Cum să atragă păianjenul

Spiderman este unul dintre cele mai distractive super-eroi pentru a desena! Odată ce schițați un contur general al corpului, petreceți timp pe costumul iconic Spidey. Apoi, faceți o mască simetrică acoperită cu web. Mergeți înapoi și adăugați detalii sau culori pentru a vă face eroul Web-Slinging chiar mai real.

Pași

Partea 1 din 3:
Prezentarea corpului
  1. Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 1
1. Desenați un cerc mic și adăugați o ovală cu un fund conic pentru a face capul. Desenați ușor un cerc în partea superioară 1/2 a hârtiei. Apoi, trageți o ovală cu o curbă îngustă în partea de jos care se extinde din partea de jos a cercului. Faceți partea de jos a acestui oval ușor indicată pentru a crea bărbia lui Spiderman.
  • Nu ștergeți linia din partea de jos a cercului, deoarece o veți folosi ca ghid pentru a desena detaliile mascului.
  • Faceți lățimea porțiunii ovale 1/2 dimensiunea cercului pe care l-ați tras pentru cap. Dacă trageți ovale prea scăzută, maxilarul va fi prea mare.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 2
    2. Schițați 2 linii verticale pentru gât și faceți o ovală orizontală pentru piept. Desenați o linie verticală scurtă care coboară din fiecare parte a maxilarului în care întâlnește partea laterală a capului. Desenați o ovală poziționată orizontal, astfel încât linia de sus a ovalelor atinge liniile pentru gât. Faceți lățimea ovalei la fel ca lățimea din partea superioară a capului până la bărbie și lungimea de aproximativ 2 ori lungimea capului.

    Bacsis: Apăsați ușor pe măsură ce trageți astfel încât să puteți reveni și să ștergeți instrucțiunile după ce ați terminat desenul.

  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 3
    3. Face 2 linii drepte care unghi în jos de la oval pentru a crea mijlocul trunchiului. Lăsați un spațiu atât de larg ca lățimea ovalului și trageți o linie orizontală sub oval pentru a vă oferi o idee despre locul în care este talia. Apoi, trageți o linie dreaptă de la capătul fiecărui oval până la capetele taliei.
  • Talia este de aproximativ 3/4 dimensiunea pieptului superior.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 4
    4. Schițați un pentagon cu susul în jos pentru a schița cea mai mică parte a torsului. Desenați o linie dreaptă scurtă care coboară din fiecare capăt al trunchiului de mijloc. Face linii unghiul departe de organism, deoarece acesta este locul în care se află șoldurile lui Spiderman. Apoi, trageți o formă V din partea de jos a acestor linii, ceea ce creează fundul trunchiului.
  • În partea de jos a formei V pentru a desena o cârpă realistă.
  • Desenați segmentul de trunchi de fund 1/2 la fel de larg ca segmentul capului sau pieptului.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 5
    5. Desenați o jumătate de cerc cu un cerc mic sub ea pentru umăr și brațul superior. Schițați o jumătate de cerc pe 1 capătul ovalului pieptului. Face ca jumătatea cercului să se extindă 3/4 din calea pe partea laterală a segmentului pieptului. Apoi, trageți o formă de U rotunjită care se extinde de la jumătatea cercului. Desenați partea inferioară a formei curbate, astfel încât este nivelul cu centrul segmentului de torsiune mijlocie.
  • Repetați acest lucru pe partea opusă a trunchiului pentru a face celălalt umăr și conturul brațului superior.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 6
    6. Face un dreptunghi oval și îngust să se extindă de la brațul superior pentru a face antebrațul. Schițați un oval vertical care este conectat la partea inferioară a formei U. Faceți această ovală aceeași lungime ca forma U. Apoi, trageți un dreptunghi vertical care se extinde de la fundul ovalului. Faceți dreptunghiul mai restrâns pentru a crea o încheietura mâinii.
  • Desenați partea de jos a dreptunghiului, astfel încât este nivelul cu linia de jos a trunchiului.
  • Repetați acest lucru pentru celălalt braț.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 7
    7. Desenați un mic cerc în partea de jos a dreptunghiului pentru a face o schiță pentru un pumn. Pentru a vă oferi spiderman pumnii ușor încleștați, faceți un cerc conectat la partea de jos a dreptunghiului. Faceți cercul ușor mai larg decât ovalele pe care le-ați tras pentru braț.
  • Amintiți-vă să faceți acest lucru și pentru celălalt braț.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 8
    8. Schița 2 linii și cercuri în formă de U care se extind de la trunchi. Pentru a face picioarele și genunchii superioare, faceți o formă U coborată de la 1 latură a trunchiului de jos. Faceți-l 1/2 atâta timp cât întregul tors și 1/2 lățimea părții de jos a trunchiului. Apoi, trageți un cerc de dimensiunea pumnului sub forma U pentru a crea un genunchi.
  • Face acest lucru și pentru piciorul opus.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 9
    9. Faceți o formă de U și dreptunghi vertical sub cercul genunchiului pentru picioarele inferioare. Schița ușor o altă formă de U întinzând în jos de la genunchi. Trageți 1 1/2 ori atâta timp cât cercul genunchiului și 1/2 la fel de larg ca forma superioară a piciorului. Pentru a termina piciorul inferior, adăugați un dreptunghi vertical în partea de jos a formei U. Faceți acest dreptunghi cu aceeași lungime ca forma U.
  • Desenați-le și pe piciorul opus, dar faceți-le într-un unghi ușor, așa că arată că Spiderman își odihnește greutatea pe acest picior.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 10
    10. Schițați picioarele, astfel încât pare a fi spiderman îndreptat 1 picior înainte. La piciorul drept Spiderman, faceți un triunghi în partea de jos a piciorului. Poziționați triunghiul, astfel încât punctul de sus atinge partea inferioară a dreptunghiului și pune celelalte 2 puncte în care începe partea inferioară a piciorului și se termină. Pentru a desena piciorul opus, faceți 2 linii verticale care vin direct de la piciorul inferior. Schițați o linie orizontală scurtă pentru a le conecta.
  • Desenarea unui picior în formă de pătrat face să pară ca și cum piciorul indică înainte.
  • Partea 2 din 3:
    Desenarea unui cap detaliat
    1. Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 11
    1. Desenați o linie verticală prin cap. Pentru a face o îndrumare pentru plasarea ochilor, schițați o linie dreaptă din partea superioară a capului până la fundul bărbiei. Apăsați ușor, deoarece veți șterge această linie mai târziu.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 12
    2. Schițați 2 triunghiuri care ating ghidul din centrul capului. Poziționați fiecare triunghi, astfel încât 1 punct atinge mijlocul liniei de jos. Face un alt punct apropiat de orientarea verticală, dar nu lăsați punctul să o atingă. Apoi, trageți punctul final în sus spre templu și trageți linii pentru a conecta fiecare punct.
  • Aceste triunghiuri sunt contururile pentru ochii masca Spiderman.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 13
    3. În jurul punctului de jos al fiecărui triunghi și extindeți punctul de sus spre templu. Trageți peste punctul de jos al fiecărui triunghi pentru a face partea inferioară a ochilor curbați. Pentru a exagerezi partea superioară a ochilor, faceți ca fiecare dintre colțurile de sus să se îndrepte spre templu.
  • Dacă preferați, faceți ca colțul interior superior al ochiului curbat, de asemenea.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 14
    4. Trageți linii drepte care radiază ca o rețea între ochii lui Spiderman. Puneți-vă creionul pe îndrumarea verticală dintre ochi și trageți-o din nou să o întunecați. Apoi, faceți o linie dreaptă care se extinde de la mijlocul ochilor până la vârful capului la un unghi. Continuați să trageți aceste linii drepte în jurul capului și să lăsați spațiu între fiecare.
  • Utilizați un conducător dacă aveți nevoie de ajutor pentru a crea linii perfect drepte pentru WindBing.
  • Bacsis: Evitați desenarea ochilor pe care tocmai ați terminat. Dacă uitați, ștergeți-le sau umbrați în ochi, astfel încât acestea sunt uniforme.

  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 15
    5. Faceți linii curbate mici între fiecare linie dreaptă pentru a crea WindBing. Începeți la liniile care sunt chiar deasupra ochilor. Faceți linii mici care curbe în mijloc și se conectează cu liniile drepte de pe capete. Faceți acest lucru spre cap, făcând liniile curbate mai mari să se conecteze cu liniile drepte.
  • Face ca liniile de fund de fund să se curbească în loc de jos de când sunt atrași spre centrul feței Spiderman.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea detaliilor către Spiderman
    1. Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 16
    1. Desenați o linie îndrăzneață pentru a conecta formele exterioare ale corpului lui Spiderman. Luați un creion grafit mai închis și utilizați-l pentru a trage de la gât, peste umăr și în jos marginile exterioare ale brațului. Apoi, trageți conturul trunchiului și în josul picioarelor. Trageți peste picioarele picioarelor și în picioare de-a lungul picioarelor interioare.
    • Faceți această linie îndrăzneață netedă în timp ce conectați formele conturului.

    Bacsis: Face linia în jurul genunchilor și coatele un pic pentru a indica articulațiile.

  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 17
    2. Adăugați curbe mici pe piept și picioarele superioare pentru a reprezenta mușchii. Pentru a evidenția construirea musculară a Spidermanului, trageți o linie orizontală în apropierea fundului pieptului oval. Faceți curba liniei în mijloc pe fiecare parte a pieptului. Apoi trageți o linie dreaptă scurtă lângă fiecare coapsă interioară. Unghi-le spre genunchi, astfel încât acestea arata ca muschii bulgari.
  • Dacă doriți să atrageți mai mulți mușchi, schițați câteva linii orizontale scurte care se îndoaie spre abdomenul lui Spiderman.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 18
    3. Desenați articulațiile fiecărui pumn clencit. Pentru a desena mâna dreaptă a lui Spiderman, trageți conturul degetului mare, așa că este aproape de trunchiul său. Apoi, desenează doar câteva knuckles, deoarece toate acestea nu sunt vizibile din perspectiva ta. Pentru a-și desena mâna stângă, fă-o degetul mare de trunchi și trageți 2 sau 3 articulații de-a lungul mâinii încleșcate.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 19
    4. Schițați un logo Spiderman în centrul pieptului său. Faceți logo-ul cât mai detaliat sau simplist ca vă place. Începeți prin a face un mic diamant în mijlocul pieptului. Apoi, trageți un diamant ușor mai mic deasupra primului diamant, astfel încât suprapunerile de jos. Umbra în diamante și trageți 4 linii scurte care se extind din centrul celor 2 diamante. Faceți 4 linii scurte care indică în josul din centrul diamantelor.
  • Dacă desenul dvs. de spiderman este mic, păstrați logo-ul mic și nu vă faceți griji cu privire la atragerea tuturor detaliilor.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pas 20
    5. Descrieți părțile roșii ale costumului Spiderman. Desenați o linie orizontală pe fiecare vițel pentru a crea cizmele, care vor fi roșii și fac o linie orizontală care curbează pe fiecare antebraț pentru a indica mănuși, care vor fi, de asemenea, roșii. Desenați o linie orizontală sub fiecare umăr spre piept. Face ca fiecare linie să se îndoaie până la talie. Fiecare dintre aceste linii creează un segment îngust care rulează pe trunchi. Apoi, trageți o linie orizontală de-a lungul taliei pentru a separa torsul din jumătatea inferioară a costumului.
  • Faceți segmentele lungi pe marginea torsului la fel de largi sau înguste cum vă place.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 21
    6. Desenați Webbing pe piept, cizme și antebrațe. Trageți linii verticale prin fiecare dintre segmentele care vor fi roșii. Schițați liniile astfel încât acestea să contur la forma corpului lui Spiderman. Apoi, faceți linii orizontale care curbe în mijlocul fiecărui segment între liniile verticale.
  • Lăsați un spațiu mic între fiecare linie verticală. Dacă liniile sunt prea apropiate, nu veți vedea Webbing.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 22
    7. Ștergeți liniile directoare și culoarea inutilă în Spiderman dacă vă place. Dacă doriți ca desenul să arate mai îndrăzneț, utilizați un stilou pentru a trage peste toate liniile pe care doriți să le vizibile. Odată ce cerneala se usucă, ștergeți liniile directoare. Apoi, utilizați creioane colorate pentru a face porțiunile Webbed roșu. Culoarea segmentelor rămase albastre.
  • Pentru a face mușchii să iasă în evidență, să le umblați cu creion negru colorat.
  • Imagine intitulată Draw Spider Man Pasul 23
    8. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să vă culcați spidermanul cu markeri, faceți conturul desenului dvs. cu un marker gros, negru.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Ascuțitoare de creioane
    • Radieră
    • Conducător, opțional
    • Creioane colorate, opționale
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar