te, apoi de la Submenu Faceți clic pe Computer.
  • Imagine intitulată de acces la un computer cu Ubuntu când Windows nu reușește să pună pasul 16
    16. Localizați hard disk-ul care conține fișierele pe care le căutați.
  • sfaturi

    Următoarele instrucțiuni sunt destinate a fi făcute înainte ca computerul să se afle într-o stare neincordată. Odată ce sistemul de operare Ubuntu este instalat cu succes pe unitatea flash USB, data viitoare când computerul dvs. nu va porni în Windows, consultați pasul 12 și pentru a accesa fișierele Windows de la Ubuntu.

    Avertizări

    Autorul nu este responsabil pentru daunele care s-ar putea întâmpla în timpul acestui proces.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O unitate flash USB goală cu minim 2 GB de spațiu liber
    • Un computer complet funcțional cu Windows instalat pe acesta (Windows recomandat 7)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar