Cum se schimbă imaginea de fundal desktop în ediția windows 7 starter

Dacă aveți Windows 7 Starter Edition instalat pe netbook-ul dvs., este posibil să fiți frustrat că nu puteți schimba imaginea de fundal. În timp ce nu există nici o modalitate încorporată de a schimba tapetul, există câteva moduri în jurul restricției. Urmați acest ghid pentru a obține propriul dvs. imagine setat ca tapet.

Pași

Metoda 1 din 2:
Instalați un program terțSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Schimbați fundalul desktop în ediția Windows 7 Starter Pasul 1
1. Descărcați un program de schimbare a tapetului. Există mai multe opțiuni gratuite disponibile pe Internet gratuit. Cea mai populară opțiune este oceanele. Îl puteți descărca Aici. Oceanis este un program gratuit și nu este raportat că are viruși sau malware. Acest ghid este conceput pentru Oceanis.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul desktop în ediția Windows 7 Starter Pasul 2
    2. Extrageți fișierul zip. .fișierul zip pe care l-ați descărcat conține un .fișier exe. Pentru a extrage, faceți clic dreapta pe.Fișier zip și selectați Extractare toate ... Veți fi solicitați în cazul în care doriți să extrageți fișierele. Odată ce ați extras fișierul, trageți nou-extras Oceanis_change_background_w7.fișier exe pe desktop-ul dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul desktop în ediția Windows 7 Starter Pasul 3
    3. Rulați fișierul. Faceți dublu clic pe Oceanis_change_background_w7.fișier exe o dată pe desktop. Computerul dvs. va fi repornit automat. Odată ce computerul repornește, veți vedea că fundalul dvs. a fost schimbat în fundalul implicit Oceanis.
  • Imagine intitulată Schimbați tapetul desktop în Windows 7 Starter Edition Pasul 4
    4. Deschis Oceanis. Odată ce computerul a repornit, deschideți comenzile Schimbare Oceanis Schimbare Windows 7. Acest lucru va deschide programul Oceanis, permițându-vă să navigați pe computer pentru imagini de fundal noi.
  • Bifați caseta de lângă mai multe imagini pentru a crea o slideshow desktop. Puteți modifica setările pentru slideshow dacă doriți.
  • Metoda 2 din 2:
    Editați registrulSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Schimbați fundalul desktop în Windows 7 Starter Edition Pasul 5
    1. Deschis regedit. Acest program vă va permite să editați intrări în Registrul Windows. Faceți clic pe meniul Start și introduceți "Regedit" în bara de căutare. Selectați Regedit din lista de programe care apar.
    • Fiți foarte atenți când lucrați în Regedit, deoarece schimbarea valorilor greșite vă poate face computerul să fie inoperabil.
    • Navigați la dosarul corect. În cadrul din stânga, selectați copacul HKEY_CURRENT_USER. Din lista de directoare, selectați Panou de control. În copacul panoului de control, selectați Desktop.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul desktop în Windows 7 Starter Edition Pasul 6
    2. Schimbați calea de fundal. După selectarea desktopului, găsiți tapetul de înregistrare etichetat și faceți dublu clic pe el. În câmp, introduceți calea pentru noua imagine de fundal.
  • Exemplu: "C: Users John Pictures New_Wallpaper.JPG "
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul desktop în ediția Windows 7 Starter Pasul 7
    3. Schimbați permisiunile. Faceți clic dreapta pe dosarul desktop. Faceți clic pe opțiunea Permisiuni. Selectați Avansat și apoi fila Proprietar. În caseta "Modificați proprietarul", evidențiați-vă numele (ar trebui să fie numele dvs. și administratorul dvs.) și apăsați OK.
  • Faceți clic pe Avansat din nou. Debifați caseta etichetată "Introduceți permisiunile moștenite din părintele obiectului ..." Când vi se solicită, faceți clic pe Eliminare.
  • Faceți clic pe Adăugați. Introduceți "toată lumea" în câmp și apăsați OK. Permiteți Citire Control, apoi faceți clic pe OK. Faceți clic pe OK în fereastra următoare.
  • Evidențiați noul toata intrare și verificare permit citirea. Faceți clic pe OK.
  • Imagine intitulată Schimbați tapetul desktop în ediția Windows 7 Starter Pasul 8
    4. Reporniți computerul. Odată ce computerul a repornit, ar trebui să vedeți noul dvs. fundal de desktop.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar