Cum să obțineți 100 de adepți pe instagram

Toți te-ai făcut cum să câștigi și să păstrezi aproximativ 100 Instagram adepți prin angajarea activă cu comunitatea și postarea de multe ori.

Pași

  1. Imaginea intitulată Obțineți 100 de adepți pe Instagram Pasul 1
1. Cum ar fi și comentarii cu sute de fotografii. Dovezile sugerează că pentru fiecare 100 de fotografii doriți, veți câștiga aproximativ șase adepți. Luând acest angajament cu un pas mai departe, comentând, în timp ce consumul de timp, vă va îmbunătăți șansele de a primi o urmărire înapoi.
  • În urma altor conturi, va atinge, de asemenea, un efect similar.
  • Imaginea intitulată Obțineți 100 de adepți pe Instagram Pasul 2
    2. Postați o fotografie cel puțin o dată pe zi. Acest lucru va păstra utilizatorii care vă urmează distrați.
  • Imaginea intitulată obține 100 de adepți pe Instagram Pasul 3
    3. Răspundeți la comentariile despre fotografiile dvs. Mai ales când începeți, utilizatorii Instagram pot crește dezinteresați și dezavantajați contul dvs. într-o zi sau mai puțin dacă nu răspundeți în mod activ la comentariile lor.
  • Acest nivel de angajament, în mod similar cu plăcerea în masă a fotografiilor altor persoane, este incredibil de consumatoare de timp. Este posibil să aveți nevoie chiar să renunțați la o oră sau două în fiecare zi dedicată angajaților dvs.
  • Imaginea intitulată obține 100 de adepți pe Instagram Pasul 4
    4. Link-ul dvs. Instagram cu celelalte conturi sociale media. Puteți face acest lucru din meniul Setări din In In In Instagram. Adăugarea unui cont social media (cum ar fi Facebook) la informațiile dvs. Instagram vă va extinde disponibilitatea posturilor către utilizatorii media sociali care nu folosesc Instagram sau nu știu că aveți un cont Instagram.
  • De exemplu, conectarea contului dvs. Facebook la contul dvs. Instagram va alerta orice Instagram-Folosind prietenii Facebook că sunteți pe Instagram. Ca rezultat, ei pot decide să vă urmeze.
  • Odată ce ați legat un cont social media instagramului dvs., veți avea opțiunea de a posta fotografiile Instagram atât în ​​Instagram, cât și în contul legat (e.G., Twitter) simultan. Acest lucru va crește numărul de persoane care vă pot vedea fotografiile.
  • Imaginea intitulată Obțineți 100 de adepți pe Instagram Pasul 5
    5. Introduceți fotografiile în concursuri pe Instagram. Câștigarea unui concurs va stimula vizibilitatea contului dvs., rezultând astfel o creștere a adepților. Câteva concursuri comunitare proeminente includ următoarele conturi:
  • Comunitatea JJ -În fiecare zi, acest cont postează o nouă temă. Trimiteți o fotografie în legătură cu tema, iar un moderator de cont selectează cea mai bună. Rețineți că peste 600 de mii de persoane urmează acest cont, deci va trebui să concurați cu un număr mare de utilizatori. Comunitatea JJ, este un proiect bazat pe comunitate.
  • Participarea la concursurile zilnice este o modalitate bună de a vă asigura că încărcați o fotografie de înaltă calitate și bine gândită cel puțin o dată pe zi, iar aspectul tematic vă va ajuta să vă concentrați intenția în timp ce faceți fotografii.
  • Imaginea intitulată Obțineți 100 de adepți pe Instagram Pasul 6
    6. Utilizați hashtag-uri populare în descrierile dvs. ". Puteți face referire la o listă a primelor 100 de hashtagi de trend pentru a începe, sau puteți pur și simplu să experimentați cu diferite etichete pentru a vedea care dintre ele generează cel mai mare număr de plăceri.
  • Unele hashtaguri populare includ "fotografia zilei", "Instafoto", "fără filtru", și "followforfollow" (sau "F4F").
  • Imaginea intitulată Obțineți 100 de adepți pe Instagram Pasul 7
    7. Adăugați o etichetă de locație în fotografiile dvs. Puteți face acest lucru în timp ce adăugați descrierea în fotografia dvs. în timpul procesului de încărcare selectând Adăugați locația și urmând pașii. Adăugarea unei locații la fotografiile dvs. va solicita fotografiei dvs. să apară când alții caută acea locație.
  • Acest proces este cunoscut ca "Geotagging." Pentru a evita conflictul, nu geotag locația casei dvs. sau o zonă diferită de cea în care fotografia a fost luată.
  • Image denumită obține 100 de adepți pe Instagram Pasul 8
    8. Post în timpul perioadelor populare. Cele mai populare momente pentru verificarea instagramului variază pe zi, dar postarea la 2 a.M. și 5 P.M. Est este, în medie, cel mai bun mod de a se asigura că un număr mare de oameni vă vor vedea postul.
  • 9 A.M. și 6 p.M. Est sunt considerate cele mai grave momente de postare.
  • Imaginea intitulată obține 100 de adepți pe Instagram Pasul 9
    9. Programați mesajele dvs. în avans. Coerența este atât cel mai important aspect al apelului la utilizatorii instagram, cât și cel mai dificil proces de întreținut. Pentru a rezolva această problemă, există o varietate de aplicații atât pentru platforme IOS, cât și pentru platforme Android, care vă vor permite să programați posturile dvs. Instagram în avans.
  • "Latergram", "Schedugaram", și "Decolare" sunt toate opțiunile bine revizuite pentru managerii de post Instagram.
  • Image denumită obține 100 de adepți pe Instagram Pasul 10
    10. Continuați angajarea cu comunitatea dvs. Oamenii preferă să se simtă incluse în procesul dvs., astfel încât să le faceți o parte din ea prin etichetarea adepților în posturile dvs., continuând să încărcați adesea și să răspundeți la feedbackul comunitar. Atâta timp cât practicați aceste tehnici în mod consecvent, veți avea 100 de adepți pe Instagram în cel mai scurt timp.
  • Avertizări

    Agenții achiziționați au tendința de a nu se angaja (e.G., Comentariu pe sau ca) Postările dvs.
  • Nu vă oferiți niciodată parola la niciun site sau aplicație care vinde adepții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar