Cum să alegeți un telefon dacă sunteți greu de auzit

Telefoanele sunt unul dintre cele mai comune mijloace de comunicare, dar pot fi greu de utilizat dacă nu puteți auzi întotdeauna cealaltă persoană. În funcție de dorințele dvs. personale, puteți găsi telefoane care vă permit să măriți volumul, să comunicați prin text sau prin chat video. Pentru a alege un telefon atunci când sunteți greu de auz, de cercetare la domiciliu telefoane, alegeți un telefon mobil bun și asigurați-vă că nevoile dvs. sunt îndeplinite.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cercetarea telefoanelor de acasă
  1. Imagine intitulată Găsiți telefonul mobil
1. Căutați opțiuni pentru a modifica telefonul curent. Dacă preferați să utilizați ceea ce aveți deja, există opțiuni disponibile. De exemplu, vă puteți sincroniza telefonul și computerul astfel încât apelurile dvs. să fie subtitră pentru dvs. pe computer în timpul conversației.
  • Imagine intitulată Lock iPhone fără un buton de alimentare Pasul 9
    2. Decideți dacă vă puteți baza pe auzul dvs. Dacă puteți auzi, de obicei, conversații fără lipire sau folosind un aparat auditiv, atunci un telefon amplificat poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Un telefon amplificat vă permite să măriți volumul și să ajustați tonul apelurilor la un nivel pe care îl puteți auzi.
  • Înainte de a vă cumpăra telefonul, cereți câțiva dintre prietenii și rudele dvs. să aveți o conversație cu dvs. în timp ce acoperiți gura, astfel încât să nu puteți vedea buzele lor. Dacă le puteți înțelege, atunci ar trebui să puteți utiliza un telefon amplificat. Dacă aveți probleme în urma conversației, atunci ar trebui să căutați un telefon acceptat de text.
  • De asemenea, este posibil să puteți mări volumul unui sonerier pe un telefon amplificat.
  • Dacă puneți telefonul amplificat pe telefonul difuzorului, atunci puteți folosi și ambele urechi pentru a auzi, în loc de doar una.
  • Gândiți-vă la configurarea casei dvs. atunci când alegeți un telefon amplificat, deoarece puteți perturba alți rezidenți sau vecini cu pereți adiași.
  • Imagine intitulată Lock iPhone fără un buton de alimentare Pasul 5
    3. Știți dacă aveți nevoie de sprijin pentru auzul dvs. Dacă puteți auzi, dar uneori dor de cuvinte, atunci luați în considerare un telefon care vă permite să auziți conversația, dar vă ajută să vă stimulați înțelegerea despre ceea ce se spune. Un telefon subtitrativ oferă o transcriere a ceea ce vă spune cealaltă persoană.
  • Dacă utilizați un telefon subtitrat, atunci trebuie să puteți vorbi cu cealaltă persoană.
  • Veți avea nevoie de internet de mare viteză pentru a utiliza un telefon subtitrativ.
  • Imaginea intitulată Obțineți un telefon mobil gratuit Pasul 2
    4. Decideți dacă doriți să utilizați un serviciu de telefon / text de text. Telefonul sau releul de text vă permite să comunicați prin telefon cu rudele dvs. de vorbire, chiar dacă aveți nevoie să scrieți răspunsurile la conversație. Tu sau persoana care vă cheamă puteți iniția serviciul, de obicei introducând într-un cod care funcționează în zona dvs. Serviciul va scrie ce spune cealaltă persoană, astfel încât să o puteți citi, apoi vor citi răspunsurile dvs. la cealaltă persoană.
  • Este posibil să existe o taxă pentru un serviciu de transmisie de text.
  • Spuneți prietenilor și familiei că veți folosi serviciul în avans.
  • Mergeți online sau adresați-vă agenției dvs. locale de service pentru a obține codul pentru zona dvs. Serviciile sunt disponibile pe plan internațional.
  • Imagine intitulată Selectați protecția auzului Pasul 7
    5. Știți dacă veți folosi un aparat auditiv cu telefonul dvs. Utilizarea unui aparat auditiv vă poate permite să utilizați un telefon standard, dar veți dori să verificați evaluarea compatibilității aparatului auditiv (HAC) pentru a vedea dacă telefonul va interfera cu ajutorul dvs. auditiv. Multe telefoane sunt compatibile cu aparatele auditive, dar va trebui să verificați modelul specific pe care sunteți interesat să îl achiziționați.
  • Dacă un telefon este evaluat ca HAC compatibil, asta înseamnă că telefonul dvs. va livra sunetul drept și fără probleme din partea receptorului în aparatul dvs. auditiv.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui telefon mobil bun
    1. Imagine intitulată Blocare iPhone fără un buton de alimentare Pasul 2
    1. Luați în considerare dacă vă simțiți confortabil folosind un telefon mobil. Telefoanele mobile pot lucra cu aparatele auditive, vă permit să vă faceți chat video și să oferiți o modalitate ușoară de a avea conversații text. De asemenea, puteți utiliza un serviciu de captare pe telefonul mobil, astfel încât să puteți accepta conversații vocale cu oamenii.
  • Imagine intitulată Eticheta de telefon mobil Practică Pasul 1
    2. Verificați caracteristicile de text. Dacă știți că doriți să trimiteți o mulțime de text, luați în considerare modul în care funcționează textarea pe fiecare telefon. Unele telefoane au tastaturi, indiferent dacă sunt digitale sau construite în telefon. Alte telefoane necesită să apăsați tastele numerice un anumit număr de ori în scopul textului. În timp ce aceste telefoane pot fi economice, ele fac mai greu de textul.
  • Verificați planul de telefon pentru taxele de text. Este posibil să trebuiască să plătiți pe mesaj text dacă nu aveți un contract care include mesaje text nelimitate.
  • Imaginea intitulată Luați îngrijirea corectă a noului dvs. telefon mobil pasul 7
    3. Căutați caracteristici pentru greutatea auzului. Unele telefoane vă permit să măriți volumul la nivelurile care îndeplinesc nevoile dvs. sau să utilizați un set cu cască. De asemenea, puteți găsi telefoane care au opțiuni vibratoare pentru ambele apeluri și mesaje text, care vă pot ajuta dacă aveți probleme cu auzul inelului.
  • Dacă alegeți un smartphone, veți avea acces la Internet.
  • Imagine intitulată Înregistrați o conversație telefonică Pasul 2
    4. Întrebați dacă apelarea video va fi o opțiune. Discutați cu prietenii și rudele dvs. pentru a discuta opțiunea de a utiliza caracteristici de apel video. În timp ce vă puteți lupta în continuare cu auzul cealaltă parte a conversației, apelurile video vă permit să vedeți cealaltă persoană în timp ce vorbiți cu ei, astfel încât să vă puteți susține auzul cu lipire. Veți avea, de asemenea, beneficiul de a utiliza ambele urechi pentru a auzi, spre deosebire de menținerea difuzorului de telefon la o ureche.
  • Skype permite apelarea video fie pe computerul dvs., fie pe telefonul mobil.
  • Dacă aveți un iPhone sau iPad, puteți face față cu alții care utilizează aceste dispozitive.
  • Imagine intitulată Lock iPhone fără un buton de alimentare Pasul 3
    5. Verificați compatibilitatea aparatului auditiv al telefonului dvs. (HAC). Telefoanele mobile sunt evaluate pe capacitatea lor de a interacționa cu aparatele auditive. Ajutoarele auditive pot interfera cu microfonul telefonului mobil, iar telefonul mobil poate interfera cu telecoilele din aparatul auditiv.
  • Microfon (M) Ratings rulează de la M1-M4, cu M-4 reprezentând cea mai bună calitate. Telecoil (T) Ratingurile rulează de la T1-T4, cu T4 fiind cel mai bun rating. Cel mai mare rating HAC este un M4 / T4.
  • Metoda 3 din 3:
    Asigurați-vă că nevoile dvs. sunt îndeplinite
    1. Imaginea intitulată obține un tip
    1. Decideți dacă veți comunica verbal. Unele telefoane pentru a fi greu de audiere includ caracteristici care vă permit să creșteți volumul conversației sau să citiți o transcriere a ceea ce spune cealaltă persoană. Aceste caracteristici se bazează pe greutatea de auz pentru a comunica în continuare partea lor de conversație verbal.
  • Imagine intitulată Răspunsul telefonului POST 10
    2. Luați în considerare cât de des vă plimbați în timpul telefonului. Telefoanele fără fir pot fi foarte convenabile, dar telefoanele cu cabluri transmit sunetul mai bine. Din moment ce sunteți greu de auzit, alegerea unui telefon cu cablu este cea mai bună opțiune pentru a vă susține auzul - totuși, puteți face un telefon fără fir pentru dvs. dacă utilizați un aparat auditiv sau alegeți un model care vă permite să reglați sunetul.
  • De asemenea, puteți găsi pachete combo care vă permit să comutați de la cablate în firless, astfel încât să puteți utiliza ceea ce este convenabil pentru dvs.
  • Imagine intitulată Eticheta de telefon mobil Practică Pasul 12
    3. Știți dacă aveți nevoie de text. Telefoanele mobile sunt configurate pentru mesajele simple, astfel încât acestea pot fi o opțiune excelentă pentru dvs. dacă vă simțiți confortabil comunicarea prin text. În plus față de textarea printr-un telefon mobil, unele servicii precum releul de text vă permit să vă trimiteți răspunsurile la persoana cu care comunicați, ceea ce este apoi citiți de către un operator de telefon.
  • Asigurați-vă că puteți citi textul.
  • Imagine intitulată Instalați Siri pe iPhone 4 Pasul 2
    4. Verificați pentru caracteristici speciale dacă sunteți cu deficiențe de vedere. Dacă aveți și dificultăți de a vedea, puteți găsi telefoane care au fonturi mai mari și mai ușor de văzut butoanele, ceea ce face mai ușor să vedeți ce aveți nevoie pentru a apăsa. De asemenea, puteți găsi telefoane subtitrare care au un tip mai mare pe transcrierile apelurilor.
  • Imagine intitulată Instalați Siri pe iPhone 4 Pasul 14
    5. Căutați opțiuni de asistență dacă aveți probleme de dexteritate. Dacă aveți probleme cu păstrarea unei mâini constante sau prin apăsarea corectă a butoanelor mici, puteți obține un telefon care are butoane mari și mai mari, controale simple. Aceste caracteristici facilitează utilizarea telefonului fără a apela în mod accidental persoana greșită, terminând un apel sau apăsând butoanele în timpul unei conversații.
  • Imagine intitulată Păstrați iPhone SEXY PASUL 4
    6. Căutați telefoane care au inele îmbunătățite. Dacă aveți probleme cu auzul inelului de telefon, puteți găsi telefoane, cum ar fi un tonecaller, care face un sunet suplimentar când inel. De asemenea, puteți găsi telefoane care luminează atunci când inel pentru a putea vedea că vine un apel. Aceste caracteristici vă oferă un suport adăugat pentru primirea apelurilor.
  • sfaturi

    Este posibil să puteți obține telefoanele asistate gratuit de la Orașul dvs. sau de la Oficiul Comisiei de Stat.
  • Explicați-vă prietenilor și rudelor dvs. modul în care doriți să comunicați prin telefon, astfel încât să-și adapteze apelurile pentru a vă satisface nevoile.
  • Pe multe telefoane, puteți schimba audio la setările de sistem Mono la Mono. Aceasta înseamnă un sunet egal va ieși din fiecare parte a căștilor / căștilor.
  • Avertizări

    Dacă nu știți cine este apelantul, fiți atenți la modul în care răspundeți la declarațiile pe care nu le înțelegeți. Apelul ar putea fi de la un telemarketer.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar