Cum să criminați părul fără căldură

Cea mai rapidă și cea mai frecventă cale de a încuraja părul este de a folosi un fier de crimă. Din păcate, stilul de căldură poate fi foarte dăunător părului, chiar și cu un spray de protecție la căldură. Din fericire, există mai multe modalități de a vă încuraja părul fără a utiliza căldură. Va dura mai mult decât cu stilul de căldură, dar rezultatele sunt în siguranță și merită.

Pași

Metoda 1 din 3:
Părul de împrăștiere pentru un criminal strâns
  1. Imaginea intitulată Creșteți părul lung dacă sunteți o feminină neagră 1
1. Începeți cu părul curat, umed, fără încurcătură. Dacă nu ați deja, șampon și condiționați părul. Lăsați-l să se usuce de aer înainte de a continua - va fi mai ușor de împletit. Asigurați-vă că părul dvs. este complet fără încurcătură. Rulați un pieptene cu vârf, dacă este necesar, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Pasul 8
    2. Trageți părul în sus într-un bun, cu stratul inferior liber. Acest lucru va face mai ușor să lucrați. Pentru o crimă mai strictă, trageți primele trei sferturi din părul dvs. în Bun și lăsați al patrulea de jos liber. Pentru un criminal mai des, trageți doar jumătate din părul în sus în Bun și lăsați jumătatea inferioară. Acesta va fi primul strat cu care veți lucra.
  • Imagine intitulată Utilizați rolele de păr Pasul 2
    3. Luați în considerare masarea unor mousse de styling de așteptare în stratul inferior. Acest lucru vă va ajuta părul să țină mai bine covorul, mai ales dacă părul este foarte drept sau nu ține bine. Dacă faceți acest lucru, va trebui să faceți acest lucru pentru fiecare strat de păr cu care lucrați.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 12
    4. Luați un ½ la 1 inch (1.27 la 2.54 centimetri) o secțiune largă a părului și panglică. Luați o secțiune de păr mai apropiată de fața dvs. Încercați să păstrați panglica strânsă. Secțiunea mai mică a părului pe care o împlețiți, cu crimă mai strictă pe care o veți obține.
  • Imagine intitulată cu panglică un cal
    5. Legați panglica cu un elastic de păr mini și puneți capătul până la elastic. Când ajungeți la capătul părului, legați un mini de păr elastic în jurul panoului ½ inch (1.27 centimetri) din partea de jos. Buclă capătul coadă al panglicii în elasticul părului. Acest lucru vă va ajuta să țineți ca scopurile să privim încrupe și să le împiedice să apară prea drept.
  • Imagine intitulată Braid African American Par Pasul 20
    6. Păstrați împușcarea în ½ la 1 inch (1.27 la 2.54 centimetri) secțiuni largi până când ajungeți la cealaltă parte a capului. Încercați să păstrați panglicele cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 5
    7. Lăsați următorul strat de păr. Odată ce ați terminat rândul, anulați-vă bunul din capul capului și lăsați un alt strat de păr. Dacă lucrați cu mai mult de două straturi pentru o crimă mai strictă, trageți restul părului în BUN.
  • Dacă ați aplicat Mousse în stratul de jos mai devreme, asigurați-vă că aplicați mai multă mousse la acest nou strat.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 10
    8. Continuați să împingeți și să lăsați straturile până când nu mai aveți părul lăsat la panglică. Când terminați capătul unui rând, lăsați-l în jos. Vrei să ajungi cu patru rânduri de panglici pentru o crimă strânsă și două rânduri pentru un criminal liber.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 6
    9. Luați în considerare adăugarea unei ceață ușoară de spray de păr. Acest lucru vă va ajuta să vă dați părului o putere suplimentară.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 11
    10. Lăsați părul să se usuce. Acest lucru poate dura oriunde între două până la patru ore. Dacă doriți să dormiți cu panglicele, atunci luați în considerare înfășurarea părului cu o eșarfă de cap sau dormind pe o pernă de satin. Acest lucru va ajuta la reducerea frecării și prevenirea frizelor.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 15.Jpeg
    11. Scoateți panglicele atunci când părul este complet uscat. Începeți mai întâi cu stratul inferior, apoi lucrați spre partea de sus. Dacă nu sunteți sigur dacă părul dvs. este sau nu uscat, apăsați degetele într-una din panouri. Dacă părul din interiorul pangii se simte uscat, panglicele sunt în siguranță pentru a anula. Dacă părul din interiorul pangii se simte umed, lăsați-vă părul să se usuce mai mult.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 16
    12. Stilul părului dvs. după cum doriți, dar nu o periați. Periajul părului se va face să devină frizzy. Vă puteți lăsa părul liber sau puteți să vă despărțiți într-o parte. Puteți chiar să înfășurați o bandă de cap în jurul capului sau să vă trageți părul într-o coadă mare.
  • Dacă crimele nu sunt suficient de pufoase, le puteți înmuia să vă îndepărtați ușor degetele prin părul.
  • Metoda 2 din 3:
    Părul de împrăștiere pentru un criminal liber
    1. Imagine intitulată Face Box Braids Pas 1.Jpeg
    1. Începeți cu părul curat, umed, fără încurcătură. Dacă nu ați deja, șampon și condiționați părul. Lăsați-l să se usuce de aer înainte de a continua - va fi mai ușor de împletit. Asigurați-vă că părul dvs. este complet fără încurcătură. Rulați un pieptene cu vârf, dacă este necesar, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Scrunch African American Pasul 6
    2. Luați în considerare masarea unor mousse de styling de așteptare în stratul inferior. Acest lucru vă va ajuta părul să țină mai bine covorul, mai ales dacă părul este foarte drept sau nu ține bine. Dacă faceți acest lucru, va trebui să faceți acest lucru pentru fiecare strat de păr cu care lucrați.
  • Imagine intitulată Bleach Părul cu peroxid de hidrogen Pasul 5
    3. Împărțiți-vă părul în secțiuni. Cele mai multe secțiuni pe care le aveți, cu crimă mai strictă pe care o veți obține. Dacă doriți, puteți păstra aceste secțiuni separate temporar cu un păr de păr, un clip de gheare sau chiar niște legături de păr. Asigurați-vă că luați aceste lucruri înainte de a împlini această secțiune.
  • Pentru părul mai subțire, încercați 3 până la 5 secțiuni.
  • Pentru părul mai gros, încercați 3 până la 10 secțiuni.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 9
    4. Panglica sau panglica franceza parului. Încercați să păstrați panglicele cât mai strâns posibil. O panglică regulată va avea ca rezultat părul mai drept de sus, și părul încorporat în partea de jos. O panglică franceză va avea ca rezultat un criminal.
  • Asigurați-vă că vă îmbrățișați părul până la capete. Legați panglica cu o cravată de păr de aproximativ ½ la 1 inch (1.27 la 2.54 de centimetri) de la capete. Buclă capătul coadă al panglicii în elasticul părului. Acest lucru vă va ajuta să creați aspectul încrucișat și să împiedicați capetele drepte.
  • Imaginea intitulată face părul frizzy sau curl în părul drept Pasul 3
    5. Adăugați o ceață ușoară de hairpray dacă părul dvs. are probleme de a ține buclele. Hairspray-ul va ajuta părul tău să păstreze mai mult criptul.
  • Imagine intitulată Protejați-vă părul în timpul iernii (tipurile de păr africane) Pasul 2
    6. Așteptați ca părul să se usuce. Acest lucru poate dura până la patru ore sau chiar mai mult, în funcție de grosimea părului. Dacă veți dormi cu panglicele, încercați să vă înfășurați părul cu o eșarfă de cap sau să dormiți pe o pernă de satin. Acest lucru va ajuta la prevenirea frecare si frizz.
  • Imagine intitulată Do Box Braids Pasul 8
    7. Luați panglicele când părul este uscat. Dacă nu puteți spune dacă părul dvs. este uscat, apăsați degetele într-una din panouri. Dacă părul din interiorul pangii se simte uscat, atunci puteți anula panglicile. Dacă părul se simte umed, lăsați-vă părul să se usuce mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune produse pentru părul african american Pasul 6
    8. Stilul părului tău, dar nu-l perie. Periajul părului criminal va face să devină poofy. Dacă crimele nu sunt destul de pufoase pentru dvs., înmolați-i prin rularea ușoară a degetelor prin ele.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind paiele
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru părul negru Pasul 4
    1. Începeți cu părul curat, umed, fără încurcătură. Dacă nu ați deja deja, spălați-vă părul cu șampon și balsam. Rulați un pieptene cu coadă largă prin părul dvs. pentru a anula orice încurcături, dacă este necesar. Permiteți părului să se usuce părul înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Hair Dry Dry drepte Pasul 8
    2. Trageți părul în sus într-un bun în partea de sus a capului, lăsând stratul inferior. Planificați să aveți primele trei sferturi în Bun, iar partea de jos a pierdut. Veți înfășura mai întâi acest păr în jurul paielor.
  • Imaginea intitulată face părul subțire arata mai gros pas 11
    3. Luați în considerare adăugarea unor mousse de styling de lumină pentru pulbere suplimentară. Acest lucru este deosebit de util pentru cei cu păr foarte drept sau al cărui păr nu poate ține un curl. Amintiți-vă, de fiecare dată când ați lăsat un alt strat de păr, va trebui să aplicați mai multe mousse la acel strat.
  • Imagine intitulată Untangle Pasul de păr grav
    4. Luați un 1 inch (2.54 centimetri) secțiune largă a părului din stratul inferior. Alegeți o secțiune cea mai apropiată de fața dvs. Netezi orice flyaways folosind degetele sau un pieptene.
  • Imaginea intitulată Faceți o afro folosind paie de băut Pasul 2
    5. Îndoiți o paie în jumătate. Dacă paiele are un vârf bendy, ați putea dori să tăiați acea parte. Veți fi țesut secțiunea de păr în jurul paiei.
  • Imagine intitulată Înfășurați părul Pasul 19
    6. Începeți înfășurarea părului în jurul paiei din Figura-Opts. Sandwich părul dintre cele două laturi ale paiei. Aduceți paie cât mai aproape de rădăcinile dvs. posibil. Țese părul în jurul celor două laturi ale paiei din figura-opts. Încercați să păstrați părul cât mai strâns posibil.
  • Imaginea intitulată Faceți o afro folosind paie de băut Pasul 7
    7. Legați un mini păr elastic în jurul capetelor paiei când ajungeți la capătul părului. Când nu aveți părul lăsat să țese, strângeți cele două capete ale paiei împreună. Înfășurați un mini de păr elastic în jurul celor două capete ale paiei, fixând părul închis între ele.
  • Imaginea intitulată începe un regim african american de creștere a părului Pasul 4
    8. Repetați procesul pentru restul părului în stratul inferior. Când ajungeți la cealaltă parte a părului, anulați bunul și lăsați-l în jos următorul strat de păr. Jumătate din părul tău ar trebui să fie acum liber. Trageți jumătatea de sus a părului în sus într-un bun. Dacă ați aplicat Styling Mousse la părul dvs. înainte, aplicați-l la acest nou strat acum.
  • Imagine intitulată Împingeți-vă părul în timp ce se udă și încă mai au ieșit frumos și drept (pentru păr african american) Pasul 4
    9. Păstrați-vă înfășurarea părului în jurul valorii de paie într-o singură centimetru până când ajungeți la vârful capului. Ar trebui să aveți patru rânduri de paie înfășurate de păr.
  • Imagine intitulată ascuțirea părului Clippers Pasul 3
    10. Ia în considerare dând părul tău o ceață ușoară de păr de păr. Acest lucru vă va ajuta părul să-și țină forma înfuriat mai bine când luați paiele afară.
  • Imagine intitulată Remove Henna din părul Pasul 3
    11. Lăsați părul să se usuce. Acest lucru poate dura câteva ore. Dacă vreți să dormiți cu paiele în păr, ați putea dori să legați o eșarfă de cap în jurul părului sau să dormiți pe o pernă de satin. Acest lucru va ajuta la reducerea frecării și a frizelor.
  • Imaginea intitulată Faceți o afro folosind paie de băut Pasul 9
    12. Scoateți paiele a doua zi. Începeți cu cel mai mic strat. Luați o paie cea mai apropiată de fața dvs. și trageți părul elastic. Prinde paie de capătul pliat și glisați-l cu grijă din păr. Terminați tragerea de paie din partea cel mai jos a rândurilor înainte de a vă deplasa pe următorul.
  • Imagine intitulată Pieptel lung Pasul 4
    13. Stilul părului, dacă doriți, dar evitați să-l spălați. Dacă vă periați părul, acesta va deveni frizzy. Dacă crimele sunt prea strânse pentru plăcerea dvs., puteți să le pufgeți puțin cu degetele.
  • Imagine intitulată Blowout și îndreptarea părului natural în mod natural Pasul 6
    14. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Hairspray-ul poate ajuta la menținerea crimelor.
  • Dacă părul dvs. tinde să devină frizzii, luați în considerare adăugarea unei cremă de styling Frizz-Control în părul dvs. înainte de a începe să o crimă.
  • Dacă părul dvs. este foarte drept sau nu poate ține un curl, luați în considerare aplicarea unor mousse de stil în părul dvs. înainte de a începe să o criminați.
  • Puteți face crimele în ultimele zile, prin împrăștierea înainte de a merge la culcare.
  • Asigurați-vă că vă strângeți părul și puneți-l sub un capac de duș înainte de a lua un duș. Dacă vă puneți hai liberi, înfuriați sub un capac de duș în timp ce faceți un duș, crimele pot cădea.
  • Crimele sunt minunate pentru petrecerile retro-tematice.
  • Avertizări

    Părul tău trebuie să fie complet uscat înainte de a lua panglicele sau paie. Dacă părul tău este chiar un pic umed, părul tău nu va fi încins.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Părul de împrăștiere pentru un criminal strâns

    • O mulțime de elastice de păr mini
    • Eșarfă de cap sau pernă de satin (opțional, dar recomandat)
    • Mousse de păr (opțional)
    • Spray de păr (opțional)

    Părul de împrăștiere pentru un criminal liber

    • O mulțime de elastica de păr
    • Eșarfă de cap sau pernă de satin (opțional, dar recomandat)
    • Mousse de păr (opțional)
    • Spray de păr (opțional)

    Folosind paiele

    • O mulțime de paie
    • O mulțime de elastice de păr mini
    • Eșarfă de cap sau pernă de satin (opțional, dar recomandat)
    • Mousse de păr (opțional)
    • Spray de păr (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar