Cum să găsiți oameni pe twitter

Milioane de oameni folosesc site-ul popular de rețele sociale Twitter, cel mai probabil, inclusiv unii dintre prietenii dvs., familia, colegii etc. Găsirea oamenilor la urma este ușor de făcut și ar trebui să fie primul pas odată ce ați creat contul dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea unei persoane specifice
  1. Imaginea intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 1
1. Navigheaza catre https: // twitter.COM / și să vă conectați la contul dvs. Dacă nu ați creat deja un cont, citiți un articol minunat despre cum să Alăturați-vă Twitter.
  • Imagine intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 2
    2. Cunoașteți numele sau numele de utilizator al persoanei. Twitter oferă două identificatori diferiți pentru un cont - nume de utilizator și nume reale. Numele de utilizator sunt marcate de simbolul "@". Numele reali sunt numele real al persoanei.
  • Dacă persoana pe care încercați să o găsiți are un nume comun, va fi mai eficient să cunoaștem numele de utilizator. Numele de utilizator sunt unice pentru fiecare utilizator, în timp ce numele real nu sunt.
  • Imaginea intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 3
    3. Utilizați bara de căutare. Introduceți numele de utilizator sau numele real al persoanei pe care doriți să o urmați prin bara de căutare Twitter. Bara de căutare trebuie localizată în colțul din dreapta sus al ferestrei, în partea stângă a imaginii dvs. de profil. Introduceți un nume sau un nume de utilizator, apoi faceți clic pe lupă pentru a căuta. Veți vedea 6 opțiuni diferite pentru specificarea rezultatelor căutării.
  • Top: Aceasta va include o combinație a celor mai populare conturi, tweeturi, fotografii și videoclipuri care includ termenul de căutare.
  • Trăi: Acest lucru arată un Live Live de Tweets cu termenul de căutare. De exemplu, dacă ați căutat "Bill Clinton," Acesta va afișa cele mai recente tweet-uri, fotografii sau videoclipuri despre Bill Clinton.
  • Conturi: Afișează o listă de conturi cu termenul de căutare ca nume real. Cele mai populare conturi vor fi comandate mai întâi. Dacă căutați o celebritate, cum ar fi Hugh Jackman, primul cont va fi probabil contul real. Cu toate acestea, dacă căutați un prieten numit John Smith, este posibil să aveți nevoie să navigați prin conturile pentru a găsi dreptul John Smith. Aceasta este atunci când ar trebui să căutați folosind @UserName, în schimb.
  • Fotografii: Afișează o listă de fotografii legate de termenul dvs. de căutare.
  • Videoclipuri: Afișează o listă de videoclipuri legate de termenul de căutare.
  • Mai multe opțiuni: Vă permite să vă restrângeți căutarea după locație sau de la persoanele pe care le urmăriți.
  • Imaginea intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 4
    4. Introduceți numele de utilizator în bara URL. Dacă cunoașteți numele de utilizator al persoanei, acesta este cel mai eficient mod de a ajunge la pagina lor Twitter. Adăuga "/nume de utilizator" Fără citate (după ce stare de nervozitate.com) să fie direcționată către feedul utilizatorului. De exemplu, dacă doriți să mergeți la pagina lui Bill Clinton, adăugați numele de utilizator (@billclinton) la Twitter.COM. Adresa URL ar trebui să arate așa: https: // twitter.COM / Billclinton.
  • Imaginea intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 5
    5. Găsiți o celebritate. Celebritățile nu folosesc întotdeauna numele lor real pe Twitter. Ocazional, numele lor real va fi deja folosit. În acest caz, ar putea fi mai bine să le căutați prin numele lor de utilizator. Uitați-vă în jurul Web-ului pentru numele de utilizator corect.
  • Contul verificat va avea, de asemenea, un marcaj de marcare lângă acesta.
  • Metoda 2 din 2:
    Navigarea pentru prieteni
    1. Imaginea intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 6
    1. Răsfoiți prin e-mail. După căutarea unei persoane, faceți clic pe "Gaseste prieteni" link-ul din partea stângă a paginii, sub "Care să urmeze" antet. Veți putea răsfoi contactele de e-mail care utilizează Twitter și vor fi legate de paginile lor pentru a le urma. Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. de e-mail (Gmail, Yahoo! Mail, hotmail, Outlook, AOL Mail), apoi selectați ce contacte doriți să urmați.
    • Vă puteți conecta la un cont de e-mail care nu a fost utilizat pentru a crea inițial contul. Conectarea și importarea contactelor va ajuta, de asemenea, Twitter sugerează că oamenii să urmeze.
  • Imaginea intitulată Găsiți oameni pe Twitter Pasul 7
    2. Răsfoiți sugestiile Twitter. Pe baza istoricului browserului, contactele de e-mail, prietenii Facebook și alte surse, Twitter poate face sugestii incredibil de de înaltă calitate pentru ca aceștia să urmeze. După căutarea cuiva, faceți clic pe "A vedea tot" link lângă "Care să urmeze" Antetul din partea stângă a paginii web. Sau, doar du-te la acest link: https: // twitter.com / who_to_follow / sugestii. Faceți clic pe un nume de utilizator pentru a vă verifica profilul sau pentru a le urma.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Multe dintre pașii de mai sus pot fi aplicați pentru a găsi conturile de afaceri și celebritate să urmeze, de asemenea.
  • Poate fi dificil să găsiți contul real al unei celebrități. Dacă celebritatea este destul de cunoscută, Twitter va pune un control lângă numele profilului contabilului real al celebrității.
  • Avertizări

    Evitați trimiterea cererilor de a urmări oamenii pe care nu le cunoașteți. Deși nu este extrem de dăunător, acestea vor ignora cel mai probabil solicitarea dvs. sau dacă persistă, vă blocați să le adăugați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar