Cum de a alege un telefon mobil

Selectarea unui telefon mobil se poate simți copleșitoare, având în vedere o mare varietate de opțiuni. Dacă aveți nevoie să alegeți un telefon mobil, opriți și luați în considerare mai mulți factori înainte de a vă deplasa înainte. În primul rând, evaluați nevoile dvs. personale. Când și unde veți folosi telefonul? Aveți nevoie de un telefon inteligent sau puteți obține cu ceva mai de bază? Apoi, uitați-vă la caracteristici speciale. În funcție de modul în care intenționați să utilizați telefonul, poate doriți lucruri ca o cameră de înaltă calitate sau o rezoluție ecran solidă. În cele din urmă, alegeți transportatorul potrivit pe baza bugetului și nevoilor dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea nevoilor dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 1
1. Decideți între telefoanele analogice, digitale sau duale. Telefoanele mobile vin în moduri diferite. Tipul modului pe care îl doriți depinde de modul în care intenționați să utilizați telefonul.
  • Telefoanele analogice transmit în mod continuu semnalele în aer. O mare varietate de telefoane, de la telefoane portabile la telefoane mai mari, vin în modul analogic. Dacă doriți să economisiți bani prin optarea unui telefon mobil mai vechi, mergeți la un telefon mobil care vine în modul analogic.
  • Telefoanele digitale oferă mai multă siguranță. Savesdropping și fura de numere sunt împiedicate prin criptare, astfel încât să puteți dori un telefon în modul digital dacă intenționați să mergeți online cu ajutorul telefonului. Telefoanele digitale au, în general, o transmisie de voce mai clară și sunet. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, mai lungă.
  • Telefoanele cele mai noi sunt modul dual, ceea ce înseamnă că pot fi comutați din modul analogic la modul digital. Acestea pot fi excelente dacă intenționați să utilizați telefonul într-o varietate de locații. Când semnalul este prea slab pentru a merge digital, telefoane duale comutați automat în modul analogic.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil pasul 2
    2. Explorați diferite sisteme de operare. Există în esență patru tipuri diferite de sisteme de operare telefon mobil: Android, iOS, BlackBerry și Windows. Tipul sistemului de operare pe care îl alegeți depinde de nevoile dvs. personale cu privire la telefonul mobil.
  • Android este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare. Este ușor de personalizat, deci dacă sunteți tech-savvy, puteți prefera un Android. Principalul dezavantaj este că designul este actualizat frecvent, ceea ce poate afecta utilizarea.
  • Blackberries sunt excelente dacă preferați o tastatură fizică. Cu toate acestea, murele tind să ruleze mai lent decât alte sisteme de operare. Dacă nu plănuiți să utilizați telefonul pentru mult dincolo de elementele de bază, aceasta nu poate fi o problemă. Dacă intenționați să mergeți online foarte mult, este posibil să doriți un alt sistem de operare.
  • Apple iPhone-uri rulează pe un sistem de operare numit iOS. Dacă dețineți alte dispozitive Apple, un telefon iOS va fi cel mai benefic pentru dvs. În timp ce telefoanele iOS sunt mai puțin personalizabile decât Androids, acestea au tendința de a fi mai ușor de utilizat și au cele mai populare aplicații.
  • Telefoanele Windows sunt relativ noi, dar sunt oarecum mai versatile decât telefoanele inteligente regulate. Afișajul implică în mișcare grafică și infografice, ceea ce ar putea fi de ajutor dacă utilizați telefonul dvs. profesional foarte mult.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 3
    3. Priviți în diferite modele. Veți ține telefonul mobil foarte mult pe tot parcursul zilei. Prin urmare, este o idee bună să mergeți pentru un design care se simte confortabil în mâna voastră. Telefoanele mobile vin într-o varietate de forme, de la forme asemănătoare pătratelor până la forme circulare. Alegeți o formă pe care o simți confortabilă.
  • Pentru a obține o senzație de diferite forme de telefon mobil, faceți o oprire la un magazin electronic. Experimentați cu menținerea unei varietăți de telefoane mobile.
  • Este ușor să uiți un telefon mobil este un obiect fizic. Așa cum veți folosi foarte mult telefonul, asigurați-vă că găsiți un design pe care îl aveți confortabil și de manipulare.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 4
    4. Decideți dacă doriți un telefon inteligent, un telefon de mesagerie sau un telefon de bază. Telefoanele mobile vin în trei tipuri: telefoane inteligente, telefoane de mesagerie și telefoane de bază. Tipul de care aveți nevoie depinde de modul în care intenționați să utilizați telefonul.
  • Un telefon inteligent este cea mai avansată formă de telefon. În plus față de apelarea și mesajele text, puteți accesa Internetul, descărcați aplicații, faceți fotografii și încărcați muzică. Un telefon inteligent este în esență un mini-calculator. Dacă intenționați să utilizați telefonul pentru o mare varietate de activități, telefonul inteligent este cea mai bună opțiune pentru dvs.
  • Un telefon de mesagerie vă permite să efectuați apeluri și să trimiteți mesaje. În general, nu are acces la internet, deși unii vă permit să trimiteți e-mailuri. Un telefon de mesagerie este cu un pas sub un telefon inteligent. Este un mare între ele dacă căutați un telefon care permite comunicarea de bază, dar nu are nevoie de caracteristicile adăugate ale unui telefon inteligent.
  • Un telefon de bază vă permite să efectuați apeluri. Dacă nu plănuiți să utilizați telefonul mobil pentru altceva decât apelurile telefonice, puteți obține probabil cu un telefon de bază. Va fi mai ieftin și mai puțin copleșitor de utilizat decât un telefon inteligent.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 5
    5. Gândiți-vă la ce tip de baterie de care aveți nevoie. Cât timp intenționați să vă utilizați telefonul? Dacă vă veți lua telefonul cu dvs. în zilele lungi de lucru, probabil că veți dori o baterie de mare putere. Căutați un telefon cu o durată lungă de viață a bateriei peste una cu o durată de viață scurtă a bateriei. Cu toate acestea, dacă nu utilizați prea mult telefonul, puteți obține cu o durată de viață mai scurtă a bateriei. Când explorați opțiunile de telefon, asigurați-vă că verificați pentru a vedea cât timp durează bateria fiecărui telefon.
  • Durata de viață a bateriei se agravează cu timpul. Ține minte. Chiar dacă simțiți că puteți obține cu o baterie de o oră până la două ore, este posibil să doriți să mergeți pentru o viață ușor mai lungă a bateriei.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea caracteristicilor
    1. Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 6
    1. Luați în considerare cât de des veți folosi camera. Planificați să luați o mulțime de imagini pe telefon? Dacă sunteți un Instagram Junkie, poate doriți să investiți într-o cameră de calitate superioară. Dacă nu plănuiți să luați prea multe imagini, calitatea camerei poate să nu fie la fel de mare de îngrijorare.
    • Pentru cele mai multe telefoane inteligente, calitatea camerei va fi de 8 megapixeli. Mai multe megapixeli pot produce fotografii de calitate superioară, dar acest lucru nu este singurul factor pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când vine vorba de calitatea fotografiei. Asigurați-vă că aparatul foto are un bliț. În caz contrar, imaginile luate în interior sau noaptea vor ieși neclare.
    • Când faceți cumpărături pentru telefoanele mobile, este o idee bună să faceți câteva fotografii în magazin. Acest lucru vă va oferi un sentiment dacă calitatea imaginii este suficient de mare pentru nevoile dvs.
    Sfat de experți
    Mobile Kangaroo

    Mobile Kangaroo

    Computer & Phone Repair SpecialistiMobile Kangaroo este un magazin de reparații cu servicii complete și furnizor de servicii autorizate Apple cu sediul în Mountain View, CA. Mobile Kangaroo a reparat dispozitive electronice, cum ar fi computere, telefoane și tablete, de peste 16 ani, cu locații în peste 20 de orașe.
    Mobile Kangaroo
    Mobile Kangaroo
    Specialiști de reparații pentru calculatoare și telefon

    Pentru o cameră îmbunătățită și alte caracteristici cum ar fi protecția cu fațadă, mergeți la un iPhone X sau mai târziu. Indiferent de telefonul pe care îl alegeți, încercați să includeți un protector de caz și de ecran în bugetul dvs. pentru ao păstra în siguranță.

  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 7
    2. Uită-te la nevoile dvs. de date personale. Telefoane accesează datele într-o varietate de moduri diferite. Cum intenționați să utilizați telefonul dvs. vă poate ajuta să determinați ce fel de plan de date aveți nevoie.
  • Dacă călătoriți în străinătate mult, uitați-vă într-o ediție Moto X Pure. Este compatibil cu tipurile de date găsite atât în ​​Statele Unite, cât și în părțile din Europa.
  • Datele 4G și LTE au tendința de a furniza cele mai rapide date pentru telefoane inteligente. Dacă sunteți în căutarea unui telefon inteligent de bază, toate nevoile dvs. trebuie să fie îndeplinite cu un tip de date 4G sau LTE. Cu toate acestea, facturile pot fi ridicate cu aceste planuri. Unele telefoane oferă numai planuri de date Wi-Fi, unde puteți efectua apeluri și trimiteți mesaje când sunt conectate la Wi-Fi. Acest lucru poate fi frustrant dacă trebuie să utilizați telefonul într-o zonă fără Wi-Fi, dar vă poate economisi bani.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 8
    3. Decideți ce dimensiune a ecranului doriți. Aveți de gând să utilizați telefonul nostru pentru a viziona o mulțime de filme sau emisiuni TV? Dacă da, poate doriți un ecran mai mare. Telefoanele inteligente devin, în general, mai mari cu fiecare generație nouă. Obținerea celui mai recent tip de telefon inteligent vă va oferi cel mai mare ecran.
  • Dacă nu intenționați să utilizați telefonul pentru a viziona filme, dimensiunea ecranului contează mai puțin. Gândiți-vă la salvarea unor bani și ați optat pentru un ecran mai mic.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 9
    4. Figurați rezoluția ecranului drept. De asemenea, trebuie să vă gândiți la rezolvarea ecranului dacă intenționați să utilizați telefonul pentru a viziona televizorul și filmele. O rezoluție mai mare va oferi imagini și videoclipuri de calitate mai bune. Ca și în cazul dimensiunii, optați pentru rezoluție înaltă dacă vizionați filme și videoclipuri pe telefonul dvs. este importantă pentru dvs. Dacă acest lucru nu este important, salvați-vă banii și optați pentru o rezoluție mai mică.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui transportator
    1. Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 10
    1. Găsiți rate rezonabile pentru discuții, text și date. Transportatorii percepe pentru trei servicii de bază: text, discuții și date. Când selectați telefonul inteligent, asigurați-vă că găsiți rate rezonabile pentru toate cele trei tipuri de servicii.
    • Cei mai mulți utilizatori moderni de telefonie mobilă nu vorbesc pe telefoanele lor la fel de mult. Plătiți pentru câteva minute după cum puteți vorbi. Cu toate acestea, dacă intenționați să discutați foarte mult pe telefonul dvs., fiți deschis pentru a plăti mai mult. De asemenea, trebuie să aveți grijă de taxe suplimentare în ceea ce privește orele de noapte și de week-end.
    • Ar trebui să găsiți un plan de text care să plătească 10 $ pe lună sau mai puțin pentru mesaje text. Ceva mai mult înseamnă că sunteți suprapus. TEXIGING Costuri Furnizorii de telefoane mobile Nimic, așa că nu vă aduceți la plata taxelor de text exorbitant.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 11
    2. Uită-te la taxele de roaming. Taxele de roaming vă pot trimite factura lunară. Când decideți un furnizor, uitați-vă la o hartă a acoperirii dvs. Vedeți ce domenii se califică ca "roaming." Dacă frecventați multe zone, găsiți un plan diferit.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 12
    3. Alegeți furnizorii care oferă studii gratuite. Este o idee bună să testați orice plan nou înainte de a comite. Dacă un furnizor oferă o încercare de luna, luați-o. Puteți încerca acest plan timp de o lună și apoi vedeți ce ar arăta factura dvs. Dacă vă decideți că nu vă place acest plan, puteți să vă retrageți fără penalizare.
  • Citiți totuși imprimarea fină a oricărui contract. Unele studii gratuite nu vor anula automat într-o lună.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 13
    4. Examinați taxe suplimentare. Taxele și suprataxele pot reprezenta un supliment de 10 până la 20 de dolari în fiecare lună. În timp ce acest lucru nu este o mulțime de bani, se adaugă în timp. Merită să găsească un plan cu taxe suplimentare limitate. Cu fiecare plan pe care îl priviți, verificați secțiunea Taxe suplimentare. Căutați un plan cu mai puține taxe.
  • Imagine intitulată Alegeți un telefon mobil Pasul 14
    5. Aflați lungimea medie a contractului. Poate doriți să anulați contractul la un moment dat. Puteți găsi că sunteți nemulțumiți de un furnizor și doriți o schimbare. Unii furnizori votează să semneze un an la doi ani. Acest lucru poate fi prea mult de angajament. Vedeți dacă puteți găsi un furnizor care oferă un contract de 6 luni sau mai puțin.
  • De asemenea, ar trebui să vă uitați cum să vă anulați contractul. Unele companii pot avea taxe de anulare la prețuri sau pot să nu vă lase deloc din contract.
  • sfaturi

    Citiți recenzii ale telefoanelor mobile și ale planurilor telefonului mobil online. Experiențele alți consumatori au avut cu un anumit tip de telefon vă poate ajuta să vă luați decizia.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar