Cum să exportați și să importați un blog wordpress

WordPress este o platformă de blogging open source care este utilizată atât în ​​mod privat, cât și pe WordPress.com. Majoritatea blogurilor sunt găzduite pe WordPress.Comitetul COM, dar multe companii și organizații descarcă software-ul de la WordPress.org pentru blogurile lor de afaceri sau personale sau pentru a utiliza ca sistem de gestionare a conținutului (CMS). Blogurile schimbă adesea adresele. De exemplu, puteți decide că doriți WordPress.COM Blog pentru a merge pe site-ul dvs. profesional sau poate doriți să mutați un blog cu auto-găzduit la WordPress.com, în timp ce schimbați numele de domeniu. Puteți face acest lucru cu funcțiile de import și export WordPress. Citiți mai multe pentru a afla cum să exportați și să importați un blog WordPress.

Pași

Partea 1 din 3:
Exportarea blogurilor WordPress
  1. Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 1
1. Conectați-vă la blogul dvs. WordPress existent. Faceți clic pe numele blogului dvs. și selectați "Bord" din meniul. Ar trebui să vedeți o listă de opțiuni din partea stângă a ecranului dvs.
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 2
    2. Găsi "Instrumente" Meniul din partea stângă, lângă partea de jos a tabloului de bord. Alege "Export" caseta din lista de opțiuni. Veți dori cel mai probabil să vă exportați mai întâi conținutul, astfel încât să îl puteți importa în altă parte.
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 3
    3. Decideți cât de mult din conținutul dvs. doriți să exportați. Opțiunea de top este "Tot conținutul," și este cea mai populară alegere. Clic "Descărcați Export File" pentru a crea un an "Xml" Fișierul întregului dvs. blog pe computerul dvs.
  • Puteți vedea opțiunea "Transferul ghidat" pe pagina dvs. de export. Acesta este un serviciu, furnizat de WordPress.com, pentru aproximativ 119 dolari. Acestea vor exporta site-ul dvs. și vor importa pe site-ul la alegere. Dacă alegeți să descărcați limbajul de marcare extensibil (XML) sau site-ul web, fișier, este întotdeauna complet gratuit.
  • Unele încărcări, fotografii și linkuri pot să nu fie exportate în fișierul dvs. Este posibil să fie necesar să reîncărcați o parte din acest conținut pe noul dvs. site web.
  • Imagine intitulată Export și importă un blog WordPress Pasul 4
    4. Plasați fișierul într-un dosar ușor de accesat sau pe desktop. Veți avea nevoie de acest fișier pentru ao importa mai târziu.
  • Partea 2 din 3:
    Importarea blogurilor WordPress
    1. Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 5
    1. Du-te la WordPress.com sau wordpress.Site-ul ORG. Du-te la pagina blogului. Găsiți secțiunea Instrumente din tabloul de bord și selectați "Import" opțiune.
    • Puteți încerca să transferați cuvântul dvs. WordPress.com sau .org blog la o platformă non-wordpress. Un anumit conținut care nu corespunde formatului site-ului poate fi pierdut. WordPress este gratuit, și open-sursă, deci dacă un programator web poate instala WordPress.ORG Software pe noul site web, poate fi cea mai ușoară opțiune. Veți avea deja familiarizarea cu modul în care blogul poate fi schimbat, ceea ce duce la mai puține probleme.
  • Imagine intitulată Export și importă un blog WordPress Pasul 6
    2. Alegeți opțiunea WordPress, apoi alegeți fișierul XML de pe computer. Clic "Încărcați" Pentru a încărca fișierul XML la noul blog. Selectați "Descărcați și importați fișierele atașate" Pentru a vă deplasa mass-media împreună cu restul blogului.
  • Partea 3 din 3:
    Importul și exportul bazelor de date WordPress
    1. Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 7
    1. Atribuiți unui dezvoltator web pentru a exporta baza de date, dacă nu ați tratat niciodată codarea înainte. Este important să urmați instrucțiunile exacte pentru a vă asigura că baza dvs. de date rămâne intactă și încarcă corect la un nou site web.
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 8
    2. Conectați-vă la localitatea dvs "phpmyadmin" Pentru a exporta baza de date privată CMS. Sub WordPress, faceți clic pe "Structura" fila și apoi "Export" opțiune. Faceți clic pe caseta pentru "Adăugați vizualizarea masa / picătură" și caseta la "Salvați ca fișier."
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 9
    3. Clic "Merge" Pentru a descărca un fișier de limbă de interogare structurat (SQL). Deschideți fișierul într-un program de editare a textului. Selectați funcția de căutare pentru a găsi toate adresele URL anterioare (site-ul web).
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 10
    4. Înlocuiți fiecare adresă URL veche cu noua adresă de domeniu. Puteți să faceți clic pe "Înlocuiește-le pe toate" Pentru a face acest lucru în 1 pas. Verificați documentul pentru a vă asigura că toate adresele URL sunt modificate înainte de a salva fișierul.
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 11
    5. Creați o nouă bază de date pentru noul dvs. domeniu. Conectați-vă la serverul dvs. și mergeți la "MySQL Baze de date." Creați o bază de date nouă și alocați-i un utilizator nou pentru a servi ca administrator.
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 12
    6. Conectați-vă la "phpmyadmin" Pentru noua dvs. bază de date. Sub "Import" Fila, selectați fișierul pe care tocmai l-ați descărcat, modificat și salvat. Clic "Merge" Pentru a încărca fișierul pe platforma dvs. WordPress.
  • Imagine intitulată Export și importați un blog WordPress Pasul 13
    7. Găsi "WP-config.php" Fișier pe serverul dvs. Modificați detaliile bazei de date, înlocuindu-le cu noile server și setări de domeniu.
  • sfaturi

    Dacă doriți să redirecționați toți cititorii dvs. la noul dvs. site, WordPress.COM oferă A "Actualizarea redirecționării site-ului" care va redirecționa automat fanii. Serviciul costă aproximativ 12 USD pe an, dar prețul depinde de durata de timp pe care o utilizați și adresa URL.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • WordPress Blog (fie .com sau .org)
    • Memorie gratuită de calculator
    • Serviciul de transfer ghidat (opțional)
    • Serviciul de redirecționare a site-ului (opțional)
    • Programator web
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar