Cum să vă schimbați adresa url wordpress

Toți te-ai făcut cum să schimbi adresa web a blogului pe WordPress.COM. Blogurile găzduite la WordPress.com, care oferă de obicei adrese în format yourblog.WordPress.COM, vă permit să înlocuiți yourblog Parte la adresa URL cu numele dorit. Dacă ați actualizat WordPress gratuit.COM cont la un plan personal, blogger, premium sau eCommerce, vă puteți înregistra și conecta un nume de domeniu personalizat pe blogul dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea WordPress-ului.Com Ur
  1. Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 1
1. Mergi la https: // WordPress.COM Într-un browser web. Dacă blogul dvs. este găzduit de WordPress.COM, puteți actualiza adresa URL a blogului prin tabloul de bord WordPress.
  • Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. de blog, faceți clic pe Conectați-vă în apropierea colțului din dreapta sus al paginii pentru a face acest lucru acum.
  • Utilizați această metodă dacă aveți un blog gratuit găzduit de WordPress.COM. Dacă ați plătit pentru un upgrade plan, vă calificați pentru un nume de domeniu gratuit. Consultați Adăugarea unui nume de domeniu într-un plan plătit pentru a afla cum să vă configurați domeniul gratuit.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 2
    2. Clic Site-ul meu. Este în colțul din stânga sus al paginii. Acest lucru vă duce la tabloul de bord al blogului dvs.
  • Dacă aveți mai mult de un blog conectat la acest cont, veți fi dus la tabloul de bord al blogului dvs. principal (implicit). Pentru a schimba adresa unui alt blog, faceți clic pe Schimbați site-ul în apropierea colțului din stânga sus al paginii și selectați acel blog.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 3
    3. Clic Administra. Este în partea de jos a panoului din stânga. Un meniu se va extinde mai jos.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 4
    4. Clic Domenii În meniu. Ar trebui să fie prima opțiune. Adresa URL a blogului dvs. va apărea în panoul drept (principal).
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 5
    5. Faceți clic pe adresa URL curentă a blogului dvs. Este în centrul panoului drept.
  • Dacă doriți să cumpărați un nume de domeniu pentru blogul dvs. în loc să modificați adresa URL a site-ului, faceți clic pe domeniul Adăugați roz în colțul din dreapta sus al "Domenii" secțiune.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 6
    6. Introduceți un nou nume de blog în "Schimbați adresa site-ului" camp. Este spre partea de jos a panoului din dreapta. Partea din adresa dvs. pe care o puteți schimba este partea care vine înainte .WordPress.COM.
  • Adresele de blog trebuie să fie între 4 și 50 de caractere și pot conține numai litere și numere.
  • Dacă introduceți un nou nume care este deja folosit de altcineva, veți vedea un mesaj care spune "Ne pare rău, site-ul a fost deja folosit!" Dacă inima dvs. este pusă pe acea adresă, încercați o ortografie creativă (e.G., Îndepărtarea vocalelor, înlocuirea literelor cu numere) sau lipiți un alt cuvânt la începutul sau sfârșitul acestuia.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul WordPress Pasul 7
    7. Clic Schimbați adresa site-ului. Este în colțul din dreapta jos al formularului. O fereastră pop-up care conține detalii despre schimbare va apărea.
  • Odată ce vă schimbați adresa dvs., adresa dvs. anterioară nu va mai funcționa. Aceasta înseamnă că oricine a avut vechea adresa web nu va putea găsi noul dvs. site până când le-ați lăsat să știe.
  • Adresele de blog nu pot fi reciclate. Aceasta înseamnă că nu veți putea reveni la adresa veche după schimbarea acesteia.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 8
    8. Bifați caseta de pe fereastra pop-up. Acest lucru vă asigură că înțelegeți că vechea dvs. adresă va fi ștearsă și înlocuită cu cea nouă. Asigurați-vă că ați citit cu atenție informațiile de pe acest ecran, deoarece legăturile curente și indicele motorului de căutare pot fi întrerupte când modificați adresa URL.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 9
    9. Apasă pe Schimbați adresa site-ului buton. Este în colțul din dreapta jos al mesajului. Blogul dvs. are acum o adresă nouă la WordPress.COM.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea unui nume de domeniu într-un plan plătit
    1. Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 10
    1. Mergi la https: // WordPress.COM Într-un browser web. Dacă blogul dvs. este găzduit de WordPress.COM, puteți actualiza adresa URL a blogului prin tabloul de bord WordPress.
    • Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. de blog, faceți clic pe Conectați-vă în apropierea colțului din dreapta sus al paginii pentru a face acest lucru acum.
    • Numele de domenii sunt gratuite cu un plan de blogger, personal, premium, de afaceri sau eCommerce. Dacă sunteți pe planul de blogger (cel mai ieftin), puteți înregistra o ".Blog" Domeniul gratuit, dar restul planurilor oferă toate extensiile valabile.
    • Pentru a afla care planificați (și pentru a face upgrade dacă este necesar), faceți clic pe linkul Plan din panoul din stânga al tabloului de bord al blogului.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 11
    2. Clic Site-ul meu. Este în colțul din stânga sus al paginii. Acest lucru vă duce la tabloul de bord al blogului dvs.
  • Dacă aveți mai mult de un blog conectat la acest cont, veți fi dus la tabloul de bord al blogului dvs. principal (implicit). Pentru a schimba adresa unui alt blog, faceți clic pe Schimbați site-ul în apropierea colțului din stânga sus al paginii și selectați acel blog.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 12
    3. Clic Administra. Este în partea de jos a panoului din stânga. Un meniu se va extinde mai jos.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 13
    4. Clic Domenii În meniu. Ar trebui să fie prima opțiune. Adresa URL a blogului dvs. va apărea în panoul drept (principal).
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 14
    5. Faceți clic pe roz Adăugați domeniu buton. Este în colțul din dreapta sus al "Domenii" secțiunea paginii. O casetă de căutare și unele nume de domenii de domeniu vor apărea.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 15
    6. Introduceți o idee de domeniu sau un cuvânt cheie și apăsați ↵ Introduceți. Veți introduce ideea domeniului în "Introduceți un nume sau un cuvânt cheie" caseta din partea de sus a ecranului. WordPress va face câteva sugestii pe baza a ceea ce ați introdus în barul de căutare.
  • Aceste sugestii inițiale se termină de obicei cu ".Blog" extensie (E.G., Yourdomain.Blog).
  • Dacă aveți deja un nume de domeniu pe care l-ați cumpărat în altă parte, faceți clic pe Utilizați un nume de domeniu pe care îl dețin în colțul din dreapta jos al paginii. Veți avea opțiunea de a vă deplasa domeniul la WordPress sau să cartografiați domeniul la WordPress fără a face un transfer. Va trebui să contactați persoanele care găzduiesc în prezent domeniul dvs. pentru ajutor în procesul de transfer.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 16
    7. Rafinați căutarea. Dacă nu vedeți un nume de domeniu disponibil pe care îl doriți (sau nu doriți să utilizați ".Blog" Extensie), rafinați căutarea folosind aceste sfaturi:
  • Pentru a vedea meciurile care se potrivesc exact ceea ce ați introdus numai, faceți clic pe meniul Filtre din partea dreaptă a barei de căutare, verificați "Afișați numai potrivirile exacte" caseta, apoi faceți clic pe Aplicați pentru a reîncerca căutarea.
  • Faceți clic pe meniul Mai mult Extensions din partea dreaptă a barei de căutare pentru a vizualiza alte extensii, cum ar fi .COM, .cafea, .wtf, .evenimente și multe altele. Faceți clic pe toate extensiile care vă interesează, apoi faceți clic pe Aplicare.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 17
    8. Clic Selectați lângă domeniul dorit.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 18
    9. Selectați o opțiune pe "Adăugați e-mailuri profesionale" fereastră. Dacă doriți să plătiți o rată lunară pentru a trimite și a primi e-mailuri din numele dvs. de domeniu utilizând Gmail, completați formularul și faceți clic pe Da, adăugați e-mail. Dacă nu, faceți clic pe Skip.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 19
    10. Selectați o opțiune de confidențialitate. Puteți alege să vă înregistrați domeniul public sau privat. Înregistrarea publică vă va face numele și adresa dvs. disponibilă oricui care arată informații despre domeniul dvs. Înregistrarea privată ascunde aceste informații. Cu excepția cazului în care acest domeniu este pentru afacerea dvs., este o idee bună să alegeți opțiunea privată.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 20
    11. Completați formularul de înregistrare. Veți introduce numele dvs., numele de companie (dacă este cazul), adresa de e-mail și alte informații aici.
  • Dacă ați ales o înregistrare publică, aceste informații vor fi disponibile publicului. Dacă nu, va fi vizibil numai pentru registratorul de domeniu.
  • Imagine intitulată Schimbă URL-ul dvs. WordPress Pasul 21
    12. Fa o plata. Dacă ați plătit să adăugați servicii de domeniu Gmail sau sunteți un abonat al planului Blogger care a ales o extensie diferită .Blog, Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a procesa plata.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa URL WordPress Pasul 22
    13. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta domeniul la blogul dvs. Pasii rămași vor merge prin setarea noului nume de domeniu ca "primar" Domeniul pentru blogul dvs. Odată ce ați terminat acest proces, noul dvs. domeniu va avea efect.
  • Poate dura între 24-72 ore pentru noul dvs. nume de domeniu pentru a începe să indicați site-ul dvs. Web. Poate fi chiar o perioadă de timp în care unii oameni pot accesa site-ul dvs. prin numele său de domeniu, iar alții nu pot. Asta este normal.
  • Dacă nu vi sa cerut să setați un nume de domeniu primar, reveniți la tabloul de bord al blogului, navigați pentru a gestiona > Domenii >Schimbați primar, apoi faceți clic pe noul dvs. nume de domeniu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar