Cum să modificați înregistrările în cd-uri

Care nu iubește înregistrările de vinil?Se pare că toată lumea peste o anumită vârstă are un stash al lor ascunse undeva, și toată lumea sub acea vârstă încearcă să-și facă mâinile pe acel stash.Vinyl LPS au o calitate bună a sunetului și sunt uimitor de durabile și doar răcelii simple.Totuși, ei au dezavantajele lor: nu sunt foarte portabile - probabil că nu doriți să luați 100 de kilograme de înregistrări la o petrecere, de exemplu, și nu le puteți juca în mașină - și mulți nu sunt ușor de înlocuit.Din fericire, puteți rezolva aceste probleme prin înregistrarea vinilului pe CD-uri.Poate fi un proces complicat, dar odată ce o faceți, veți avea o copie de siguranță de înaltă calitate a rarităților dvs. de neînlocuit.Mai mult, veți putea să vă bucurați de colecția de pisică Stevens pe drumul spre muncă.

Pași

  1. Imaginea intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 1 CDS 1
1. Instalați software-ul de înregistrare și editare pe computer. Aplicația standard de înregistrare a sunetului, care vine cu majoritatea PC-urilor nu vă va permite să înregistrați un LP pe hard disk.Există totuși o varietate de programe care înregistrează audio, variind de la freeware la software-ul de editare profesională foarte scumpă.Unele dintre acestea funcționează, evident, mai bune decât altele, iar unele au mai multe caracteristici, dar, în general, doriți un program care scrie fișiere direct pe hard disk și care vă permite să faceți o editare minoră a fișierelor înregistrate.Pentru o discuție mai aprofundată a software-ului de înregistrare și editare, inclusiv recenziile, vizitați linkurile externe listate în cită, în special pagina Clive Backham.
  • Imaginea intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 2 CDS
    2. Determinați dacă aveți nevoie de un preampl. Va trebui să amplificați și să egalizați sunetul de la plata dvs. pentru ao înregistra pe computer.În cazul în care plata dvs. are un preampt încorporat, ar trebui să îl puteți conecta direct în placa de sunet a computerului.Dacă nu aveți un preampl-in încorporat, puteți conecta fie plata într-un receptor stereo și conectați receptorul în placa de sunet al computerului sau puteți achiziționa un preampl - puteți obține aceste la cele mai multe calculatoare, audio sau Magazine de electronice - și conectați plata dvs. în asta. Asigurați-vă că cumpărați un preampl "Egalizarea RIAA" - cele mai ieftine ar putea să nu aibă acest lucru și este necesar ca LPS să fie făcută după aproximativ 1950.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă înregistrările în Pasul 3 CDS
    3. Asigurați-vă că aveți cablurile și convertoarele necesare pentru a conecta placa de sunet Tlatabile, Stereo sau Preamp la placa de sunet.Este posibil să fie necesar să achiziționați cabluri - cabluri standard RCA, cel mai probabil - pentru a conecta toate componentele.În funcție de tipul de mufe de intrare și de ieșire pe care le aveți pe placa de sunet, plăcuța, preampul și receptorul, este posibil să aveți nevoie de convertoare pentru a vă permite să conectați fiecare componentă la următoarea.Cablurile și convertoarele pot fi achiziționate la cele mai multe magazine electronice sau audio, iar dacă nu știți ce aveți nevoie pur și simplu, aduceți echipamentul pe care îl aveți. În cel mai frecvent caz, fiind deja o placă plăcută la un sistem stereo, singurul cablu suplimentar pe care ar trebui să-l aveți nevoie este un deținut ieftin.Cablu stereo de 5 mm la RCA Pentru a conecta receptorul la computer, care poate fi utilizat alternativ pentru a reda sunetul de pe computer prin intermediul sistemului stereo.
  • Imagine intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 4 CDS
    4. Conectați toate componentele.Dacă nu utilizați o prioritate, va trebui să executați un cablu de la căști sau "Audio Out" jack pe turntabil sau stereo la intrare sau "linia in" Jack pe placa de sunet a computerului.Dacă aveți un preampl, conectați cablul de la turnurabil la "linia in" Jack pe Preamp și apoi conectați un alt cablu de la "Audio Out" Jack pe preampl la "linia in" Jack pe placa de sunet a computerului.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă înregistrările în Pasul 5 CDS
    5. Curățați LP.Evident, o înregistrare curată joacă mult mai bună decât una murdară, iar dacă faceți o înregistrare, doriți ca vinilul să sune cel mai bun.Cel mai bun pariu este să utilizați o mașină profesională de curățare LP, dar acestea pot fi scumpe și greu de găsit (puteți obține rezultate similare, dacă aveți un aspirator cu aspirație umedă și o anumită soluție de curățare).De asemenea, puteți spăla înregistrările în chiuveta de bucătărie sau puteți utiliza perii special concepute pentru a curăța praful de suprafață.Doriți să fiți foarte atenți la curățarea înregistrărilor și există mai multe sfaturi și avertismente decât pot fi listate aici, deci verificați legăturile externe pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 6 CDS
    6. Setați nivelul de intrare de înregistrare.Puteți ajusta nivelul de intrare fie pe receptorul stereo, fie în software-ul de înregistrare, totuși "linia" Ieșirile de pe stereo sunt, în general, fixe, deci este de obicei cel mai bine pentru a regla volumul de înregistrare de pe computer.Doriți să vă asigurați că intrarea este suficient de puternică, astfel încât CD-ul rezultat nu este semnificativ mai liniștit decât celelalte CD-uri.Mai important, trebuie să vă asigurați că volumul de intrare nu este prea tare.Dacă nivelul dvs. de înregistrare depășește 0 dB în orice moment, calitatea sunetului va fi distorsionată, deci este important să stați sub acest prag.Încercați să identificați volumul de vârf (partea cea mai puternică) pe LP pe care doriți să o înregistrați.Unele programe software vor găsi vârful pentru dvs. atunci când jucați înregistrarea prin orice altfel, va trebui să faceți o presupunere. Pentru a preveni distorsiunea, setați nivelul de intrare (de la LP) Volumul de vârf la aproximativ -3 dB.
  • Imagine intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 7 CDS
    7. Face un test. Asigurați-vă că programul dvs. funcționează și plăcuța dvs. și receptorul sau preampul este pornit. Începeți să jucați înregistrarea și apăsați pe "record" Butonul din software-ul dvs. audio. Înregistrați doar un mic pic de audio pentru a vedea dacă totul funcționează, apoi ajustați setările din program și pe playerul corespunzător.De asemenea, puteți dori să jucați întreaga LP pentru a vă asigura că nu există sări.
  • Imagine intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 8 CDS
    8. Înregistrați LP.apasă pe "record" Butonul din software-ul dvs. înainte de a începe LP.Redați albumul în timp ce transferați muzica în format electronic și opriți înregistrarea numai după ce LP a terminat redarea (puteți tăia tăcerea la începutul și la sfârșitul înregistrării mai târziu).Programul dvs. software poate împărți automat piese pentru dvs., dar dacă nu, nu vă faceți griji cu privire la împărțirea lor acum.
  • Imagine intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 9 CDS
    9. Editați înregistrarea. Dacă LP înregistrat este în stare excelentă și dacă echipamentul dvs. de înregistrare este de înaltă calitate și este corect configurat, este posibil să nu mai fi necesar să faceți mai multe editări.Probabil, cu toate acestea, veți dori cel puțin să ștergeți orice tăcere lungă la începutul și la sfârșitul înregistrării și ar trebui să împărțiți și piesele astfel încât să puteți săriți de la melodie la melodie de pe CD-ul dvs. În funcție de software-ul dvs. de editare, ar trebui, de asemenea, să puteți scoate sau să minimalizați cel mai mult zgomot de fundal și imperfecțiuni și să normalizați volumul. Procedurile pentru o astfel de editare variază de la program la program, deci este mai bine să vă consultați manualul de software sau de a ajuta fișierele.
  • Imaginea intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 10 CDS
    10. Organizați și ardeți piesele pe un CD-R.Așa cum este cazul de editare, procedurile de ardere a unui CD variază în funcție de software-ul dvs.Consultați fișierele manuale sau de ajutor.
  • Imagine intitulată Schimbați înregistrările în Pasul 11 ​​CDS
    11. Pop CD-ul în stereo și bucurați-vă de muzică!
  • sfaturi

    Dacă nu aveți nevoie de CD-uri și doriți doar să vă convertiți înregistrările la MP3S, puteți salva înregistrările finalizate direct ca MP3S (în funcție de software-ul dvs.) și săriți procesul de ardere / rupere. Funcționează pentru alte formate, cum ar fi Ogg Vorbis, de asemenea.
  • Unele software-uri de înregistrare / editare vă va permite să modificați viteza audio înregistrată ( "Schimbați viteza" Efectul în Audacity), astfel încât să puteți înregistra, să înregistrați o înregistrare de 33 RPM la 45 sau chiar 78 RPM și apoi să o transformați înapoi la viteza potrivită, economisind astfel timpul de înregistrare. În funcție de echipamentul și setările dvs., acest lucru poate duce la scăderea calității, astfel încât, în general, această metodă ar trebui salvată pentru circumstanțe speciale, cum ar fi dacă plăcuța dvs. nu poate reda la viteza potrivită pentru o înregistrare dată.
  • Există CD-R, care au aspectul și simțul vinilului, care sunt relativ ieftini.
  • Dacă nu aveți deja un echipament de înregistrare bun și software și doriți doar să înregistrați câțiva LPS, într-adevăr ar putea fi mai bine să cumpărați CD-urile.S-ar putea să fiți surprins de câte LPS vechi sunt acum disponibile pe CD.Cu excepția cazului în care aveți o colecție de vinil mari sau LPS care nu pot fi găsite pe CD, s-ar putea să nu merite timpul și cheltuiala pentru a vă înregistra singur.
  • Este posibil să puteți sări peste computerul și placa de sunet dacă obțineți un bun înregistrator CD-RW.Acestea pot fi conectate direct la receptorul dvs. stereo, astfel încât să puteți înregistra LPS pe CD-uri la fel de ușor cum ați utilizat pentru a înregistra pe casete de casete.Dacă doriți să editați înregistrarea, puteți folosi pur și simplu CD-ul pentru a transfera fișierele pe computer și pentru a arde copii suplimentare cu arzătorul CD-ului computerului.
  • Obțineți plăcuța plăcută.Dacă aveți o colecție de înregistrări, probabil că ați primit o placă turnantă.În timp ce veți putea să vă înregistrați înregistrarea folosind aproape orice plăcuță, calitatea CD-ului finalizat depinde în mare măsură de calitatea echipamentului dvs.Playerul de înregistrări speciale de amanet în subsol nu poate fi potrivit pentru înregistrare.
  • Obțineți placa de sunet potrivit.Nu aveți nevoie de o placă de sunet de calitate profesională pentru a face o înregistrare bună, dar cardurile standard de emitere care vin cu multe computere nu vor face, mai ales dacă nu au a "linia in" jack.(Jacks etichetate "Microfon incorporat" sunt de obicei mono și nu vor oferi o bună calitate în acest scop.) Dacă aveți deja o placă de sunet, încercați înregistrarea cu aceasta.Ar putea fi bine sau ați putea dori să faceți upgrade.
  • Când editați, nu ezitați să jucați în jur cu reducerea zgomotului și instrumentele de egalizare a software-ului până când veți obține un sunet bun.Acest lucru va implica, de obicei, un pic de încercare și eroare, deci trebuie să vă asigurați întotdeauna că salvați înregistrarea originală nemodificată și apoi să redenumiți fișierele editate.În acest fel, dacă editarea dvs. se înrăutățește de fapt calitatea sunetului, puteți să vă întoarceți întotdeauna la original și să începeți din nou fără a fi nevoie să re-înregistrați LP.
  • Dacă ați folosit un program Freeware, va salva probabil în formularul MP3 sau WAV, dar dacă utilizați Microsoft Plus, acesta va salva ca fișier media Windows, pe care îl puteți converti la MP4 utilizând iTunes sau să ardă direct pe un CD cu Windows Media Jucător.Deoarece MP3 și Media Windows sunt formate pierdute în care unele date sunt aruncate, salvați la AIFF sau WAV fără compresie este standardul din MacOS și WAV în Windows, dar sunt atât compatibile și oferă o calitate bună atunci când sunt înregistrate la o rată ridicată de probă și o adâncime de biți, cum ar fi 44.1K eșantioane pe secundă și 16 biți pe eșantion. Aceste formate necomprimate produc fișiere mari, dar le puteți șterge după ce ați editat și le-ați ars pe CD.
  • Dacă aveți un laptop, este posibil să nu fie posibil să utilizați o placă de sunet.În acest caz, puteți utiliza un dispozitiv de interfață audio USB.La fel ca toate echipamentele, acestea variază în calitate, astfel încât să faceți cumpărături și să citiți recenzii înainte de cumpărare.
  • Este probabil cea mai ușoară utilizare a unei aplicații software atât la înregistrare, cât și pentru editare, dar puteți utiliza și două programe sau chiar trei: o aplicație de înregistrare, un editor WAV și un program de ardere la CD, cum ar fi Nero. Unele programe foarte recomandate includ [Goldwave Goldwave], Repararea valurilor, Îndrăzneală (Sursă liberă și deschisă, cu o mulțime de caracteristici utile) și Vinylstudio. De asemenea, puteți căuta "inregistrare audio" Într-un motor de căutare și întoarceți o serie de produse, unele gratuite.
  • Dacă aveți nevoie de cabluri RCA pentru acest proiect, le puteți găsi pentru o mică parte din costul celor noi, găsindu-le cu ușurință la un magazin de bunăvoință în coșul în care au diferite cabluri electronice, încărcătoare și plug-in-uri.
  • Avertizări

    Dacă este necesară instalarea hardware, asigurați-vă că luați măsurile de precauție obișnuite: Opriți alimentarea la computer, "sol" vă atingeți altceva metal înainte de a atinge interiorul carcasei computerului și faceți back-up-uri de informații critice stocate pe computer (i.E. "următorul roman mare" că ați scris) fie prin copierea la 3.5" floppy sau e-mail fișierul unui prieten sau rudă sau pur și simplu salvați fișierul în dvs "Salvează ca ciornă" Opțiunea pentru tine. Acest lucru poate fi preluat ori de câte ori doriți, fără ca cineva să aibă acces la ea.
  • Porniți fie computerul cât și / sau sursa audio înainte de conexiunea finală. Surgerea inițială poate deteriora circuitele cu unele combinații de placă de sunet și sursă audio.Cardurile de sunet sunt deosebit de sensibile la acest daune.
  • Exercitați cea mai mare atenție când curățați un LP.LPS sunt de fapt destul de rezistente, dar chiar și cea mai mică zgârietură poate produce zgomote de popping sau șuierătoare și odată ce ați deteriorat vinilul, poate fi dificil sau imposibil de reparat.Dacă nu sunteți sigur ce faceți, întrebați personalul magazinului dvs. local sau faceți unele cercetări online.
  • Turntablele sunt extrem de sensibile la vibrații.Bineînțeles că vă puteți aștepta ca LP să săriți dacă vă bucurați de masă, dar alte vibrații mai puțin dure pot afecta, de asemenea, calitatea sunetului.În timpul înregistrării, încercați să minimalizați zgomotul de fundal - faceți camera ca fiind izolată fonic cât mai bine și pasul ușor.
  • Nu conectați placa de sunet computerului la o ieșire difuzoarelor de pe receptorul stereo.Semnalul de la o ieșire a difuzorului este probabil prea puternic și poate provoca deteriorarea gravă a plăcii de sunet.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Vinyl înregistrări de vinil
    • Turntabile electrice (înregistrator)
    • PC cu placa de sunet sau dispozitivul de interfață audio USB cu "linia in"
    • Cabluri și / sau convertoare pentru a conecta PC-ul la Turntable sau Preamp
    • Preamp sau receptor stereo
    • Software de înregistrare și editare audio
    • Cel puțin 700 MB de spațiu liber de hard disk
    • CD Burner
    • Media CD-R goală
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar