Cum se formează unitatea c cu windows 7

În Windows 7, vă puteți forma unitatea C fără a fi necesară pentru a formata toate celelalte unități de disc sau partiții, pe computer. Discul de instalare Windows 7 care a fost inclus împreună cu computerul dvs. la momentul cumpărării vă va permite să formați unitatea C și să ștergeți toate setările, fișierele și programele de pe acea partiție. Pentru a vă forma unitatea C, puteți salva și copia de rezervă fișierele și programele la un disc extern înainte de a utiliza discurile de instalare Windows 7 pentru a finaliza procedura de formatare.

Pași

  1. Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 1
1. Înapoi și salvați fișierele. Formatarea unității C va șterge toate fișierele, programele și informațiile salvate pe unitatea C, astfel încât să doriți să faceți o copie de rezervă a oricăror fișiere pe care doriți să le salvate.
  • Salvați fișierele pe un hard disk sau un disc extern sau salvați fișierele într-un alt dosar din rețea, dacă este cazul.
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 2
    2. Obțineți numele computerului dacă este conectat la o rețea. După ce unitatea dvs. C a fost formatată, este posibil să vi se solicite numele computerului în timpul procesului de instalare pentru a vă reconecta la rețea.
  • Du-te la computerul tău "start" Meniu, faceți clic dreapta pe "Calculator," Apoi selectați "Proprietăți" din meniul care apare. Numele computerului va fi afișat mai jos "Numele calculatorului, domeniului și grupurilor de lucru."
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 3
    3. Introduceți discul de instalare Windows 7. În unele cazuri, este posibil să aveți programul de instalare Windows 7 salvat pe unitate flash (USB) cu autobuzul serial (USB), care poate fi de asemenea introdus.
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 4
    4. Opriți computerul. Computerul dvs. va trebui să repornească pentru a citi discul de instalare Windows 7.
  • Deschideți-vă "start" Meniu, apoi faceți clic pe "Închide."
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 5
    5. Putere pe computerul dvs. Atunci când computerul se întoarce înapoi, acesta va citi discul de instalare și va începe procesul de formatare.
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 6
    6. Formatați unitatea C. După ce computerul a recunoscut discul de instalare, vi se va solicita să apăsați orice tastă de pe tastatură pentru a continua. Expertul de instalare va apărea apoi pe ecran.
  • Selectați limba dvs. de la "Instalați Windows" Pagină, apoi faceți clic pe "Următorul" a continua.
  • Citiți și examinați termenii de licență Windows 7. Pentru a trece la următorul ecran, vi se va cere să plasați un marcaj de verificare în caseta de lângă "Accept termenii licenței."
  • Selectați "Personalizat" Când vi se solicită indicarea tipului de instalare pe care doriți să îl efectuați.
  • Selectați "Opțiuni de antrenare (avansate)" Când ați întrebat unde doriți să fie instalate Windows. Alegerea acestei opțiuni vă va permite să selectați unitatea C ca singura unitate pe care doriți să o formați.
  • Faceți clic pe dvs "C" unitatea de disc atunci când Windows solicită partiția pe care doriți să o faceți "Schimbare," sau instalați. Computerul dvs. va începe apoi formatarea sau ștergerea, toate datele existente în prezent pe unitatea dvs. C. Windows vă va notifica când a terminat procedura de formatare.
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 7
    7. Reinstalați Windows 7 pe unitatea dvs. C. După ce unitatea dvs. C a fost formatată, vi se va solicita să reinstalați Windows 7 la acea partiție. Click pe "Următorul" După ce Windows vă anunță că procedura de formatare a fost finalizată. Expertul de instalare Windows va continua să vă atingă prin procesul de instalare. Veți fi solicitat pentru numele computerului dacă sunteți conectat la o rețea și pentru informații cum ar fi numele dvs. de utilizator.
  • Imagine intitulată Formatul unității C cu Windows 7 Pasul 8
    8. Restaurați fișierele salvate. După ce Windows a finalizat procesul de instalare, puteți introduce unitatea hard disk sau discul extern în computer pentru a restabili fișierele înapoi la unitatea C.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poate doriți să vă conectați la Internet înainte de a vă restabili fișierele de rezervă la unitatea C. Conectarea la Internet vă poate solicita să actualizați sau să descărcați noi drivere pentru aplicațiile și programele pe care le reinstalați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar