Cum să decoreze un copac de crăciun elegant

Oricine poate arunca unele lumini pe un copac, dar un copac frumos decorat de Crăciun poate lumina spiritul de vacanță al tuturor celor care îl vede. Asigurați-vă că copacul dvs. pare rafinat și clasic prin decorarea cu eleganță. Veți avea nevoie de un timp de planificare și un buget pentru ornamente și apoi să aranjați toate decorațiile în ordine.

Pași

Partea 1 din 3:
Proiectarea unui estetic
  1. Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 1
1. Recunoașteți diferitele specii de pomi de Crăciun. Mulți oameni nu pot să-și dea seama că nu toate speciile de pom de Crăciun sunt create egale. Fiecare specie are caracteristica proprie, care joacă un rol în modul în care o decorați, cât durează în casa dvs. și, de asemenea, mai degrabă sau nu are un parfum puternic de Crăciun. Există trei familii principale oferite în comerțul cu copac de Crăciun proaspăt. Fiecare regiune sau starea Statelor Unite are propriile sale favorite locale. Brazi, culturi și pini sunt cele trei familii sau categorii cele mai des vândute.
  • Aruncați o privire la copacul de pin ieftin. Toate speciile de pin au ace mai lungi decât alți copaci de Crăciun, pe care unele specii, cum ar fi pinul scotch sunt ascuțite și necesită mănuși. Alții ca pinul alb sunt moi, dar ramurile sunt slabe și nu pot deține multe ornamente grele.
  • Luați în considerare familia populară și costisitoare de brad. Acest lucru Rolls Royce sau Cadillac Tree Family primește numele ei pentru acele mici non-prickly. Aceste specii au, de asemenea, un parfum foarte bogat, spre deosebire de molidurile similare. De asemenea, acele de brad cresc în sus de-a lungul vârfului ramurii ca o percepție de păr, mai degrabă decât în ​​spirale. Balsams Douglas și Fraser Firs sunt cele mai ușor vândute în comerțul cu copac proaspăt, dar alții nobili și granduri sunt mai greu de găsit.
  • Dacă cineva are alergii de pom de Crăciun, ar putea fi cel mai bine să săriți copacul real și să optați pentru una artificială.
  • Urmăriți mai multe soiuri unice care nu sunt enumerate în acest articol. În funcție de regiunea dvs. există și alte specii de veșminte pe care le-ați putea întâlni oferite pentru copaci de Crăciun. Adresați-vă dealerului sau mergeți la un nou site de Crăciun Crăciun pentru a afla despre selecțiile suplimentare.
  • Imaginea intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 2
    2. Alegeți un copac. Copacul tău este panza ta, deci este important să selectați un bun - ornamente superbe pot face doar atât de mult pentru un copac scârțâit. Unii oameni preferă aspectul și mirosul unui adevărat pin sau brad, în timp ce alții ca fiabilitatea unui fals.Regulile dvs. de locuințe (în condos etc.) poate, de asemenea, să vă dicteze alegerea datorită reglementărilor privind siguranța la incendiu. Indiferent ce alegeți, iată câteva puncte pentru a vă gândi la:
  • Obțineți un copac bine în formă.Dacă primești un copac real, asigurați-vă că o vedeți din plasă.Căutați sucursale complete, uniforme și o formă simetrică care se potrivește spre partea de sus. Cele mai multe sfaturi de ramură cu atât mai bine.Dacă configurați un copac fals și modelați-vă ramurile, încercați să le îndoiți, astfel încât să nu vedeți centimetri spațiul dintre fiecare strat de ramuri.
  • Configurați un stand de copac și o fustă.Pentru copacii adevărați, veți avea nevoie de un stand de copac cu un rezervor de apă profundă, pe care ar trebui să-l umpleți numai după ce copacul este în poziție.Utilizați un sistem de udare de pom de Crăciun pentru a păstra acele proaspete și verde, prin extinderea capacității de apă a standului dvs. și făcându-l ușor de adăugat apă.Configurați o fustă de copaci în jurul podelei pentru a prinde orice ace de cădere și a face curat mai târziu.
  • Ia în considerare un copac pre-lit.Dacă ați decis deja un copac artificial, ați putea dori să cumpărați unul care are deja lumini de Crăciun mici pe ramuri.Punerea luminilor este cea mai gravă parte a procesului pentru majoritatea oamenilor - dacă puteți sări peste acel pas, veți putea petrece mai mult timp și energie pe alte aspecte de decorare a copacului.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 3
    3. Alegeți o schemă de culori.Lipirea la o schemă de culori vă va face copacul să arate coeziv și complet.Rețineți că ați putea dori să alegeți ceva care nu se confruntă cu camera, copacul este înăuntru și că ar trebui să acceptați un spațiu pentru ornamentele din copilărie sau de moștenirea care se ciocnesc cu restul copacului.Acestea fiind spuse, iată câteva scheme de culori populare pe care le puteți încerca:
  • Culorile clasice de Crăciun, roșu și verde.Accentuează copacul verde cu ornamente roșii, ghirlande și panglici.Dacă doriți să adăugați niște pizazz cu o culoare metalică, încercați aur sau argint.Lămpile roșii, verzi sau clare ar funcționa cel mai bine cu acest stil.
  • Culori wintry, cum ar fi albastru, argint și purpuriu.Folosește-ți copacul pentru a imita culorile înghețate, strălucitoare ale unui Crăciun de zăpadă.Dacă alegeți această schemă, încercați să evitați amestecarea în nimic roșu, galben sau auriu.Alegeți luminile clare sau albastre pentru a merge cu el.Pentru o aspect de iarnă cu adevărat minimalistă, utilizați numai decorațiuni albe și argint.
  • Culori metalice, cum ar fi aur, argint și bronz.Vestea bună este că culorile metalice sunt ușor de amestecat și puteți juca cu unul, două sau trei.Sunt cel mai bine accentuate cu lumini clare.
  • Culori răcoroase sau calde.Dacă doriți ca un copac să fie puțin mai divers, încercați să lipiți de culori care sunt fie răcoroase (cu subtilități albastre), fie cald (cu subtilități roșii).De exemplu, un copac cald ar putea avea decorațiuni roșii, portocalii și aurite - un răcit, ar putea avea verde, violet, albastru și argint.
  • Imaginea intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 4
    4. Alegeți o temă (opțional).Unii oameni aleg o temă specifică pentru copacii lor de Crăciun, cum ar fi îngerii, nuctrați sau fulgi de zăpadă. De asemenea, puteți colecta ornamente dintr-o anumită regiune, oraș sau țară ca o temă.O temă vă poate ajuta copacul să arate coeziv, precum și să o facă să iasă în evidență împotriva altor copaci.
  • Dacă aveți tendința de a colecta ornamente care sunt centrate în jurul unei anumite temă oricum, acest lucru ar putea fi un mod distractiv de a vă decora copacul și de a vă extinde colecția.
  • Dacă nu sunteți prea mult de un colector tematic, nu vă faceți griji prea mult - "Crăciun" este o temă suficientă pentru majoritatea copacilor!
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 5
    5. Achiziționați becuri ornamentale (opțional).Poate că ați colectat deja ornamente de mai mulți ani și intenționați să utilizați aceste.Dacă nu, totuși, acum este momentul să obțineți un set care să-ți facă copacul să arate elegant și clasic de ani de zile pentru a veni.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 6
    6. Uita-te la ornament multi pachete.Cele mai multe magazine vinde ornamente în cutii de la șase la 12, la un preț destul de rezonabil.Deși puteți adăuga câteva ornamente mai interesante și mai scumpe la amestec, aceste becuri multiple se compun baza celor mai multe ornamente ale copacilor de Crăciun. De asemenea, puteți crea propriul dvs "a stabilit" Prin cumpărarea ornamentelor din aceleași materiale ca și cum ați putea dori să colectați ornamente de cristal, ornamente de jucărie din lemn, fulgi de zăpadă croșetat sau chiar un artist sau un set de marcă.
  • Puteți alege ornamente care sunt mat, sau unele care sunt mai strălucitoare. Puteți chiar să amestecați cele două, atâta timp cât culorile și desenele nu se ciocnesc prea mult.
  • Bile de Crăciun sau Baubles și alte ornamente de bază utilizate în locul lor vin în multe pachete de designer cu diferite culori, texturi, desene pe un set. Alegeți o culoare principală sau două pentru finisajele de bază. Roșu și verde pot fi în toate strălucitoare sau matte, sau o culoare poate fi mată și un alt strălucitor. Argintul și aurul și alte metale sunt mari neutre. Nu vă fie frică să adăugați culori noi și / sau noi ornamente cu cele două culori ale selecției dvs. dominând-o sau în aceeași schemă de culori.
  • De asemenea, puteți avea culori diferite într-o schemă specifică ca toate tonurile de bijuterie bogate, toate tonurile de pământ sau toate pastelurile. Nu vă fie frică să experimentați cu culori de amestecare, finisaje și texturi pe un copac.
  • Dacă ar trebui să faceți un copac cu o singură culoare (monocromatic) să ia o varietate în culoarea selectată. Încercați diferite nuanțe, valori, nuanțe, de culoare. De asemenea, puteți avea toate bilele strălucitoare ale culorii și puteți schimba afișajul cu panglicile având o textura complet diferită. Fără soiul monocromatic poate deveni plictisitor.
  • Imagine intitulată Decoreaza un copac de Crăciun Elegant Pasul 7
    7. Luați în considerare luminile dvs. Selectarea luminii a devenit foarte intensă de-a lungul anilor cu multe forme, forme și culori. Înainte de a cumpăra seturi de becuri de lux, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru a găsi bulbi de înlocuire. Luminile de bază mici sunt adesea cea mai bună alegere pentru mulți oameni, dar alții pot ca vechea veche de lumini mari sau lumini de figură. Dacă utilizați luminile mai mari, plasați becurile individuale ca ornamentele în copac, spațierea uniformă în timp ce mergeți. Există, de asemenea, mai multe lumini mini cu diferite forme care nu sunt într-adevăr intruzive și pot fi amestecate cu lumini normale.
  • Păstrați culoarea sârmei cât mai aproape de culoarea copacului posibil. Sau firele vor distrage atenția de la frumusețea copacului și a altor decorațiuni pe ea.
  • Profitați de tipurile de modele de sârmă și de construcția luminilor. Au avut lumini de perdea? Puteți înfășura firul principal în jurul circumferinței copacului și înfășurați firele individuale de lumini în jurul celei mai apropiate ramuri și ați putea dori să lăsați niște standuri agățate. Seturile de lumină cu fir ca o ghirlandă sau panglică pot fi doar așezate pe un copac ca un model de panglică și ascuns în interiorul copacului.
  • Încercați să alegeți lumini care nu redau muzică sau bliț și rămâneți la o culoare care funcționează cu schema dvs. aleasă. Dacă doriți să aveți urmariul sau luminile funcționale, obțineți o mulțime de arzătoare constante pentru a păstra modelele intermitente de a fi prea ocupate și agitate.Dă-ți ochii o odihnă. Fiecare bec de pe copac nu trebuie să clipească sau să clipească. De asemenea, în loc de lumini muzicale redați melodiile dvs. preferate de Crăciun prin CD Casette sau MP3. Multe magazine au acum multe dispozitive de tehnologie cool care lasă utilizatorul să programeze luminile muzicii dintr-o boxbox radio sau un dispozitiv MP3 care ar putea fi grozav pentru petreceri de vacanță.
  • Dacă doriți să faceți o alegere în siguranță, alegeți lumini albe sau alb-negru.
  • Câte lumini? Aceasta variază în funcție de gustul personal, de copacul însuși, mărimea și luminozitatea becurilor de pe set, mai degrabă decât numărul de lumini. O regulă de bază este de cel puțin 25 până la 50 de becuri pe jos, dar acest lucru depinde într-adevăr de mulți factori individuali. Utilizați propria judecată și fiți gata să ajustați acest lucru la cele mai bune costumuri.
  • Partea 2 din 3:
    Începând cu cele mai puțin depuse decorațiuni mobile
    1. Imaginea intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 8
    1. Așezați mai întâi luminile. Luminile merg mai întâi astfel încât să nu vedeți cabluri peste celelalte decorațiuni de pe copac, care nu este o vedere frumoasă. Punerea lanțurilor de lumini poate fi cea mai mare parte intensă a decorarea unui copac.Fă-o, totuși, și va face ca pomul tău să arate mai magic decât orice altceva ai putea să-l faci.Urmați aceste sfaturi pentru succesul maxim de lumină:
    • String luminile de sus în jos, împingându-le parțial în ramuri pentru a ascunde cablul.
    • Spațiu-le în mod egal.Dacă nu sunteți sigur cum arată chiar și luminile, pasul 10 picioare (3.0 m) departe de copac și scutește-ți ochii.Luați notă de orice locuri deosebit de luminoase sau întunecate.
  • Imaginea intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 9
    2. A pus ghirlande sau panglici. Dacă ați fi să puneți ornamentele înainte de ghirlande și panglici, există o șansă ca ghirlanda să se prindă într-un cârlig de ornament și să facă ca ornamentul să cadă.Odată ce luminile dvs. sunt în sus, vă puteți înfășura copacul cu orice altceva care ar trebui să continue sub ornamente.Ceea ce alegeți să utilizați va depinde de gustul dvs. personal, dar luați în considerare aceste puncte:
  • Evitați pufos tinsel.Firele pufoase ale lui Tinsel au fost un suport al copacilor de Crăciun de la jumătatea secolului, dar au căzut din stil în ultima vreme.Dacă sunteți un die diel-tare sau vă place aspectul strălucitor, încercați ghirlande mai mici, care au bucăți mai mici de folie, de obicei tăiate în forme cum ar fi copacii sau stelele.
  • Iciculele din plastic sunt greu de făcut corect.Cum ar fi tinsel, firele de gheață de plastic cu lumini mici în interiorul lor au fost mai frecvente.Dacă le-ați folosit cu succes în trecut, probabil știți cum să-l scoateți fără a face plasticul cu adevărat vizibil - dacă nu, totuși, alegeți altceva.Iciculele sunt acum disponibile în sticlă și staniu și ambele adaugă strălucirea copacului.
  • Dacă vă place ghirlandele de popcorn, păstrați-i albi.Asta înseamnă: nici un popcorn pre-blocat.Pentru o privire care este cât mai elegantă posibil, pop-te porumbul pentru că va fi un alb frumos, în loc de galben-tinged.
  • Este greu să mergi în neregulă cu ghirlande metalice sau din plastic.Atâta timp cât alegeți o culoare care se potrivește schemei și o dimensiune care se numără, șirurile de margele metalice sau de stele vor arăta probabil grozav pe copacul tău.Distribuiți-le în mod egal de-a lungul ramurilor exterioare ale copacului, similar cu modul în care ați pus luminile.De asemenea, puteți utiliza coliere vechi de margele, cording decorativ și ghirlande pompom în culori potrivite
  • Utilizați panglica cu fir sau plasă.Dacă doriți să puneți o ghirlandă de panglică, asigurați-vă că alegeți un fel care va ține forma sa în loc să flopping.Alegeți lățimea medie, astfel încât panglica să fie încă suficient de largă pentru a vedea de departe, dar nu atât de mare încât țesutul în jurul copacului este dificil.Adăugați arcuri mici, distribuite uniform de-a lungul lungimii panglicii, pentru ao face să pară chiar mai bine.
  • Imagine cu titlu de Crăciun decoratiuni Tree Topper Star
    3. Adăugați un topper.Punerea în topper inainte de Ornamentele ar putea părea nebun, dar gândiți-vă în acest fel: nu doriți să vă sunați "Cherestea!" pe un copac încărcat cu ornamente de sticlă prețioase dacă ceva nu merge bine.Ce fel de topper alegeți depinde de tema și aspectul copacului tău, dar aici sunt câteva opțiuni populare:
  • O stea
  • O pasăre artificială
  • O floare artificială (alegeți unul preferat)
  • Un înger
  • A destul de arc
  • Imitație frunze și fructe de padure
  • O fulg de zăpadă mare
  • O cruce creștină
  • O coroană sau o tiară
  • Partea 3 din 3:
    Plasarea ornamentelor
    1. Imaginea intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 11
    1. Înainte de a plasa ornamente pe copac, categorizați-le în grămezi. Păstrați seturi de ornamente definite împreună în grămezi separate sau într-o cutie din categoria care aparține. Puteți categoriza după culoare, materiale, toate temele de zăpadă, toate temele religioase împreună în fiecare grămadă.
    • Dacă aveți a "Set de decorator complet" ca o bucată de 60 "Splendor de iarnă" Setați cu toate ornamentele din sticlă, o abordare bună este de a crea "mini categorii" care sunt foarte specifice. Toate bilele cu exact același model sau toate ornamentele figurative pot merge în categoriile lor separate.Utilizați această abordare și atunci când aveți o mulțime de ornamente de același lucru ca toate fulgi de zăpadă sau aceeași minge de aur cu aceeași textură sau finisare cu o scenă diferită.
    • Plasați un ornament din categoria Pile de pe copac pe fiecare "latură" Acest lucru poate fi de 2, 3, 4 laturi, astfel încât o categorie ornamentală să poată fi văzută în tot arborele. Pur și simplu atunci când plasați un ornament în copacul tău, loc unul în partea opusă.
    • Lucrați de sus în jos și încercați să le distribuiți uniform.Amintiți-vă să plasați câțiva centimetri înapoi în copac, pentru a da o adâncime mică. Pe măsură ce mergeți cu decorarea copacului, puteți crea modele și efecte. Acest lucru vă oferă copacului un aspect coeziv și dă iluzia unui profesionist.
    • Dacă utilizați un amestec de ornamente de bec și ornamente de specialitate, adăugați mai întâi bulbii.Gândiți-vă la ele ca pe baza dvs.Apoi puteți alege unde să distribuiți ornamente de evidență, astfel încât atât să fie ușor de văzut și integrat cu restul copacului.
    • Luați în considerare fundul copacului.Dacă aveți animale de companie sau copii mici, ați putea dori să evitați să plasați ceva prea prețios, unde poate fi ușor tras în jos.În schimb, luați în considerare umplerea zonei cu lumini suplimentare sau ghirlande, asigurându-vă că acestea sunt foarte sigure, astfel încât acestea nu pot fi scoase de pe copac.
    • Puteți folosi chiar lucruri care nu sunt strict pentru copac. Bomboanele și alte tratamente sunt o adăugare tradițională și populară cu copii. De asemenea, încercați obiecte naturale cum ar fi conuri de pin și fructe false sau neexepene.
  • Imaginea intitulată Decorează un copac de Crăciun Elegant Pasul 12
    2. Arătați ornamentele în avantajul lor. Lucrurile strălucitoare și strălucitoare arată lumini bune de reflecție din copac. Ornamentele transparente translucide sau transparente pot arăta într-adevăr în fața unui bec. Puteți plasa ornamente de casă peste becuri pentru a da iluzia unei case luminate. Ascundeți-vă animalele și păsările adânc în copac pentru a oferi oaspeților o surpriză sau șoc în timp ce se uită în copacul tău! O minge albastră poate să arate frumos lângă o lumină albastră.
  • Plasați ornamente mai mari în interiorul copacului mai aproape de trunchi pentru a da dimensiune. Cele mai mici pot merge pe părțile exterioare ale ramurilor. Plasarea ornamentelor mari în exterior poate fi eficientă dacă este făcută cu ușurință.De asemenea, plasați ornamente solide solide, în apropierea fundului și adânc în interiorul unui copac și a ornamentelor dvs. Lacy și mai ușoare, mai departe în ramuri pentru a da echilibru.
  • De asemenea, puteți crea cache-uri de mini pentru ornamente speciale înconjurătoare de faptul că ornamentul cu ornamente de o temă de culoare similară sau ca o ornament de casă poate fi plasată lângă un ornament de zăpadă, o pasăre poate fi plasată lângă un fruct pentru ao arăta ca să pară că mănâncă la fructe. Puneți ornamente simple adânc în copac și cele speciale mai departe. De asemenea, încercați să plasați ornamente pe un copac miscat în cazul în care ei au sens ca îngerii și stelele de lângă vârf și casele și cerbul de jos.
  • sfaturi

    Luați în considerare utilizarea lui Tinsel. Tinsel adaugă un aspect foarte elegant și strălucitor la copacul tău.
  • Pentru acele ornamente foarte speciale, puneți ornamentele în cutii, astfel încât acestea nu se vor rupe când le depozitați pentru anul.
  • Puneți copacul aproape de o fereastră. Acest lucru va ajuta la adăugarea de Crăciun Crower la exteriorul casei tale
  • Amintiți-vă, nu trebuie să utilizați fiecare decorare disponibilă. Uneori mai puțin este mai mult.
  • Obțineți un copac care are încă sfaturile ramurilor sale intacte. Un copac tăiat este mai ieftin, dar arată mai puțin natural și va avea mai multe ace pierdute.
  • După sărbătorile, multe zone oferă servicii speciale care vă vor elimina copacul pentru a fi cioplite și compuse. Adresați-vă guvernului local despre acest lucru despre acest lucru.
  • O altă modalitate de a păstra un copac proaspăt este să o puneți într-o găleată de apă. Puteți folosi cărămizi pentru a ridica copacul suficient de mare, astfel încât găleata să nu interfereze cu ramurile inferioare. Acoperiți suportul sau găleata cu o aruncare sau eșarfă colorată.
  • Cumpărați ornamente pentru anul viitor după Crăciun, când sunt mai ieftini. Multe clone ornamente sunt prețuri diferite pentru exact același ornament.
  • Dacă sunteți obosit de ornamentele de sticlă tradiționale și / sau omologii lor de plastic să ia în considerare înlocuirea acestora cu alte opțiuni. Conuri de pin, fructe din plastic, bile de țesături, sunt înlocuitori mari. Plasa de zăpadă din plastic sau din sticlă poate fi înlocuită cu cele mai frumoase croșetate, care sunt foarte durabile și frumoase.
  • Dacă dvs. obosit de Flashy, de asemenea, aceleași decorațiuni vechi de copaci, vă recomandăm să mergeți la bibliotecă și un magazin de cărți bune și să aruncați o privire la cărțile și revistele de decor de Crăciun vechi. Multe dintre aceste ornamente mai vechi fermecătoare pot fi găsite și în magazinele de economii, bazatele de ambarcațiuni și piețele de purici sau pot fi făcute.
  • Nu închideți ornamentele pe pomul de Crăciun aproape de alt ornament. Lăsați un spațiu de 3 până la 5 inci.
  • Avertizări

    Unele dintre ornamentele mai bune sunt ușor de spart. Nu-i atârna pe ramuri slabe, ramuri scăzute la sol (mai ales dacă aveți copii sau animale de companie) sau prea aproape de margine.
  • Unele ornamente din plastic vor defalora și vor deveni fragile suplimentare și plasticul ascuțit este la fel de rău ca sticla ascuțită! De asemenea, unele materiale plastice dau un miros metalic chimic. Unele ornamente metalice mai ieftine pot fi la fel de rele.
  • Asigurați-vă că decorațiunile dvs. lungi (lumini și ghirlande) sunt sigure! Nu-i dați legătura în afara copacului sau un animal de companie sau un copil va anula aranjamentul, se încurcă în fire sau face ca copacul să cadă!
  • Copacii de Crăciun sunt cunoscuți că prinde foc. Nu utilizați o cantitate masivă de lumini și nu utilizați un copac real în zone uscate. Luminile cu LED-uri sunt înlocuiri de ardere reci și economisește energie
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar