Cum să vă încurcați părul fără căldură

Părul curly poate fi distractiv și flirt, dar dacă părul tău este în mod natural drept, s-ar putea să crezi că trebuie să folosești căldură dăunătoare pentru a obține buclele pe care le dorești. Din fericire, există o mulțime de modalități de a obține bucle fără a folosi căldură! Buclele PIN au fost folosite de zeci de ani pentru a obține părul curat fără căldură și vor lucra la orice lungime a părului. De asemenea, puteți încerca rolele reci să vă stilului în bucăți, pe măsură ce se usucă. Dacă preferați valuri voluminoase, trageți părul într-un bun înainte de a vă culca, sau înfășurați părul în jurul unei benzi de cap pentru curlurile de vintage care funcționează pe orice lungime!

Pași

Metoda 1 din 4:
Încercarea buclelor de fixare
  1. Imaginea intitulată curl părul fără căldură Pasul 1
1. Începeți cu părul umed, desenat și adăugați loțiune de styling. Spălați-vă și condiționați părul așa cum ați fi în mod normal, apoi un prosop ușor de uscat până când este umed. Detați-vă părul cu un pieptene cu undă larg, apoi distribuiți uniform o cantitate mică de loțiune de styling prin părul de la rădăcini până la capete.
  • Dacă aveți păr subțire care nu ține o curl bine, ați putea dori să începeți cu părul umed. Cu toate acestea, dacă părul tău este foarte gros, ar putea fi cel mai bine să lucrați cu părul abia-umed pentru a tăia timpul de uscare.
  • Dacă nu aveți loțiune de styling, utilizați în schimb mousse ușoare. Nu utilizați produse grele, deoarece acest lucru vă poate face buclele să pară rigid și crocante, mai degrabă decât moale.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 2
    2. Separați un 1 din (2.5 cm) secțiune de păr lângă fața ta. Pentru buclele dvs. de știft pentru a arăta cele mai bune, veți dori ca fiecare secțiune de păr să fie de aproximativ aceeași dimensiune. În mod tipic, buclele PIN sunt realizate cu aproximativ 1 din (2.5 cm) secțiuni, care vă vor permite să le împachetați cu ușurință.
  • Dacă experimentați cu bucle PIN, puteți găsi că buclele ușor mai mari sau mai mici funcționează mai bine pentru părul dvs!
  • Dacă preferați, puteți fixa părul din partea de sus a părului și puteți porni buclele din partea de jos, apoi lucrați în jurul capului capului.
  • 3. Înfășurați capetele primei secțiuni în jurul unuia dintre degetele dvs. de 1-2 ori. Așezați capetele părului pe deget, apoi rotiți-vă părul în jurul lui de câteva ori. Încercați să creați o curl îngrijită, cu capetele ascunse, ceea ce vă va oferi o privire mai ușoară atunci când ați terminat.
  • Pentru buclele Bouncutier, înfășurați curl în sus în jurul degetului sau spre fața voastră. Pentru valuri mai voluminoase, înfășurați în jos sau departe de fața ta.
  • Nu se rostogolește prea strâns sau va fi dificil să scoateți curlul de la deget fără ao deranja.
  • De asemenea, puteți să rostogoli părul în jurul vârfurilor de 2 din degetele dvs., ceea ce poate facilita eliminarea curlului.
  • Bacsis: Pentru o întorsătură modernă pe acest aspect, lăsați ultimul centimetru sau al părului din curl. Părul tău va fi curat, dar chiar și capetele vor fi drepte.

  • 4. Alunecați degetele din curl și înfășurați părul până la scalp. Glisați cu grijă degetele din buclele pe care tocmai le-ați făcut, ținându-vă părul în formă de curl. Apoi, rotiți-vă că curge tot drumul până la secțiunea părului până când ajungeți la scalp. Când ați terminat, veți vedea o curvă circulară care se odihnește aproape de cap.
  • Nu răsuciți părul în timp ce rulați curl, deoarece acest lucru va crea frizz.
  • Această parte poate lua puțină practică, dar fii răbdător și continuă să încerce!
  • Imagine intitulată vă bate părul fără căldură Pasul 5
    5. Asigurați curl-ul cu un știft. Glisați un știft pe curl pe care tocmai l-ați făcut, asigurându-vă că este strâns împotriva scalpului pentru a ține părul în poziție. Pin-curl clipuri, care au 2 pronguri, sunt cele mai bune pentru aceasta, în special cele care sunt ușor curbate, deoarece acest lucru le permite să stea mai confortabil împotriva scalpului tău.

    Dacă nu aveți clipuri pin-curl, Puteți utiliza 2 pini de bobby într-o formă X in schimb.

  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 6
    6. Continuați să vă curățați tot părul. Curlingul PIN poate dura ceva timp, deoarece lucrați cu secțiuni mai mici de păr. Cu toate acestea, acesta este calea de a obține cele mai mari, bounco cele mai buni fără a folosi căldură, deci aveți răbdare și asigurați-vă că fiecare secțiune este cât mai bine posibil.
  • Dacă aveți un păr scurt rămas când ați terminat, cum ar fi bangs sau straturi scurte din jurul feței, fixați-l în secțiuni în jurul buclelor. De asemenea, puteți să vă curățați bangurile în lateral și să le fixați într-o singură curl.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 7
    7. Lăsați buclele să se usuce complet, apoi scoateți știfturile. În mod tradițional, buclele PIN se fac noaptea, ceea ce le permite să se usuce în timp ce dormi. Apoi, când te trezești dimineața, poți doar să elimini toate știfturile și vei avea un stil glam care ar trebui să dureze toată ziua.
  • Pentru bucle mari, pufoase, vintage, periați părul. Păstrați periajul până când veți obține aspectul neted dorit, dar țineți cont de faptul că poate dura până la 5 minute de periaj pentru a calma buclele, deci fiți răbdători.
  • De asemenea, puteți folosi degetele dacă preferați buclele mai definite.
  • Metoda 2 din 4:
    Pune-ți părul într-un bun
    1. Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 8
    1. Umezi părul cu apă. Dacă doriți, vă puteți spăla și condiționa părul. Cu toate acestea, dacă părul dvs. este deja curat, îl puteți atenua cu apă. Dacă începeți cu părul foarte umed, îl ștergeți ușor cu un prosop pentru a îndepărta excesul de apă.

    Părul tău ar putea ține mai bine o curl 2-3 zile după ultimul șampon, mai degrabă decât în ​​aceeași zi ați spălat-o.

  • 2. Pietre părul tău bine. Pentru a obține bucle netede, elegante, detănțișați-vă complet părul înainte de ao pune. Folosiți un pieptene cu o lățime largă pentru a scăpa de orice încurcătură și pentru a vă împărți părul cu pieptenele dacă intenționați să faceți mai mult de un bun bun.
  • Dacă faci doar un bun, pieptene părul înapoi de pe față.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 10
    3. Creați un bun pentru valuri voluminoase. Trageți părul înapoi într-o coadă de cal la vârful capului, apoi fixați-o cu o cravată de păr. Înfășurați-vă părul într-un bun prin răsucirea caliului de 2-3 ori, apoi înfășurați-vă coada de coadă în jurul primului elastic până la capăt. Asigurați-vă că bunul cu un al doilea păr elastic sau bobby.
  • Poti de asemenea face un bun gogoși cu un șosete. Tăiați degetele de la picioare de pe o șosetă și rotiți-o într-o formă de gogoașă, apoi așezați capătul de coadă prin gaura din șosete. Răspândiți capetele părului până când acoperă întreaga șosetă, punând capetele dedesubt. Apoi, rotiți șoseaua în jos lungimea coadă de coadă până când ajungeți la coroana capului și asigurați-o în poziție cu Bobby Pins.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 11
    4. Separați părul în 2 chifle pentru valuri mai stricte. Dacă doriți valuri cu puțin mai mult, încercați să vă împărțiți părul în 2 chifle sau răsuciri, în schimb. Odată ce ți-ai împărțit părul cu pieptene, trageți fiecare secțiune într-o coadă de coadă pe partea laterală a capului. Răsuciți coada de coadă până când începe să se încurce în jurul ei înșiși, apoi să continuați să înfășurați coada de coadă în jurul bazei până la capete. Asigurați fiecare răsucire cu o cravată de păr sau pini de bobby.
  • De asemenea, puteți să vă întoarceți răsucirea într-o bandă de bandă de pânză de împachetare pentru ao asigura.
  • Pentru bucle care încep mai jos pe cap, puneți chifle lângă nivelul gâtului.
  • Sfat de experți
    Madeleine Johnson

    Madeleine Johnson

    Părul stilist și extensii de păr SpecialistMadeleine Johnson este un specialist stilist de păr și extensii de păr, bazat pe Beverly Hills, California. Ea este afiliată cu părul prin salon violet în Beverly Hills. Madeleine are peste șase ani de experiență de coafură ca cosmetolog licențiat. Ea este specializată în extensiile de microbad și extensiile de bandă. Ea sa antrenat sub artistul de extensie de celebritate Violet Teriti (părul Chaviv) și și-a câștigat licența de cosmetologie de la Colegiul Santa Monica.
    Madeleine Johnson
    Madeleine Johnson
    Specialist specialist în stilist și extensii de păr

    Somn în panglici peste noapte pentru undele plajei. În loc de un bun, vă puteți pune părul în panglici strânși în timp ce este umed și lăsați panglicele peste noapte. Braidele sunt o alternativă excelentă la stilul de căldură.

  • Imagine intitulată vă bate părul fără căldură Pasul 12
    5. Dormi în chifle. Din moment ce vă înfășurați părul umed strâns, va trebui să lăsați părul să se usuce timp de aproximativ 6-8 ore sau peste noapte. Din fericire, aceasta este o modalitate excelentă de a obține părul ondulat în timp ce dormi și de când părul tău este tras, este mai confortabil să stai mai mult decât alte stiluri ar putea fi.

    Dacă nu vrei să dormi în chifle, Încercați să vă purtați părul toată ziua, apoi luați-o în jos pentru o privire de seară glam.

  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 13
    6. Luați chifle în dimineața. Când vă treziți, îndepărtați ușor elasticul de păr sau pinii care vă țin bunurile în poziție. Utilizați degetele pentru a vă slăbi părul și pentru a vă bucura de undele ușoare!
  • Utilizați un pic de păr de păr pentru a seta valurile, dacă doriți.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind rolele reci
    1. Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 14
    1. Alege cu role care sunt puțin mai mici decât buclele pe care le doriți. Dacă doriți bucle mai mari sau dacă doriți doar să adăugați volum, optați pentru role mari, cum ar fi 1-2 în (2.5-5.1 cm) diametru. Dacă preferați bucle mai stricte, utilizați rolele mici sau medii, care de obicei variază de la /4- /2 în (0.64-1.27 cm) în diametru.
    • Curnele în formă de tijă sunt excelente pentru crearea de bucle spirale sau pentru definirea buclelor naturale. Ele sunt, de asemenea, perfecte pentru curlingul părului scurt, deoarece acestea tind să aibă un diametru mai mic.
    • Dacă nu aveți roluri, puteți tăia benzi dintr-un tricou vechi, în schimb. Faceți benzile la aceeași lățime pe care doriți ca buclele dvs. să fie, și puțin mai mult decât lungimea părului.
    • Rolele de spumă s-ar putea deteriora dacă le puneți în păr umed, deci asigurați-vă că utilizați o rolă care este proiectată să fie utilizată în timp ce părul este umed. De asemenea, căutați o rolă moale, ca una făcută din cauciuc, satin sau silicon, dacă intenționați să dormiți cu rolele din.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 15
    2. Îmbunătățește părul. Spălați-vă și condiționați părul sau doar spritz cu apă dintr-o sticlă de pulverizare. Dacă începeți cu părul umed, ștergeți ușor părul cu un prosop moale până când este umed. Buclele vor fi mai bune dacă începeți cu părul umed, dar dacă este prea umed, s-ar putea să nu se usuce complet odată ce ați pus în role.
  • Nu aplicați balsamul de seric sau de concediu la părul dvs., deoarece buclele nu pot seta.
  • 3. Detați-vă părul cu un pieptene cu vârf. Rulați ușor un pieptene cu coadă largă prin părul uman pentru a vă asigura că este perfect încurcat. Dacă aveți niște încurcări în părul vostru, buclele vor arăta murdare și vor fi mai greu să obțină secțiunile perfect.
  • Evitați să vă spălați părul atunci când este umed, ceea ce poate duce la spargere.
  • 4. Secțiunea de pe o mică bucată de păr lângă frunte. Separați o bucată de păr care are aceeași lățime ca și cilindrul, sau puțin mai mic. De obicei, acest lucru va fi de aproximativ 1-2 în (2.5-5.1 cm). Țineți secțiunea de păr departe de cap vertical, apoi așezați cilindrul orizontal pe capătul părului, pe partea îndreptată spre dvs. Rotiți părul departe de fața dvs., tot drumul spre scalp. Asigurați cilindrul cu clemele incluse.
  • Dacă utilizați un tricou, rotiți părul în același mod, apoi legați capetele benzii pentru a ține curl în poziție.
  • Dacă doriți doar să vă îndoiți capetele părului, opriți rularea la jumătatea capului și legați fâșiile la locul unde doriți să vă opriți buclele.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 18
    5. Continuați să rulați partea superioară a părului. Urmând un model când vă rulați părul, veți ajunge cu un stil mai simetric și va fi mai ușor să păstrați secțiunile separate. Începeți prin rularea secțiunii superioare a părului dvs. sau a zonei Mohawk, tot drumul înapoi la coroana voastră. Când ați terminat, ar trebui să aveți un rând îngrijit de role orizontale tot drumul de-a lungul vârfului capului.
  • Acest lucru vă va oferi o mulțime de volum la rădăcinile dvs.
  • Imagine intitulată vă curățați părul fără căldură Pasul 19
    6. Rotiți părțile laterale și spatele părului pentru a termina. Odată ce ați rostogolit secțiunea frontală, luați o altă secțiune de păr lângă una dintre urechi. De data aceasta, țineți părul direct de pe cap orizontal și puneți cilindrul vertical la capătul părului. Rotiți părul până la scalp și asigurați-l din nou, apoi continuați pentru părul de pe ambele părți ale capului.
  • Rotiți-vă părul sub buclele care curbe spre gât sau rotiți-l pentru buclele care se răsucesc spre exterior.
  • Puteți aranja rolele din spatele capului orizontal sau vertical, în funcție de aspectul pe care îl faceți. Folosirea rolelor orizontale vă va oferi mai mult o curl voluminos, în timp ce puneți în role vertical va duce la mai mult de o curbură spirală.
  • Imagine intitulată vă curățați părul fără căldură Pasul 20
    7. Lăsați rolele în poziție până când părul este uscat. Din moment ce nu folosiți căldură, va dura mai multe ore pentru a seta buclele, astfel încât să planificați să părăsiți rolele timp de cel puțin 4 ore, deși peste noapte este mai bună. Dacă doriți ca părul să se usuce mai repede fără a adăuga căldură, utilizați un uscător de păr setat la cea mai tare temperatură.
  • Ascundeți rolele prin înfășurarea capului într-o eșarfă de mătase dacă trebuie să mergeți undeva înainte ca buclele să fie setate.
  • Imagine intitulată vă bate părul fără căldură Pasul 21
    8. Scoateți rolele și slăbiți părul. Odată ce părul dvs. este complet uscat, scoateți clipurile din role, dezactivați fâșiile tricoului sau scoateți știfturile Bobby din păr. Faceți acest lucru ușor, mai ales dacă doriți bucle mai stricte.
  • Pentru buclele libere sau valurile mari, rulați ușor un pieptene cu coadă largă prin părul tău. De asemenea, puteți să vă conduceți degetele prin buclele dvs. pentru a le venerați, dar nu le periați.
  • Setați aspectul cu un pic de păr dacă doriți.
  • Metoda 4 din 4:
    Împachetați părul în jurul unei benzi de cap
    1. Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 22
    1. Începe cu părul umed. Buclele dvs. vor fi stabilite cel mai bine dacă părul dvs. este ușor umed când îl puneți. Spălați-vă și uscați-vă părul ca normal, apoi blot-l uscat. Dacă nu aveți nevoie să vă spălați părul, puteți doar să o spritz cu apă curată dintr-o sticlă de pulverizare, în schimb.
    • Folosiți un pieptene larg dințate pentru a vă detașa părul, de asemenea.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 23
    2. Plasați o bandă elastică de peste cap. Trageți band-ul în jos, așa că se așează jos pe frunte și cercuri în jurul capului capului tău, peste părul tău. Buclele dvs. vor începe unde se află banda de susținere, astfel încât să o ajustați pe baza modului în care doriți ca buclele să se uite.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să ieșiți în timp ce setarea buclelor! Părul tău va fi tras într-un stil moale, romantic. Încercați să luați o bandă de cap care să se potrivească cu echipamentul dvs. pentru această zi!
  • Știați? Poate fi greu să obțineți bucle atunci când aveți păr scurt, dar puteți încerca acest lucru atâta timp cât părul este suficient de lung pentru a înfășura în jurul bandă de cap!

  • 3. Luați o mică parte a părului și împachetați-o în jurul capului. Începeți pe o parte, lucrați cu părul cel mai apropiat de fața dvs. Alegeți o secțiune care este aceeași lățime pe care doriți să vă bucurați de bucle-despre /2- /4 în 1.3-1.9 cm) va duce la valuri moi, destul de frumoase. Înfășurați prima secțiune în sus și peste bandă de cap, apoi puneți-o în spatele elasticii. În acest moment, părul dvs. va fi buclat o dată în jurul bandă de cap. Continuați să bucurați părul în jurul bandării până când ajungeți la capătul secțiunii, apoi fixați-l cu un știft Bobby.
  • Dacă nu aveți pini Bobby, puteți să vă așezați capetele părului sub banda de cap să le țineți în poziție.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 25
    4. Continuați să împachetați tot drumul în jurul capului. Odată ce ați înfășurat prima secțiune în jurul capului, luați o altă secțiune de păr care are aceeași dimensiune ca și prima, și îl înfășurați în același mod. Continuați să faceți acest lucru până când vă înfășurați tot părul în jurul benzii de cap.
  • Pentru a vă asigura că buclele dvs. sunt chiar, vă recomandăm să înveliți tot drumul în jurul unei părți, apoi să vă deplasați în partea din față a celeilalte părți și să lucrați spre spate.
  • Imaginea intitulată curl părul fără căldură Pasul 26
    5. Lăsați părul să se usuce în bandă de cap. Veți avea nevoie de aproximativ 4-6 ore pentru ca părul să se usuce, sau un pic mai mult dacă aveți păr foarte gros. Puteți purta acest stil sau puteți dormi în ea dacă preferați. Oricum, verificați pentru a vă asigura că părul este complet uscat înainte de ao scoate, sau buclele dvs. ar putea cădea.
  • Pentru a accelera lucrurile, puteți folosi un uscător de păr pe setarea rece pentru a sufla aerul peste păr.
  • Imagine intitulată curl părul fără căldură Pasul 27
    6. Scoateți banda de susținere și scuturați buclele. Scoateți toate știfturile din întreaga bandă de cap, apoi despachetați ușor fiecare secțiune a părului. Când ți-ai despachetat toate buclele, alunecați capul de pe capul tău.
  • Acest stil vă va oferi bucle frumoase, vintage.
  • Scrunch ușor buclele cu mousse sau spray de păr pentru a le ține în poziție.
  • Ce produse ar trebui să folosească cineva înainte de a-și înclina părul?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Jenny TranJenny tranprofesional stilist de păr

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați să vă spălați părul după ce ați stilului. Acest lucru va separa buclele și va lăsa părul în căutarea dezordonată și frizcă. În schimb, slăbiți ușor buclele cu mâinile pentru un aspect tus.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Încercarea buclelor de fixare

    • Pieptene mari
    • Pin-curl clipuri sau pini bobby

    Folosind rolele reci

    • Curlers sau un tricou tăiat în benzi
    • Prosop (opțional)
    • Sticlă de pulverizare (opțional)

    Pune-ți părul într-un bun

    • 2 elastice de păr pentru fiecare bun
    • agrafe
    • Șosete (opțional)

    Împachetați părul în jurul unei benzi de cap

    • Bandă elastică elastică circulară
    • agrafe
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar