Cum să participați la o convenție de anime

Ai urmărit orele de anime preferat. V-ați abonat la Magazine de manga și a investit în cumpărarea volumelor. Ați comandat postere online ale personajelor dvs. preferate. Și acum sunteți gata să participați la o convenție de anime. Ar trebui să începeți prin înregistrarea Convenției și pregătirea pentru Convenție înainte de a ajunge acolo. Odată ce ați ajuns, ar trebui să încercați să vă bucurați cât mai mult posibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Înregistrarea la convenție
  1. Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 1
1. Cercetare Convenții anime în zona dvs. Înainte de a putea participa la o convenție de anime sau "con", Va trebui să găsiți unul care se potrivește intereselor dvs. și bugetului dvs. Există multe convenții anime în întreaga lume și în America de Nord. Unele Consta sunt evenimente masive cu mii de oameni aflați în participare pentru mai multe zile de distracție. Altele sunt evenimente mai mici în care aveți o mulțime mai mică și puteți experimenta con în câteva ore. Ar trebui să vă gândiți cât de mult vă puteți permite să cheltuiți pentru a călători pentru con și cât de mult doriți să luați la con.
  • Convențiile mai mari au o listă mai lungă de lucruri de făcut, dar pot fi copleșitoare pentru primii participanți. Poate doriți să mergeți la o anumită convenție de anime pentru a vedea o celebritate anime sau pentru a experimenta un anumit subțire de anime cu alți participanți.
  • Puteți cerceta diferite convenții anime la Animecons.COM, care enumeră aproape fiecare convenție de anime din lume pe regiune, țară și stat. De asemenea, puteți să vă uitați la cele zece cele mai mari convenții anime din America de Nord Animecons.COM.
  • Unele dintre cele mai mari convenții anime includ Expo Anime în Los Angeles, California, Anime Nord în Toronto, Ontario și Anime Central în Rosemont, Illinois.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție de anime Pasul 2
    2. Selectați o convenție bazată pe bugetul dvs. Ar trebui să determinați cât de mulți bani, și orice tovarăși care vin cu dvs., își pot permite să cheltuiască cu privire la convenția de anime. La minim, veți avea nevoie de bugetul pentru insigna de convenție anime, cumpărarea de alimente, cumpărarea de mărfuri anime și pregătirea cosplay-ului, dacă faceți una. Dacă decideți să călătoriți pentru o convenție de anime, veți avea nevoie de buget pentru transportul către și de la CA, precum și de cazare.
  • Convențiile anime mai mici costă de obicei aproximativ 30 de dolari pentru o insignă preînregistrată. Convențiile mai mari pot costa 50- $ 60 pentru o insignă. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să închiriați o cameră de hotel sau o ședere la domiciliu, precum și de transport, cum ar fi biletele de avion sau parcare și gaze pentru o mașină.
  • Puteți decide să mergeți cu prietenii sau un partener pentru a reduce costurile Convenției anime, mai ales dacă vă aflați într-un buget strâns.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 3
    3. Înregistrați-vă devreme. Trebuie să încercați întotdeauna să vă înregistrați pentru Anime Const, deoarece vă va costa mai puțin pentru a participa și veți aștepta într-o linie mai scurtă pentru a vă ridica insigna. Dacă decideți să vă preînregistrați, trebuie să vă asigurați că sunteți în măsură să participați ca majoritatea insignelor de anime sunt nerambursabile și netransferabile.
  • De asemenea, trebuie să fiți siguri că puteți participa la toate cele trei zile ale convenției anime, dacă veți avea o convenție mai mare, înainte de a vă preînregistrați. Este posibil să fie necesar să solicitați zile libere la locul de muncă sau să vă ștergeți programul în zilele convenției, astfel încât să aveți suficient timp pentru a experimenta Convenția.
  • Dacă nu vă preînregistrați pentru convenția Anime, puteți să vă ridicați în continuare trecerea la ușă. Dar probabil va fi mai scump și va trebui să așteptați într-o linie mai lungă.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea pentru convenție
    1. Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 4
    1. Determinați transportul dvs. la Convenție. Odată ce aveți insigna dvs. de convenție anime, ar trebui să vă gândiți dacă va trebui să călătoriți pentru a ajunge la convenție și dacă da, cum veți ajunge acolo. Va trebui să zbori sau să conduci la convenție? Conducerea poate fi mai ieftină, dar ar trebui să factor în costul de parcare și gaz pentru a vă asigura că este o opțiune prietenoasă cu bugetul. Este posibil să trebuiască să zburați dacă Convenția este departe de locul în care locuiți, deoarece este posibil să nu doriți să cheltuiți prea mult din timpul liber de la Convenție cu mașina.
    • Trebuie să verificați ofertele de zbor online în săptămânile sau luni care au condus la convenție. Poate doriți să vă oferiți un tampon de o zi înainte de convenție sau să ajungeți cu o noapte înainte de a vă putea stabili în locurile de cazare înainte de începerea convenției.
    • Ar trebui să luați în considerare alte opțiuni de transport, cum ar fi trenul sau autobuzul, mai ales dacă vă aflați într-un buget strâns. Ar trebui să factor în timpul de călătorie care va fi necesar dacă luați trenul sau autobuzul și asigurați-vă că merită efortul.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 5
    2. Decideți dacă veți avea nevoie de cazare pentru convenție. Dacă călătoriți în afara zonei dvs. de origine pentru Convenție, veți avea nevoie de cazare. Puteți merge la un hotel sau un motel, mai ales dacă călătoriți cu tovarășii și puteți împărți costul camerei. Sau, puteți vedea dacă aveți prieteni puteți rămâne cu câteva nopți în timpul convenției pentru a reduce costurile.
  • Ar trebui să verificați cu convenția de anime pentru a vedea dacă au rezervat camerele hotelului pentru participanții aproape de centrul de convenții. Unele oferte mai mari ANIME oferă rate reduse la participanți. Aceste camere au tendința de a umple rapid, așa că încercați să le rezervați imediat după cumpărați insigna sau de îndată ce vor deveni disponibile.
  • Cele mai multe hoteluri necesită să aveți cel puțin 18-21 ani pentru a rezerva o cameră de hotel. De obicei, sunteți permis nu mai mult de patru persoane pe cameră. Dacă încercați să economisiți bani, puteți decide să împărțiți camera de hotel patru moduri.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 6
    3. Pregătește un cosplay. Un cosplay este un costum în stilul unui caracter anime. Puteți cumpăra o cosplay sau faceți propria dvs. cosplay acasă. Ar trebui să începeți să faceți costumul cosplay devreme, așa că este gata în timp pentru convenție. Obțineți prieteni sau părinți pentru a vă ajuta să vă puneți împreună cosplay-ul și să vă distrați, făcându-vă propria versiune a unui caracter anime iubit.
  • Asigurați-vă că costumul dvs. este adecvat pentru o conferință potențial aglomerată dacă veți ajunge la o convenție anime mai mare. Încercați să evitați bucăți lungi de îmbrăcăminte care ar putea fi ușor accepete pe spate sau pe spate, care ar putea lovi oamenii pe măsură ce vă întoarceți. Costumul dvs. ar trebui să vă permită să vă deplasați cu ușurință și să vedeți destul de bine.Dacă costumul dvs. vă limitează viziunea, recrutați un prieten să vă escortați în jurul conului și să încercați să rămâneți conștienți de împrejurimile dvs.
  • Dacă sunteți cosplaying, practicați poziția în costum în prealabil. În felul acesta, veți fi gata să vă deplasați lucrurile când oamenii vă vor cere să vă fotografieze - și dacă cosplay-ul dvs. este la jumătatea drumului!
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 7
    4. Creați un kit de supraviețuire a convenției. Ar trebui să vă asigurați că împachetați esențele pentru con sau un kit de supraviețuire a convenției, deci sunteți pregătiți. Ar trebui să includeți mai multe elemente cheie din kitul de supraviețuire a convenției, inclusiv:
  • Un kit de cusut, bandă de conducte și markeri pentru a face reparații de urgență pe cosplay. În acest fel, dacă cosplay-ul dvs. devine deteriorat, îl puteți repara ușor și rapid.
  • Îndepărtați bani pentru a petrece pe alimente și suveniruri. Poate doriți să stabiliți un buget, astfel încât să nu cheltuiți prea mulți bani pe îmbrăcăminte, postere, DVD-uri, cărți și alte mărfuri la con.
  • O cameră foto și o baterii suplimentare sau un dispozitiv de încărcare. Va fi probabil să luați o mulțime de imagini ale altor celebrități și celebrități anime, deci asigurați-vă că aparatul foto este întotdeauna încărcat și gata de plecare.
  • Foto ID cu dvs., precum și în numerar liber și un card de debit sau de credit.
  • Apă și gustări pentru când vă fie foame între mese, precum și protecția solară. S-ar putea să ajungeți la căptușeală în afară pentru a intra în locație și nu doriți să obțineți o arsură solară în acest proces.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 8
    5. Citiți ghidul Convenției și faceți un program de evenimente. Majoritatea ANIME INS au un program de evenimente pe site-ul lor cu câteva săptămâni înainte de începerea con. Ar trebui să citiți Ghidul Convenției și să evidențiați evenimentele sau celebritățile pe care doriți să le vedeți. Puteți colabora cu tovarășii dvs. pentru a vă asigura că toți veți vedea cine și ce doriți în timpul con.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți suficient timp pe parcursul zilei pentru a vedea totul. Puteți să vă blocați programul și să faceți un plan zi de zi. Puteți regla programul odată ce ajungeți la con, dacă este necesar.
  • Ar trebui să vă uitați la lista de opțiuni alimentare de pe site-ul Convenției sau în jurul Convenției. În acest fel, știți ce să vă așteptați pentru opțiunile alimentare și puteți bugeta în consecință. S-ar putea să ajungeți să aduceți mâncare cu dvs. sau să mâncați la locația dvs. pentru a economisi bani.
  • Partea 3 din 3:
    Bucurați-vă de convenție
    1. Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 9
    1. Purtați îmbrăcăminte și încălțăminte confortabilă. Dacă nu sunteți cosplaying, ar trebui să vă asigurați că purtați haine confortabile și pantofi de mers pe jos, deoarece probabil că veți fi în picioare în majoritatea zilei. Convenția poate fi fierbinte odată ce vă aflați în interiorul locației, astfel încât să doriți să vă îmbrăcați în straturi pentru a rămâne confortabil.
    • Ar trebui să vă asigurați că telefonul dvs. mobil este complet încărcat și camera dvs. este complet încărcată. Dacă sunteți cu prietenii, ar trebui să schimbați numere, astfel încât să vă puteți găsi reciproc în cazul în care vă separați sau pierdeți.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 10
    2. Ajung devreme. Ar trebui să planificați să ajungeți cu cel puțin 30 de minute până la 1 oră înainte de deschiderea convenției anime, astfel încât să puteți obține în linie. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, suficient timp pentru a vă ridica insigna în Convenție și pentru a experimenta toate evenimentele de la con.
  • De asemenea, trebuie să fiți sigur că ați ajuns mai devreme pentru evenimentele pe care le știi că vor fi populare, cum ar fi o întâlnire și salută cu o celebritate anime. Căptușirea devreme va asigura că vă folosiți timpul la Convenție bine și creșteți șansele de a intra în evenimente populare.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 11
    3. Împărțiți-vă dacă aveți interese diferite decât tovarășii voștri. Tu și prietenii tăi pot ajunge să aibă diferite evenimente sau cabine pe care doriți să le verificați. S-ar putea să vă despărțiți și să fiți de acord să vă întâlniți mai târziu la un anumit loc din centrul de convenții. Asigurați-vă că ați avut toate informațiile de contact ale celuilalt și un convenit la fața locului și a timpului. CON poate fi foarte aglomerat, astfel încât acest lucru vă va împiedica pe toți să vă pierdeți reciproc.
  • Imaginea intitulată participă la o convenție anime Pasul 12
    4. Socializarea cu alți participanți la convenții. S-ar putea să mergeți la convenția de anime pentru a vă uita la cosplay-ul altora și să obțină mărfurile de manga preferată. Sau puteți merge la con pentru a vă arăta cosplay-ul și legătura cu alți participanți la cosplay. Încercați să socializați cu ceilalți la con și să fiți prietenoși cu alți participanți.
  • Puteți obține imagini cu celebrități anime sau solicitați o imagine a cosplay-ului cuiva. Încercați să dați sală de cosplayers atunci când vă plimbați în jurul Convenției, astfel încât cosplay-ul lor nu se deteriorează. Distreaza-te si incearca sa experimentezi CON la maxim.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar