Cum se creează o înregistrare a sunetului pe windows 8

Crearea unei înregistrări sonore în Windows 8 este ușoară. Puteți înregistra sunetul utilizând atât aplicația de înregistrare a sunetului, cât și programul de înregistrare a sunetului. Windows 8.1 Utilizatori pot respecta aceste metode.

Pași

Metoda 1 din 3:
Accesarea înregistrării sunetului
  1. Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 1
1. apasă pe "start" buton. Puteți găsi în bara de activități, în colțul din stânga jos al ecranului. De asemenea, îl puteți găsi în partea de jos a tastaturii. Arată ca o fereastră albă.
  • Dacă dispozitivul dvs. are un ecran touchscreen, poziționați degetul pe partea dreaptă a ecranului și glisați repede. Faceți clic pe "start" pictograma. Este spre mijlocul listei și arată ca o fereastră albastră. Are cuvântul "start" chiar sub ea.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 2
    2. Caută "Înregistrator de sunet." Puteți începe să introduceți cuvintele. Aceasta va aduce o listă de aplicații și programe care se potrivesc cu interogarea.
  • De asemenea, puteți să faceți clic dreapta pe o zonă goală de pe ecran, selectați "Toate aplicațiile" și defilați spre capătul listei până când găsiți "Înregistrator de sunet."
  • Dacă utilizați Windows 8.1, puteți să vă mutați indicatorul spre partea de jos a ecranului și să faceți clic pe pictograma care arată ca o săgeată în interiorul unui cerc. Derulați spre capătul listei până când găsiți "Înregistrator de sunet."
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare sonoră pe Windows 8 Pasul 3
    3. Selectați aplicația pe care doriți să o utilizați. Este posibil să observați două aplicații de înregistrare a sunetului, mai ales dacă utilizați Windows 8.1: una care are o pictogramă gri și una care are o pictogramă portocalie.
  • Pictograma Orange este aplicația. Pentru a afla cum să o utilizați, faceți clic aici.
  • Icoana gri este programul. Pentru a afla cum să o utilizați, faceți clic aici.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea aplicației de înregistrare a sunetului
    1. Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 4
    1. Selectați pictograma de înregistrare a sunetului Orange. Acest lucru va aduce o cerere. Arată ca un ecran solid, cu un cerc în mijlocul ei. În interiorul cercului este o imagine a unui microfon. Sub cercul este o grămadă de 0.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 5
    2. Permiteți accesul microfonului, dacă este necesar. Dacă aceasta este prima dată utilizând aplicația, aplicația vă poate cere permisiunea de a accesa microfonul. Clic "da" sau "Bine."
  • Dacă aceasta nu este prima dată, și vedeți o notă care spune că aplicația nu are acces la micul dvs., va trebui să schimbați acest lucru. Glisați de la dreapta la partea stângă a ecranului și selectați "Setări" din meniul. Selectați "Permisiuni" Din meniul lateral care apare. Rotiți opțiunea de microfon în bara să devină albastră.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 6
    3. Atingeți cercul pentru a începe înregistrarea. Puteți începe să vorbiți, să cântați, să jucați muzică sau să faceți tot ce trebuie să faceți zgomot pentru înregistrare.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 7
    4. Atingeți butonul Pauză pentru a întrerupe înregistrarea. Puteți continua înregistrarea făcând clic pe butonul din nou.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare a sunetului pe Windows 8 Pasul 8
    5. Clic "Stop" Pentru a încheia și a salva înregistrarea. Dacă ați făcut înregistrări înainte, veți vedea, de asemenea, o listă a celorlalte înregistrări. Rețineți că înregistrările făcute în această aplicație sunt salvate direct în aplicație. Dacă scăpați de aplicație, veți pierde și aceste înregistrări.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea programului de înregistrare a sunetului
    1. Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 9
    1. Selectați pictograma de înregistrare a sunetului gri. Acest lucru vă va duce înapoi pe ecranul desktop. Veți vedea un pop-up dreptunghi îngust pe ecran, cu o bară verde intermitentă și un punct roșu care spune "Începeți înregistrarea."
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 10
    2. Faceți clic pe punctul roșu pentru a începe înregistrarea. Pe măsură ce începeți înregistrarea, puteți observa culorile glisorului de la verde la galben la roșu. Acestea indică volumul înregistrării dvs. Verde este un volum bun și galben înseamnă că înregistrarea dvs. ar putea fi prea tare și ar trebui să vorbești mai moale. Roșu înseamnă că vorbești prea tare. Ai vrea să rămâi în zona verde sau galbenă.
  • Înregistrările care sunt prea puternice pot suna staticitatea.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare de sunet pe Windows 8 Pasul 11
    3. Clic "Opriți înregistrarea" cand esti gata. Acest lucru nu numai că va opri înregistrarea, ci vă va da o șansă de ao salva.
  • Imagine intitulată Creați o înregistrare sonoră pe Windows 8 Pasul 12
    4. Salvați fișierul. Când l-ai lovit "Opriți înregistrarea," veți obține un pop-up care vă cere să selectați o locație în care să salvați fișierul. De asemenea, veți ajunge la numele înregistrării. Denumiți mai întâi fișierul dvs., apoi selectați dosarul în care doriți să salvați fișierul. Clic "Salvați."
  • sfaturi

    Avertizări

    Cele mai multe camere web și MICS ar trebui să fie "conectează și utilizează," Dar unii ar putea să vă solicite să descărcați mai întâi driverele înainte de a funcționa.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar