Cum se creează un cont jabber

Jabber (XMPP) este un protocol open source IM similar cu WhatsApp, Telegram sau Facebook Messenger. Oferă o mulțime de domenii diferite pentru adresa, care la rândul său permite mai multă personalizare decât alte servicii. Toți te-ai înregistrat cum să înregistrezi un cont Jabber.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înregistrarea unui cont
  1. Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 1
1. Du-te la un site de înregistrare Jabber. Există multe site-uri web care vă permit să înregistrați un cont Jabber. Următoarele sunt câteva site-uri pe care le puteți utiliza pentru a înregistra un cont:
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 2
    2. Introduceți un nume de utilizator. Utilizați bara de lângă "Nume de utilizator" Pentru a introduce numele de utilizator. Numele dvs. de utilizator poate conține litere sau numere, dar nu există caractere speciale.
  • Numele de utilizator nu sunt sensibile la minuscule.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 3
    3. Selectați un sufix (dacă este disponibil). Formatul pentru o adresă Jabber este numele de utilizator @.Extensie (I.E. Nume de utilizator @ Xmpp.jp). Unele site-uri de înregistrare vă permit să selectați numele de domeniu pe care doriți să îl utilizați ca sufix în adresa dvs. de jabber. Alții vă dau doar o opțiune. Dacă aveți opțiunea, utilizați meniul derulant de lângă numele dvs. de utilizator pentru a selecta un nume de domeniu pe care doriți să îl înregistrați.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Jabber Pasul 4
    4. Introduceți parola și confirmați-o. Există două linii în care utilizați pentru a crea o parolă. Introduceți parola în prima linie. Pentru a confirma parola, introduceți parola în a doua linie exact așa cum ați făcut în prima linie.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 5
    5. Verificați că sunteți o persoană. Cele mai multe site-uri de înregistrare XMPP au un instrument pentru a verifica că sunteți o persoană reală. Aceasta poate fi o cutie ReCAPTCHA care necesită verificarea casetei care spune "Nu sunt un robot", Sau este posibil să vi se solicite să introduceți caractere pe care le vedeți într-o imagine pentru a vă înregistra contul. Urmați instrucțiunile pentru a verifica dacă sunteți o persoană.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 6
    6. Clic Inregistreaza-te. Aceasta înregistrează adresa dvs. XMPP cu serverul pe care l-ați selectat. Amintiți-vă numele de utilizator, adresa și parola.
  • Metoda 2 din 2:
    Conectarea la un client Jabber
    1. Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 7
    1. Mergeți la o pagină de descărcare a clientului Jabber. Clientul este software-ul pe care îl puteți utiliza pentru a vă conecta la contul dvs. Jabber și pentru a discuta cu persoane pe mesaje instantanee. Mergeți la un site web și pentru un client Jabber și căutați "Descărcări" pagină. De asemenea, puteți descărca și instala un client Jabber pentru dispozitivul dvs. mobil de la App Store pe iPhone sau iPad sau magazinul Google Play pe Android. Următoarele sunt clienți Jabber pe care îl puteți descărca:
  • Imaginea intitulată Creați un cont Jabber Pasul 8
    2. Descărcați și instalați clientul Jabber. Pe PC și Mac, mergeți la site-ul web pentru clientul Jabber pe care doriți să-l descărcați și faceți clic pe linkul de descărcare pentru versiunea care va rula în sistemul dvs. de operare. Faceți dublu clic pe fișierul descărcat și urmați instrucțiunile din Expertul de instalare pentru a finaliza procesul de instalare. Pe dispozitivele mobile, deschideți magazinul Google Play sau App Store și căutați clientul Jabber pe care doriți să îl descărcați. Atingeți obține sau Instalare sub clientul jabber pe care doriți să îl instalați.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 9
    3. Deschideți clientul Jabber. Pe Windows, puteți găsi aplicații pe care le-ați descărcat în meniul Start Windows. Pe Mac, puteți găsi aplicații pe care le-ați descărcat în folderul Aplicații din Finder. Pe dispozitivele mobile, atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps.
  • Imaginea intitulată Creați un cont Jabber Pasul 10
    4. Faceți clic pe opțiunea de a vă conecta cu un cont existent. Fiecare client Jabber este puțin diferit. Unii vă pot cere să vă înregistrați un cont cu clientul pe care l-ați descărcat. Unii vă pot cere să faceți clic pe opțiunea pentru a adăuga un cont nou. Alții pot avea un ecran simplu de conectare pe care introduceți adresa și parola pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 11
    5. Selectați opțiunea de a vă conecta cu un protocol Jabber sau XMPP. Unele aplicații de mesagerie instantanee suportă mai multe protocoale de mesagerie instantanee. Dacă clientul dvs. IM acceptă mai multe platforme IM, selectați opțiunea de a vă conecta cu un cont Jabber sau Xmpp.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 12
    6. Introduceți numele de utilizator sau adresa dvs. Ecranul de conectare pentru fiecare client Jabber este diferit. Dacă vi se cere să introduceți adresa dvs. de jabber, introduceți adresa completă (i.E. Nume de utilizator @ Xmpp.jp). Dacă vi se cere să introduceți numele de utilizator, introduceți doar porțiunea de utilizator a adresei dvs.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 13
    7. Introduceți porțiunea de domeniu a adresei dvs. Jabber. Dacă clientul dvs. Jabber nu vă cere să introduceți adresa dvs. Introduceți adresa jabber pe o singură linie, introduceți porțiunea care vine după simbolul @ în linia care spune "Domeniu" sau "Gazdă" sau ceva similar.
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 14
    8. Introduceți parola. Introduceți parola pentru contul dvs. Jabber în linia care spune "Parola".
  • Imagine intitulată Creați un cont Jabber Pasul 15
    9. Faceți clic pe butonul de conectare. După ce introduceți acreditările contului dvs. Jabber, faceți clic pe butonul care spune "Autentificare", sau "Conectare" sau ceva similar.
  • Dacă nu sunteți în stare să vă conectați cu clientul dvs. Jabber, încercați un alt client.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un cont Jabber
    • Un client jabber
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar