Cum să colorați părul cu ajutorul kool

Dacă doriți să experimentați cu o culoare diferită a părului, dar nu doriți să faceți un angajament pe termen lung, Kool-Aid ar putea fi soluția perfectă! Tot ce trebuie să faceți este să combinați apa caldă, balsamul de păr și Kool-Aid pentru a crea o pastă de colorant. Puteți aplica pasta pentru a atinge culoarea All-Over sau puteți picta dungi de culoare în părul dvs. Dacă doriți să vă dați vopsiți sfaturile dvs., amestecați în schimb o baie de coloranți acasă. Rețineți că diferite culori și cantități de Kool-Aid vor crea o serie de rezultate. Nu uitați să purtați mănuși pentru a evita colorarea mâinilor pe măsură ce vă transformați tressele!

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea colorantului Kool-Aid
  1. Imagine intitulată părul cu vopsea cu ajutorul ajutorului Kool Pasul 1
1. Purtați mănuși de unică folosință pentru a preveni colorarea mâinilor. Dacă nu sunteți atent, veți rămâne cu mâinile care se potrivesc cu culoarea părului! Pentru a evita acest lucru, alunecați pe o pereche de mănuși de bucătărie din cauciuc sau mănuși de latex de unică folosință pentru a menține vopseaua de la înmuierea în piele.
  • Dacă faceți parte din piele, există câteva modalități de a Îndepărtați petele de ajutor pentru Kool.
  • Imagine intitulată Părul de vopsire cu ajutorul Kool Pasul 2
    2. Selectați culoarea dorită a Kool-Aid. Alegeți culoarea preferată sau amestecați 2 împreună pentru a crea o culoare personalizată. Strugurul poate crea un violet frumos violet. Punch-ul tropical creează un roșu mai strălucitor, în timp ce Cherry produce un roșu mai profund. În spectrul mai răcitor, are ca rezultat un albastru și lime, creează un verde luminos. Boabe mixte poate duce la un albastru deschis.
  • Rețineți că culorile pot apărea diferit pe diferite tipuri de păr și culori de bază. De exemplu, ajutorul Kool de struguri va lăsa o violet roz roz pe păr blond ușor când a rămas timp de doar 30 de minute. Cu toate acestea, ajutorul de kool de struguri se va arăta ca un violet roșu profund pe păr brun închis după o oră.
  • Dacă aveți păr brun, roșii vibrante arată de obicei cele mai bune. De asemenea, puteți încerca albastru violet și albastru închis! Nu veți putea obține o culoare mai deschisă decât umbra dvs. naturală fără mai întâi Albirea părului, deşi.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 3
    3. Goale 1 sau mai multe pachete (e) fără zahăr fără zahăr într-un castron mic. Dacă aveți păr foarte lung sau dacă doriți o nuanță puternic saturată, utilizați 2 sau mai multe pachete. Versiunea nemaipomenită va fi mult mai puțin lipicioasă decât tipul artificial îndulcit, permițându-vă să aplicați colorantul mai uniform și fără probleme.
  • Dacă nu sunteți sigur cum va dura părul dvs. la colorant, începeți cu doar un pachet. Puteți continua întotdeauna cu o altă sesiune de colorare folosind câteva pachete pentru a construi culoarea.
  • Dacă amestecați culorile, amestecați împreună 2 pachete. De exemplu, încercați cireș negru amestecat cu căpșuni pentru un roșu vibrant sau căpșuni și struguri pentru roșu-violet. De asemenea, ați putea încerca albastru zmeură și lămâie pentru a crea turcoaz.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 4
    4. Se amestecă apă caldă pentru a dizolva pulberea. Începeți prin turnarea 1 până la 2 linguri de apă (15 până la 30 ml) de apă fierbinte în castron. Amestecați împreună apa și pulberea, amestecând constant cu o lingură până când pulberea se dizolvă.
  • O regulă bună este de a folosi 1 lingură de apă (15 ml) de apă pe pachet de kool-ajutor.
  • Încercați să nu adăugați prea multă apă sau altceva amestecul va deveni prea curgător pentru a picta pe părul tău.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 5
    5. Adăugați balsam de păr la amestec pentru a forma o pastă cremoasă. Odată ce ajutorul Kool este complet dizolvat, strângeți un dollop de balsam de păr în castron și amestecați-l. Începeți cu /4C (59 ml) de balsam și ajustați măsurătorile până când se formează o pastă cremoasă.
  • Consistența cremoasă a pastă de colorant va face ca vopsirea să se ocupe și să se aplice părului. Plus balsamul va ajuta colorantul să se răspândească prin părul dvs.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 6
    6. Acoperiți umerii și spațiul de lucru cu un prosop vechi. Vopsele vă va pata hainele, așa că păstrați-vă protejat cu un prosop vechi sau tricou pe care nu vă deranjează să fiți colorat. Luați în considerare înfășurarea unei pungi mari de gunoi în jurul umerilor și tăiați-o pentru a păstra orice umiditate de a trece prin.
  • De asemenea, vă protejați spațiul de lucru cu un alt prosop sau sac de gunoi în cazul în care orice colorant se pierde pe scaun, la masă sau pe podea.
  • Metoda 2 din 4:
    Vopsirea întregului păr
    1. Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 7
    1. Împărțiți părul în 3 până la 6 secțiuni. Începeți cu părul curat, uscat și utilizați cleme sau legături de păr pentru a trage părți din părul părului. Pentru acoperire chiar, împărțiți părul în mai multe secțiuni mai mici, pe care le veți aplica colorantului.
    • Încercați să vă împărțiți părul pe verticală în segmente stânga și din dreapta și apoi împărțiți fiecare dintre acestea în 3 secțiuni orizontale (partea de sus, mijlocul și partea de jos).
    • Alternativ, împărțiți părul în secțiunile stângi, drepte și centrale și lucrați de la o parte la alta.
    • Sau, începeți prin expunerea părului la nivelul gâtului și strângeți restul părului în sus la coroana voastră. Trageți secțiunile mici pe măsură ce vă deplasați de la calea dvs. până la coroana voastră.
  • Imagine intitulată Părul de vopsire cu ajutorul Kool Pasul 8
    2. Vopsiți pasta de ajutor în fiecare secțiune de păr, de la rădăcini la sfaturi. Fie folosiți mâini mănuși, fie o perie de colorare a părului pentru a aplica paste de colorant pe părul dvs. Începeți cu o secțiune și masaj sau vopsea colorantul în rădăcinile dvs. Apoi răspândiți colorantul în jos, până la vârfuri, până când prima secțiune este complet acoperită.
  • Legați înapoi fiecare secțiune vopsită și continuați până când toate secțiunile sunt acoperite uniform.
  • Tot părul tău trebuie să fie saturat cu colorant, altfel pulberea se va spăla, fără a vă colora părul.
  • Dacă vopsiți propriul păr, ați putea dori să vă înscrieți la un prieten al unui prieten. Poate fi greu să înveți părul în spatele capului tău.
  • Imagine intitulată Părul de vopsire cu ajutorul Kool Pasul 9
    3. Înfășurați părul în învelișul Saran. Asigurați părul la coroana voastră cu cleme de păr. Vânt câteva secțiuni lungi de înfășurare din Saran în jurul părului tău pentru a ține-o în poziție, de pe față și umeri. Alternativ, încercați o pungă de plastic sau o geantă de stocare a alimentelor. Plasticul va ajuta la capcana în umiditate și va împiedica răspândirea și colorarea colorantului.
  • Asigurați înfășurarea din plastic cu bandă pentru extras.
  • Acest pas este deosebit de util dacă intenționați să părăsiți colorantul pe părul dvs. timp de câteva ore.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 10
    4. Așteptați oriunde între 15 minute și 5 ore pentru saturația dorită. Dacă aveți un păr foarte ușor și doriți doar o nuanță subtilă în părul dvs., lăsați colorantul timp de 15 sau 30 de minute. Dar dacă aveți păr mai întunecat sau mai gros, sau dacă doriți o slujbă de colorare profund saturată, așteptați câteva ore înainte de a scoate colorantul.
  • Dacă ați folosit mai multe pachete Kool-Aid, este în regulă să lăsați colorantul pentru o perioadă mai scurtă de timp.
  • Imagine intitulată Hair colorant cu ajutorul Kool Pasul 11
    5. Clătiți paste de vopsea de ajutor de la Kool din păr cu apă curentă rece. Scoateți folia Saran și porniți apă răcoritoare într-un duș sau chiuvetă. Clătiți-vă toate părul, de la rădăcini la vârfuri, sub apă până când toată pasta de colorant este spălată. Continuați să clătiți părul până când apa rulează limpede (sau doar o nuanță palidă este lăsată).
  • Poate dura între 10 și 20 de minute pentru a obține apa pentru a alerga clar.
  • Apa caldă sau caldă poate spăla mai repede o parte din pigmentul de la firele dvs. noi.
  • Nu utilizați șamponul când clătiți colorantul. Acest lucru ar putea spăla și a decolora o parte din culoare.
  • Imagine intitulată Părul de colorant cu ajutorul Kool Pasul 12
    6. Lovitură de suflare sau uscați cu aer părul proaspăt vopsit pentru a vedea rezultatele finale. Îndepărtați toată umiditatea din păr, fie cu un uscător de păr, fie lăsându-l să se usuce în mod natural. Odată ce firele voastre sunt complet uscate, veți putea vedea rezultatele finale ale colorantului Kool-Aid! Au distrat stilul și balansarea noului tău ".
  • Pentru a vă face ca culoarea temporară să dureze cât mai mult posibil, spălați-vă părul în apă rece în loc de apă fierbinte.
  • Este în regulă să utilizați unelte calde de apă și de caldură, dar țineți cont de faptul că căldura va determina că vopseaua să se estompeze mai repede.
  • Este posibil să aveți nevoie să experimentați procesul de colorant de câteva ori pentru a obține echilibrul potrivit pentru culoarea părului. Doar amintiți-vă că dacă aveți păr mai întunecat, efectele vor fi mai subtile.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de dungi de culoare
    1. Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 13
    1. Așezați o bucată de înveliș Saran sau folie de aluminiu în spatele unei secțiuni de păr. Când sunteți gata să începeți vopsirea părului curat și uscat, ridicați o mică parte a părului și puneți o bucată dreptunghiulară de înveliș din Saran sau o folie din spatele ei. Așezați înfășurarea sau folia dreaptă la rădăcina părului și folosiți-vă mâna pentru al susține din spate.
    • Gândiți-vă la cât de multe dungi doriți să adăugați la părul dvs. și tăiați 1 bucată de înveliș din Saran sau folie pentru fiecare Streak înainte de a începe să începeți.
    • Dacă creați evidențieri înguste, încercați să luați și să pictați câteva fire subțiri pe aceeași bucată de învelitoare sau folie din Saran.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 14
    2. Utilizați o perie de evidențiere pentru a picta 1 în (2.5 cm) Secțiuni de păr cu colorant de ajutor Kool-Aid. Ridicați un dollop de pastă de vopsea pre-mixtă cu pensulă cu peria și aplicați-o direct la părul dvs. Periați-o, lucrând din rădăcinile la vârfuri, până când întreaga secțiune este acoperită.
  • Sprijiniți firele din spate cu mâna dvs. care se află sub bucata de învelitoare sau folie din Saran.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 15
    3. Îndoiți bucata de înveliș din Saran sau folie în jurul lanțului acoperit cu colorant. Pentru a preveni intrarea vopselei pe alte părți ale părului, pliați înfășurarea sau folia Saran strâns în jurul fiecărui fir vopsit.
  • Dacă părul dvs. este mai lung decât bucata de învelire sau folie, pliați vârfurile părului într-un pachet mic aproape de rădăcinile dvs. înainte de a plia folia.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 16
    4. Asigurați fiecare secțiune înfășurată cu un știft de păr sau cravată de păr. Odată ce ați pictat firul de păr și înfășurați în folie sau folie din Saran, flip-o în sus, așa că se află pe straturile de păr. Glisați pe un știft de păr pe baza sau mijlocul micului pachet de păr pentru ao asigura la coroana voastră.
  • Dacă utilizați înfășurarea Saran, încercați să utilizați o cravată de păr pentru a crea mici pachete din fiecare secțiune.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 17
    5. Continuați să pictați vopsirea pe secțiuni mici de păr până când aveți suficiente dungi. Cea mai ușoară modalitate de a adăuga dungi este să începeți la coroană și să fixați fiecare secțiune înfășurată în formă de folie în timp ce lucrați în jos.Odată ce ați terminat cât mai multe dungi doriți, verificați dublu că toate secțiunile înfășurate sunt sigure.
  • Dacă aveți o mulțime de dungi, luați în considerare înfășurarea părului într-o pungă de plastic sau cu câteva bucăți lungi de folie Saran pentru a le ține în poziție în timp ce așteptați.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 18
    6. Lăsați colorantul pe părul dvs. timp de 15 minute și 5 ore. În funcție de culoarea naturală și de grosimea părului și adâncimea culorii pe care doriți să o atingeți, lăsați colorantul atâta timp cât doriți.
  • Dacă doriți o nuanță într-adevăr saturată, lăsați colorantul timp de 5 ore.
  • Dacă aveți părul deschis și doriți doar o nuanță ușoară, nu lăsați colorantul mai mult de o oră.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 19
    7. Clătiți colorantul din părul în apă rece. Când sunteți gata să clătiți colorantul, desfaceți fiecare strand cu mâini de mâncare și aruncați bucățile de învelitoare sau folie din Saran. Apoi utilizați apă răcoritoare pentru a clăti firele până când apa rulează clar.
  • Metoda 4 din 4:
    Dip-vopsirea capetelor într-o baie de colorant
    1. Imagine intitulată Părul de colorant cu ajutorul Kool Pasul 20
    1. Adăugați 3 până la 4 pachete nedorite Kool-Aid la 2C (470 ml) de apă caldă. În loc să faci o pastă cremoasă pe care o vei picta pe părul tău, veți crea o baie de colorant în care vă veți înmuia capetele părului. Goliți pachetele de la Kool-Aid într-un castron de apă fierbinte și se amestecă pentru a dizolva pulberea. Lăsați apa să se răcească ușor, pentru aproximativ 3 până la 5 minute.
    • Alegeți oricare dintre culorile Kool-Aid doriți sau amestecați 2 împreună pentru o nuanță personalizată.
    • Utilizați mai multe pachete pentru o culoare mai saturată, mai ales dacă aveți părul întunecat.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 21
    2. Partea părului în jos în mijloc pentru a crea 2 secțiuni de pigtail. Asigurați-vă că părul este curat și uscat înainte de ao vopsi. Pe măsură ce așteptați ca apa să se răcească, împărțiți părul în 2 secțiuni, un drept și o secțiune din stânga. Puneți o secțiune în fața fiecărui umăr și utilizați o cravată de păr pentru a asigura fiecare secțiune în Pigtails.
  • Imagine intitulată Hair colorant cu ajutorul Kool Pasul 22
    3. Îndepărtați capetele fiecărui purtător în baia de vopsire. Păstrați-vă firele scufundate în castronul vopselei de ajutor pentru kool timp de aproximativ 15 până la 30 de minute. Dacă aveți păr mai întunecat sau doriți o culoare mai profundă, lăsați-vă părul în baia de vopsire mai lungă. Dar dacă aveți părul luminos sau fin, 15 minute ar putea fi suficientă pentru a vă da capendurile un pop luminos de culoare.
  • Încercați să vă scufundați părul în baia de vopsea de câteva ori pentru o culoare mai profundă. Acest lucru ajută, de asemenea, dacă doriți să creați o diviziune mai moale între capetele dvs. dip-vopsite și restul părului.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul ajutorului Kool Pasul 23
    4. Scrunch firele umede cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de lichid. Odată ce timpul este în sus, trageți-vă pigtailurile din baie de colorant și strângeți excesul de lichid înapoi în castron. Utilizați un prosop de hârtie pentru a stoarce umiditatea rămasă din păr.
  • Asigurați-vă că încă purtați mănuși în timpul acestui proces, deoarece ajutorul Kool vă poate pata mâinile.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 24
    5. Înfășurați firele într-o pungă de plastic dacă doriți să lăsați colorantul să se înmoaie mai mult. Pentru o culoare mai bogată sau pentru păr mai întunecat, lăsați colorantul să se scurgă în firele voastre pentru o perioadă mai lungă de timp. Utilizați o cravată de păr pentru a fixa sacul de plastic sau o lungă parte a învelișului Saran în jurul capetelor vopsite în vopsire. Acest lucru se va ține în unele umiditate în timp ce colorantul vă pătrunde în păr. Păstrați acest lucru în poziție de până la 2 ore sau până când firele dvs. încep să se usuce.
  • Dacă doriți să părăsiți colorantul timp de până la 5 ore, metoda de pictură pe o pastă de colorant care conține balsam de păr ar fi o alegere mai bună.
  • Balsam păstrează vopseaua de la uscare, în timp ce lichidul de baie de colorant se va evapora după o scurtă perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Părul de colorare cu ajutorul Kool Pasul 25
    6. Clătiți-vă părul până când apa rece rulează clar. Fără a utiliza nici un șampon, clătiți părul bine sub apă rece pentru a îndepărta toată colorantul. Păstrați clătirea timp de aproximativ 10 sau 20 de minute până când apa rulează limpede sau foarte aproape de clar.
  • Odată ce vopseaua este clătită, uscată cu aer sau uscați-vă părul pentru a vedea rezultatele finale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înainte de a vă vopsi părul, protejați părțile laterale ale feței dvs. de a fi colorați prin aplicarea unor jeleuri petroliere în jurul liniei de păr.
  • Dacă aveți păr de culoare deschisă, nu încercați să vă vopsiți părul albastru deschis sau albastru închis, deoarece va ieși ca verde.
  • Vopselele de ajutor Kool va dura foarte bine părului tratat chimic. Fiți conștienți de faptul că locul de muncă al colorantului dvs. Kool-Aid ar putea dura atâta timp cât un colorant semi-permanent dacă părul dvs. este în mod special poros și deteriorat.
  • Avertizări

    Unii dintre agenții de colorare roșii sunt mai permanenți, deci aveți grijă să nu vărsați produsul pe țesături sau covoare, deoarece veți rămâne cu o pata încăpățânată.
  • Dacă aveți un scalp sensibil, acest lucru nu poate fi o activitate adecvată. Testați mai întâi o zonă mică pentru a vedea dacă aveți o reacție la substanțele chimice din Kool-Aid.
  • Coloranții de ajutor Kool tind să pată temporar câteva căzi de baie.
  • Vopselele de ajutor Kool poate lăsa un miros vizibil în părul dvs., mai ales dacă utilizați pulbere îndulcită.
  • Rămâneți din apă odată ce ați vopsit tressele cu Kool-Aid. Culoarea va fi cu siguranță pe hainele dvs. dacă sunteți prinși în ploaie!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Prosop
    • Mănuși de unică folosintă
    • Părul de păr
    • Agrafe de par
    • 1 sau mai multe pachete de kool-ajutor nedeterminat
    • Apa fierbinte
    • Balsam
    • Castron
    • Linguriţă
    • Perie de colorare a părului (opțional)
    • Înfășurarea Saranului sau sacul de plastic
    • Folie de aluminiu (opțional)
    • Bandă (opțional)
    • Prosoape de hârtie (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar