Cum să faci 80 de machiaj și păr

Par mare. Ochii strălucitoare. Tone de blush. Părul și machiajul în anii 80 au fost îndrăzneți și și peste vârf în cel mai bun mod posibil! Pentru a vă ajuta să creați aspectul dvs. inspirat de 80 de ani, am pus împreună o listă cu cele mai bune sfaturi de păr și machiaj pe care le-am găsit. Vom începe să vă plimbați printr-o rutină de machiaj de 80 de ani și să terminați cu o varietate de coafuri minunate pe care le puteți alege. Au o explozie și nu uitați coafura!

Pași

Metoda 1 din 13:
Aplicați Fundația completă de acoperire pe toată fața dvs.
  1. Imagine intitulată spune când să aruncați vechiul dvs. machiaj Pasul 7
1. Utilizați fundația lichidă care se potrivește cu tonul pielii pentru o bază perfectă. În anii `80, tendința de piele era o privire catifelată, perfectă, care nu era prea mată sau prea strălucitoare. Utilizați o perie de fundație sau un burete de machiaj pentru a vă bucura de fundația preferată de acoperire completă pe toată fața dvs.
  • Pentru un aspect neted, mai puțin, aplicați grund înainte de fundația dvs.
  • Aplicați un concealer de acoperire completă sub ochi pentru a acoperi cercurile întunecate. Pentru un efect de strălucire, utilizați Concealer care este 1 umbra mai ușoară decât tonul tău natural de piele.
Metoda 2 din 13:
Adăugați roșii roz roz la obraji.
1. Blush Blush Roz a fost standardul pentru cele mai multe anii 80. Începeți pe pometă și măturați culoarea de-a lungul osului și în sus, până la templul tău. Odată ce ați lovit templul, utilizați mișcări circulare pentru a se amesteca pe jos spre linia de păr.
  • Dacă este mai ușor, începeți să aplicați blush la templul dvs. și să-l spălați de-a lungul păcii într-o formă "C".
Metoda 3 din 13:
Obțineți un aspect de rock Glam cu fard de ochi albe.
1. Încercați machiaj de ochi albastru sau strălucitor roz pentru dramă înaltă. Utilizați fileul cel mai pigmentat pe care îl puteți găsi! Acoperiți întreaga pleoapă cu albastru sau roz mediu și amestecați-l la fruntea dvs. Periați culoarea sub ochi pentru a defini genele inferioare. Apoi, mătură o versiune mai întunecată a umbra originală în creasta ta și pe treimea exterioară a pleoapelor tale, amestecând la templele tale. Finisați cu ruj îndrăzneț roz.
  • Pentru o vibrație blondie, încercați cu ochii lui Mauve sau întuneric. Obrajii și ochii ei se potrivesc adesea, astfel încât să vă folosiți blushul ca fard! Terminați cu ruj roz mat sau marcat.
  • Pentru mai multe inspirație Glam Rock, verificați imaginile de trupe de metal Grace Jones și Glam ca Def Leppard, Mötley Crüe sau Kiss.
  • Pentru obraji super-ascuțiți, înclinați, contur obrajii cu bronzer înainte de a adăuga pe blush pe partea de sus.
Metoda 4 din 13:
Folosiți ochi strălucitori pentru o vibe de 80 de ani.
  1. Imagine intitulată trage off purtând neon fardow pas cu pas 5
1. Mimic 80s Pop icoane cu machiaj de ochi neon și ruj roșu strălucitor. Bright Orange, Galben, și Neon sunt toate alegerile minunate de ochi, mai ales dacă inspirația dvs. este Cyndi Lauper. Utilizați portocaliu strălucitor peste tot pe capacele dvs. și chiar galben strălucitor sub oasele de frunte pentru a vă face ochii pop. Stelele pop ca Madonna și Cyndi Lauper au zguduit de obicei o buză roșie îndrăzneață.
  • Pentru mai mult de 80s Pop Icon Inspirație, verificați imaginile de stele pop ca Pat Benatar și Boy George.
Metoda 5 din 13:
Stick cu neutre pentru un aspect inspirat de ringwald molly.
1. Utilizați machiaj de ochi maro și terminați cu o portocală roșiatică sau o buză nudă. Pentru a crea aspectul lui Molly în Clubul de mic dejun, Aplicați o fard de ochi maro medii pe capacul dvs. și liniați liniile superioare și inferioare ale garniturii cu ochiul maro închis. Terminați aspectul cu rujul nud, cum ar fi maro moale sau natural, pentru un aspect lowkey. Pentru a amplifica un pic glamour, utilizați un ruj clasic roșu sau ars portocaliu în schimb.
  • Molly deseori buze lucioase, așa că terminați cu o glisare de luciu peste ruj.
Metoda 6 din 13:
Alegeți fishadow-ul întunecat pentru o vibrație gotică sau punk.
1. Du-te cu negru, albastru de miezul nopții sau machiaj de ochi violet profund. Acoperiți capacul în albastru adânc sau o umbră violet violet întuneric. Apoi, lucrați un prune întunecat sau indigo în creasta voastră. În cele din urmă, definiți-vă cresterea și mai mult cu o fard de ghinion gri sau de cărbune pentru a crea că un punk sau o vibrație gotică.
  • Pentru ruj, încercați o umbre profundă, violet sau negru. Un maro super profund ar funcționa minunat.
  • Pentru mai multă inspirație, verificați fotografiile din 80 de minute precum Siouxsie Sioux și Nina Hagen.
  • Dacă sunteți un tip, verificați imaginile lui Robert Smith de remediu pentru inspirație. El purta adesea machiaj de ochi întunecați și ruj roșu murdar.
Metoda 7 din 13:
Finalizați cu mascara neagră și cu ochiul îndrăzneț.
1. Utilizați orice creion întunecat sau îndrăzneț în linia de apă inferioară. Negrul ar fi complet în punctul de vedere al anilor `80, dar puteți utiliza, de asemenea, un creion de evitare care se potrivește cu ochiul tău pentru a face culoarea chiar mai dramatică. Adăugați 2 straturi de rimel pentru a termina aspectul de machiaj de 80s ochi.
  • Albastru și teal au fost în special culori populare ale ochilor de pe linia de lasare, în special pentru Glam și Pop Star arată.
  • Dacă doriți un aspect strălucitor, sălbatic, încercați mascara violet, verde sau albastru.
Metoda 8 din 13:
Definiți sprâncenele cu creionul de frunte.
1. 80 de sprâncene au fost de obicei întunecate, definite și un pic camufus. Alegeți un creion de frunte care este o umbră mai întunecată decât fruntea dvs. naturală. Folosind lumina, cursa de pene, completați și definiți fiecare sprânceană cu creionul de frunte pentru sprâncenele ICONIC 80.
  • Utilizați un spolirie la pieptene prin fiecare frunte și amestecați orice linii dure.
  • De asemenea, puteți utiliza praful de frunte sau chiar fard de ochi pentru sprâncenele dvs. - indiferent de ce aveți la îndemână.
Metoda 9 din 13:
Criminați-vă părul pentru vibrația maximă a mall-ului.
1. Uscați-vă părul complet înainte de a începe. Clipul cea mai mare parte a părului în sus a capului, cu excepția stratului inferior. Apuca un 1-2 in (2.5-5.1 cm) Secțiunea de păr, glisați-o între plăcile crimpate aproape de rădăcinile dvs. și apăsați în jos timp de 5 secunde. Eliberați părul, deplasați-vă până la următoarea secțiune și faceți din nou. Crimă fiecare secțiune de sus în jos, apoi tachinează ușor părul și blochează stilul în loc cu Hairspray.
  • Puteți cumpăra în continuare crimi online și la magazinele mari.
Metoda 10 din 13:
Uscați părul curat cu un difuzor pentru o mulțime de volum.
1. Începeți cu părul umed uscat la prosop și aplicați gel de păr. Utilizați aproximativ o cantitate de coajă de păr de păr și răspândiți-o peste părul de la rădăcină la vârf. Potriviți uscătorul de păr cu un difuzor, răsturnați-vă capul și îndepărtați-vă părul pe măsură ce difuziți. Odată ce părul este uscat, întoarceți-vă capul înapoi și puneți-vă aspectul cu Hairpray.
Metoda 11 din 13:
Vă curățați părul în intelete pentru a imita un permis de 80 de ani.
  1. Imagine intitulată de stil scurt pentru fete pasul 3
1. Utilizați A /4 în (0.64 cm) Curling Wand pentru a obține buclele super-strânse. Uscați-vă complet părul și curățați-l. Pornind în față, apucați 1 în (2.5 cm) secțiunea de păr și înfășurați-o strâns în jurul baghetei curling. Așteptați 3-4 secunde și eliberați curl. Treceți la următorul1 în (2.5 cm) secțiune și repetare. Continuați să faceți intelete strânse peste tot capul. Dă-ți părul un mic tease și l-ai pus cu spray de păr.
  • Pentru a minimiza daunele din taierea părului, lucrați mai întâi un produs volumizant în părul dvs., cum ar fi sprayul de sare de mare sau șamponul uscat. În acest fel, nu va trebui să vă taie părul la fel de mult.
Metoda 12 din 13:
Tease părul scurt pentru tone de volum și înălțime.
  1. Imagine intitulată pieptene A AFRO Pasul 6
1. Dacă aveți părul scurt, încercați acest aspect superficial de goth / punk-inspirat! Utilizați un pieptene sau alegeți la Backcomb (Tease) părul. Lucrați cu mici secțiuni de păr câte un moment, începând de la rădăcini și lucrați la capăt până la capete până când veți obține o mulțime de volum. Aplicați cu generozitate hairpray după terminarea fiecărei secțiuni și dați-vă capul o răsturnare de hairpray de păr chiar la capăt.
Metoda 13 din 13:
Încercați o coadă mare pentru o privire simplă.
1. Acesta este un aspect drăguț, simplu pentru părul drept sau curl. De asemenea, puteți combina acest lucru cu păr criminal sau curbat. Adunați tot părul dvs. deasupra capului fie în centru, fie în partea laterală. Înfășurați un păr elastic în jurul părului pentru ao menține în poziție. Apoi, înfășurați o scrunchie în jurul bazei pentru a ascunde elasticul, tachinează coada de coadă și a setat-o ​​cu spray de păr.
  • Adăugați o bandă festivă pentru a lovi cu piciorul această căutare.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar