Cum să devii un asociat amazon

Programul Amazon Associates vă permite să generați venituri prin plasarea de linkuri către produsele Amazon pe site-ul dvs. personal. De fiecare dată când cineva achiziționează un produs făcând clic pe un link de pe site-ul dvs., Amazon vă va oferi o mică comisie. Cu câteva sfaturi rapide, puteți aplica cu ușurință pentru a deveni un asociat Amazon, astfel încât să puteți începe să generați venituri de pe site-ul dvs. personal.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui cont
  1. Imaginea intitulată deveniți un asamblu al Amazonului Pasul 1
1. Configurați site-ul sau blogul dvs. Pentru a aplica pentru programul Amazon Associates, veți avea nevoie de o adresă de site. De asemenea, va trebui să puteți descrie informații de bază despre site-ul dvs. Web.
  • Luați în considerare dezvoltarea unui blog care va viza o audiență bine definită, de nișă. Va trebui să aveți un plan specific pentru a atrage urmașii înainte de a crea site-ul dvs. Web.
  • Fiți pregătiți să descrieți ce este site-ul dvs. web, ce alte publicitate sau afișări pe care le-ați avut pe site-ul dvs. și ce fel de audiență vizează site-ul dvs. web.
  • Imaginea intitulată devine un aspect asociat Amazon Pasul 2
    2. Vizitați site-ul web al programului Affiliate Amazon pentru a crea un cont. Vizita http: // afiliat-program.Amazon.COM și faceți clic pe "Alăturați-vă acum gratuit" în colțul din dreapta sus al ecranului. Conectați-vă la contul dvs. Amazon existent dacă sunteți deja un client Amazon introducând adresa dvs. de e-mail și parola. Faceți clic pe "Conectați-vă utilizând serverul nostru securizat" după ce ați terminat.
  • Conectarea cu contul dvs. Amazon va lega contul dvs. asociați. Le puteți păstra separat, dacă preferați, creând un nou cont Amazon.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Sunt un client nou" pentru a crea un nou cont Amazon. Introduceți numele dvs., adresa de e-mail și alegeți o parolă pentru a crea un cont nou. Faceți clic pe "Conectați-vă utilizând serverul nostru securizat" după introducerea informațiilor solicitate.
  • Dacă vă conectați cu un cont existent, verificați dacă adresa și informațiile de contact afișate pentru dvs. sunt corecte. Faceți clic pe "Selectați o nouă adresă" pentru a face modificările necesare.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 4
    4. Indicați cine este principalul contact pentru cont. Selectați primul balon, etichetat "Payee enumerate mai sus", pentru a indica faptul că setați contul în sus pentru dvs. Selectați cel de-al doilea balon, etichetat "altcineva ...", dacă stabiliți contul ca reprezentant al unei companii. Faceți clic pe "Next: Profilul site-ului dvs." Pentru a finaliza configurarea contului asociaților.
  • Vi se va cere să introduceți informațiile de contact ale companiei dacă nu vă configurați contul pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea profilului dvs.
    1. Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 5
    1. Listează site-urile web și aplicațiile mobile pe care intenționați să le utilizați ca un asociat. Compilați o listă a tuturor site-urilor web și aplicațiilor mobile în care intenționați să afișați link-urile asociate Amazon, bannere și anunțuri. Trebuie să listați cel puțin un site web sau o aplicație mobilă. Numărul maxim de site-uri sau aplicații pe care le puteți lista este de 50.
    • Amazon caută asociații care au site-uri web care sunt foarte traficate, astfel încât ar putea să vă rănească șansele de a fi acceptate dacă listați site-urile web nepopulare sau obscure. Concentrați-vă pe calitate peste cantitate.
    • Asigurați-vă că ați enumera site-urile dvs. sau aplicațiile mobile sub forma unei adrese URL.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 6
    2. Răspundeți la întrebări despre trafic și conținut pentru a vă completa profilul. Descrieți site-ul dvs. cât mai multe detalii posibil pentru a avea o șansă mai mare de a fi acceptat ca un asociat Amazon. Urmați instrucțiunile pentru a indica ce tip de site-ul aveți, subiectul său și modul în care conduceți trafic pe site-ul dvs.
  • Amazon va respinge aplicația dvs. dacă site-ul dvs. nu are un conținut original de cel puțin 50%, deci asigurați-vă că descrieți informațiile unice pe care le oferiți cititorilor.
  • Indicați ce fel de produse va fi prezentată site-ul dvs. web. Luați în considerare concentrarea pe elemente la prețuri mai mari care alimentează în mod natural în subiectele prezentate în blogul dvs. De exemplu, ați putea lista aparatele de bucătărie dacă scrieți un blog despre gătit.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 7
    3. Așteptați ca un apel telefonic să vă verifice identitatea. Listați numărul dvs. de telefon apoi așteptați un apel telefonic automat. Vi se va da un număr PIN pe care îl veți introduce în câmpul furnizat pentru a vă verifica identitatea.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 8
    4. Citiți și sunteți de acord cu termenii contractului, apoi faceți clic pe "Finish."Faceți clic pe Hyperlinkul albastru pentru a citi termenii contractului AMAZON asociați. Odată ce ați citit acordul, bifați caseta pentru a indica faptul că sunteți de acord cu termenii declarați. Faceți clic pe "Finish" pentru a finaliza aplicația.
  • Luați în considerare tipărirea sau descărcarea contractului de contract, astfel încât să vă puteți referi mai târziu.
  • Partea 3 din 3:
    Se asteapta aprobarea
    1. Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 9
    1. Amintiți-vă numărul de identificare al asociaților și așteptați aprobarea. Notați numărul dvs. unic de identificare al asociaților care este generat pentru dvs. după ce ați finalizat aplicația. Amazon vă va contacta în termen de 1-3 zile lucrătoare pentru a vă informa dacă contul asociaților dvs. a fost aprobat.
    • Nu pierdeți numărul de identificare asociaților, deoarece este posibil să fie necesar să vă verificați contul cu ea ocazional.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 10
    2. Studii de studiu despre cum să Începeți să faceți bani cu contul dvs. asociați. Examinați sfaturile enumerate mai jos unde este afișat ID-ul asociaților. Acest lucru vă va oferi o idee despre cum să începeți să construiți linkuri către produsele Amazon pe site-ul dvs. personal sau pe aplicația mobilă.
  • Luați în considerare modul de selectare a produselor care pot fi ușor integrate cu conținutul site-ului dvs. pentru a genera un interes sporit de produs.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 11
    3. Skim prin pagina centrală asociată și adăugați link-uri către site-ul dvs. Web. Răsfoiți pagina centrală asociații pentru a găsi produse interesante pentru a vă conecta la site-ul dvs. Web. Vi se va permite să adăugați linkuri de îndată ce ați trimis cererea dvs.
  • Rețineți că nu veți fi plătiți pentru niciun fel de achiziții efectuate prin legăturile dvs. până când contul dvs. nu a fost aprobat.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 12
    4. Luați în considerare partajarea legăturilor de produse pe social media. Căutați produse pe care le cunoașteți prietenii și familia dvs. vor dori să împărtășească pe social media, asigurându-vă că codul dvs. afiliat este în legătură. În acest fel, puteți câștiga un pic suplimentar pe tot ceea ce se vinde pe pagina principală a Amazonului.
  • Pentru a partaja cu ușurință un link de produs pe Twitter, scurtați mai întâi linkul cu un serviciu ca un pic.te iubesc.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 13
    5. Alegeți cum doriți să vă plătiți odată ce aplicația dvs. este acceptată. Vizitați profilul asociaților dvs. pentru a indica dacă doriți să primiți un depozit direct, un cec sau un card cadou Amazon ca plată pentru orice vânzări pe care le faceți. Adăugați diferite tipuri de legături de produse și anunțuri pe site-ul dvs. web pentru a continua să genereze venituri.
  • Explorați diferitele opțiuni de publicitate disponibile prin intermediul paginii Centrale asociate.
  • Imaginea intitulată devine un asamblu al Amazonului Pasul 14
    6. Îmbunătățiți planul și retrimiteți o cerere dacă sunteți respinsă. Studiați scrisoarea dvs. de notificare pentru a înțelege exact de ce Amazon a respins cererea dvs. la programul Associates. Ele vor lista, în general, câteva motive specifice care vă pot ajuta să efectuați corecțiile necesare înainte de a retrimite o cerere.
  • Dacă site-ul dvs. nu a avut suficient conținut original, luați în considerare re-gândirea subiectului blogului dvs. Alegeți un subiect despre care puteți scrie cu ușurință și sunteți foarte familiarizați cu.
  • Dacă site-ul dvs. nu generează suficient trafic pentru programul Associates, cercetarea și punerea în aplicare a strategiilor Conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. Web.
  • Avertizări

    Link-urile de afiliere nu pot funcționa la unele produse oferite de Amazon Comercianți. Asigurați-vă că țineți pasul cu termenii de serviciu al programului, deoarece Amazon schimbă politicile de câteva ori pe an.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar