Cum de a alege între smartphone-uri iphone și android

Ați decis că doriți un nou telefon inteligent. Majoritatea telefoanelor inteligente sunt fie pe bază de iPhone, fie pe bază de Android, cum ați alege ce telefon se potrivește cel mai bine? Următorii pași vă vor ghida la cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a vă alege.

Pași

1. Înțelegeți diferențele: Android și iPhone sunt similare, dar au unele diferențe clare.
  • Îți place să schimbi aspectul telefonului dvs. în fiecare moment și apoi? Îți place să folosiți aplicații terțe dacă nu sunteți mulțumit de cei care au venit cu telefonul dvs? Vă bazați foarte mult pe suita Google de aplicații (Drive, Gmail, Google Maps)? Dacă da, atunci luați în considerare cumpărarea unui telefon Android.
  • Îți plac lucrurile așa cum au venit? Doriți un smartphone care se simte premium și, de asemenea, nu compromite funcționalitatea? Vă bazați pe suita Apple de aplicații (hărți Apple, IWork, Imesage)? Dacă da, luați în considerare achiziționarea unui Apple iPhone.
  • 2. Alegeți care dimensiunea ecranului vă convine cel mai bine. Preferați dimensiuni mici, medii sau mari ale ecranului? iPhone vine în câteva dimensiuni standard, 3.5 (diagonală), cum ar fi iPhone 4S sau 4" (Diagonal), cum ar fi iPhone 5 și 5S sau nouul iPhone 6 (4.7" ecran) și iPhone 6+ (5.5" ecran). Prin contrast, dispozitivele Android vin în multe dimensiuni, variind de la compact, cum ar fi Motorola Moto G și Mare, cum ar fi Nexus 6.
  • 3. Decideți cât de importantă este hardware-ul dvs. Îți plac cele mai recente și mai mari specificații? Doriți viteze rapide de procesare rapidă și o cameră cu încărcături de megapixeli? Puteți lua în considerare cumpărarea smartphone-urilor de vârf Android sau iPhone 6+.
  • 4. Luați în considerare dacă simplitatea uitează mai mult pentru dvs. Este posibil ca acesta să nu aibă viteze de procesoare rapide sau un berbec monstruos, dar funcționează la fel de bine, cu performanțe fără sudură. UI-ul iPhone este destul de ușor de utilizat în contrast cu Android, care prezintă o ușoară curbă de învățare.
  • Imagine intitulată Alegeți între iPhone și smartphone-uri Android Pasul 2
    5. Luați în considerare designul smartphone-urilor. Nici un smartphone nu este incontestabil mai bun decât celălalt. Există multe accesorii pentru telefoanele iPhone și Android. Arată și estetica unui telefon contează la fel de mult ca și specificațiile hardware ale acestuia.
  • 6. Încercați să utilizați telefoanele pe lista scurtă.
  • Tastatură. Încercați să introduceți câteva cuvinte utilizând tastatura iPhone și unele cu tastatură Android. Ambele sunt tastatura virtuală cu feedback fizic (numai pe telefoane Android), dar puteți găsi că unul este mai potrivit pentru degete și modul în care tipul de tipul pe care îl introduceți decât celălalt.Imaginea intitulată Alegeți între iPhone și smartphone-uri Android Pasul 3
  • Media: transferarea fișierelor media (muzică, filme) la iPhone-ul dvs. se face prin iTunes (software-ul instalat pe computerul dvs. care durează un timp pentru a vă obișnui) în timp ce Android poate accepta fișiere prin conectarea pur și simplu a unui cablu USB la computerul dvs. Calitatea audio depinde de dispozitivul specific.Imagine intitulată Alegeți între iPhone și smartphone-uri Android Pasul 4
  • Camera: similară cu muzica, fotografiile Android pot fi transferate de pe dispozitiv la computer prin cablu USB, în timp ce fotografiile iPhone au nevoie de iTunes sau alt software special. Calitatea imaginilor depinde de dispozitivul specific.Imaginea intitulată Alegeți între iPhone și smartphone-uri Android Pasul 5
  • Radio: Unele telefoane Android au radio FM încorporate, în timp ce Apple a lansat o aplicație pentru a simula funcționalitatea radio.Imaginea intitulată Alegeți între iPhone și smartphone-uri Android Pasul 6
  • Simplu sau avansat: interfața iPhone utilizează un singur buton "Acasă" și interfața aplicației afișează de obicei un buton virtual "spate". Android `Back` Buton este uneori fizic și are un alt buton foarte util "Detalii", care de obicei afișează opțiuni avansate. Dacă nu căutați niciodată caracteristici avansate, nu veți pierde acest buton, dar adesea (în funcție de aplicația pe care o utilizați) vine la îndemână.Imagine intitulată Alegeți între iPhone și smartphone-uri Android Pasul 7
  • 7. Decideți dacă sunteți în regulă cu actualizări planificate ale OS-ului prospectiv. Apple, de obicei, împinge upgrade la toate dispozitivele sale repede. Actualizările Android au nevoie de timp deoarece trebuie să fie testate și personalizate la tema producătorului. Cu excepția seriei Nexus și câteva alte telefoane, actualizările Android durează câteva luni după ce a fost lansată o nouă versiune.
  • Unii oameni doresc să fie pe marginea tehnologiei, care doresc cea mai recentă și cea mai mare actualizare de îndată ce este în afara. Altele sunt satisfăcute dacă telefoanele lor primesc în cele din urmă o actualizare, în timp ce alții pur și simplu nu deranjează deloc actualizarea. Luați în considerare categoria în care vădeți și alegeți telefonul dvs. smartphone în consecință.
  • sfaturi

    Există defecte cu ambele, Android și Apple. Dacă este folosit cu grijă, ambele vă vor servi bine.
  • Dacă este posibil, cumpărați un telefon deblocat și nesubscrisizat. Poate costa mai mult în avans, dar veți economisi mai mult pe termen lung.
  • Nu credeți hype. Pentru unii oameni, iPhone-ul funcționează cel mai bine, pentru alții, Android se potrivește facturii. Nu cumpărați un smartphone pentru că este la modă sau rece. Găsiți cea care vă va potrivi nevoilor.
  • Pentru a testa un telefon încercați să introduceți un mesaj text, efectuați un apel, redați o muzică, răsfoiți Web-ul, modificați setările de afișare și verificați setările generale.
  • Să se abțină de la site-urile de vizită care sunt fansite. Există sute de fani pentru Android și Apple, care își împing ideile cu privire la motivul pentru care unul este mai bun decât celălalt.Ei vor induce în eroare doar să cumperi un telefon pe care nu-l dorești.
  • Contradicția cu mitul, telefoanele Android nu sunt nici ieftine, nici shoddily construite. Multe telefoane Android noi sunt la fel de bine construite ca iPhone. O etichetă de preț ridicată nu înseamnă neapărat o calitate superioară.
  • Scopul de a cumpăra un smartphone cu intenția de ao folosi timp de cel puțin 2 ani. Cele mai multe contracte de telefonie durează de doi ani, este înțelept să cumperi un telefon în consecință.
  • Avertizări

    Acest articol enumeră numai cele mai importante întrebări pe care trebuie să le întrebați înainte de a cumpăra un smartphone și nu este menit să fie cuprinzătoare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar