Cum se descărcă și instalează google chrome

Google Chrome este un browser ușor care este gratuit pentru descărcare pentru Windows, Mac OS X, Linux, Android și iOS. Urmați acest ghid pentru a fi descărcat și instalat pe sistemul dvs. de alegere.

Notă: Dacă sunteți în China, nu puteți descărca browserul fără VPN.

Pași

Metoda 1 din 2:
Descărcarea Chrome pentru PC / Mac / Linux
Imagine intitulată crominstallstep1.jpg
Imagine intitulată crominstallstep1.jpg
1. Mergi la https: // Google.com / crom / În browserul dvs. Puteți utiliza orice browser web pentru a descărca Google Chrome. Dacă nu ați instalat un browser, puteți utiliza browserul web preinstalat al sistemului de operare (Internet Explorer pentru Windows și Safari pentru Mac OS X).
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 2
    2. Clic "Descărcați Chrome". Acest lucru va deschide Termenii și fereastra de servicii.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 3
    3. Determinați dacă doriți ca Chrome ca browser implicit. Dacă îl setați ca browser implicit, acesta se va deschide ori de câte ori este apăsat un link pentru o pagină web într-un alt program, cum ar fi e-mailul.
  • Puteți opta pentru a trimite date de utilizare înapoi la Google prin verificarea casetei etichetate "Ajutor Google Chrome mai bine ..." Acest lucru va trimite rapoarte de accident, preferințe și clicuri. Nu trimite informații personale sau site-uri web.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 4
    4. Faceți clic pe "Acceptați și instalați" după citirea termenilor de serviciu. Instalatorul va începe și va fi instalat Google Chrome când a terminat. În funcție de setările browserului dvs., este posibil să fie necesar să permiteți rularea programului.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 5
    5. Conectează-te la Chrome. După instalare, o fereastră cromă se va deschide prezentarea informațiilor de utilizare pentru prima dată. Puteți să vă conectați cu dvs Contul Google Pentru a sincroniza marcajele, preferințele și istoricul navigării cu orice browser Chrome pe care îl utilizați. Citit Cum se utilizează Google Chrome Pentru câteva sfaturi despre noul dvs. browser.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 6
    6. Descărcați programul de instalare offline (opțional). Acești pași sunt pentru instalarea cromului pe un computer cu o conexiune activă la Internet. Dacă doriți să descărcați un instalator offline pentru a utiliza pe un computer fără o conexiune activă, căutați "Installer Chrome Offline" În motorul dvs. de căutare preferat și urmați primul link către site-ul de asistență Chrome. Veți putea descărca instalatorii offline din această pagină.
  • Există un instalator pentru utilizatorii singuri și unul pentru toți utilizatorii de pe computer. Asigurați-vă că descărcați instalatorul corespunzător.
  • Odată ce instalatorul este descărcat, transferați-l pe computerul pe care doriți să îl instalați și executați-l pentru a instala Chrome la fel ca și cum ați descărcat un program descărcat.
  • Metoda 2 din 2:
    Descărcarea cromului pe dispozitivul dvs. mobil
    1. Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 7
    1. Deschideți magazinul dispozitivului. Pe Android, acesta este magazinul de joacă și pe iOS, acesta este magazinul de aplicații. Chrome este disponibil pe Android 4.0 și mai târziu și iOS 5.0 și mai târziu.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 8
    2. Căutați Chrome. Ar trebui publicat de Google, Inc.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 9
    3. Instalați crom. Faceți clic pe butonul Instalare pentru a începe descărcarea și instalarea aplicației. Este posibil să aveți nevoie să acceptați permisiunile înainte de a le putea instala.
  • Imagine intitulată Descărcați și instalați Google Chrome Pasul 10
    4. Deschideți aplicația. Când vă deschideți mai întâi Chrome, vi se va cere dacă doriți să vă conectați cu contul dvs. Google. Aceasta va sincroniza toate preferințele dvs. de marcaje salvate și de navigare a istoriei cu orice alte versiuni ale cromului pe care îl puteți utiliza.
  • sfaturi

    După instalarea cromului, ați putea dori să mergeți înainte și Setați pagina dvs. de pornire.
  • Google Chrome necesită 350 MB de spațiu liber pe disc și de 512 MB de memorie RAM pentru a rula optim. Verificați dacă computerul dvs. are aceste resurse eliberate înainte de instalarea cromului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar