Cum de a înmormânta părul cu ajutorul kool aid

Kool-Aid este o modalitate distractivă, ieftină și ușoară de a viza temporar capetele părului! Începeți prin apucarea a 2-3 pachete de Kool-Aid în culoarea alegerii dvs. Amestecați pulberea cu apă și aduceți amestecul la fierbere pe stovetop. După aproximativ 1 minut, scoateți amestecul de la căldură și transferați-l într-un castron de siguranță. Coborâți capetele părului în baia de vopsire timp de 15-25 minute pentru a vă atinge noua culoare! Rezultatele dvs. ar trebui să dureze oriunde de la câteva zile la câteva săptămâni.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei culori și pregătirea părului
  1. Imagine intitulată Părul DIP Dye cu ajutorul Kool Pasul 1
1. Selectați 2-3 pachete de Kool-Aid în culoarea alegerii dvs. Dacă aveți păr blond, probabil că aveți nevoie doar de 2 pachete de Kool-Aid. Dacă părul tău este mai întunecat decât asta, du-te cu 3 pachete. Puteți alege orice culoare dorită! Roșu, albastru și purpuriu sunt opțiuni populare care apar frumos pe toate culorile părului. De asemenea, puteți să vă amestecați propriile culori personalizate!
  • De exemplu, încercați să amestecați împreună 2 pachete de struguri de struguri și 1 pachet de cireșe pentru a obține o culoare de înaltă intensitate Burgundy.
  • Dacă aveți păr întunecat, evitați să utilizați galben sau portocaliu. Puteți încerca verde, dar probabil veți obține rezultate mai bune cu o nuanță mai saturată, cum ar fi violet sau albastru.
  • Imagine intitulată Păr cu vopsea DIP cu ajutorul Kool Pasul 2
    2. Puneți pe un tricou vechi și mănuși de plastic pentru a preveni petele. Kool-Aid va pata cu siguranta orice in contact cu! Puneți un tricou vechi și acoperiți spațiul de lucru cu ziare sau pungi de gunoi din plastic pentru a preveni colorarea. Este, de asemenea, o idee bună să purtați mănuși de plastic pentru a vă proteja pielea.
  • Imagine intitulată Păr cu vopsea DIP cu ajutorul Kool Pasul 3
    3. Plasați mai multe prosoape vechi la îndemână pe suprafața dvs. de lucru. Va trebui să strângeți excesul de vopsea din păr de îndată ce îl scoateți din baia de vopsire, deci asigurați-vă că aveți mai multe prosoape vechi la îndemână și gata să plece! În caz contrar, riscați să pictați vopseaua puternică a ajutorului Kour pe podea sau contra.
  • Rețineți că ajutorul Kool va pata permanent prosoapele, astfel încât folosiți cele vechi.
  • Imagine intitulată Păr cu vopsea DIP cu ajutorul Kool Pasul 4
    4. Puneți-vă părul uscat până când este gratuit. Vopselele de la Kool-Aid funcționează cel mai bine pe părul proaspăt spălat, complet uscat. Dacă părul este umed, lăsați-l să-l uscați sau să-l uscați înainte de a încerca să-l dați dipul. Utilizați un pieptene cu undă largă pentru a elimina cu atenție orice încurcături, începând de la capetele părului și lucrați până la rădăcini.
  • Va funcționa în continuare dacă nu v-ați spălat părul recent, dar este important ca părul să fie uscat, astfel încât să se vadă în mod eficient culoarea.
  • Bacsis: Această tehnică funcționează cel mai bine pentru părul care este cel puțin lungimea umărului. Veți pune părul în apă caldă și veți rămâne în acea poziție timp de câteva minute. Dacă aveți păr scurt, acest lucru vă va pune foarte mult prea aproape de apa caldă.

  • Imagine intitulată Părul DIP Dye cu ajutorul Kool Pasul 5
    5. Puneți părul în pigtailuri sau la o coadă mică. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar face ca procesul să fie mult mai ușor, mai ales dacă părul tău este lung. Utilizați un elastic pentru a pune părul gros în 2 pigtailuri libere și lăsați-i să stea peste partea din față a umerilor. Dacă părul tău nu este atât de gros, o coadă scăzută, slabă, va fi bine. Dacă există părul pe care nu doriți să-l dați vopsea, mergeți mai departe și scoateți-l și ieșiți din cale.
  • De exemplu, dacă doriți doar să dați vopsirea de sus, părul dvs., trageți jumătatea superioară și fixați-o cu un clip.
  • Partea 2 din 3:
    Îngrijirea părului în colorantul Kool-Aid
    1. Imagine intitulată Părul de colorant DIP cu ajutorul Kool Pasul 6
    1. Se toarnă toată pulberea de ajutor de la Kool într-o oală mare sau o cratiță. Deschideți toate pachetele de la Kool-Aid și aruncați-le într-o oală mare sau cratiță. Alegeți un vas care poate găzdui cu ușurință lungimea părului! Apoi, puneți oala pe un arzător pe stovetopul tău.
  • Imagine intitulată Păr cu colorant DIP cu ajutorul Kool Pasul 7
    2. Adăugați aproximativ 2 cani (470 ml) de apă în oală. Nu există o cantitate exactă de apă pentru acest lucru. Cu cât mai puține apă pe care o utilizați, cu atât rezultatele dvs. vor fi mai vibrante. Dacă doriți rezultate slabe, utilizați mai multă apă. De asemenea, este important să utilizați suficientă apă pentru a găzdui lungimea părului pe care doriți să o baieți. Dacă nu sunteți sigur cât de multă apă ar trebui să utilizați, încercați aproximativ 2 cani (470 ml).
  • De exemplu, dacă doriți să dați vopsiți în ultimele câțiva centimetri de păr, ar trebui să adăugați suficientă apă în pot pentru a se potrivi acelei adâncime.
  • Imagine intitulată Păr cu colorant DIP cu ajutorul Kool Pasul 8
    3. Se fierbe amestecul peste căldură medie-mare timp de 1 minut. Pe măsură ce amestecul se încălzește, se amestecă cu o lingură de lemn sau metalică, astfel încât ajutorul Kool să se dizolve complet. Odată ce apa se fierbe, țineți-vă ochii pe un cronometru sau un ceas. Amestecul trebuie doar să fierbe timp de aproximativ 60 de secunde înainte de a fi gata de utilizare.
  • Rețineți că acest lucru vă va pata permanent lingura de lemn!
  • Imagine intitulată Părul de colorant DIP cu ajutorul Kool Pasul 9
    4. Transferați lichidul într-un castron sau o ceașcă rezistentă la căldură. Opriți arzătorul de aragaz și turnați cu atenție amestecul de baie fierbinte într-un castron sau o ceașcă. Fiți foarte atenți să faceți acest lucru deoarece apa este extrem de caldă și vă poate arde cu siguranță. Dacă părul tău este în pigtails, ar putea fi mai ușor de utilizat 2 boluri separate.
  • Dacă mânerul de oală se simte fierbinte la atingere, utilizați un cuptor Mitt pentru ao ridica.
  • Dacă utilizați 2 boluri separate, asigurați-vă că turnați o cantitate egală de baie de vopsire în fiecare.
  • Imagine intitulată Păr cu vopsea DIP cu ajutorul Kool Pasul 10
    5. Coborâți vârfurile părului în baia de vopsire la adâncimea dorită. Stați la o masă și puneți castronul sau bolurile de vopsea în fața dvs. Apoi, poziționați-vă părul în baie de vopsea până la lungimea pe care doriți. Rețineți că colorantul vă va târî cu părul /2 Inch (1.3 cm), deci luați-o în considerare atunci când alegeți adâncimea.
  • Asigurați-vă că vă mențineți fața de orice abur pe care îl vedeți în creștere din castron.
  • Imagine intitulată Părul DIP Dye cu ajutorul Kool Pasul 11
    6. Lăsați părul să stea în baia de colorant timp de 15-25 de minute. 15 minute ar trebui să fie suficientă pentru părul brun deschis. Dacă sunteți blondă, este posibil să aveți nevoie doar să vă înmuiați timp de aproximativ 5 minute. Dacă aveți părul întunecat, 20-25 de minute este probabil mai realist. Timpul depinde, de asemenea, de nivelul de saturație a culorilor pe care doriți să o atingeți. Cu cât părul vă stă mai mult în apă, cu atât rezultatele dvs. vor fi mai vibrante.
  • Păstrați un ochi pe ceas sau setați un cronometru în cazul în care pierdeți timpul.
  • Încercați să nu vă mișcați prea mult în timp ce părul se înmoaie. Dacă părul tău se schimbă în baie, rezultatele dvs. ar putea să nu privească nici măcar.
  • Partea 3 din 3:
    Setarea culorii
    1. Imagine cu titlu de păr DIP cu ajutorul ajutorului Kool Pasul 12
    1. Trageți capetele din apă și strângeți volumul în exces cu prosoapele. Odată ce timpul alocat este în sus, apucați prosoapele vechi pe care le-ați pus în față mai devreme și strângeți capetele părului cu ei. Păstrați stoarcerea până când toate excesul de umiditate este scos din păr. Părul tău ar trebui să fie umed și să nu picurezi deloc în acest moment.

    Bacsis: Asigurați-vă că spălați aceste prosoape separat de cealaltă rufe pentru a preveni sângerarea ajutorului de la Kool pe haine.

  • Imagine intitulată Părul DIP Dye cu ajutorul Kool Pasul 13
    2. Aruncați-vă părul ca în mod normal. Apucați o perie de palete și uscătorul de păr și uscați-vă părul până când este complet uscat. Căldura de la uscătorul de suflare va seta culoarea, deci nu săriți acest pas. De asemenea, este important să vă uscați complet părul.
  • Ori de câte ori părul tău este umed, va sângera culoarea pe hainele pe care le purtați și pe perne.
  • Imagine intitulată Părul de colorant DIP cu ajutorul Kool Pasul 14
    3. Rulați un fier drept peste încuietori pentru a seta culoarea chiar mai mult. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar vă va ajuta cu siguranță să blocați mai mult culoarea. Lucrați în secțiuni mici și trageți repede fierul drept prin părul. Apoi, puteți merge mai departe și stilului părului dvs. așa cum ați fi în mod normal.
  • Dacă aveți părul curat, puteți săriți cu siguranță această parte.
  • Asigurați-vă că ștergeți plăcile de fier drepte cu un prosop gros sau un cuptor cu un cuptor pentru a scăpa de orice reziduu de colorant.
  • Imagine intitulată Părul DIP Dye cu ajutorul Kool Pasul 15
    4. Limitați cât de des vă șamplați părul pentru a extinde rezultatele. Kool-Aid este un colorant temporar. În funcție de culoarea și textura părului, culoarea dvs. ar putea dura oriunde de la câteva zile până la câteva săptămâni. Culoarea va dispărea în mod natural un pic mai mult de fiecare dată când îl șamponați, deci limitați cât de des vă spălați părul pentru a vă prelungi rezultatele.
  • Puteți folosi un capac de duș pentru a vă proteja părul de apă când sunteți în duș sau în baie.
  • Înotul va provoca, de asemenea, ca culoarea să se estompeze mai repede. Oricând vă umezi părul, culoarea va dispărea puțin mai mult.
  • Imagine intitulată Păr cu colorant DIP cu ajutorul Kool Pasul 16
    5. Utilizați șamponul de clarificare sau bicarburarea sifonului pentru a elimina culoarea. Spălarea părului de mai multe ori cu un șampon clarificator ar trebui să-l dispară. În funcție de cât de luminoase sunt rezultatele dvs., este posibil să fie necesar să luați mai multe măsuri extreme. Se fierbe o oală de apă pe soba și se agită în 2 linguri (30 de grame) de bicicletă de sodiu. Apoi, dați-vă părul în apă timp de 30 de secunde. Culoarea va începe să coboare imediat! Este posibil să aveți nevoie să o înmuiați de câteva ori pentru a elimina complet culoarea.
  • Șamponați-vă părul pe măsură ce în mod normal, odată ce culoarea este plecată pentru a clăti sifonul de copt.
  • Asigurați-vă că ați afectat bine părul, deoarece dezbrăcarea culorii va usca capetele.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2-3 pachete de Kool-Aid
    • Oală sau cratiță mare
    • 1-2 boluri de siguranță
    • Linguriţă
    • Câteva cesti de apă
    • Tricou vechi
    • Mănuși din plastic
    • Mai multe prosoape vechi
    • Uscător de păr
    • Fier drept (opțional)
    • Clarificarea șamponului sau a sodului de copt (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar